Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

melocum sen de gençlerdensin demek ne güzel, sizin beklemek için vaktiniz oluyor, ben 31'i bitirdim ekim de, artık vaktim zamanım gelmiştir inşallah :)) seni listeye ekledim bu arada :)

anacım 35 inde bebek yapanlar var kendilerini yaşlandrmıyorlar sana ne oluyor ? Dur bakalım kaderinde varsa her yaşta olur sorun degıl tatlışkom..

melocum sen de gençlerdensin demek ne güzel, sizin beklemek için vaktiniz oluyor, ben 31'i bitirdim ekim de, artık vaktim zamanım gelmiştir inşallah :)) seni listeye ekledim bu arada :)

tesekkur ederm cnm ekledıgın ıcın :) ole deme yaww sende gencsın daha ama tbı waktı gelmıs olsn hayırlısyla bu sefer olsn ınsss

meloşcum ugra ugra sen topimize şekercim illaki tedavi aşamsında olman gerekmıyor bak ben hamısım ama hala burdayım bende sizlerin aşamaların geçtim tatlım olmayacak diye bişey yok sabır canım sabır..
Evet bende boşverdim kıloları aksam 10 da acıkıyorum agzıma bişeyler atıyorum eşime de diyorumki bebek acıkmış bebek :))))

devincanı aradım şekerler, 10 dk sonra alacaklarmış transfere daha bekliyormuş :) bu arada bebişler sorunsuzca çözülmüşler hiçbir problem yokmuş ayy darısı başıma benim minnoş da sağlıkla çözülür inşallah :)

Bişey sorucam tekrar tekrar 16+1 oldukya biz hani yani 17 haftamıza girdik hayırlısı ile bazı internet siteleirnde ay hesaplamaları farklı neden 18 haftaya kadar 4 aylık sayıyorlar..
Az önce dr kagan kocatepenın sıtesine baktım 12-16 hafta arası 4 aylık diyor..Biz önümüzdeki hafta cuma dr amcamıza gidicez 17+1 olucak yani 18 haftalık 5 ayımızda olucaz değilmi..

karıştırmadım inşallah..

ole cnm sabredıyoruz zaten acele etmıorm bu konuda allhın taktırı demekkı daha olacagı zmn war dıyorum sıkıntı yapmıyorum kndıme :)) sen bole deyınce emre beyın sozu geldı aklıma hamıle kalınca hıc weremıcek o zman her ıstedıgını yıcek ıstersen alma demstı esıme cok gulmustuk :)

ınsallh cnm senn ne zmn transfer?

vallahi öyle canikom kilo almışsın felan pek sallamıyorsun karnım açıktı diyorsun heran her dakıka yiyorsun bişeyler eşimde bana diyorki sanıyorum pek acıkma değilde hamılelık psıkolojısı diyor ..
O günler gelsinde bol bol yiyin kızlar......Tosunlar doguralım hep beraber

devıne cok guldum demıs ya cok sıkıtım tumseklerde kotu oluorum dıe :)

ay canım sorma allahın izniyle ogüne hayırlısı ile sende gel bakalım anlayacaksın çok zor oluyro bol su iç sıkış gel diyorlar ada gibi bende 1 bardak su ile wc ye giderim...Bol su içince allah korusun tutamam diye hastanede wc giridm bride çok dolu olursa transfer esnasında kaçırmayasın diye hortumla çekiliyormuş...diye duydum...ama doluda olmak şartt

melocum sen gel, illaki tedavide olmamız gerekmiyor ki cicoş söölemiş zaten.. hem bak ben de kaç aydır tedavide değilim, bu topic i açarken bile tedavide değildim ama aylardır burada herşeyi paylaştık :))

cicoşum inan ki ben bu konuda çok cahilim. ama sanıyorum baz alınacak tarih son adet tarihi.
16+1 iken sen henüz 4 aylıksın diye düşünüyorum. 20. haftada 5 aylık olmayacak mısın?? aklım karıştııııı :))

Hayirli cumalar arkadaslar.
Hepimizin duasi kabul olsun.
Devin'e az kaldi yildizina kavusmak için insallah 12 gün sonra onuda hamile listesine aliriz.
Benimde transferim cuma günÜ olmustu iki hafta sonra cuma günüde pozitif sonucu almistim.
Transfere gelince bana hiçbirsey demediler su konusunda ben tuvalette geçtim o arada doktorum gelmis transfer için çikmami bekledi :) wc'den sonra hemen transferim oldu.

hayırlı cumalar olsun espicim, amiin inşallah..

ne güzel yaa, keşke ben de cumaya olsam transferimi ama sanırım benimki salı ya da çarşamba olur.. kısmet değil mi kızlar, Allah'ın her günü ayrı mubarek, ayrı güzel..

seninkini sıkışmadan yaptılar demek, idrar kesesi ve rahmi birbirinden ayırmak için iyice sıkışık olmamızı beklediler bizde canım..

Son düzenleme:
melocum herşey yolunda giderse kısmetse önümüzdeki hafta bir gün ama hangi gün onu bu cts öğreneceğiz sanıyorum. inşallah bu defa herşey yolunda gider:)

allhım hayırlı transfer sonrasında da hyırlı bı hamılelık wersın cnm ınsallh bu sefer hersey gönlunce olsn :)

Canım sorun yok ben çözdüm 12-16 haftalar , 4 aylık 16 -20 haftalar 5 aylıkmış diger siteler farklı yazıyordu kafayı karıştırmaya gerek yok ben hep böyle bilirdim diger sitelere bakınca karıştırdım kurcalamamak bazen en iyisi ya tatlım birde bende drumda son adet tarihimizi baz alınıyor buna göre 16+1 yani 17 haftamızdan gün alıyoruz canıkom..Buda demektirdir ufaktan ufaktan 5 ayımıza adım atıyoruz..daha çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…