meraba kızlar, öğle arasında doktoruma gittim. adetin ikinci günü gel muayene edeyim ve bi kısım tahliller var onları yaptıralım dedi.
doktorla konuştuk biraz, ertelemek doğru bi tercih değil dedi. eşim hala beklemekte ısrar ediyor ama bakalım hayırlısı....
dualarınızı bekliyorummm
adacım aynen yaa:)mmübarek perşembeden başlayıp cumyaa kadar göbişleri dolduralımmmm canım valla drum ultrasonla baktı harika dedi o kadar:)sormadım ne ne diil fazla araştırmıycam artık:)akşam 19da iğnem var sonrada perşembe aşılama :)
nanecim bak ben geçen salı reglimin ikinci günü muayene oldum.perşembeden dün akşama kadar klomen adlı ilacı kullandım.bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam.perşembe öğlende aşılama var.yani aşılama tüp gibi uzun diil.tüpün kısası bile uzun anacım:)ama tabi eşin zor ikna oluosa bence hiiiç uraşma aşılama vs.hemen yap tüpünü tatlım
adacım aynen yaa:)mmübarek perşembeden başlayıp cumyaa kadar göbişleri dolduralımmmm canım valla drum ultrasonla baktı harika dedi o kadar:)sormadım ne ne diil fazla araştırmıycam artık:)akşam 19da iğnem var sonrada perşembe aşılama :)
nanecim bak ben geçen salı reglimin ikinci günü muayene oldum.perşembeden dün akşama kadar klomen adlı ilacı kullandım.bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam.perşembe öğlende aşılama var.yani aşılama tüp gibi uzun diil.tüpün kısası bile uzun anacım:)ama tabi eşin zor ikna oluosa bence hiiiç uraşma aşılama vs.hemen yap tüpünü tatlım
günaydın kızlar, moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum....
aşılama için gün aldık ama eşim hala ve ısrarla hayır diyor. beklemek istiyor.
yaptığı kürler, kullandığı ilaçlar etki edecek ve sayı da hız da artacak hayalinde(
aşılama deneyelim tüp bebek için nasılsa bekleyeceğiz o zaman devam edersin yine kürlere,ilaçlarına dedim.
neler anlattım, neler söyledim ama hala ''hayır'' diyor sadece.
nolurrr dua edin, ben artık anne olmak istiyorum. bu bekleyiş benim canımı daha çok yakıyor(
Canlarım hepinize merhaba,
Devinin iyi olduguna ve belirtilerinin oldugun açok sevindim tatlım sende selam söyel benden ve bebeişimden..
Derin kzı üçüz maşallah sen aştın bu işi olurmu olur kurban oldugum allahım nelere kadir.Tüpten olmazda aşılamadan olur kimbilir..Olsunda bir iki üç dört tamam :76:
Adacım selam vallahi düşünmemeye çalışsanda aklın hep ordadır bilirim cancagzım olsun az kaldı..kavuşmaya hasret bitecek allahın izniyle..
Nanelim bitanem bu sorunları ta en başından bu yana yaşıyorsun arkadaşların dediği gibi eşinle açık açık konuş bu tedaviler artık toplumuzda çok normal karşılanıyor..Ve illaki tedavi sonucu olacak diye kadide yok boşa bekliyor eşin..
kız cicoşum ben bir garip oldum.. hani içim pır pır olur sanıyordum gayet normalim dün akşam koltukta uyuyakalmışım hatta. hani otur dua et di mi, Allah affetsin nutkum tutuldu kaldım öyle hiçbişi yapamıyorum.. progesteron içerikli iğne oluyorum akşamları saat 19.00 gibi. o da bir uyku yapıyor ki sorma.. zaten lodos balığı olduk, üstüne bir de bu sorma halimi :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?