Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kız seni yerim kuşum evet ilk tedavim tatlım...Doktor normal yolla olmadığına şaşırdı maden dedi 4 yıldır korunmuyorsunuz buraya geldiniz isteğinzi belli dedi biz yanlızca gitmiştik he para felan ayarlı değildi hep borçtan dolayı erteledık ama korunmuyordukda bebege fırsat gelmıyordu neyskeı arkadasımın zorlamasıyla amerikan hastanesinden arkadaşımın druna randevu aldım..görüştük ettik am aorda hemen başlayalım demedik biraz bekleyelim dedik,eve gelince konuşmadık bile ramazan ayı olmaz derken bir baktım kı tedavının içindeyim parayı düşünmedik bile doktor çok poztıftı daha sonra dr yıllık izine çıktı bana başka drlar baktı vssssss çok yumurtan var dendi megersem hepsi toplanmamış riske girmemişler aman aksılıkler iste...Ve ilk denememde minnoşum benımleydi degerim yüksek çıkmıştı doktorum korkmuş ki ikiz gebelik diye tek yumurta tranferinde ikzi gebelik biraz sevimsiz oluyor dedi kayıplar yaşayabiliyoruz dedi..Neyseki ilk muayenimzide 6 haftalıkken kalp atısını ve kesesınıgördük..Megersem benım mınnoş transferin ertesi gün bana tutunmuş dr söyledi..Ama transfer gunu 1 saat hastanede yattım ilkgun evde söyle boyle yattım dıge rgunler ayaktaydım işe geldim merdiven indim çıktım dr rahat bıraktı beni,giz gez dolaş hep dedi..

Kolay gelsin cnaım benim sen işlerine bak biz burdayız

şekerlerimmm tek tek alıntı yapamadım, iiyim çok şükür.
açım biraz, bu diyet işi sarstı beni ama azimle devam ediyorum. inşaallah bebiş gelecek inanıyorum.

Devam et kuzum dogru yolsasın gelecek bebiş önce inan yola devam öpüyorum seni

Ya derincim hiç hesapta yokken karar alıp düşünmeden 1 kez dr gitmemle bu yola çıktık nasipte varmış diyorum neden önceden değildi şimdi gittik dr diyorum ozamanda para yoktu borç vardı şimdide borç var elimiz ayagımız kılıtlendı resmen ben böyle yorumluyorum kısmetmış oldu...Hatta çok korkmuştum tek transfer kesin olmaz arkadasımın 3 tansferı vardıda 1 tanesi tuttu dıyordum ee rabbım ol dedıkı oldu 3 e 5 e bakmıyor...Hastane çok esnek ve çok rahat bu tedaviyi basit bir operasyon olarak görüyor beni çok pimpiriklendirmediler düşün..Ben embryologa soru sordugumda daha da önceden söyledğim cevabı veriyordu böyle devam edersen şansını %15 azaltıyorsun kendı elınle dıyordu eşimde kuvvet aldı ve çok normal bir durum muş gibi girdi hayatımıza eşimin ailesi benım aılem çok uzerınde durmadılar mesela hamısım ya gerısı yok nasıl olursa olsun he he he))))))

Derincim herşeyin bir zamanı oldugunu o günden beri savunuyorum benım zamanım bu yılmış demekki...Allahıma hergün şükrediyorum miniğimi bizlere gönderdi diye şimdi tek dileğim ona kavuşacagım gün onu saglıklı bir şekilde kucagıma alayım başka ne istenirki bu günlere şükürler olsun...Benimde korkulaırm var mesela içimde kapalı kutuda 01 kasımdan bu yana habeirm yok mesela ama sabırla randevumuzu beklıyorum

Maşallah cicoşum ne güsel dedin yaaaa aynenn ölee::))aslında böle apar topar başlamamıs benzeşio.bende gittim öğrendik sorunumuzu başladıknasip kısmetten ötesi yok vallahiben ilk denememde biliosun işte çok ağrılı acılı günler geçirdim.bide ben aslında şeyen korktum herkes dior ki yumurta toplama adet sancısı gibi bende öle olmadhatta dedim yaaa benim adet sancım diil buuu kimin kii diyeondan korktum sanki normal olmayan bişiler gelicek başıma gibi.hatta transfer günü ateşlendim.3-4 gün bayaaaaa ağrılıydı.amaşimdi geriye dönüp bakınca,doktorum bana dei ki kendini o kadar kastın ki yumurta toplarken çok zayıf olmana rağmen zorlandık karnına bastırmak zorunda kaldık dediler.anestezi ile çözülmeyen kaskatı kalan bi seni gördük dediler.hep kendime yaptım yani.korkmaktan,gerginlikten.bi de skor savaşı gibi ilkinde olacaka taktım.saçmalığın daniskası tabi ama o anda bu süreci tam algılayamamış olduğumu görüorum.her tedavi bir deneme olabilir olmayaabilir üzülmemek elde değil ama yapabileceğimiz hiç bişi yok:)Doktoruma dedim ki benden kötü olanını gördünüz müü???hani komplikasyon vs. olmadan böle kendine edenini yok dedi dedim daha beteri olamas kendime bunu bi daha yapmayacağım dedimhatta 2 gün önce ki kontrolde bana seni rahat görüorum naptın anestezi aldın dedi.hatat jin muayene bile her zaman kinden kolaydı.bende ona artık böle dedim.kendime bile bile zarar vermeye devam etmeyeceim.bi yerim acırsa ısırırım sizi dedimgüldük:))))))ben aşılamada %8 miş düşük ihtimal ama nasip dedim drum hiç de öle değil bi yumurta bi sperm tatlım bebeeekkk düşük müşük değill dedi sen kafanı psikolojini rahat tut olacak inan dedibu olmazsa tüp yapcaz olmadı aşılama olmadı tüp gelicek inan dediama hepsi benim iyiliğimle alakalı ben iyi olursam deneyebilirim:49O eskii halimdeeen eser yok şimdiiiiheheheheheh:)

geldim şekerleeeeer..

sanırım hepimizin pat diye başlamış serüveni. bizim bebiş istemeye başladığımız daha 6 ay falan olmuştu eşimin durumunu öğrendiğimizde.. 8. ayda da tüpe gittik işte.. hayat böyle sürprizlerle dolu.. bizimki ultra hızlı olmuş :))))))))))

Canım bizde farkındayız senin bu rahat ve bomba gibi halinin hep böyle devam edersin inşallah..Şimdi tüp bebek tedavisini yaşamış birisin karşımızda ve başına nelerin gelip nelerin gelmeyeceğini biliyorsun tatlım....
Bu sefer tecrübelisin ilkinde olucak diye bir kaide yok tatlım nasibin kısmetin nerdeyse o zaman gelir bulu rbebişin seni bitanem.....Bu seferki tedavi seni yormayacak bak gör demekki senin bünyenin ilaçlara göre alerjisi var..

He he he ben ilk geceden bu aya korunmadın ve sorunumuzu ögrendim he he he he naber ama imkanlardan yada kısmetten dolayı bu yıla kaldı öylesine son halimiz ne diey dr gittik hamiş kaldım..Şükürler olsun darısı başınıza inşallah

benim de bekleyeceğim varmış cicoşum, 4 sene korundum istemedim, 5. seneye girerken istedim 1 sene de olmayarak geçti işte.. şu an tam 5 sene 3 aylık evliyiz. inşallah Rabbim kısmet eder de 6. senemizde kucağımda bebeğimle anne olurum diyorum ben de :)

Son düzenleme:

Ah ah en azından o 4 seneyi sen korunarak bilmeyerek geçirmişisn tatlım ben bilerek belki olur diye bir umutla hep bekledim...İnşallah 6.yılımızda bebişlerimzi bizlerle olur...2006 nisanda evlendik :))

aaaa yapma bööle cicoşum, Allah korusun şekerini çıkaracaksın, hem sinir, hem çikolata olmaaaaaaz

Allahıma şükürler olsun minnoşum benimle geçmiş geçmişte kaldı daha gözyaşı dökmeyeceğim çok bekledim çok sabrettim ama isyan etmedim sabırla bekledim...kısmet işte

aaaa yapma bööle cicoşum, Allah korusun şekerini çıkaracaksın, hem sinir, hem çikolata olmaaaaaaz

ya kadına prosüdürü anlatamaıdm ya delirtti beni patronda diyorki banda fenalık geldi ya ben napım deıdm kaıdnla ben muhatabım manyak kadın telefonda lanet olsun dıyor vallahi 5 e yakın fındıklı mınık çikilota yedim :))))))

Adacım çok inanıyorum bu seferki tedavin yolunda gidecek minnoşun seninle olucak lütfenb sabırlı sakin ol tatlım ben sana kendimden sabır bulaştırabilirim istersen..Bir ara sabırla korunmadan geçen aylarımızı sayıyordum en son 36 aymı ne olmuştu bıraktım saymayı :))))) çatlakmıyım neeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…