haklısın cicoşum yaa:)ama kırıklıklar acabalarr ya olmazsalar insanı paranoyaların kucağına bırakıyo valla:))))senin tedavin nasıl oldu cicoşum?ilkinde mi hamiş oldun?nerde yapmıştın merak ettim:??yeniyim ya daha:))))çok sayfa var başları okuyayım dedim ama ömür yetmes yahuu
cicooooş nasıl da biliyor benim pimripirikli halimi :))))))))) aynen ööle şekerim başınızı şişiricem valla sorularımla inşallah hehe
derincim hoşgeldin bu arada tatlım. kızlar ben rapor yazıyorum arada gelip bakıyorum size çok faal olamıyorum bugün ama gözüm sizdeeeee muuuck
şekerlerimmm tek tek alıntı yapamadım, iiyim çok şükür.
açım biraz, bu diyet işi sarstı beni ama azimle devam ediyorum. inşaallah bebiş gelecek inanıyorum.
Derincim herşeyin bir zamanı oldugunu o günden beri savunuyorum benım zamanım bu yılmış demekki...Allahıma hergün şükrediyorum miniğimi bizlere gönderdi diye şimdi tek dileğim ona kavuşacagım gün onu saglıklı bir şekilde kucagıma alayım başka ne istenirki bu günlere şükürler olsun...Benimde korkulaırm var mesela içimde kapalı kutuda 01 kasımdan bu yana habeirm yok mesela ama sabırla randevumuzu beklıyorum
Maşallah cicoşum ne güsel dedin yaaaa aynenn ölee::))aslında böle apar topar başlamamıs benzeşio.bende gittim öğrendik sorunumuzu başladıknasip kısmetten ötesi yok vallahi ben ilk denememde biliosun işte çok ağrılı acılı günler geçirdim.bide ben aslında şeyen korktum herkes dior ki yumurta toplama adet sancısı gibi bende öle olmad hatta dedim yaaa benim adet sancım diil buuu kimin kii diye ondan korktum sanki normal olmayan bişiler gelicek başıma gibi.hatta transfer günü ateşlendim.3-4 gün bayaaaaa ağrılıydı.amaşimdi geriye dönüp bakınca,doktorum bana dei ki kendini o kadar kastın ki yumurta toplarken çok zayıf olmana rağmen zorlandık karnına bastırmak zorunda kaldık dediler.anestezi ile çözülmeyen kaskatı kalan bi seni gördük dediler.hep kendime yaptım yani.korkmaktan,gerginlikten.bi de skor savaşı gibi ilkinde olacaka taktım.saçmalığın daniskası tabi ama o anda bu süreci tam algılayamamış olduğumu görüorum.her tedavi bir deneme olabilir olmayaabilir üzülmemek elde değil ama yapabileceğimiz hiç bişi yok:)Doktoruma dedim ki benden kötü olanını gördünüz müü???hani komplikasyon vs. olmadan böle kendine edenini yok dedi dedim daha beteri olamas kendime bunu bi daha yapmayacağım dedim hatta 2 gün önce ki kontrolde bana seni rahat görüorum naptın anestezi aldın dedi.hatat jin muayene bile her zaman kinden kolaydı.bende ona artık böle dedim.kendime bile bile zarar vermeye devam etmeyeceim.bi yerim acırsa ısırırım sizi dedim güldük:))))))ben aşılamada %8 miş düşük ihtimal ama nasip dedim drum hiç de öle değil bi yumurta bi sperm tatlım bebeeekkk düşük müşük değill dedi sen kafanı psikolojini rahat tut olacak inan dedi bu olmazsa tüp yapcaz olmadı aşılama olmadı tüp gelicek inan dedi ama hepsi benim iyiliğimle alakalı ben iyi olursam deneyebilirim:49O eskii halimdeeen eser yok şimdiiii heheheheheh:)
geldim şekerleeeeer..
sanırım hepimizin pat diye başlamış serüveni. bizim bebiş istemeye başladığımız daha 6 ay falan olmuştu eşimin durumunu öğrendiğimizde.. 8. ayda da tüpe gittik işte.. hayat böyle sürprizlerle dolu.. bizimki ultra hızlı olmuş :))))))))))
benim de bekleyeceğim varmış cicoşum, 4 sene korundum istemedim, 5. seneye girerken istedim 1 sene de olmayarak geçti işte.. şu an tam 5 sene 3 aylık evliyiz. inşallah Rabbim kısmet eder de 6. senemizde anne olurum diyorum ben de :)
Ah ah en azından o 4 seneyi sen korunarak bilmeyerek geçirmişisn tatlım ben bilerek belki olur diye bir umutla hep bekledim...İnşallah 6.yılımızda bebişlerimzi bizlerle olur...2006 nisanda evlendik :))
aaaa yapma bööle cicoşum, Allah korusun şekerini çıkaracaksın, hem sinir, hem çikolata olmaaaaaaz
amiiiiin inşallah tatlım. biz de 2005 ağustos da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?