Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İnşallah herşey yolundadır bitanem bizede dr ay sonu gelebilirsiniz dedi bende dedimki o sıra biraz daha büyüsün aralık ta gelelim dr bana uyar hem daha iyi olur daha çok şeyler görürüz büyümüş olur dedi :)))

Keyfin yerinde allah bozmasin.
Derincim ben hamileligin keyfini çikaramiyorum ((((((((((((
Ben yerimden kalkamaz oldum alis verise gitsem hemen yoruluyorum ve eve geri dönüyoruz.
Ben hiç böyle degildim kuzularim beni yoruyor aman yorsunlar yeter ki onlara birsey olmasin.
Onlar için hersey katlanirim
Görümcen hamile degilmiydi senin ? Ne caseret usaga binip geliyor.

Ohh görümcen gitti artık rahat rahat girersin nete onunla gezmekten vakit bulamıyordun pehhhh
Eee görümcen ocakta gelir ama sende taze hamiş olursun pek fazla gezemesin heyo heyo
Evet kırmızı çok şık pırıltılı bir gece elbisesiydi şekerim naberrrrr ay kızım olursa çok kokoş ve işveli olur

Espi tatlım uçaga binmemesi için bir engel yokki binebilir..Transerden sonra bile uçaga biniyorlar hatta asumancımda binmiş yanlış hatırlamıyorsam...Çok dogal tatlım olabilir yani...Rabbim çok büyük canım olacagı varsa otururkende olur karada :)))

:)))oy cicoş yaaa valla ilki tutsaydı aynı zamanda hamiş olacaktık:)artık ocakta olarıs belkiii:))))ama ilginçtir ki görümcemin görümceside ing de tüpe başladıbakarsınız iki tüp bir normal gebelikde ocak ayına girersivalla ben hamiş kalsam gezmem çok pipirikliyim biliosunuzgerçi genişledim bayyyaaaaaaaa ama ne kadar genişlediğimi ancak hamiş haberi alınca görecem:)

espoirim cesur yürek biizm kiii:)valla 17. haftalık bebekimis ama hatun gezenti:)))o çok rahat tatlım yaa hatta daha 2,5 aylık falandı bahçede çalışmış ot mot yolmuş deli oldum öldürüüodum o kadar rahat yani:)dedim hade evde ki işleri yaptında bahçevanlık neyinee yaaavalla biz az otur ye vs.desek hastamıyım hamileyim bişi olmas diyo:)hatta geçen pazar arkadaşları geldi başka şehirlerden taksimde buluştuk terkosu alt üst etti bide :)valla sakınana çöp batıo ama onunki azcık fazla tebi:)

Haklisin canim hatta uçak daha eminli arabadan.
O Yüzden ben isi erken birakmak zorunda kalicam.
Dedigin gibi birsey olacaksa her yerde olur.
Ben bu hafta fuara gidicektim paris'e bir günlügüne hizli tirenle patronuma gelemem dedim risk almak istemedim esim zaten hiç istemedi annemde. Ikiz oldugu için durumum daha hassas gibi geliyor.

Ne diyim derincim masallahi varmis degmesin.
Keske bende öyle olabilseydim. Ama her bünye her vücut ayni olmuyor birde onunki normal yoldan oldu.
Bizimki malum annemin dedigi gibi seninki amanet gibi
Mekeklerim kuzularim saglikli olsun ben böyle çekerim.

aY derincim haberim olsaydı bende terkosa gelirdim :) Bizde eşimle ıkeaya gittik dolandık ıncık cınkık mesela 9 gün tatılde yanlızca 1 gun evde durdum onun aksamıda bunalmayayım dıye eşim yine kavacıga getirdi bişey olma zrahat olun..Verende allah alanda allahtan o kadar kolay kolay bişey olmaz..Ben hergün işe gelip gidiyorum yol yürüyorum....Metro merdivenleriniz bilirsiniz kuşum taksim dah açok hatat her sabah aksam ınıp çıkıyorum

Evet cicim verende allah allanda allah.
Ben çikiyorum çocukluk arkadasimla bulusup beraber yemek yicez.
Sizlerede affiyet olsun burada saat 12h17.
GörüsürÜz.

Allahım korusun canım ben öyle düşünmüyorum kendimi normal yoldan hamile kalmış olarak hissediyorum şekerim sizlerde öyle hissedersenzi daha iyi olur..Normal yoldan farkımız ne ki...Oda hamile bizde oda 9 ay bizde aynı haftaları aynı anda yaşıyoruz bebekler güzel gelişiyorlar fark nedir??????? He şu var tedavi süreci ve bekleyip bekleyip yıkılan günlerimiz birde fazladan alınan kılolar..

aynen ben de öle diyorum:)bide uğraşmayınca böle oluyo herhal:)kız 1 temmuzda düğünleri oldu:)17 haftalık hamiş:)şuuut veee gooooooooollllllllllllllllllllllllll diyorum ben ona :))))ee böle olunca hatta bi de çok erken diye üzüldü balayına amerikaya gideceklerdiama yaşından ötürü ilk zamnalar korunmakta istemedi.eşi 39 kendi 32 gibi gençler daha ama eşinin önce ki eşinden oğlu var evlenmeden çekinmişti ya olmazsa diyeinsanoğlu böyle bee tatlım,önce daha evlenmeden çocuğum olmazsa onun var diye kaygılanıo:)hemen oluncaa ay bi kaç ay sonra olsaydı diyo:)bizim gibi oluncaaa geçen güne pişman oluo:)

haklısın cicoş:)ama kafamızda ruhumuzda yıkık günler anlar hep oluyor ondan daha bi dikkatli olunabilior belkim:)du bi kalim hamiş tam anlatacam noluyoama drum demişti ki döllenme süreciniz farklı sadece hamiş kaldıktan sonraa hiççç bi farkınız yak ama ilaçlar alıorus tebi,sonracıma normal doğum yerine sezeryan yapıous dedi kıymetli gebelikler bunlar risk alamaayık dedi:)

Canım normal dogum yapabilirmişim ben mesela ama tedavimi yapan doktorumun gözetimi altında oda tedavi oldugum hastanede dışarıda olursa izin verilmiyor..Herkesin bebeği herkese kıymetli bizimkiler daha zahmetli geliyorlar ben olaya daha net bakmaya çalışıyorum afedersin ama evde yaşayacagın cinsel yolla hamılelık yerıne tıbbı ortamda mudahele ıle kalıyoruz o kadar..Onun harıcınde hamış kaldım ve kulladıgım ılac yanlızca elevıt baska ılac yok kontroller aynı devam ediyor...Tek fakımız bana kalırsa tedavı suresinde yaşadıklarımız birde mesela benım uzun yıllar beklerken döktüğüm gözşyalarım

Açıkcası ben hep korkarım o kadar üzerine düşüp titrersem rabbim elimden alır diye verende allah alanda allah bazen bakarsın çok kolay şeyden kayıpla rolur bazende şaşarsın nasıl bu bebek saglam kalabilmiş derdir takdiri ilahi işte rabbim onu alacak ise zaten herşey bahane..he dikkat etmek şart o ayrı ama çok irdelemek bana göre değil :))))

haklısın cicoşum yaa:)ama kırıklıklar acabalarr ya olmazsalar insanı paranoyaların kucağına bırakıyo valla:))))senin tedavin nasıl oldu cicoşum?ilkinde mi hamiş oldun?nerde yapmıştın merak ettim:??yeniyim ya daha:))))çok sayfa var başları okuyayım dedim ama ömür yetmes yahuu

cicooooş nasıl da biliyor benim pimripirikli halimi :))))))))) aynen ööle şekerim başınızı şişiricem valla sorularımla inşallah hehe

derincim hoşgeldin bu arada tatlım. kızlar ben rapor yazıyorum arada gelip bakıyorum size çok faal olamıyorum bugün ama gözüm sizdeeeee muuuck

Son düzenleme:
şekerlerimmm tek tek alıntı yapamadım, iiyim çok şükür.
açım biraz, bu diyet işi sarstı beni ama azimle devam ediyorum. inşaallah bebiş gelecek inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…