Hayirli cumalar arkadaslar.
Hepimizin duasi kabul olsun.
Devin'e az kaldi yildizina kavusmak için insallah 12 gün sonra onuda hamile listesine aliriz.
Benimde transferim cuma günÜ olmustu iki hafta sonra cuma günüde pozitif sonucu almistim.
Transfere gelince bana hiçbirsey demediler su konusunda ben tuvalette geçtim o arada doktorum gelmis transfer için çikmami bekledi :) wc'den sonra hemen transferim oldu.
Günnayyydınnn:))))
Adacımmm hayırlısıyla minnoşlarınn çözülüpp göbişineee dolacakkkkk
Cicoşumm unutmas ekler beni listeyeeee yaa tatlışşşeee hepimis birden adacanın başındayıs atlaması unutması normal ama cicoş kibin hatırlatacağız hep beraber yol arkilerini tek yüklenmeyelim adacanaaa cicoşşcummm maşallahhhh 17. hafta hee vallahi harika bisede nasip olur işallahh böle şafaklar saymakkkkk ben senin gibi hamiş kalırım işallah çok enerciksin maşallaaahh 41 kereeee
Devin arkadaşımmmm Dualarımm seninleeeeeeRabbim yar ve yardımcın olsunnnn maşallah sağlıkla çözünmüş minnoşlar sağlıklaaa güsel haberlerde yakında inşallahhhhh
ELİİİİİİİİİİİİİFFFFFFFFFF kız varya önemli bi gerekçen yoksa bitirecem seniiiiiiay çok meraktayım ya deliiiii
HULAAAAA terk etme bizii hiç gelmöion hee şikayetçiyim sendennn
Espoiirimmm ve espoirimin melekleriiiii nasılsınız bakalım:))))
Melooo haydi gayret kim korkar hain diyettennnn
Adacanım allahın her günü mübarek böyle düşün,kısmetinde hangi gün varsa o gün olacak önemli olan meleğin sana sıkı sık tutunsun..Sen duanı esirgeme yeter....Bende diyorumki sonucu eylül ayında aldık ya 01 eylül ve 03 eylülde kızım olursa adını eylül koyayım
Günnayyydınnn:))))
Adacımmm hayırlısıyla minnoşlarınn çözülüpp göbişineee dolacakkkkk
Cicoşumm unutmas ekler beni listeyeeee yaa tatlışşşeee hepimis birden adacanın başındayıs atlaması unutması normal ama cicoş kibin hatırlatacağız hep beraber yol arkilerini tek yüklenmeyelim adacanaaa cicoşşcummm maşallahhhh 17. hafta hee vallahi harika bisede nasip olur işallahh böle şafaklar saymakkkkk ben senin gibi hamiş kalırım işallah çok enerciksin maşallaaahh 41 kereeee
Devin arkadaşımmmm Dualarımm seninleeeeeeRabbim yar ve yardımcın olsunnnn maşallah sağlıkla çözünmüş minnoşlar sağlıklaaa güsel haberlerde yakında inşallahhhhh
ELİİİİİİİİİİİİİFFFFFFFFFF kız varya önemli bi gerekçen yoksa bitirecem seniiiiiiay çok meraktayım ya deliiiii
HULAAAAA terk etme bizii hiç gelmöion hee şikayetçiyim sendennn
Espoiirimmm ve espoirimin melekleriiiii nasılsınız bakalım:))))
Melooo haydi gayret kim korkar hain diyettennnn
kızlar devincanımız saat 13.10 itibariyle bir annneeeeeee :)[/QUOTE
Ayyyyyyyyyyyyyyyy nası heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaasıra sende adacanımmm benim :)))))))
kızlar devincanımız saat 13.10 itibariyle bir annneeeeeee :)
ohh maşallah cicoşum sen valllahi harikasınnnnkıssss ben kalkamam belli halim şimdiden canım ben dün sabah akşam klomeni aldım yamuldum niyeee anlamadıımmmmmmm sabah 9 da uyanan ben 11 de kalkamadım yapışşşştım yatakaaaaa
kızlar devincanımız saat 13.10 itibariyle bir annneeeeeee :)
Adacım aynen öyle kuşum allahın her günü bizim değilmi ee o zaman sorun yok güzel olucak darısı başına olsun inşallah sıra sende bakalım..Al minnoşunuda gel...
Vallahi isim düşünme konusuna gelince önce cinsiyetini ögrenelimde tatlım isim düşünürüz artık..
Ben cinsiyetini cuma ögrenirim belki ama sen transfer olmuş olursun,çalışacakmısın 12 gün seni hastanede yatırıyorlarmı işleyişleri naıslmış?? Gerçi ben dayanamam ararım hemen sende bizi haberdar et emi..
melocum saol canım amiiiiiiiin.
derincim evet sıra bende çok heyecanlıyım yaaaaa bu defa olur inşallah ve tamamına erdirmek de kısmet olur inşallah..
cicoşum sen bu ay işini çözmüşsün, hamile olduğumda bana da anlatıcaksın tamam mı söz ver :)
canım evet hayırlarla gelsin de isim kolay :)
ben kısmetse cumaya transfer olmuş olurum gibi geliyor şekerim.. ben izin almayacağım bu defa söylemedim çünkü kimseye. birazcık yalan söölicem valla Allah affetsin.. belim tutuldu diyeceğim, 4-5 gün yatıcam evde sonra da başlarım işe. geçen seferki gibi 10 gün yatmam evde bu defa. konuşuruz tatlım tabiki ben transferden çıkar çıkmaz haber veririm sana kısmetse merak etme sen :) sonrasında da evden girerim internete cicooooş belirtim yok benim yaaaaaa derim sana yerim başının etini hehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?