Ben böyle olmana seviyorum desem bana kızmazsın değilmi ? Olsun düşünme böyle sen kalbinden hep dua ediyorusn bizler dua ediyoruz transferden önce yolda giderken bol bol dua edersin...Hatta abdest al evden çık yolda oku sen devamlı....Daha vaktin var yani..
günaydın kızlarr
adacım iyiyim canım benim sen nasılsıınn:)))ben senin bu ruh halinden çok umutluyum bence olaaacaaak olacakkk
cicoşş bir iki üç dört temambi arkadaşım belarusta skypeden dedim yarın böle böle diye bana en az birinin adı benim adım olsun dedi ya
düşün hiç alakası yokken ahahahben biri buldumda onu çoğaltıyom şimdi
günaydınnn melekler :)))) adacım ayyy çok az kaldı haydi Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz inşallah senin kadar çok heyecanlıyım .hem zaten böyle pozitif neşeli melek gibi bir anneye sahip olucağı için çok şanslı olucak ,yılıdızn bunların farkında olup seni hiiiç bırakmıycak canım arkadaşım benim
olmaz mı seve seve yuppiii:))) hem o gün üçümüz olucaz.ne şanslıyım melek gibi bir anne ve onun muhteşem yıldızıyla bir öğle yemeği cuma günü yanında olabilmeyi isterdim canım hafta sonu olsaydı kesin yanında biterdim :))
Adacım sagol tatlım...Bu sefer herşey güzel olacak heyecan yapmak yok böyle devam et kuzucum hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tatlım sabrın sonu selamet içini ferah tut lütfen her bünye her aşama farklı bu sefer öyle belirtileirn olmasını arama ararsanda üzülme lütfen..Çevremizd ehep duyuyoruz,ilk geceden hamiş kalıp yıllar sonra ikinci bebek için ugraşanları yada ilkinde bulantı vs olmayıpta ikinci bebekte olanları bunlar hayatın gerçekleri bence çok fazla takılı kalma belirti arama lütfen.
nasılsınız kızlar malum ev falan tasıma derken pek gremıorum
ayrıca dogum kontrol hapından dolayı lekelenmelerım bıtmedı merkezden cgrdılar ınş sorun cıkmaz dua edın
adacım ALLAH tamamına erdirecek inşallah.dualarımız hep seninle.ama dualarım hep şöyle tatlım sağlıkla ve hayırlısıysa olsun:86:
esracım kolay gelsin tatlım.. merak etme bazı bünyelerde dk hapı lekelenme yapıyormuş ay boyunca. senin tedavini etkilemez bu tatlım rahat ol. güzel haberlerle gel :)
ınşşş sorunyokturrrrrrr
sagl adacımmmmmmm
meraba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim artık ağlaya ağlaya gözlerim şişti. eşime ısrarla sebep sorduğum halde cevap alamadım
meraba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim artık ağlaya ağlaya gözlerim şişti. eşime ısrarla sebep sorduğum halde cevap alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?