gecen gıttıgım dr baska bır dr du ben dayanamadım hem bebısımı goreyım hem cınsıyetını sorayım dıe gıttım....
30 dakı knedı dr amcamız sımdı ayrıntılı usg yegırecegız 3 lu tarama testı ıcın kan verecegız altdan muayene olacagız serklaj konturolu ıcın ıdrar kulturu verecegız....
Günayydın diycem aaamma tünaydın olmuş yahu:)
sabah 5'de kalkıp tekrar yattım ancak.görümcem gittiocakta sorun olmazsa bebişde yine gelicek ama:) yolladımda geldim cicoşşş:)cicoşum rüyada bile kokoş yaa kırmızıları çekmişşş:)))halt yemiş hülya avşar beaaa
Adacım çok geçmiş olsunpöff ne kötüdür diş ağrısı yaaa:18:antibiyotikle kuru işallah iltihap dertsiz tasasız olur transfer dönemin.Allah şifa versin canım
özcümm hoşgeldin:)Sağlıklıı günlerr:)kız annesi seniiiiinasılsın:)uykularrr devamm mıı bakalım:)
espoircim hep okuyorus olabilir lekelenmeler diyorlarhiç kötüye yorma ama temkinli olmanda yarar var elbette:)kendine dikkat et ama keyfini çıkar be tatlımmm ohh bi taşla iki kuşşş varrr yaaa
schatze_32 İnşallah hayırlısıyla güsel haberler alırıs senden
esracım hayırlı olsun tedavinnn
Godeesss nerdesin bakem
Espi tatlım uçaga binmemesi için bir engel yokki binebilir..Transerden sonra bile uçaga biniyorlar hatta asumancımda binmiş yanlış hatırlamıyorsam...Çok dogal tatlım olabilir yani...Rabbim çok büyük canım olacagı varsa otururkende olur karada :)))
:)))oy cicoş yaaa valla ilki tutsaydı aynı zamanda hamiş olacaktık:)artık ocakta olarıs belkiii:))))ama ilginçtir ki görümcemin görümceside ing de tüpe başladıbakarsınız iki tüp bir normal gebelikde ocak ayına girersi valla ben hamiş kalsam gezmem çok pipirikliyim biliosunuz gerçi genişledim bayyyaaaaaaaa ama ne kadar genişlediğimi ancak hamiş haberi alınca görecem:)
espoirim cesur yürek biizm kiii:)valla 17. haftalık bebekimis ama hatun gezenti:)))o çok rahat tatlım yaa hatta daha 2,5 aylık falandı bahçede çalışmış ot mot yolmuş deli oldum öldürüüodum o kadar rahat yani:)dedim hade evde ki işleri yaptında bahçevanlık neyinee yaaa valla biz az otur ye vs.desek hastamıyım hamileyim bişi olmas diyo:)hatta geçen pazar arkadaşları geldi başka şehirlerden taksimde buluştuk terkosu alt üst etti bide :)valla sakınana çöp batıo ama onunki azcık fazla tebi:)
Ne diyim derincim masallahi varmisdegmesin.
Keske bende öyle olabilseydim. Ama her bünye her vücut ayni olmuyor birde onunki normal yoldan oldu.
Bizimki malum annemin dedigi gibi seninki amanet gibi
Mekeklerim kuzularim saglikli olsun ben böyle çekerim.
Evet cicim verende allah allanda allah.
Ben çikiyorum çocukluk arkadasimla bulusup beraber yemek yicez.
Sizlerede affiyet olsun burada saat 12h17.
GörüsürÜz.
haklısın cicoş:)ama kafamızda ruhumuzda yıkık günler anlar hep oluyor ondan daha bi dikkatli olunabilior belkim:)du bi kalim hamiş tam anlatacam noluyoama drum demişti ki döllenme süreciniz farklı sadece hamiş kaldıktan sonraa hiççç bi farkınız yak ama ilaçlar alıorus tebi,sonracıma normal doğum yerine sezeryan yapıous dedi kıymetli gebelikler bunlar risk alamaayık dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?