Adacım çok inanıyorum bu seferki tedavin yolunda gidecek minnoşun seninle olucak lütfenb sabırlı sakin ol tatlım ben sana kendimden sabır bulaştırabilirim istersen..Bir ara sabırla korunmadan geçen aylarımızı sayıyordum en son 36 aymı ne olmuştu bıraktım saymayı :))))) çatlakmıyım neeeeeee
canım benim ya, ne kadar güzel yürekli bir insan tanıdım, seni buldum çok mutluyum inan.. ben de bu defa sabırlıyım galiba cicoş.. yani baksana dondurulmuş tedavisine 1 ay sonra en geç 2 ay sonra başlanırken benim temmuzdan beri beklemem bile buna işaret değil mi :)) ne bileyim öğreniyorum, Rabbim sınıyor, ben de sınavları tek tek geçiyorumdur, sınıfta kalmıyorumdur inşallah :))
bu arada bize de öyle güzel küçük tek lokmalık pastalar geldi ki biraz önce müşteri getirdi. 4 tane yuttum ama diş fırçalamam lazım dişimi acıttı
geldiiiiim :) bugün çok yoğunum yaaa daha tuvalete bile gidemedim telefonun biri susuyor biri çalıyo hatta ikisi birden çalıyor :)))) sayfa öyle açık bi kelime yazamadım.bu arada adacım o kadar çok çikolata yeme bak kalorileri düşünbu topic harika insanlarla dolmuş iyiki buradayım hepiniz harikasınız Allah umarım en kısa zamanda tüm dualarımızı kabul eder
:)) hehe kaloriler konusunda haklısın duygucum, ben geçen seneden beri, sigarayı bırak, hormonları al derken 10 kg aldım :) bir küçücük fıçıcık oldum, içimin bebek dolmasını bekliyorum hehe
sen de iyi ki burdasın, gör bak bebişlerimiz emre amcaları vesilesiyle gelecekler bize. biz de cicoş gibi kokoş anneler olacağız inaşallah hehe
inşallah canım yaa ben daha tedaviye başlamadan iki kilo aldm verdiği folikasitlerle
:))) olsun bebişlerimiz olsunda kilo vermesi kolaydediğin gibi inşallah emre amcaları uğurlu gelirde şişirdiğimiz göbüşler dolar bende hep orayı eve gidip gelirken görüyrm İvi'nin sokağında oturuyorumda :)) içim bir garip oluyordu demek buna nasipmiş.Bigün geldiğinde haber ver kahveye beklerim cnm :)))
kızlar yaaa deli olcam...ne geçmişi okuyabiliyorum ne de yazdıklarım gidiyo...son sayfadan anladığıma göre adacım antibiyotiğe başlamış...inşallah tez zamanda geçer dişinin ağrısı...ben sabaha göre çok daha iyiyim...bulduğum otu çöpü kaynattırıp içiyorum sabahtan beri...merkezi aradım az önce transfer saati için arayacaktınız ama aramadınız diye...onlar da arayacağız dediler ama hala arayan yok( benim bildiğim embriyolar transfer günü çözülüyo bugünden çözüp gelişimine bakmıyolar demi??? bir yandan da aklıma o geliyo çünkü gelişim olmuyorda transfer saati için ondan mı aramıyorlar diye (
c.tesi günleri de çalışıyorum canım benyarım gün ama geç kalırsan beklerim. nasılsa birgün yine karşılaşıcaz :))) ilk tesadüfümüz güzel olmuştu :) evet şanslıyım iş yerimde yakın sayılır balmumcuda. kolay gidip geliyorum.ya buarada benim hastalığımın 4. günü ama sanki yeni hasta olcakmışım gibi belirtiler başladı göğüslerim hala şiş belim ağrıyo böyle olmazdı normalmi sizce kızlar?
c.tesi günleri de çalışıyorum canım benyarım gün ama geç kalırsan beklerim. nasılsa birgün yine karşılaşıcaz :))) ilk tesadüfümüz güzel olmuştu :) evet şanslıyım iş yerimde yakın sayılır balmumcuda. kolay gidip geliyorum.ya buarada benim hastalığımın 4. günü ama sanki yeni hasta olcakmışım gibi belirtiler başladı göğüslerim hala şiş belim ağrıyo böyle olmazdı normalmi sizce kızlar?
bazen olur öyle, regl bitince geçer merak etme canım. bu arada konuşmadık, sana ne dedi, uzun protokol mü? kaç yumurta gördü??
evet zaten ikinci kontrolden sonra belli olucak tam.Yani çarşambadan sonra başlıyor her şey benim içinbakalım emre beye güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun çıktık bir yola.ne güzel tesadüf ya şööyle camdan bakıyorumda evet binayı görüyorum :))) öğlen yemeklerinde dışarı çıktığım zamanda bilge rest. da uğryrum belkide birbirimizi gördük daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?