sağolasın canım, hayırlısı olsun. sağlığılimiz iyi olsun da varsın çalışalım.
Allah huzur ve sağlık versin en başta hepimize de
Allah kolaylık versin adacım, benimde yoğun iş arada size de yazmaya çalışıyorum ama bi selam veriyorum geri de epeyce bi süre bakamıyorum bile
esracım benim merkezle ev arasında en basitinden koskoca boğaziçi köprüsü var yani benimki de yakın değil.. ama şöyle bir şey var, ben gittiğimde odama yerleştim, önüme notebook umu aldım yanıma da su, rahat rahat içtim sıkıştım.. büyük ihtimal senin de öyle olur. evden içmene gerek yok.. devincan heyecan yapıp evde içmeye başlamış. hem dur bakalım daha oralara gelmene var, şimdiden düşünme bunları :)
esra kız erken git orda sıkış sende allaasennnnn
cicoş 30unda gidicem ya benim yumoş tabe gereken büyüklükeee ulaştıysa belkim o gün iğne olup 2 gün sonra aşılama olar belki:)tebi bu beim kafamdan attığım bi senaryo hemeenn olsun diyeehayırlısı cicoşşcuk:)
espoirr kız 3 üzzzz olmasınnnnnnnnbak rüyaya şimdiii:)))
selam kızlar.....sıze guzel bır hafta dılıyorum...
bız yıne hastanedeyız malesef cumartesı yıne cok fena kanamam oldu...sukur sımdılık kesıldı ıns bıdahada gelmez...prepar taktılar serum agrım olmasın dıe ayy kalbım heryerımde atıyoellerım bıle tıtrıyo rabbım yardımcımız olsun bebegımı korusun ıns n dıyeyım baska moraller sıfır...sabah 8 de drlar gelecek ıns ıyı bıseylr soylerler
bol bol dua edın lutfen....sımdılık hoscakalın....
sagolsın canım sukur sımdılık ıyıyım bugunde burdayız ıns yarın taburcu oluruz.....yanlız cok uzuldum cok korktum.....rabbım bu hastanelerden elı bos cıkartmasın kımseyı yasadım korkuyorum......canim benim oylesine girmistim burada aksam simdi.. tam cikacaktim senin yazini gordum.. gecmis olsun hayatim... insallah hersey guzel olacak... sen uzulme bak bebeginde etkilenir. kanaman gectiyse bebeinde iyiyse bu iyi haber tatlim... kocaman optum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?