slm kızlar
Bugün eşimin genetik testi sonucuda aldık hiç birşey çıkmadı herşey normal. Yani ben tüm testleri yaptırdım bişeycik çıkmadı. Artık yapacak bişeyim kalmadı takdir yaradanın.
selam kızlar.....sıze guzel bır hafta dılıyorum...
bız yıne hastanedeyız malesef cumartesı yıne cok fena kanamam oldu...sukur sımdılık kesıldı ıns bıdahada gelmez...prepar taktılar serum agrım olmasın dıe ayy kalbım heryerımde atıyoellerım bıle tıtrıyo rabbım yardımcımız olsun bebegımı korusun ıns n dıyeyım baska moraller sıfır...sabah 8 de drlar gelecek ıns ıyı bıseylr soylerler
bol bol dua edın lutfen....sımdılık hoscakalın....
kızlaaar günaydın herkese müjdeli hayırlı haftalar diliyorum
merhabalar... hepinize iyi haftalar diliyorum. ikinci denememde negatif sonuçlandı, demekki zamanı şimdi değildi Allah hayırlısını verir inşallah
İlk denememde şaşkındım ne olduğu anlamamıştım. İkinci denememde yıkıldım. kendimi zor toparladım. demekki zamanı değilmiş dedim Allah ol dediği zaman olacakmış.. Neyse şimdi aralık 29 da tekrar histereskopi olacağık rahim içindeki alınamayan sadece traşlanacak olan miyom için ve sonra tedaviye başlayacağım.
Yıkılmak yok. Ben 2011 yılını anne olarak giremeyeceğim ama isteyen ve tedavide olan arkadaşlarım inşallah 2011 yılını sağlıklı bir şemilde anne olarak girer ve kucaklarınıza alırsınız.
cicoşum canım Allah razı olsun.. aramış kadar oldun.. kısmetse bu cuma transferim var canlarım.. ben de cuma olsun istiyordum biliyorsunuz ama hiç ihtimal vermiyordum, çok daha erken olur sanıyordum.. valla cuma yı duyunca çok mutlu oldum.. diyorum ki devincan ayın son cuması, ben ayın ilk cuması.. inşallah ikimizin de cuma bebekleri olur :))
cicoşum sana da Allah kolaylık versin çok zor işe kalkışmış ev sahibiniz.. hamile hamile yorma sakın kendini, eşin, kayınvaliden ilgilensinler..
cicoşum canım Allah razı olsun.. aramış kadar oldun.. kısmetse bu cuma transferim var canlarım.. ben de cuma olsun istiyordum biliyorsunuz ama hiç ihtimal vermiyordum, çok daha erken olur sanıyordum.. valla cuma yı duyunca çok mutlu oldum.. diyorum ki devincan ayın son cuması, ben ayın ilk cuması.. inşallah ikimizin de cuma bebekleri olur :))
cicoşum sana da Allah kolaylık versin çok zor işe kalkışmış ev sahibiniz.. hamile hamile yorma sakın kendini, eşin, kayınvaliden ilgilensinler..
Adacım hamişliğimin ilk gununden bu yana karnımagrıyor hala agrıyor cuma gunu oglen bende doktorda olucam işe geri gelmiycem anyayı konyayı ögrenıcem neden karnım bu kadar agrıyor bakalım hayırlısı olsun...ikimizde cuma günü doktoırdayız desene..
adacım çok sevindim canım hayırlısı olsun inşllh göbüşünü yıldızınla doldurur bize müjdeli haberi verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?