duygucum, 2 ay boyunca her sabah ve akşam içirdim kocama. yanında çinko, e vitamini ve selenyum takviyesi de yaptım. buna rağmen sayı artmadı ama ileri hızlı sperm sayısı %10'dan %30'a çıktı.. faydasını gören çok var, inşallah siz de görürsünüz..
Merhaba arkadaslar iyi haftalar diliyorum.
özlem geçmis olsun allah korumusu sizi. Insallah birdaha tekrarlanmaz.
Adacim gözün aydin büyük gün cuma az kaldi yildizina kavusmak için.
Cicim kötü zamanda baslamis tadilat bebegini yeni tertemiz bir eve getireceksiniz bence güzel olucak.
Canini sikma burak kayinvaliden ilgilensin sen rahatina bak
çok sağol canım bizde de zaten ileri hızlı sayısı da çok düşük.o yüzden aşılama önermediler. bakalım bunun ne kadar faydası olucak deneyelim görelim.iyiki varsın ya ne güzel şeyler söylüyorsun negatif düşünceler pırrr uçuyolar
çok saol canikom, dualarını eksik etme :)
bu arada minnoşlar ne durumdalar espicim, sen iyi misin?
Iyiler teyzesi. Benimde cicos gibi çok agrim va endiseleniyorum.
Ultrasonum 29 aralik'ta daha 4 hafta var. Kasiklarimda agri var bu gece uyuyamadim.
Insallah iyiler. Darisi sana
Dualarimiz hepinize.
tatlım kanamasız ağrıları kötüye yorma diye cicoşa da diyorum sana da diyim.. merak etme şu an daha tutunma aşamasını tamamlamadılar diye düşün. yerlerini yapıyorlar iyice. sonrasında da rahim büyüdüğü için ağrılar oluyor.. aman sağlık olsun da ağrılara dayanılır..
dualar için Allah razı olsun, darısı başıma olsun, hepimizin başına olsun inşallah :)
Amin arkadasim.
Sende haklisin kanama olmadigi sûrece birsey olmaz insan ister istemez korkuyor.
:92:arkadaşlar merhabalar size katılabilirmiyim ben da tekrar 5 kez tüp bebeği düşünüyorum ama doktoru değiştirecem tavsiye edeceğinis doktor ve ya merkez varmı allah işallah herkeze sağlıklı bebekler nasip eder
e tabi endişelenmen çok doğal tatlım ama bunlar doğal, içini ferah tutmaya çalış :)
nanişcim, elbette beklemekten yoruluyor insan.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. sizde problem neydi.. biliyorsun erkekte problem olduğunda sperm sayısı 7-8 milyonun altındaysa aşılamayla vakit kaybetmeyin diyorlar.. bunu yazdım diye bana kızma noolur. sadece boşuna yıpranmanı (hem maddi, hem manevi) istemediğim için hatırlatmak istedim. bir de Allah'ın dediği olur tabi.. O Ol dedikten sonra 1 spermle de olur elbette..
dr aşılama olur dediyse dene bakalım nanişcim. inşallah Rabbim senin de yüzünü güldürür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?