inşaallah canım, dualarını eksik etme...
biran önce bebeğimiz olsun istiyorum. beklemek çok zor geliyor bana
ay sızı ozledım yavrularrrrrr
ben anı kararlan bu hafta ev tasıorum
ayrıca bır turlu adetım bıtmek bılmıor bugun aradım 9. gun lekelenmlerım devam edıor dedım
ılacın dozunu ayarlayalım dedi
2 gune kadar kesılmezse((((
dua edın ne olursunuz evım yenı hayatım hayırlı bır evlat getrsın bana :)
Günaydın canlarım nasılsınız ??
Ben düşünüyorum düşünüyorum sinir oluyorum bu ev tadilatına evim perperişan valdem hala başında bekliyor sabah onu bıraktık.Bizde onlarda kalıyoruz..Ne bileyİm sıkıldım ya ben evımı istiyorum göçebe olduk....
gunaydın kızlar.....ıns bugun taburcu olacagız bı aksılık olmazsa servık boyum olculecekmıs onu beklıyorum....
gunaydın kızlar.....ıns bugun taburcu olacagız bı aksılık olmazsa servık boyum olculecekmıs onu beklıyorum....
Günaydın canlarım nasılsınız ??
Ben düşünüyorum düşünüyorum sinir oluyorum bu ev tadilatına evim perperişan valdem hala başında bekliyor sabah onu bıraktık.Bizde onlarda kalıyoruz..Ne bileyİm sıkıldım ya ben evımı istiyorum göçebe olduk....
kizlar hepinize günaydin kisa bi bakip cikcam gene
biz cok iyiz merak etmeyin bebislerde cok iyi hepinizi püyorum
selam canlarım;
uzun bir süredir sizlere sık sık yazamıyorum , bilgisayarım bozuk olduğundan zor bağlanıyorum. Umarım herkes iyidir. Ben bebişim iyiyiz şükür Cumartesi doktor kontrolümüz vardı , ense kalınlığı ölçüldü ve kan verdim. ense kalınlığı bira fazla çıktı doktor kan testine göre değerlendirecek bakalım inşallah herşey yolundadır. Bebişim kıpır kıpırdı maşallah; bütün teyzoşlarına öpücük göndedi
ya kızlar ben geçn sene tüp bebek tedavisi oldum neyse hamile kaldım ama 11 haftalıkken düşürdüm şimdi bu ay tekrar başlıyorum sizce tekrar gebelik olurmu bir de geçen sene yasa çıkmadan 3 tane konulmustu şimdi 1 tane ama 5.gün konulacak sizce bana ne olur moral verin
adacımm; geri sayım başlamışşş,minnoşşş gelioooo:92:
derincim; sende iyisin umarım naptın doktor işlerini
Bu arada kızlar eliften haber varmı???
günaaaaaayydınnnnnnnnn:)))))
Canlarım hepinise öpücüklerrrrrr
hulaaaaaaaa yerim ben o miniki ya meraktaydım tatlımyaaa:)Elif de kayboldu satenohhh hiç bişi çıkmass ensesi kalın tompişşşş yerim ben onu canım iyi olmanıza çok sevindimm ama habersiz koma ösledik valla:)
Kızlar bugün kontrole gittim perşembe aşılama olacakkkherşey yolunda çok iyi dedi drum.akşam 19.00 da iğne vurulucam:)perşembe 13.00 de hastanede olacamm:)
Ayyy inşallahhh canım birşey olmaz benimde tek tesellim babasına çekmiş olması eşiminde az ensesi kalındırda
hadi bakalım canım dualarımız seninle bebişin göbüşüne konacak yılbaşı hediyesiiii
en kıymetlı topikimizin en guzel annelerı ve anne adayları..nasılsınız?
adacım handecim :))) selamlarını ilettim sedefinde çok çok selamı varbugünkü kontrolde polikistik over olduğu için henüz yumurta olgunlaşmamış tarihini saptamak zor dedi birde biz eşimle tedaviye şuan başlayamıyoruz mali kriz ocak sonu şubat gibi düşünüyoruz o yüzden emre bey de önümüzdeki ay hastalığında gel ilaca başlayalım dedi ayy nasıl üzüldüm biliyormusun? bu çok etkilermi ya düzene girmezse herşeyin kötü gitmesinden korkuyorum
günaaaaaayydınnnnnnnnn:)))))
Canlarım hepinise öpücüklerrrrrr
hulaaaaaaaa yerim ben o miniki ya meraktaydım tatlımyaaa:)Elif de kayboldu satenohhh hiç bişi çıkmass ensesi kalın tompişşşş yerim ben onu canım iyi olmanıza çok sevindimm ama habersiz koma ösledik valla:)
Kızlar bugün kontrole gittim perşembe aşılama olacakkkherşey yolunda çok iyi dedi drum.akşam 19.00 da iğne vurulucam:)perşembe 13.00 de hastanede olacamm:)
İşallahh hulaaam yyaaaaa:)dua et hamişlerin duası kabul olur derler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?