oy oy o sıkışıklıkta ne fedadır he ay bende çok şıkışmıştım tranfer öncesi dyaanacak durumda dedğildim hemşireye dedim ben wc gıdıcem böyle duramam hayatta ben wc gittim geldim odaya beni çagırdılar he he 5 dkk felan önlüğü giyerken su içtim hemen geri geldi benım idrarım 1 bardak su içsem bile hemengelir normal zamanda işime yaramaz bu durum ama transfer gunu çok iyi olmuştu transferden 10 dkk sonra dedim benimki geldi gelecek sagolsunlar ördek getirmişlerdi..
hayırlı cumalar kızlar.
ilginize çok teşkkür ederim, beni de listeye eklemişsiniz.
inşallah çok beklemeden kavuşurum meleğime..
Allah hepimizi de beklediğimiz, kokusuna hasret olduğumuz meleklerimize kavuştursun
aynen ben de 1 bardak suyla sıkışırım ki tam tamına 4 tane küçük pet şişe (yani 2 lt) içmiştim.. oof nasıldım cicoşum biliyor musun.. transferden çıkar çıkmaz tam 5 defa ördek doldurdum :)) ilkini hemşire verdi sonrakileri eşim hehe..
çidoyla görüşüyorum tatlım ama bir tek hastaneye gidebildim bebiş doğduğunda, sonrasında evine gidemedim. her gün face den yazışıyoruz annesini baya yoruyor bade hanım hehe
amiiiiin nanecim amiiiiiin :)
inşallah tedaviye başladığın zamanı da eklemek kısmet olur...
hayırlı cumalar kızlar..şu listeye bi bnı almadınız ask olsun sıze
cicoş ninoşun da oğlunu biliyorsun di mi ömer taha :) o da bir güzel bebek ki sorma :))
aşkolsun melocum, niye böyle diyorsun.. unutmuşumdur kusuruma bakma, eklerim şimdi. beklemede olarak ekliyorum değil mi?? e bir gidiyorsun pir gidiyorsun uğramaz oluyorsun, ne yapıyorsun hangi aşamadasın karıştırıyorum şekerim :)) anlat bakıyım son durum nedir??
:) ewet cnm beklemedyım en son 1 ay kadar once tıroıt wrdı ılac kullndm o gctı 5-6 kılo fazlam wr onu werme asmasındayım daha sonra tekrar gdıcm tedawı zmanı bellı olucak
oooh ohh maşallah tirodinin geçmesine çok ama çok sevindim tatlım... kilo fazlasına gelince bende geçen seneye göre 10kg var ekstradan ama napıyım, doğumdan sonra veririm inşallah :))
deryanınkinden emin değilim tatlım sanırım oğlu oldu onuın, diğerleri aynen saydığın gibi .. hamişin de kızı var biliyorsun cemre o çok harika bir bebekgözler masmavi, dudaklar kırmızı oya gibi bir kız :)
:) ewet cnm beklemedyım en son 1 ay kadar once tıroıt wrdı ılac kullndm o gctı 5-6 kılo fazlam wr onu werme asmasındayım daha sonra tekrar gdıcm tedawı zmanı bellı olucak
saolasın cnm ınsallh cnm ya bıraz zor oluyo ama acele etmeyın daha yasınız cok genc dedı emre bey :) bu arada aselden hber wr mı??
meloş hoşgeldin tatlım vallahi kilo hepimizin ayrı derdi bende kılo alıdm tedavı aşamaısnda üzerinde hamile kaldım hayırlısı olsun dert etmıyorum dogumdan sonra verırım ınsallah...Yetreki mınnoşlarımzı saglıklı olsun demi..
Sanada tez zamanda kılo vermeyi nasıp etsın rabbım sonradada gelsın mınnıoşların canımcım..Arad augra ıhmal etme topımızı asel bır ugradı bir daha ugramadı mesela..Sonucunu bildirmişmiydi hatırlayamadım tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?