Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aynen ben de 1 bardak suyla sıkışırım ki tam tamına 4 tane küçük pet şişe (yani 2 lt) içmiştim.. oof nasıldım cicoşum biliyor musun.. transferden çıkar çıkmaz tam 5 defa ördek doldurdum :)) ilkini hemşire verdi sonrakileri eşim hehe..

çidoyla görüşüyorum tatlım ama bir tek hastaneye gidebildim bebiş doğduğunda, sonrasında evine gidemedim. her gün face den yazışıyoruz annesini baya yoruyor bade hanım hehe

hayırlı cumalar kızlar.
ilginize çok teşkkür ederim, beni de listeye eklemişsiniz.
inşallah çok beklemeden kavuşurum meleğime..
Allah hepimizi de beklediğimiz, kokusuna hasret olduğumuz meleklerimize kavuştursun

Amin canım amin sağol tatlım inşallah isteyen herkes kavuşur tatlım..Bugun ortalarda yoktun...

ay evet transferın en zor yanıda bu su içme kısmı bence....
aman aman ana kız iyi olsunlarda bırak küçük hanım yaramaz olsun zaten çido işteykende aksama kadar otururdu bılıyorsun...:76::76:

nanelim tatlım bak bizim çido kızı buyutmus çiçek vardı ya ondan bahsediıyoruz.....Hanı nınıkle bırbırlerını yerlerdı :)))))

hayırlı cumalar kızlar..şu listeye bi bnı almadınız ask olsun sıze

aşkolsun melocum, niye böyle diyorsun.. unutmuşumdur kusuruma bakma, eklerim şimdi. beklemede olarak ekliyorum değil mi?? e bir gidiyorsun pir gidiyorsun uğramaz oluyorsun, ne yapıyorsun hangi aşamadasın karıştırıyorum şekerim :)) anlat bakıyım son durum nedir??

cicoş ninoşun da oğlunu biliyorsun di mi ömer taha :) o da bir güzel bebek ki sorma :))

biliyorum tatlım bilmezmiyim geçenlerde yazışmıştık oglunu ayagıda sallıyormuşş hemde nete giriyormuşş allahım nazarlardan korusun hepsini hepsi peş peşe çoşmuştu ben o aralarda elimi ayagımı çekmiştim sonradan ögrendim hepsini...
nagişin kızını tubilonun oglunu nınıkın oglunu çidonun kızını deryanında oglumu oldu tam bilemiyorum..

:) ewet cnm beklemedyım en son 1 ay kadar once tıroıt wrdı ılac kullndm o gctı 5-6 kılo fazlam wr onu werme asmasındayım daha sonra tekrar gdıcm tedawı zmanı bellı olucak

deryanınkinden emin değilim tatlım sanırım oğlu oldu onuın, diğerleri aynen saydığın gibi .. hamişin de kızı var biliyorsun cemre o çok harika bir bebek gözler masmavi, dudaklar kırmızı oya gibi bir kız :)

:) ewet cnm beklemedyım en son 1 ay kadar once tıroıt wrdı ılac kullndm o gctı 5-6 kılo fazlam wr onu werme asmasındayım daha sonra tekrar gdıcm tedawı zmanı bellı olucak

oooh ohh maşallah tirodinin geçmesine çok ama çok sevindim tatlım... kilo fazlasına gelince bende geçen seneye göre 10kg var ekstradan ama napıyım, doğumdan sonra veririm inşallah :))

oooh ohh maşallah tirodinin geçmesine çok ama çok sevindim tatlım... kilo fazlasına gelince bende geçen seneye göre 10kg var ekstradan ama napıyım, doğumdan sonra veririm inşallah :))

saolasın cnm ınsallh cnm ya bıraz zor oluyo ama acele etmeyın daha yasınız cok genc dedı emre bey :) bu arada aselden hber wr mı??

Son düzenleme:

ay evet hamiyetin kızına 41 kere maşallah ya önc eo hamiş kalmıştı zaten he he he msnden konuşmuştuk geçen... Mürününde oglumu var bilemiyorum ,Ceylanında ogluşu olmuş onada maşallah hepsi çoşmuş darısı başımız aolsun inşallah..

meloş hoşgeldin tatlım vallahi kilo hepimizin ayrı derdi bende kılo alıdm tedavı aşamaısnda üzerinde hamile kaldım hayırlısı olsun dert etmıyorum dogumdan sonra verırım ınsallah...Yetreki mınnoşlarımzı saglıklı olsun demi..
Sanada tez zamanda kılo vermeyi nasıp etsın rabbım sonradada gelsın mınnıoşların canımcım..Arad augra ıhmal etme topımızı asel bır ugradı bir daha ugramadı mesela..Sonucunu bildirmişmiydi hatırlayamadım tatlım..

amiiin cicoşum amiiin inşallah. evet müünün oğluşu var kayra :)ben ceylanı tanımıyorum tatlım ama Allah bağışlasın bebeğini. inşallah bizim buralar da coşar cicoşşuuuuum inşallaaaah biz de peşpeşe doğuruveririz :)

saolasın cnm ınsallh cnm ya bıraz zor oluyo ama acele etmeyın daha yasınız cok genc dedı emre bey :) bu arada aselden hber wr mı??

melocum sen de gençlerdensin demek ne güzel, sizin beklemek için vaktiniz oluyor, ben 31'i bitirdim ekim de, artık vaktim zamanım gelmiştir inşallah :)) seni listeye ekledim bu arada :)

Son düzenleme:

hayırlısı olsn tatlım ınss dogumdan sonra werrsn son kıloyu boswer mınnosuna bak :) saglıklı olsunda dert degıl ayy ınsallh cnm ya bakalm sımdıden gttı 1-2 kılo :) ewet bıldırmıstı malesef negatıftı sonuc bn hep ugruyorum her gun bakıorm takıp edıyorum buralardayım..

adacım inşallah çoşar ya çok istiyorum herkesin bebeişi olsun...OO topik bu aralar hareketlendi tedaviler transferler maşallah canlarım hepinize bu arada devin transferden çıkmıştır, bebeğini göbüşüne koymuştur,güzel günler bebeğiyle devam eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…