Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın güzel yol arkadaşlarım ve topic'imizin minnoşları :)

hepimize güzel bir hafta diliyorum, güzel haberlerle, güzel olaylarla dolu bir hafta olsun inşallah...

imocuum çok teşekkür ederim güzel dileklerine Allah razı olsun, inşallah hepimiz yıldızımızı yakalayalım artık sağlıkla, mutlulukla :))

adacım nasılsın canım cumartesi günü nasıl geçti hayırlı haberler vericeksin inşallah bizlere..benimde kontrolüm yarınmış ben çarşamba diye rahattım şimdi bi stres bastı yine...haftasonu giremedim nete foruma bakamadım oyüzden

günaydın güzel yol arkadaşlarım :)

hepimize güzel bir hafta diliyorum,inşallh herseyy gönlünüzce olsun :)

slm kızlar
Bugün eşimin genetik testi sonucuda aldık hiç birşey çıkmadı herşey normal. Yani ben tüm testleri yaptırdım bişeycik çıkmadı. Artık yapacak bişeyim kalmadı takdir yaradanın.

canım çok sevindim. inşallah bundan sonraki denemende yüzün güler.. bir defa hamile kaldın, inşallah bundan sonra devamını sağlıkla getirmek de kısmet olur..

özüüüüm yüreğim hop etti okuduğumda. sonra kızçenin ve senin iyi olduğunuzu okuyunca içim ferahladı.. serklajla falan bir ilgisi var mı bu kanamanın canım..Allah yardımcınız olsun tatlım senin de bebişin de...

kızlaaar günaydın herkese müjdeli hayırlı haftalar diliyorum

günaydın duygucuuuuuum amiiiiiin inşallah :)

Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..

Özüm çok ama çok geçmişolsun oh prensesde sende iyisin tatlım allaha emanet olun ikinizide korusun...

Adacım c.tesi kont vardı ne oldu tatlım ben hafta sonu nete giremedim seni arayamadım hep aklıma düştün inan buna ama ben çok karışık bir hafta sonu geçirdim hala daha bu karısıklık devam edecek yaklaşık 15 gün gibi ev sahibim aniden evi tadilata soktu c.tesi sabah bizede cuam aksamı haber verdi heryerim her yerde duvarlara köpük yapıyor..petekleri söküyor ,yatak odası tavanına bıle yapılacak orası bıle karısık off evimde kalamıyorum valdemde kaldık utumuı orda yaptım usta evde yeni gelmiş valdem basında ona yemek felan verecek gerçi usta tanıdık ev sahıbım kendısı yapıyor...İnşaattcıda..Kapılar degıscek çok iş çok sefil olduk eşim yine izin alıcak bugun işten eve gıdecek muzık sıstemı plazma hep açıkta kaldı onları sarıp sarmalıycak ben işteyim of offfffffffffff geriliyorum ister istemez

merhabalar... hepinize iyi haftalar diliyorum. ikinci denememde negatif sonuçlandı, demekki zamanı şimdi değildi Allah hayırlısını verir inşallah
İlk denememde şaşkındım ne olduğu anlamamıştım. İkinci denememde yıkıldım. kendimi zor toparladım. demekki zamanı değilmiş dedim Allah ol dediği zaman olacakmış.. Neyse şimdi aralık 29 da tekrar histereskopi olacağık rahim içindeki alınamayan sadece traşlanacak olan miyom için ve sonra tedaviye başlayacağım.
Yıkılmak yok. Ben 2011 yılını anne olarak giremeyeceğim ama isteyen ve tedavide olan arkadaşlarım inşallah 2011 yılını sağlıklı bir şemilde anne olarak girer ve kucaklarınıza alırsınız.

Aralık vadeli çok ama çok işim var onları yetiştirmeye calısıyorum aklım evde adapte olamıyorum off üst üste geldi gerçi evde olsam çok yoruluyıorum görüşürüz canlarım karışığız karısık

cicoşum canım Allah razı olsun.. aramış kadar oldun.. kısmetse bu cuma transferim var canlarım.. ben de cuma olsun istiyordum biliyorsunuz ama hiç ihtimal vermiyordum, çok daha erken olur sanıyordum.. valla cuma yı duyunca çok mutlu oldum.. diyorum ki devincan ayın son cuması, ben ayın ilk cuması.. inşallah ikimizin de cuma bebekleri olur :))

cicoşum sana da Allah kolaylık versin çok zor işe kalkışmış ev sahibiniz.. hamile hamile yorma sakın kendini, eşin, kayınvaliden ilgilensinler..

Canım yol arkadaşım hakkında hayırlısı ne ise o olsun gönlünü ferah tut allaha sıgın canım herşeyde vardır bir hayır inşallah 2011 yılında hem hamiş olacaksın hemde kucagına alacaksın bak gör canım öpüyorum seni...ihmal etme bizleri.

ay çok sevindim handecim bizde bunun hayalını kurmuyormuyduk hep beraber istedik pozıtıf olduk ilk istek allah tarafından kabul oldu darısı bebişin başına tatlım..vallahi seni merak etmiştim dedim kızlara evdeki durumları anlatayımda beni merak etmesinler ugrayamazsam...İşyerinde işleirmde var onlarla ugrasıcam ılgılenmıyor sanmayın sakına aklım sizde sizler için hemencik girdim yazdım...canım yol arkadaşlarım hepiniz allaha emanet olun..

Tatlım sagolşsun valdem sabah yine geldi yemek yapıyormuş evde o bekleyecek eşim öglenden sonra evde olucak eşim yapıyro zaten ama bendede stres oluyor evın halı annem çalışıyor ama hafat sonları evde temızlıge annemde gelecek ben bişey yapmayacagım...Annem bizde kalın diyor valdem bizde kalın diyor karşı komsum yakın arkadasım bizde kalın diyor ben ise evde kalalım diyorum eşimse gergin..

Adacım hamişliğimin ilk gununden bu yana karnımagrıyor hala agrıyor cuma gunu oglen bende doktorda olucam işe geri gelmiycem anyayı konyayı ögrenıcem neden karnım bu kadar agrıyor bakalım hayırlısı olsun...ikimizde cuma günü doktoırdayız desene..

adacım çok sevindim canım hayırlısı olsun inşllh göbüşünü yıldızınla doldurur bize müjdeli haberi verirsin...

canım benim senin kistten dolayı ağrıyordu değil mi.. belki tekrar onunla ilgilidir. çiğdemi biliyorsun, o acillerde gezdi tam 1 ay boyunca, kisttenmiş hep, hatta kisti patlamıştı neyse ki bişi olmamıştı bade'ye.. senin de kistten ağrıyor olabilir..

adacım çok sevindim canım hayırlısı olsun inşllh göbüşünü yıldızınla doldurur bize müjdeli haberi verirsin...

Allah razı olsun duygucum. inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider, ben de 2011'e anne olarak girerim inşallah :))

senin randevun ne zamandı, çarşamba mı??

kotyo.. ne desem bilemedim yol arkadaşım.. zamanı değilmiş diyoruz evet doğru ama bu içimizin çok ama çok acımasına engel olmuyor.. inanıyorum ki bir gün bizler de anne olacağız, umudumuz sayesinde, inancımızla, çabamızla.. Allah emeklerimizin, yüreğimizdeki bu temiz sevginin karşılığını verecek elbet.. inşallah bir dahaki denemende yüzün gülsün arkadaşım..

of of canlarım tşk ederim hepimizin derdi başka ev sahibi tadilata başlayınca ,bizde dedik işe girişildi erken ama bebeğin odasını boşaltalım tv felan salona alalım nasılsa boya olucak evi bebeğin cinsiyeti cuma belli olursa odayı o renge boyatalım eşya bakalım dedik bebegın odaıs bızım oturma odamızdı artık tadilattan sonra salona gececegız...Dün duvar kagıtları bakmaya gittik eşimle mah voldu yaklaşık 1 saat zor dolandım kalabalık ortamlarda artık başım agrıyor midem bulanıyor ben nasıl alışverıs yapıcam bılemıyorum...Geçen haftada Ikeada oldu aynısı..Anladıkki ben kapalı alanda yapamıyorum...Eve zor attım kendımı uyumusum...ev o haldeyken kıvrılmısım

civcivimmm zaman nasılda geçiyor.bebişin büyüyor hazırlıklar yapılıyor.tadını çıkart:))

adacanımmm eylül eylül dedik kasıma kadar uzadı ama büyük gün cuma mı??hadi bakalım herşey çook güzel olacak

çokk öpyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…