Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Merhaba arkadaslar iyi haftalar diliyorum.

özlem geçmis olsun allah korumusu sizi. Insallah birdaha tekrarlanmaz.

Adacim gözün aydin büyük gün cuma az kaldi yildizina kavusmak için.

Cicim kötü zamanda baslamis tadilat bebegini yeni tertemiz bir eve getireceksiniz bence güzel olucak.
Canini sikma burak kayinvaliden ilgilensin sen rahatina bak

çok sağol canım bizde de zaten ileri hızlı sayısı da çok düşük.o yüzden aşılama önermediler. bakalım bunun ne kadar faydası olucak deneyelim görelim.iyiki varsın ya ne güzel şeyler söylüyorsun negatif düşünceler pırrr uçuyolar

çok saol canikom, dualarını eksik etme :)

bu arada minnoşlar ne durumdalar espicim, sen iyi misin?

ay duygucum ne demek.. keşke elimden daha fazlası gelse.. iyi ki sizler de varsınız, böyle zor bir süreci beraberce çok daha kolay bir şekilde geçiriyoruz..

keçiboynuzunun yanı sıra çinko da al canım, e vitamini de. emre beye sormuştum kullanalım mı diye, ikişer tane bile kullanabilir günlük olarak demişti..

çok saol canikom, dualarını eksik etme :)

bu arada minnoşlar ne durumdalar espicim, sen iyi misin?

Iyiler teyzesi. Benimde cicos gibi çok agrim va endiseleniyorum.
Ultrasonum 29 aralik'ta daha 4 hafta var. Kasiklarimda agri var bu gece uyuyamadim.
Insallah iyiler. Darisi sana
Dualarimiz hepinize.

Iyiler teyzesi. Benimde cicos gibi çok agrim va endiseleniyorum.
Ultrasonum 29 aralik'ta daha 4 hafta var. Kasiklarimda agri var bu gece uyuyamadim.
Insallah iyiler. Darisi sana
Dualarimiz hepinize.

tatlım kanamasız ağrıları kötüye yorma diye cicoşa da diyorum sana da diyim.. merak etme şu an daha tutunma aşamasını tamamlamadılar diye düşün. yerlerini yapıyorlar iyice. sonrasında da rahim büyüdüğü için ağrılar oluyor.. aman sağlık olsun da ağrılara dayanılır..

dualar için Allah razı olsun, darısı başıma olsun, hepimizin başına olsun inşallah :)

Amin arkadasim.
Sende haklisin kanama olmadigi sûrece birsey olmaz insan ister istemez korkuyor.

:92:arkadaşlar merhabalar size katılabilirmiyim ben da tekrar 5 kez tüp bebeği düşünüyorum ama doktoru değiştirecem tavsiye edeceğinis doktor ve ya merkez varmı allah işallah herkeze sağlıklı bebekler nasip eder

canım aramıza hoşgeldin.. öncelikle geçmiş olsun, başarısız deneme insanı nasıl derinden etkiliyor biliyoruz maalesef.. güzel dualarına amiin.

sorununuz neydi, sperm mi, yoksa seninle mi ilgili?? eğer istanbuldaysan kendi dr umu gönül rahatlığıyla önerebilirim. emre karatekelioğlu..

gulcannina arkadaşım öncelile çok geçmiş olsun Allah'ım en kısa zamanda sanada bebişler nasip etsin.adacığıma katılıyorum doktor tavsiyesi istiyorsan Dr. Emre Karatekelioğlu mecidiyeköyde İVİ tüp bebek merkezi. İnsanı hem rahatlatıyorlar hemde işinin ehli belli henüz tedaviye başlamadım ama burada başlayan arkadaşlardan da çok iyi referanslar alıyoruz.

Merhaba kızlar,

Espi ve Derin canlarım tşk ederim inşallah öyle olur mis gibi bir ev emerhaba der bebeğim..Hala evde tadilat sürüyor ister istemez husursuz rahatsız oluyor insan nedense..Valdem ilgileniyor sağolsun...Akşam valdeme gideceğiz yine başka yerde kalmak benı rahatsız edıyor geceleri sık sık uyanıyorum huzursuz oluyorum...Ne yapalım mecburen çekicez..

sarıcivciv kolay gelsin canım size.ne şanslı bebişler olucak yepyeni misler gibi bir evde gözlerini açıcaklar hep bu yanından düşünki bu dönemi kolay atlatabilesin.aman sakın yorma kendini değerlisin sen bizim için lütfen dikkat et kendine olurmu.

cicoşuuuuuum şimdi biraz sıkıntılı olacak ama düşünsene minnoş yepyeni bir eve doğacak ne güzel

canım eşimin hız ve sayı çok düşük. bu nedenle normal yolla bebeğiniz olamaz denildi bize.
doktorumuz aşılama yada tüp bebek dedi. ama eşim bekleme taraftarı oldu. artırıcı ilaçlar, bitkisel kürler yapıyor boş beklemiyor. ama ben en azından bi kere aşılama denesek istiyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ay sızı ozledım yavrularrrrrr
ben anı kararlan bu hafta ev tasıorum
ayrıca bır turlu adetım bıtmek bılmıor bugun aradım 9. gun lekelenmlerım devam edıor dedım
ılacın dozunu ayarlayalım dedi
2 gune kadar kesılmezse ((((
dua edın ne olursunuz evım yenı hayatım hayırlı bır evlat getrsın bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…