o gün yumurtaların iyi gözüküyor yaşında çok genç kısa protokol uygularız sana haftaya da bi gel bakalımda dedi... fazla konuşturmadıki eşim beni çok gergindi.Bu ikinci gidişimizde eşimde rahatladığı için daha çok soru sorabilicem yuppiiiaslında bize biraz daha deneyin normal yolla olamaz diyemem dedi ama 2 senedir olmuyo ki canım yaa daha ne kadar bekliycez bizde hemen başlamak istedik bakalım çarşamba bi gelsinde ...seninde yardımların çok oldu sağol cnm ya.çarşamba olumsuz haberler almazsam inşllh öğle yemeğin benden
Kizlar bende ikinizin arasindayim heheheheh
bende 29.
Insallah 30 yasimda bebeklerimi saglikli kucagima almak nasip olur.
Kizlar siz halen iste misiniz?
Benim çikmama 1 saat kaldi. Hiç çalisasim yok zaten dogru düzgün çalismiyorum ki.
Esneyip duruyorum eve gitsemde uyusam diyorum.
altıda çıkıyorum espoir_fr(( bende yoruldum bugün eve gidip uzanmak istiyorum... zaten benimkiyle de dün tartıştık bugün fazla konuşmayız rahat rahat yatabilirim :)))))))
aman boş yere kıskançlıklarım adamın bana attığı mesajı unuttum telefonunda gördm kime attın bu mesajı diye olay çıkardımdeliiyim ben yaaa....suçlu olan benim ya yüzüm yok bu akşam öyle geçiştiririm hafta sonu alırım gönlünü..ben esnemeye başladım bile ama daha eve gdince yemek yapıcam ooooooooof of
şekerler ben çıkıyorum. yarın görüşürüz inşallah, kocaman öptüm hepiniziiiii :)
Bosu bosuna adama kizdin desenebirsey olmaz esinin hosuna gitmistir
Hafta sonunu bekleme aksamdan al gÖnlûnü sonuçta suçlu olan sensin bos yere adama kizdin.
Benim esim evde o hazirliyor yemegi iyi oluyor yiyip oturuyorum
Bosu bosuna adama kizdin desenebirsey olmaz esinin hosuna gitmistir
Hafta sonunu bekleme aksamdan al gÖnlûnü sonuçta suçlu olan sensin bos yere adama kizdin.
Benim esim evde o hazirliyor yemegi iyi oluyor yiyip oturuyorum
doğru söylüyosun bu akşamdan alıyım gönlünü.aaaaa esnemekten ağzım yırtılıcak yaa. bu arada çok şanslısın eşim erken bile gitse eve uyuyo ben kapıdan giriyorum açıııım diyobu arada saatim gelmiş bende çıkıyorum canım yarın görüşürüz...öpüldünüz
ii dilekleriniz ıcın sagolun kızlar duanıza ıhtıyacım var
bu ay kalabalık olacak tedavı lıstemız desenızeeeee
ınş yenı yıla taze anne olarak grerızzzzz
ınşşş ınş ınşşşşşş
kızlar ben adetın 3. gunu dogum kontrol hapılan basladım tedavıye 21. gunde lucrıne baslıcaklar sızdde bölemı oldu ?
uzun protokol ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?