Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın canlar hepize hayırlı cumalar,

Bugün özle birgün devinimizin transfer günü allahın izniyle bebeğini göbüşüne koyup gelecek..İnşallah herşey yolunda gider yeni taze annemiz devin olur...Canım arkadaşım alalha emanet ol...öpüyoruz seni minnoşla kocaman..

esracım aynen senin gibi başladım ben de. sadece dk hapına adetin 5. günü başladım tek fark o :) dk hapını vermelerinin nedeni lucrin adeti geciktirebiliyor ya da bazen kist yapabiliyor, bu riskleri önleme amaçlı.. tedavin hayırlı olsun canikom.

günaydın şekerlerim hepimize hayırlı bir cuma olsun inşallah :)

devinciğimizin en heyecanlı günü bugün, Rabbim herşeyin yolunda gitmesini ve bebişiyle 9 ay ayrılmamak üzere buluşmasını nasip etsin inşallah :)

gunaydın en gusel hatunlar :))))))
cumanız mubarek olsun ınşşşşşşş
adacıgım sagol bırtanem ııcmı ferahlattın bu sekılde tedavı olmaz dedılerde canım sıkılmıstı bır an:)
aaaaaaa ben bılmıordum devının bugun transfere gıttıgını
ınşşşşşşşşş bebegı bu sefer sıkı sıkı tutunacaktırrrrrrr ınşşşşşş

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Kasım Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

schatcan
devincan

Aralık Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
esracan

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
semracan
tüpcan
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
ekincan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
duygucan (IVI Tüp Bebek Merkezi)

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale)

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

cicoş (amerikan hastanesi) (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) kızçe

Eylül Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

hulacan
elfcan

Ekim Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

espoircan iki yıldızlı annecik :13:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Son düzenleme:
Esra canım her doktorun ve hastanein uygulama şekli farklıdır..Allahın izniyle bu yola çıktın tatlım inşallah bebeğin sneinle olur dert etme kulaklarını tıka yola devam et öpüyorum..

Ada tatlım nanelişekeride bekleyenler arasına alabilirmisin ve tabikide derinimiz aralıkta aşılama yaptıracak canım erdem hastanesinde aaa hemen yaz onuda...

kotyo tatlım bize neden haber vermiyorsun bakalım.....

schatze tatlım dün sonucu alacaktın bizi merakta bıraktın yine yoldasındır belkide...

Suzişkoda artık ugramıyor topimize.

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Kasım Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

devincan -frigo bebiş 26 Kasımda annesinin göbüşüne konuyor :)
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi) -frigo bebişini bekliyor :)
schatcan

Aralık Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

esracan
derincan (aşılama)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
semracan
tüpcan
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
ekincan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
duygucan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
nanelişekercik

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale)

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

cicoş (amerikan hastanesi) (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) kızçe

Eylül Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

hulacan
elfcan

Ekim Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

espoircan iki yıldızlı annecik :13:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Son düzenleme:
aa o nidemek tatlım yardımlaşamaya her zaman açığız şekercim.......Ozaman niye burdayız demi yani he he he gerçi senle benle ilgilenmiyorsun artık hamişimde alınganlıgım üzerinde yavaş yavaş başka yerlere kayarım heeeeeee

kızlar devincanla konuştum şimdi. yoldalar, merkeze gidiyorlar. iyice sıkışmış durumdaymış araba tümseklere rastladıkça fena oluyorum diyor :)) hayırlı uğurlu olur inşallaaaah :)

aaaaaa çok ayıp cicoşum ne demek ilgilenmiyorsun sen benim ilk gözağrımsın ayol hiçbir yere gidemezsin gari, hepimiz burda doğurcaz sırayla inşallaaaah:))

kızlar devincanla konuştum şimdi. yoldalar, merkeze gidiyorlar. iyice sıkışmış durumdaymış araba tümseklere rastladıkça fena oluyorum diyor :)) hayırlı uğurlu olur inşallaaaah :)

oy oy o sıkışıklıkta ne fedadır he ay bende çok şıkışmıştım tranfer öncesi dyaanacak durumda dedğildim hemşireye dedim ben wc gıdıcem böyle duramam hayatta ben wc gittim geldim odaya beni çagırdılar he he 5 dkk felan önlüğü giyerken su içtim hemen geri geldi benım idrarım 1 bardak su içsem bile hemengelir normal zamanda işime yaramaz bu durum ama transfer gunu çok iyi olmuştu transferden 10 dkk sonra dedim benimki geldi gelecek sagolsunlar ördek getirmişlerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…