Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ay semoşum deme be yarında çalışacaksın saglık olsun erkenden kalkıp çalışmak insanı zinde yapıyor evde olsan uyuklardın yemek yedirn belkide hayırlısı böyleymiş sen hastanede çalışıyordun zaten olur böyle durumlar.

cicoşuuuum ben sana demedim mi rahim büyüyor diye ağrı oluyor korkma diye :)) maşallah minnoş da büyüyor ona yer açmak lazım :))

cicoşum valla belki 1 hafta evde kalırım stresten uzak kalmak için ama hep yatmıcam söz :)) dışarı falan çıkarım elbette ayy bilmiyorum dur heyecan yapıyorum.. hem cicoşum dün ben bir rüya gördüm hayır olsun.. transferim oluyordu, hemen transferden sonra maalesef olmadı diyordu emre amcamız ( çok sıkıntılı uyandım neyse sonra açıldım ama üzüldüm yaa...

ay yapma be nanecim demek nöbetçisin.. hay Allah cts-pazar hep işte mi olacaksın yani..

Bu arada eşim bana steteskop alıcak :))) Sözde bana alıyor ama kendisi benden meraklı..

ahahah hatırlar mısın ağustos da bir arkadaşım hamile kaldı sonra kimyasal oldu cicoşum. o yine hamile kaldı kasım başında.. keseyi gördüler bugün kalp atışı için randevusu var, onun da kocası geçen hafta steteskop almış kıza, delü bu adamlar be :))

Evet canim ben bosaltim ve transfer oldu
bu konuda doktor birsey dememisti Sonuçta bebislerim benimle. Olacaksa olur

Espoiirimmm ve espoirimin melekleriiiii nasılsınız bakalım:))))

Hosgeldin derincim.
Biz iyiz teyzesi ellerinden öperler
Senden herzamani gibi bomba gibisin. Allah bozmasin.

Adacım kuşum tamam transferden sonra git gez dolaş ama evde bogulmak düşünmek yok hadi kız bu vesile ile yine tatil yapacaksın iyisin :)))Evet canikom benim minnoş büyor banada baskı yapıyor :)))
Vallahi görülen rüyalar hep tersi çıkar tatlım dert etme güzel olucak sonucu demekki rüyanı rabbim hayırlara yorsun inş.Böyle rüyalar görmende normal yani son günlerde transfer heyecanı sardı seni dogal dogal
Vallahi delü bu adamlar sorma alıcakmış bana sözde bende dedim bana değil kendine alıyorsun aman alsında iyi olur he he doktor kontrolune sen gelme diyorum a nasıl köpürüyor ben aksama kadar bebekleymısım asıl onun görmesi gerekmiş..

Bu arada patron da geldiiiiii

cicim "steteskop " ne oluyor anlamadim ben
Rüyadan bahsediyorsunuz ben hamile oldugumu ögrenmeden önce bir gün rüya gördÜm arkadasim pusete çocuk gezdiriyordu bende sevindim bir tane bebegin mi var soruyorum o bana pusetin üstündeki batanyeyi açip hayir diyor ve ben o zaman bir degil ikicinyi görüyorum ve 3cü bebegide görÜyorum yani üçüz.
Sonunda bende ikiz hamileyim

espiciiiiim hoşgeldin tekrar ikiz anamız :)) dediğin gibi vakti zamanı gelince ne şekilde yapılırsa yapılsın olacak :)

bu arada devincan transferden çıktı eve doğru gidiyorlar bebişi ve kocasıyla birlikteeeee . size çok selamı var

Kizlar hepiniz iyi hafta sonlari diliyorum.
Ben kaçar patron var.
öptüm hepinizi kendinize iyi bakin.

Kizlar hepiniz iyi hafta sonlari diliyorum.
Ben kaçar patron var.
öptüm hepinizi kendinize iyi bakin.

canikom size de iyi haftasonları minnoşlarla berabeeeer :) bu arada steteskop drların ciğerleri falan dinledikleri bir alet var ya kulaklarına takarlar, ucunu da sırtına dayarlar, işte o :)

kız cvcıv dusun bırde benım merkzlen aramda 2.5 saat var burdan oaraya kadar nasıl ıdararımı tutacagım ıdrar torbam patlar deesene :) em sıkısık olacaksın hemde o altı taktırıcaksın
ay nasıl olacak yha

esra kız erken git orda sıkış sende allaasennnnn

cicoş 30unda gidicem ya benim yumoş tabe gereken büyüklükeee ulaştıysa belkim o gün iğne olup 2 gün sonra aşılama olar belki:)tebi bu beim kafamdan attığım bi senaryo hemeenn olsun diyeehayırlısı cicoşşcuk:)

espoirr kız 3 üzzzz olmasınnnnnnnnbak rüyaya şimdiii:)))

canikom size de iyi haftasonları minnoşlarla berabeeeer :) bu arada steteskop drların ciğerleri falan dinledikleri bir alet var ya kulaklarına takarlar, ucunu da sırtına dayarlar, işte o :)

tamamda neden cicosun kocasi onu alacakmis cicosun cigerlerini dinlemek için mi

QUOTE=derin2;16347963]esra kız erken git orda sıkış sende allaasennnnn

cicoş 30unda gidicem ya benim yumoş tabe gereken büyüklükeee ulaştıysa belkim o gün iğne olup 2 gün sonra aşılama olar belki:)tebi bu beim kafamdan attığım bi senaryo hemeenn olsun diyeehayırlısı cicoşşcuk:)

espoirr kız 3 üzzzz olmasınnnnnnnnbak rüyaya şimdiii:)))[/QUOTE]

Yok yaaaaaaaaaa derincim ikiz. Iki tane yeter 3üz daha zor oluyor bazen birine son vermek durumunda kaliyorlar. Az olsun temiz olsun Saglikta önemli allah verince veriyorda ben ikizlerim bana yeter :79:
Darisi sana olsun 3üzzzzzzzz

oh nihayet biri geldi o kadar uzun uzun yazmıştım ki, sinir oldum profilinizi tamamlayın mesajı geldi durdu, yazdıklarımın hiçbirini kabul etmedi site

espicim steteskopla cicoşun karnını dinlicek herhalde kocası :)

esracım benim merkezle ev arasında en basitinden koskoca boğaziçi köprüsü var yani benimki de yakın değil.. ama şöyle bir şey var, ben gittiğimde odama yerleştim, önüme notebook umu aldım yanıma da su, rahat rahat içtim sıkıştım.. büyük ihtimal senin de öyle olur. evden içmene gerek yok.. devincan heyecan yapıp evde içmeye başlamış. hem dur bakalım daha oralara gelmene var, şimdiden düşünme bunları :)

sağolasın canım, hayırlısı olsun. sağlığılimiz iyi olsun da varsın çalışalım.
Allah huzur ve sağlık versin en başta hepimize de

Evet karnini dinlicek bencede Hersey yolunda mi degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…