Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet canım benimde transferim cuma günü oldu 14.günkü kan tahili sonucumuzuda cuma günü aldık degerimiz katlanmıştı...

Günnayyydınnn:))))

Adacımmm hayırlısıyla minnoşlarınn çözülüpp göbişineee dolacakkkkk

Cicoşumm unutmas ekler beni listeyeeee yaa tatlışşşeee hepimis birden adacanın başındayıs atlaması unutması normal ama cicoş kibin hatırlatacağız hep beraber yol arkilerini tek yüklenmeyelim adacanaaacicoşşcummm maşallahhhh 17. hafta hee vallahi harika bisede nasip olur işallahh böle şafaklar saymakkkkkben senin gibi hamiş kalırım işallah çok enerciksin maşallaaahh 41 kereeee

Devin arkadaşımmmm Dualarımm seninleeeeeeRabbim yar ve yardımcın olsunnnnmaşallah sağlıkla çözünmüş minnoşlar sağlıklaaa güsel haberlerde yakında inşallahhhhh

ELİİİİİİİİİİİİİFFFFFFFFFF kız varya önemli bi gerekçen yoksa bitirecem seniiiiiiay çok meraktayım ya deliiiii

HULAAAAA terk etme bizii hiç gelmöion hee şikayetçiyim sendennn

Espoiirimmm ve espoirimin melekleriiiii nasılsınız bakalım:))))

Melooo haydi gayret kim korkar hain diyettennnn

Adacanım allahın her günü mübarek böyle düşün,kısmetinde hangi gün varsa o gün olacak önemli olan meleğin sana sıkı sık tutunsun..Sen duanı esirgeme yeter....Bende diyorumki sonucu eylül ayında aldık ya 01 eylül ve 03 eylülde kızım olursa adını eylül koyayım

Hoşgeldin derin nerelerdesin sen yahu görümcen gitti oh artık burda olur dedik ama hala yoksun yoksa buldun kapalı havayı uyukluyormuydun..Oh vallahi biz minnoşumuzla çalışalım sahabın köründe yollara dökülelim sen keyif çat hamiş olda bak göreyim seni uyumak neymişşşşşş bu arada eliften haber yok...İnşallah hamiş olursun canım rahat dogum yapabılmek adına yuruyorum işleirmi kendım yapıyorum ama egılınce yere gerıye kalkarken nefes nefeseyım batmalar oluyor...Hedef normal dogum yapmak ama izin yok sanıyorum...Tedavile kaldık sakıncası varmıdırki pilatesin canlar...

Son düzenleme:
ohh maşallah cicoşum sen valllahi harikasınnnnkıssss ben kalkamam belli halim şimdidencanım ben dün sabah akşam klomeni aldım yamuldum niyeee anlamadıımmmmmmmsabah 9 da uyanan ben 11 de kalkamadım yapışşşştım yatakaaaaa

amin cicoşum amiiiin inşallah. ben de öyle diyorum her gün mübarek..

eylül adına bayılırım, bence çok da anlamlı olur cicoşum neden olmasın koy valla :))

derinciiiiiiim hoşgeldin canım pozitif anne adayım benim :))

yenıcem ben onu canım çabalıyorum :)

derincim sende harikasın bomba olmaya devam et güzel hareketli günler gelicek bak görrrrrrrr haplar yan etki yapabilir tatlım olur böyle durumlar..

Adacım aynen öyle kuşum allahın her günü bizim değilmi ee o zaman sorun yok güzel olucak darısı başına olsun inşallah sıra sende bakalım..Al minnoşunuda gel...
Vallahi isim düşünme konusuna gelince önce cinsiyetini ögrenelimde tatlım isim düşünürüz artık..
Ben cinsiyetini cuma ögrenirim belki ama sen transfer olmuş olursun,çalışacakmısın 12 gün seni hastanede yatırıyorlarmı işleyişleri naıslmış?? Gerçi ben dayanamam ararım hemen sende bizi haberdar et emi..

melocum saol canım amiiiiiiiin.

derincim evet sıra bende çok heyecanlıyım yaaaaa bu defa olur inşallah ve tamamına erdirmek de kısmet olur inşallah..

cicoşum sen bu ay işini çözmüşsün, hamile olduğumda bana da anlatıcaksın tamam mı söz ver :)

espoirin patronları fuardan bugün döndüler sanırım,sık giremiyor...
Benim patronda dışarda bu aralar böle rahatım

canım evet hayırlarla gelsin de isim kolay :)

ben kısmetse cumaya transfer olmuş olurum gibi geliyor şekerim.. ben izin almayacağım bu defa söylemedim çünkü kimseye. birazcık yalan söölicem valla Allah affetsin.. belim tutuldu diyeceğim, 4-5 gün yatıcam evde sonra da başlarım işe. geçen seferki gibi 10 gün yatmam evde bu defa. konuşuruz tatlım tabiki ben transferden çıkar çıkmaz haber veririm sana kısmetse merak etme sen :) sonrasında da evden girerim internete cicooooş belirtim yok benim yaaaaaa derim sana yerim başının etini hehehehehehe

Şekerim evet sıra sende senin peşinede derin mi aşılama olacak acaba zamanı bellimiki ???Evet canım çözdüm en başından beri ben dogru biliyormuşum ama başka sitelere bakınca işte şaşırdım..Dogrusu benim bildiğim gibi.Hatta bu aralar karın agrısı ve kasık agrısı yaşıyorum ya artık rahim göbek deliğinin altına dogru çıkıyormuş buda bende agrı yapıyor muş heyo heyo karın agrısıda karnım genişliyor bebek buyuyor tabı agrıycak baskı yapıyor mınnoşda daralıyor..

Bencede evde yatıpta kendini strese sokmanın alemi yok işyerinden öle 3-4 gün izin alsan yeter çok yatmanın faydası yok görüyorsun aman sen transferini ol minnoşu göbüşüne koy gelde ben razıyım senın belırtılerıne :)) Tamam canıkom bende ararım senı aa yanlız bırakmak olma kuşum yılın olayı bu he he e

kızlar bugün çok yoğun arada açıyorum tam yazıcam bişi çıkıyo
öpüyorum hepinizi de görüşürz inşaallah şu işler biraz bitince, haftasonuda nöbetçiymişim onu da biraz önce öğrendim
devin güzel haberlerle gelir inşaallah tutunur minişleri

Bu arada eşim bana steteskop alıcak :))) Sözde bana alıyor ama kendisi benden meraklı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…