civcivimmm zaman nasılda geçiyor.bebişin büyüyor hazırlıklar yapılıyor.tadını çıkart:))
adacanımmm eylül eylül dedik kasıma kadar uzadı ama büyük gün cuma mı??hadi bakalım herşey çook güzel olacak
çokk öpyorummm
Allah razı olsun duygucum. inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider, ben de 2011'e anne olarak girerim inşallah :))
senin randevun ne zamandı, çarşamba mı??
çarşambaydı ama sedef aradı yarın 12 deymiş ayyy stres bastı beni ya
Bu arada tatlı ögretmenimiz betyycim artık topimize ugramıyor selam dahi vermiyor belkide siteyede girmiyordur..İnşallah iyidir herşey yolundadır..
ayyyy hadi hayırlısı adacım sanki ben verdim minnoşları o kadar heyecanlandımkiinşllh güzel güzel haberler alırız. bu arada bizim merkezden hiç yıldızını göbüşüne konduran hiç oldu mu ? ben ilk senden duyucam inşallah mutlu haberi banada güzel moral olucak bu
slm ada tedavin inş. hayırlı ve olumlu sonuçlanır
ben de ilk denememi bu ay yaptıracam inş
bişey sorucam bi ara doğum kont ilacına başladığını okumuştum ne çobuk transfer günün gelmiş lucrıne ilk başlaman la birlikte kaç gün iğne kullandın
diğer iğne ile birlikte sanki günler hiç bitmeyecek stres oldum
slm ada tedavin inş. hayırlı ve olumlu sonuçlanır
ben de ilk denememi bu ay yaptıracam inş
bişey sorucam bi ara doğum kont ilacına başladığını okumuştum ne çobuk transfer günün gelmiş lucrıne ilk başlaman la birlikte kaç gün iğne kullandın
diğer iğne ile birlikte sanki günler hiç bitmeyecek stres oldum
sucum çok teşekkür ederim, inşallah hayırlı ve olumlu olur dediğin gibi.. benimki dondurulmuş embriyo tedavisiydi canım o yüzden ben lucrin yerine burun spreyi kullandım, sonra yumurta geliştirici iğne olmadım, yumurtalarım toplanmadı :)
senin de tedavinin hayırlı olmasını diliyorum..
günaydınlarrrrr
Özlemcimm hop etti yüreklerimiz ama Allah bebini seni korusun canım benimşimdi nasılsın??İnşallah bi daha olmaz son olur bu kalp çarpmamız sağlıkla doğuma kadar gideris hep beraber )))
cicoşş günayydınn:)bebişşş mis eve geleceeek o zamannnn:)))ohh mis bi de öle düşün bebek doğunca yada hamileliğin iice ilerleyince olsaydı yaa))
adacım cuma hayırlısıyla bak günü bile kalbine göre verdi Rabbim inşallah herşey gönlüne göre olurfulll duadayızzz ona göreee
Adacım senin cuma beta mı bakacaksın.herşey yolunda mı peki.??
meraba kızlar, nasılsınız ? iş yoğunlunluğundan açamıyorum özledim sizleri
aşılama hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız ?
kalan senelik iznimi kullanmak istiyorum, izindeyken de aşılama yaptırsak diyorum eşimi tam olarak ikna edemedim ama. en azından biraz bilgim olsa?
adetten ne kadar süre sonra doktora gitmek gerekiyor, neler yapılıyor? ilaç kullanılıyor mu ?
hepinize de teşekkürler
adacım ve diğer kızlar, keçi boynuzu kürü denediniz mi hiç? ben geçtiğimiz hafta başladım ama faydası nedir bilmiyorum gerçekten etkili mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?