Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

meraba kızlar, öğle arasında doktoruma gittim. adetin ikinci günü gel muayene edeyim ve bi kısım tahliller var onları yaptıralım dedi.
doktorla konuştuk biraz, ertelemek doğru bi tercih değil dedi. eşim hala beklemekte ısrar ediyor ama bakalım hayırlısı....
dualarınızı bekliyorummm

nanecim aşılama için mi micro için mi konuştunuz doktorunla.. inşallah hangisi olursa olsun hayırlısı olur canım..

adacım aynen yaa:)mmübarek perşembeden başlayıp cumyaa kadar göbişleri dolduralımmmmcanım valla drum ultrasonla baktı harika dedi o kadar:)sormadım ne ne diil fazla araştırmıycam artık:)akşam 19da iğnem var sonrada perşembe aşılama :)

nanecim bak ben geçen salı reglimin ikinci günü muayene oldum.perşembeden dün akşama kadar klomen adlı ilacı kullandım.bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam.perşembe öğlende aşılama var.yani aşılama tüp gibi uzun diil.tüpün kısası bile uzun anacım:)ama tabi eşin zor ikna oluosa bence hiiiç uraşma aşılama vs.hemen yap tüpünü tatlım

cicoşşş:)kız tadilat tamirat bozdun kafayı şindik durduk yere ev sahibini bulup bi temis döfücem onuunasılsın canım evi öslemek dışında:)

Özcüümm Rabbim şifa versin canım.dualarımıs seninle inşallah bir daha sıkıntı olmas rahat rahat doğuma kadar gidersin tatlım

anladım tatlım, aşılama çok daha kısa bir prosedüre göre ilerliyor demek ki. inşallah hayırlı olsun. ben kaç yumurta diye neden sordum biliyor musun.. tüpte 35 yaş altına tek embriyo diye söylenip duruyorlar ya.. aşılamada 2 ya da 3 yumoş oluşursa ve bunların hepsi döllenirse ikiz, üçüz hamilelikler olabiliyor (kk da üçüz var geçenlerde okudum ve çok şaşırdım).. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu di mi ama :))

adacım aşılama için konuştuk, bi adım atalım en azından, aşılama bi adım atmak diye düşünüyorum. eşim kabul etmiyor biraz emri vaki yapıcam ama napalım artık ben beklemek istemiyorum

canım aşılamayı bi yaptıralım da, ben adamı aşılamaya ikna edemiyorum ki tüpe nasıl ikna edeyim. küçük bi şehirde yaşıyoruz zaten tüp için başka şehirlere gitmek gerekecek. bakalım hayırlısı
birde biz daha 2,5 yıl oldu evleneli doktorumuz da tüp için 3 yılı doldurmamızı tavsiye ediyor. ama aşılama için beklemeyin diyor.
inşaallah seninde tutunur bebişin bırakmaz seni, hayırlısıyla hepimizde kavuşuruz inşallah

canlarım ben geldim ama kimsecikler yok herkesler iyidir umarım terslik felan yok değilmi?
full tempo çalışıyorum bu aralar böyle yogunum işte başka bir durum yok yani...

nanelim canım benim ne güzel bak adım atıyorsun allahın izniyle gerisi gelir canım en azından boş durup beklemektense mücadele eidyorsun allahım mutlaka görecektir canım bebişin göbüşüne konacak rahat ol..

adacım canımcım cumaya az kaldı bidanem bendede acayip heyecan var bende cuma doktor olacaghım minnoşu göreceğim yaırn tamı tamına 01 ay olucak yahu özledim onu şimdiden inş saglıgı yerindedir canım..Sende bebişini göbüşüne mübarek günde koyup devincan gibi beklemeye gececeksin..hayırlısı olsun.

Devincanla görüştünmü tatlım herşey yolundadı rinşallah belirtileri sen merakla beklersin sorarsın o yüzden bilgin vardır canikom ???

Derin kuzum maşallah epey yol aldın bu ne hız maşallah aşılamayada hemencik başlıyorsun sevindim tatlım hadi perşembe ilk sıra sende dikkat et kendine bebişini sende göbüşüne al gel tamam mı

Hulacım canım ense kalınlıgını dert etme inşallah kan sonuçların güzel çıkacak yok yere herşeyi dert ediyoruz ne zormuş hamişlik değilmi bende çatlıyroum aslındada belli etmiyorum sabırla cumayı bekliyorum işte....

Duygucum canım pko ları dert etme pko olupt ahamiş kalan çok var hatta normal yolla bile eskiden bendede vardı sanıyorum başıydı ki hemencik hapla kayboldular bu tedavidede çok şükür karşıma çıkmadılar.

Asucum amanda aman sen minnoşlarınla bize selam mı verdin tatlım yerim kzı ben onları maşallah allah iyilik versin canım unutma bizi ugra emi...ay vakit nasıl geçiyor ikisinede yetişebiliyormusun ??

Elif ses ver tatlım lütfen meraklanıyoruz ....

ve özüm canım çok geçmiş olsun tekrardan bebeğinin saglıgı doguma kadar hep iyi gider inşallah..Rabbim saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip eder inşallah..Ana kız dikakt edin kendinize..

adacımmmm :)))))ayy ne gülerim o zaman golll koymuyomusunuz 2-3 emriyo ben size gösteriririim:)üçüze gayretleniyorum:)yasanın çivisini çıkarıcamm

cicoşuuuuuum yorma artık kendini annecik :) tatlım inşallah az bir zaman kaldı, bazen unutuveriyorum, bazen kalbim güm güm atıyor öyle bir garip hallerdeyim. cuma günü inşallah ikimiz için de hayırlara vesile olur tatlım.

bu arada devincan çok iyi, hepinize selamı var. hatta bugün yengesine gitti, orada gün yaptılar, sol kasığında sancı dışında bir belirti yok. bu sancı da benim hoşuma gitti doğrusu nasıl da biliyorsun benim belirti arayışlarımı canım kankim

derincim bence sen çivisini çıkarırsın haydi en az 2 bekliyoruz senden hehehehehehehe

özüüüüüüm eve gittin mi canım bize de haber ver :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar, moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum....

aşılama için gün aldık ama eşim hala ve ısrarla hayır diyor. beklemek istiyor.
yaptığı kürler, kullandığı ilaçlar etki edecek ve sayı da hız da artacak hayalinde (
aşılama deneyelim tüp bebek için nasılsa bekleyeceğiz o zaman devam edersin yine kürlere,ilaçlarına dedim.

neler anlattım, neler söyledim ama hala ''hayır'' diyor sadece.

nolurrr dua edin, ben artık anne olmak istiyorum. bu bekleyiş benim canımı daha çok yakıyor (

Canım benim yaaaa(bence bu konu oldukça ciddi öncelille eşinin neden böyle düşündüğünü gerçekten neden böyle düşündüğünü bulmalısın bence.otur açık açık konuş.yani bu işlemlerin bile kesinliği yokken neden beklemek istiyor?canım seni kırmak istemem ama eşin çocuk istemiyor olabilir mi?bu da bi ihtimal.böle bi durum içine önem kazanan bi ihtimal.bu konuyu değerlendirdin mi canım ?

günaydın şekerlerim günümüz aydın, yolumuz açık olsun...

nanişim durum derin in söylediği gibi olabilir yani eşin henüz çocuk istemiyor olabilir ama bence durum bundan daha çok eşinin başarısızlıktan korkması gibi geliyor. bu defa da olmazsa ne yaparız diyor olabilir.. ya da problem kendinde olduğu için eksiklik hissinden dolayı da bunu yapıyor olabilir. ona ne kadar çok çocuk istediğini, böyle hiçbir şey yapmadan beklemenin seni ne kadar yıprattığını, perişan ettiğini anlatsan belki biraz yumuşar.. kendine yediremiyordur o şimdi, ondan böyle hırçın ve dediğim dediktir..

derincim günaydın bu arada.. nasılsın şekerim :)

Canlarım hepinize merhaba,

Devinin iyi olduguna ve belirtilerinin oldugun açok sevindim tatlım sende selam söyel benden ve bebeişimden..

Derin kzı üçüz maşallah sen aştın bu işi olurmu olur kurban oldugum allahım nelere kadir.Tüpten olmazda aşılamadan olur kimbilir..Olsunda bir iki üç dört tamam :76:

Adacım selam vallahi düşünmemeye çalışsanda aklın hep ordadır bilirim cancagzım olsun az kaldı..kavuşmaya hasret bitecek allahın izniyle..

Nanelim bitanem bu sorunları ta en başından bu yana yaşıyorsun arkadaşların dediği gibi eşinle açık açık konuş bu tedaviler artık toplumuzda çok normal karşılanıyor..Ve illaki tedavi sonucu olacak diye kadide yok boşa bekliyor eşin..

kız cicoşum ben bir garip oldum.. hani içim pır pır olur sanıyordum gayet normalim dün akşam koltukta uyuyakalmışım hatta. hani otur dua et di mi, Allah affetsin nutkum tutuldu kaldım öyle hiçbişi yapamıyorum.. progesteron içerikli iğne oluyorum akşamları saat 19.00 gibi. o da bir uyku yapıyor ki sorma.. zaten lodos balığı olduk, üstüne bir de bu sorma halimi :)))))))))

Vallahi hepimzi zor bir hafta geçiyoruz ,biz perperişan haldeyzi eşim ben bebeğim babanensinde kalıyoruz 15 gün böyle evim berbat durumda...özüm kızın ve sen iyisinİzdir inşallah az kaldı tatlı minnoşuan kavuşmana...

Ben böyle olmana seviyorum desem bana kızmazsın değilmi ? Olsun düşünme böyle sen kalbinden hep dua ediyorusn bizler dua ediyoruz transferden önce yolda giderken bol bol dua edersin...Hatta abdest al evden çık yolda oku sen devamlı....Daha vaktin var yani..

günaydın kızlarr

adacım iyiyim canım benim sen nasılsıınn:)))ben senin bu ruh halinden çok umutluyum bence olaaacaaak olacakkk

cicoşş bir iki üç dört temambi arkadaşım belarusta skypeden dedim yarın böle böle diye bana en az birinin adı benim adım olsun dedi ya
düşün hiç alakası yokken ahahahben biri buldumda onu çoğaltıyom şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…