melocum sen de gençlerdensin demek ne güzel, sizin beklemek için vaktiniz oluyor, ben 31'i bitirdim ekim de, artık vaktim zamanım gelmiştir inşallah :)) seni listeye ekledim bu arada :)
melocum sen de gençlerdensin demek ne güzel, sizin beklemek için vaktiniz oluyor, ben 31'i bitirdim ekim de, artık vaktim zamanım gelmiştir inşallah :)) seni listeye ekledim bu arada :)
hayırlısı olsn tatlım ınss dogumdan sonra werrsn son kıloyu boswer mınnosuna bak :) saglıklı olsunda dert degıl ayy ınsallh cnm ya bakalm sımdıden gttı 1-2 kılo :) ewet bıldırmıstı malesef negatıftı sonuc bn hep ugruyorum her gun bakıorm takıp edıyorum buralardayım..
ole cnm sabredıyoruz zaten acele etmıorm bu konuda allhın taktırı demekkı daha olacagı zmn war dıyorum sıkıntı yapmıyorum kndıme :)) sen bole deyınce emre beyın sozu geldı aklıma hamıle kalınca hıc weremıcek o zman her ıstedıgını yıcek ıstersen alma demstı esıme cok gulmustuk :)meloşcum ugra ugra sen topimize şekercim illaki tedavi aşamsında olman gerekmıyor bak ben hamısım ama hala burdayım bende sizlerin aşamaların geçtim tatlım olmayacak diye bişey yok sabır canım sabır..
Evet bende boşverdim kıloları aksam 10 da acıkıyorum agzıma bişeyler atıyorum eşime de diyorumki bebek acıkmış bebek :))))
devincanı aradım şekerler, 10 dk sonra alacaklarmış transfere daha bekliyormuş :) bu arada bebişler sorunsuzca çözülmüşler hiçbir problem yokmuş ayy darısı başıma benim minnoş da sağlıkla çözülür inşallah :)
ole cnm sabredıyoruz zaten acele etmıorm bu konuda allhın taktırı demekkı daha olacagı zmn war dıyorum sıkıntı yapmıyorum kndıme :)) sen bole deyınce emre beyın sozu geldı aklıma hamıle kalınca hıc weremıcek o zman her ıstedıgını yıcek ıstersen alma demstı esıme cok gulmustuk :)
vallahi öyle canikom kilo almışsın felan pek sallamıyorsun karnım açıktı diyorsun heran her dakıka yiyorsun bişeyler eşimde bana diyorki sanıyorum pek acıkma değilde hamılelık psıkolojısı diyor ..
O günler gelsinde bol bol yiyin kızlar......Tosunlar doguralım hep beraber
devıne cok guldum demıs ya cok sıkıtım tumseklerde kotu oluorum dıe :)
ınsallh cnm senn ne zmn transfer?
Hayirli cumalar arkadaslar.
Hepimizin duasi kabul olsun.
Devin'e az kaldi yildizina kavusmak için insallah 12 gün sonra onuda hamile listesine aliriz.
Benimde transferim cuma günÜ olmustu iki hafta sonra cuma günüde pozitif sonucu almistim.
Transfere gelince bana hiçbirsey demediler su konusunda ben tuvalette geçtim o arada doktorum gelmis transfer için çikmami bekledi :) wc'den sonra hemen transferim oldu.
melocum herşey yolunda giderse kısmetse önümüzdeki hafta bir gün ama hangi gün onu bu cts öğreneceğiz sanıyorum. inşallah bu defa herşey yolunda gider:)
melocum sen gel, illaki tedavide olmamız gerekmiyor ki cicoş söölemiş zaten.. hem bak ben de kaç aydır tedavide değilim, bu topic i açarken bile tedavide değildim ama aylardır burada herşeyi paylaştık :))
Aynen öyle katılıyorum yokse benım işim ne burda ilgilenmiyorlar bile benımle
cicoşum inan ki ben bu konuda çok cahilim. ama sanıyorum baz alınacak tarih son adet tarihi.
16+1 iken sen henüz 4 aylıksın diye düşünüyorum. 20. haftada 5 aylık olmayacak mısın?? aklım karıştııııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?