Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ben geldim canlarım biraz ara verdim işlerimde vardı hemde acayip karın agrım var şiddetlendi herkesin bünyesi farklı işte devamlı ayaga kalkıp yürüyorum sol tarafımda daha şiddetli kaısklaırmı elliyorum hafiften anam nasıl agrı vuruyor neyse canlarım herkes kendine iyi baksın kocaman öpüyorum sizleri kendimle ugraşmama yazamam sanırım artıkın işim var olmasa kaçardım bekliycem 17:30 u malesef bay bay

oy kıyamam cicoşum, senin minnoş yerine sığamıyor desene :) geçmiş olsun tatlım, inşallah eve çabucak gider dinlenirsin.. kocaman öptüüüüüüm

Allah kolaylık versin adacım, benimde yoğun iş arada size de yazmaya çalışıyorum ama bi selam veriyorum geri de epeyce bi süre bakamıyorum bile

ana yuregı ıste herseyı dusunuyor gelsede gelmesede :)

adacanim simdiden hayirli ugurlu gelir evladin insallah... ben inaniyorum bu sefer gobusun yildizina kavusacak...

schatze den haberi olan var mi? bende merak ettim..

derincim Allah tamamina erdirsin..

ozum seninle uzun zaman oldu konusamadigimiz nasilsin iyi misin?

bettyskodan haber yok mu kislar...

selam kızlar.bayağıdır yoktum ben.nasılsınız bakalım güzel haberler varmı tatil dahil bu güne kadar.beni bilgilendirirmisiniz.elif ne yaptı sıkıntılıydı bıraktığımda.adacan senin sanırım transferin oldu.yazın kızlar bişeler.bende bi icraat yok.şubelerimiz var onları denetleme gittim .giremedim nete falan.neyse yazışırız pazartesi.herkezi öpüyorum.herşey gönlünüzce olsun .kızlar.

kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıor haptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl kullan dedıler adet bıtmek bıtmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın yoksa bekleyımmı

slm kızlar
Bugün eşimin genetik testi sonucuda aldık hiç birşey çıkmadı herşey normal. Yani ben tüm testleri yaptırdım bişeycik çıkmadı. Artık yapacak bişeyim kalmadı takdir yaradanın.

selam kızlar.....sıze guzel bır hafta dılıyorum...
bız yıne hastanedeyız malesef cumartesı yıne cok fena kanamam oldu...sukur sımdılık kesıldı ıns bıdahada gelmez...prepar taktılar serum agrım olmasın dıe ayy kalbım heryerımde atıyoellerım bıle tıtrıyo rabbım yardımcımız olsun bebegımı korusun ıns n dıyeyım baska moraller sıfır...sabah 8 de drlar gelecek ıns ıyı bıseylr soylerler
bol bol dua edın lutfen....sımdılık hoscakalın....

canim benim oylesine girmistim burada aksam simdi.. tam cikacaktim senin yazini gordum.. gecmis olsun hayatim... insallah hersey guzel olacak... sen uzulme bak bebeginde etkilenir. kanaman gectiyse bebeinde iyiyse bu iyi haber tatlim... kocaman optum...

sagolsın canım sukur sımdılık ıyıyım bugunde burdayız ıns yarın taburcu oluruz.....yanlız cok uzuldum cok korktum.....rabbım bu hastanelerden elı bos cıkartmasın kımseyı yasadım korkuyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…