Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın canlarım nasılsınız ??

Ben düşünüyorum düşünüyorum sinir oluyorum bu ev tadilatına evim perperişan valdem hala başında bekliyor sabah onu bıraktık.Bizde onlarda kalıyoruz..Ne bileyİm sıkıldım ya ben evımı istiyorum göçebe olduk....

gunaydın kızlar.....ıns bugun taburcu olacagız bı aksılık olmazsa servık boyum olculecekmıs onu beklıyorum....

günaydın yıldız avcılarım canlarım, minnoşlarıııııım :)

inşaallah canım, dualarını eksik etme...
biran önce bebeğimiz olsun istiyorum. beklemek çok zor geliyor bana

etmez miyim nanişim benim duam nedir biliyor musun, Rabbim isteyen herkesi evladına kavuştur bizi de içlerinden ayırma amin.. yani her an sadece bizler için değil, isteyen herkes için dua ediyorum. Allah kabul eder inşallah..

esracım büyük işe kalkışmışsın tam tedavi sırasında ama olsun, yeni evin hayırlara vesile olsun inşallah.. lekelenmelere gelince dk hapı kullanırken lekelenme oluyormuş bazı kadınlarda. sana da öyle olmuş olabilir canım..

cicoşum sıkılmakta haklısın ama azıcık sık dişini. çok şükür aç diilsiniz, açıkta diilsiniz. hem minnoş yepyeni eve doğacak, bunu düşün rahatlat kendini tatlım..

gunaydın kızlar.....ıns bugun taburcu olacagız bı aksılık olmazsa servık boyum olculecekmıs onu beklıyorum....

özüüüüm inşallah herşey yolundadır ve evinize kavuşursunuz minnoşunla..

kizlar hepinize günaydin kisa bi bakip cikcam gene
biz cok iyiz merak etmeyin bebislerde cok iyi hepinizi püyorum

selam canlarım;
uzun bir süredir sizlere sık sık yazamıyorum , bilgisayarım bozuk olduğundan zor bağlanıyorum. Umarım herkes iyidir. Ben bebişim iyiyiz şükür Cumartesi doktor kontrolümüz vardı , ense kalınlığı ölçüldü ve kan verdim. ense kalınlığı bira fazla çıktı doktor kan testine göre değerlendirecek bakalım inşallah herşey yolundadır. Bebişim kıpır kıpırdı maşallah ; bütün teyzoşlarına öpücük göndedi

ya kızlar ben geçn sene tüp bebek tedavisi oldum neyse hamile kaldım ama 11 haftalıkken düşürdüm şimdi bu ay tekrar başlıyorum sizce tekrar gebelik olurmu bir de geçen sene yasa çıkmadan 3 tane konulmustu şimdi 1 tane ama 5.gün konulacak sizce bana ne olur moral verin

civcivim zor tabiki ama , bebeişin mis gibi eve gelecekkkk; aynı dert bizdede var ev dökülüyor Nisan Başı gibi bizde tadilat yapacağız kapılar camlar hepsi değişecek, walla bende şimdiden derdine düştüm.
Ama sen sakın yorma kendini strese sokta tatlım

kizlar hepinize günaydin kisa bi bakip cikcam gene
biz cok iyiz merak etmeyin bebislerde cok iyi hepinizi püyorum

asucuuuuuuum senden haber aldığımıza çok sevindim. Dilan ve Derman tüm vaktini alıyordur küçük sıpalar ama arada şöyle ce ee demen de çok hoşumuza gidiyor. bizim için öp minnoşları

hulacım canım dün merak ettim seni ama işin vardır diye düşünmüştüm.. minnoşun ense kalınlığına takılma, mutlaka iyidir, kan değerlerinden de çıkar zaten, ölçümlerde hatalar olabiliyor tatlım. güzel haberlerini bekliyoruuuuz :)

öncelikle geçmiş olsun.. kaybın için çok üzgünüm.. inşallah bu defa herşey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun... tek embriyo şansımızı düşürüyor evet ama tek embriyo ile hamile kalanlar da oldukça fazla.. umutsuz olma ne olur, inşallah herşey yolunda gidecek canım..

adacımm; geri sayım başlamışşş,minnoşşş gelioooo:92:

derincim; sende iyisin umarım naptın doktor işlerini

Bu arada kızlar eliften haber varmı???

adacımm; geri sayım başlamışşş,minnoşşş gelioooo:92:

derincim; sende iyisin umarım naptın doktor işlerini

Bu arada kızlar eliften haber varmı???

inşallah hulacım inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin noolur :)

bu arada eliften haber yok.. biz de çok merak ediyoruz.. inşallah iyidir o da minnoş da..

adacım handecim :))) selamlarını ilettim sedefinde çok çok selamı var bugünkü kontrolde polikistik over olduğu için henüz yumurta olgunlaşmamış tarihini saptamak zor dedi birde biz eşimle tedaviye şuan başlayamıyoruz mali kriz ocak sonu şubat gibi düşünüyoruz o yüzden emre bey de önümüzdeki ay hastalığında gel ilaca başlayalım dedi ayy nasıl üzüldüm biliyormusun? bu çok etkilermi ya düzene girmezse herşeyin kötü gitmesinden korkuyorum

günaaaaaayydınnnnnnnnn:)))))

Canlarım hepinise öpücüklerrrrrr

hulaaaaaaaa yerim ben o miniki ya meraktaydım tatlımyaaa:)Elif de kayboldu satenohhh hiç bişi çıkmass ensesi kalın tompişşşş yerim ben onucanım iyi olmanıza çok sevindimmama habersiz koma ösledik valla:)

Kızlar bugün kontrole gittim perşembe aşılama olacakkkherşey yolunda çok iyi dedi drum.akşam 19.00 da iğne vurulucam:)perşembe 13.00 de hastanede olacamm:)

Ayyy inşallahhh canım birşey olmaz benimde tek tesellim babasına çekmiş olması eşiminde az ensesi kalındırda

hadi bakalım canım dualarımız seninle bebişin göbüşüne konacak yılbaşı hediyesiiii

İşallahh hulaaam yyaaaaa:)dua et hamişlerin duası kabul olur derler:)))

en kıymetlı topikimizin en guzel annelerı ve anne adayları..nasılsınız?

hoşgeldin melocuuuuuum bu ne güzel bir selamlaşma böyleeeee :))

aaaaa duygucum, pko hastası olanların çok daha fazla yumurtası oluyor hiç korkma.. sizler tüp bebekte çok daha kolay yumurta üretiyorsunuz, bu bir şans bile sayılabilir lütfen sıkma canını. emre beyin hastası elif diye çok tatlı bir arkadaşım var. pkoluymuş kendisi eşinde de sperm az ve şu an berfin duru diye minnoş bir kızı var. emre beyi araştırırken tanışmıştım elifle hala çok yakın iki arkadaşız, valla onun baya bir yumoşu olmuştu tedavide. inşallah senin de öyle olur :))

sedef çok şeker di mi :)) inşallah cuma günü de biz görüşeceğiz :)))))))))

oooooo yaşasın. benden önce sen varsın demek derincim, önce senin aşılama, sonra benim transfer.. ay çok heyecanlıııııııı :) ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah tatlım.. adetinin kaçıncı gününde yapıyorlar aşılamayı, bir de kaç yumoşun oluştu??

İşallahh hulaaam yyaaaaa:)dua et hamişlerin duası kabul olur derler:)))

eveeeeeet inşallah bizlere ettiğiniz dualar kabul olacak kuzular :)

evet handecim sedef çok tatlı biri gerçekten çok şeker sanki uzun zamandır tanıyor gibi oluyor insan :) evet yumoş sayısı fazla ama olgunlaşma dönemlerini hep değiştiriyo bu sorun olur diye korkuyorum bugün hiç olgunlaşmış yumoş göremedi (( hayırlısı olsun ama ne diyelim...ayyy cuma günü bi gelsede seninle neşelensek mutlu olsak birde hayırlı haberlerini aldıkmı tamamdır

duygucum zaten pko da olgunlaşamıyor yumurta biliyorsun. 1 yumoş yerine 4 yumoş olunca vücut hangisini büyüteceğini şaşırıyor ve bu durumda hepsi küçük küçük yumoşlar olarak kalıyorlar. sen şimdi bunları düşünme.. ilaçlar verildiğinde hepsi birden büyüyecek ve atıyorum benim 11 yumurtam olmuşken senin 20 küsürlerde olacak. o yüzden sıkma canını tamam mı :))

cuma günü çabucak gelsin istiyorum hem de zaman yavaş geçsin istiyorum. korku değil de yoğun bir heyecan var ne yalan söyliyeyim. inşallah hayırlısıyla bu defa devamını getirebileceğim bir gebelik olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…