Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım benim ya, ne kadar güzel yürekli bir insan tanıdım, seni buldum çok mutluyum inan.. ben de bu defa sabırlıyım galiba cicoş.. yani baksana dondurulmuş tedavisine 1 ay sonra en geç 2 ay sonra başlanırken benim temmuzdan beri beklemem bile buna işaret değil mi :)) ne bileyim öğreniyorum, Rabbim sınıyor, ben de sınavları tek tek geçiyorumdur, sınıfta kalmıyorumdur inşallah :))

bu arada bize de öyle güzel küçük tek lokmalık pastalar geldi ki biraz önce müşteri getirdi. 4 tane yuttum ama diş fırçalamam lazım dişimi acıttı

sağol canım benim bende iyiki seni, tanıdım cidden bizler hamişiz ama topimizde bekleyen bir sürü yol arkadaşımız var insan istiyorki hepimzi beraber hamiş olalım hamiş sohbeti yapalım çogalalım..tek taraflı olmuyor inan.
Hep söylüyorum herkesin hikayesi farklı farklı olmayacak diye bişeyyok hepimzi sınanıyoruz farklı yollardan geçiyoruz..1-2 yıl önemli değil önemli olan kavuşabilmek ben kavuşmak için gün sayıyorum darısı başınıza olsun inşallah..

aa müşteir eklermi getirmiş bayılırım git fırçalada agrımasın..

Bu arada çatlak kadınla ugraşıyorum hala tlf beklıyorum

geldiiiiim :) bugün çok yoğunum yaaa daha tuvalete bile gidemedim telefonun biri susuyor biri çalıyo hatta ikisi birden çalıyor :)))) sayfa öyle açık bi kelime yazamadım.bu arada adacım o kadar çok çikolata yeme bak kalorileri düşün bu topic harika insanlarla dolmuş iyiki buradayım hepiniz harikasınız Allah umarım en kısa zamanda tüm dualarımızı kabul eder

inşallah topicimizde hamile olmayan kimse kalmasııııın, herkesin göbişleri dolsun bebişlerle. gerçi sadece topic de değil, dünyada isteyen herkese versin Rabbim, bizleri de içlerinden ayırmasın.

fırçaladım geldim tatlım, antibiotiğe başlamakla iyi ettim umarım, dişçiye falan gitmedim, ama hatırlıyor musun yazın gittiğimde aynı antibiotikle başlamıştım diş tedavime. neyse 5 gün alınıyor zaten, sonrasında iyi olurum inşallah.. şu ilk ayları geçirtsin bana, sonrasında dişçi de serbest nasıl olsa...

:)) hehe kaloriler konusunda haklısın duygucum, ben geçen seneden beri, sigarayı bırak, hormonları al derken 10 kg aldım :) bir küçücük fıçıcık oldum, içimin bebek dolmasını bekliyorum hehe

sen de iyi ki burdasın, gör bak bebişlerimiz emre amcaları vesilesiyle gelecekler bize. biz de cicoş gibi kokoş anneler olacağız inaşallah hehe

inşallah canım yaa ben daha tedaviye başlamadan iki kilo aldm verdiği folikasitlerle
:))) olsun bebişlerimiz olsunda kilo vermesi kolay dediğin gibi inşallah emre amcaları uğurlu gelirde şişirdiğimiz göbüşler dolar bende hep orayı eve gidip gelirken görüyrm İvi'nin sokağında oturuyorumda :)) içim bir garip oluyordu demek buna nasipmiş.Bigün geldiğinde haber ver kahveye beklerim cnm :)))

aa şaka yapıyorsun.. ne şans duygucum yaa, her an IVI ye gidebilirsin hehe.. cts sabahtan orda olacağız şekerim kısmetse ama çok erken gelicem o saatte rahatsız etmek istemem :)

kızlar yaaa deli olcam...ne geçmişi okuyabiliyorum ne de yazdıklarım gidiyo...son sayfadan anladığıma göre adacım antibiyotiğe başlamış...inşallah tez zamanda geçer dişinin ağrısı...ben sabaha göre çok daha iyiyim...bulduğum otu çöpü kaynattırıp içiyorum sabahtan beri...merkezi aradım az önce transfer saati için arayacaktınız ama aramadınız diye...onlar da arayacağız dediler ama hala arayan yok ( benim bildiğim embriyolar transfer günü çözülüyo bugünden çözüp gelişimine bakmıyolar demi??? bir yandan da aklıma o geliyo çünkü gelişim olmuyorda transfer saati için ondan mı aramıyorlar diye (

c.tesi günleri de çalışıyorum canım ben yarım gün ama geç kalırsan beklerim. nasılsa birgün yine karşılaşıcaz :))) ilk tesadüfümüz güzel olmuştu :) evet şanslıyım iş yerimde yakın sayılır balmumcuda. kolay gidip geliyorum.ya buarada benim hastalığımın 4. günü ama sanki yeni hasta olcakmışım gibi belirtiler başladı göğüslerim hala şiş belim ağrıyo böyle olmazdı normalmi sizce kızlar?

sağol canım benim umarım atlatırım şu diş olayını.. keşke ihmal etmeseydim diyorum ama keşkelerle dönmüyor dünya :))

senin iyi olmana çok sevindim tatlım, süper bir haber, yarına turp gibi olursun inşallah. bu arada dediğin gibi embriyolar çözüldüğü gün transfer ediliyorlar, o yüzden canını sıkman için hiçbir neden yok tatlım. sayılı saatler kaldı tadını çıkar :)

ciddi misin sen yaaaaa. ben de balmumcudayım :))))))))) aynı binada falan çıkıyormuşuz bir de. ben ATV SABAH binasına çok yakınım, sen ne taraftasın?????

bazen olur öyle, regl bitince geçer merak etme canım. bu arada konuşmadık, sana ne dedi, uzun protokol mü? kaç yumurta gördü??

komşu çıktık şekerim. ben atv binasını geçince büyük mavi camlı bir bina vardır ya ordayım :)) dr orhan birman iş merkezi :)))))))) camdan baksam yedidepeyi görüyorum puahah :))

aaaa yumurta sayın güzel cicim benim de o civardaydı uzun protokol uygulamıştık. kısa olsa bence seni hemen ilaca başlatırdı. sen 21. gün lucrinle başlarsan demek ki uzun protokol olacak.. bir daha kontrole gidince tekrar söyler zaten :)

pişt ne oluyor burda bakayım biz geldik teyzoşlar,
Devin tatlım herşey yolunda sen rahat ol doktorun bu işi ilk defa yapmıyorki sen ona güven herşeyi prosuru vardır mutlaka arayacaklar ama yarın gör bak...

evet zaten ikinci kontrolden sonra belli olucak tam.Yani çarşambadan sonra başlıyor her şey benim için bakalım emre beye güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun çıktık bir yola.ne güzel tesadüf ya şööyle camdan bakıyorumda evet binayı görüyorum :))) öğlen yemeklerinde dışarı çıktığım zamanda bilge rest. da uğryrum belkide birbirimizi gördük daha önce

anladım tatlım.. görücez bakalım ne diyecek.. neye göre karar verecek onu sordun mu?? ben çok meraklıyımdır herşeyi sorarım... zaten emre beyle neredeyse hergün telefonda konuşuyoruz amcamız iyi dayanıyor bana :))))))))

ben öğlenleri çok nadir çıkıyorum ama bilgeden çok sık yeriz, ofise söyleriz.. dün yedim hatta.. o halde bir öğlen beraber yemek yiyelim, ne dersin şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…