kızlar bugün çok yoğun arada açıyorum tam yazıcam bişi çıkıyo
öpüyorum hepinizi de görüşürz inşaallah şu işler biraz bitince, haftasonuda nöbetçiymişim onu da biraz önce öğrendim
devin güzel haberlerle gelir inşaallah tutunur minişleri
Şekerim evet sıra sende senin peşinede derin mi aşılama olacak acaba zamanı bellimiki ???Evet canım çözdüm en başından beri ben dogru biliyormuşum ama başka sitelere bakınca işte şaşırdım..Dogrusu benim bildiğim gibi.Hatta bu aralar karın agrısı ve kasık agrısı yaşıyorum ya artık rahim göbek deliğinin altına dogru çıkıyormuş buda bende agrı yapıyor muş heyo heyo karın agrısıda karnım genişliyor bebek buyuyor tabı agrıycak baskı yapıyor mınnoşda daralıyor..
Bencede evde yatıpta kendini strese sokmanın alemi yok işyerinden öle 3-4 gün izin alsan yeter çok yatmanın faydası yok görüyorsun aman sen transferini ol minnoşu göbüşüne koy gelde ben razıyım senın belırtılerıne :)) Tamam canıkom bende ararım senı aa yanlız bırakmak olma kuşum yılın olayı bu he he e
kızlar bugün çok yoğun arada açıyorum tam yazıcam bişi çıkıyo
öpüyorum hepinizi de görüşürz inşaallah şu işler biraz bitince, haftasonuda nöbetçiymişim onu da biraz önce öğrendim
devin güzel haberlerle gelir inşaallah tutunur minişleri
Bu arada eşim bana steteskop alıcak :))) Sözde bana alıyor ama kendisi benden meraklı..
hayırlı cumalar olsun espicim, amiin inşallah..
ne güzel yaa, keşke ben de cumaya olsam transferimi ama sanırım benimki salı ya da çarşamba olur.. kısmet değil mi kızlar, Allah'ın her günü ayrı mubarek, ayrı güzel..
seninkini sıkışmadan yaptılar demek, idrar kesesi ve rahmi birbirinden ayırmak için iyice sıkışık olmamızı beklediler bizde canım..
espoirin patronları fuardan bugün döndüler sanırım,sık giremiyor...
Benim patronda dışarda bu aralar böle rahatım
Kizlar hepiniz iyi hafta sonlari diliyorum.
Ben kaçar patron var.
öptüm hepinizi kendinize iyi bakin.
canikom size de iyi haftasonları minnoşlarla berabeeeer :) bu arada steteskop drların ciğerleri falan dinledikleri bir alet var ya kulaklarına takarlar, ucunu da sırtına dayarlar, işte o :)
kız cvcıv dusun bırde benım merkzlen aramda 2.5 saat var burdan oaraya kadar nasıl ıdararımı tutacagımıdrar torbam patlar deesene :) em sıkısık olacaksın hemde o altı taktırıcaksın
ay nasıl olacak yha
ay semoşum deme be yarında çalışacaksın saglık olsun erkenden kalkıp çalışmak insanı zinde yapıyor evde olsan uyuklardın yemek yedirn belkide hayırlısı böyleymiş sen hastanede çalışıyordun zaten olur böyle durumlar.
oh nihayet biri geldi o kadar uzun uzun yazmıştım ki, sinir oldum profilinizi tamamlayın mesajı geldi durdu, yazdıklarımın hiçbirini kabul etmedi site
espicim steteskopla cicoşun karnını dinlicek herhalde kocası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?