Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicoşuuuuuum, bir bu gece bir de yarın gece minnoşum olmadan uyuycam, sonra ömür boyu benimle olacak Allah'ın izniyle değil miiiii :)

neden kızıyım kuşum aşkolsun.. ne bileyim beni en çok endişelendiren transferden sonra geçen seferki belirtileri yaşamazsam çok korkarım.. yani göğüslerimin damarlanması, 6. gün şiddetli kasık ve bel ağrısı gibi.. bunlardan anlamıştım hamile olduğumu.. bir de test günü ve 2. test günü.. o zamanlarda korkun benden, başınızı şişiricem :)) dualarınız için Allah razı olsun arkadaşım.. benim de hep aklımda, her an kalpten dualarımdasınız.. bunu yaşamayan bilemez, bizi bizden iyi kimse anlayamaz..

gerçekten mi derincim.. ne bileyim ya, ben transfer sonrası heyecanlanıcam gibi geliyor bana ama görücez.. bu arada senin ikiz olursa şaşırmıcam :))))))))

günaydınnn melekler :)))) adacım ayyy çok az kaldı haydi Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz inşallah senin kadar çok heyecanlıyım .hem zaten böyle pozitif neşeli melek gibi bir anneye sahip olucağı için çok şanslı olucak ,yılıdızn bunların farkında olup seni hiiiç bırakmıycak canım arkadaşım benim

ayyyyy canım benim yaa çok tatlısın utandırdın beni sen de öylesin canım benim, inşallah hepimiz kavuşacağız meleklerimize inşallah duygucum. bu arada benim transferden önce bir yemek yeseydik beraber ama bugün için geç kaldık değil mi :)) e o zaman transferden sonra işe başladığımda buluşuruz bir öğlen olur mu tatlım..

olmaz mı seve seve yuppiii :))) hem o gün üçümüz olucaz.ne şanslıyım melek gibi bir anne ve onun muhteşem yıldızıyla bir öğle yemeği cuma günü yanında olabilmeyi isterdim canım hafta sonu olsaydı kesin yanında biterdim :))

ayy canım benim, küçük kardeşim Allah razı olsun gelmiş kadar oldun tatlım.. inşallah dediğin gibi üçümüz yemek yeriz :) sonra en kısa zamanda sen de yıldızınla aramıza katılırsın.. hep dualarımdasınız inanın :)

Adacım sagol tatlım...Bu sefer herşey güzel olacak heyecan yapmak yok böyle devam et kuzucum hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tatlım sabrın sonu selamet içini ferah tut lütfen her bünye her aşama farklı bu sefer öyle belirtileirn olmasını arama ararsanda üzülme lütfen..Çevremizd ehep duyuyoruz,ilk geceden hamiş kalıp yıllar sonra ikinci bebek için ugraşanları yada ilkinde bulantı vs olmayıpta ikinci bebekte olanları bunlar hayatın gerçekleri bence çok fazla takılı kalma belirti arama lütfen.

aslında haklısın şekerim ama ne bileyim :) inşallah bu defa güzel olacak ve devamı gelecek değil mi cicoşum. sen hep olumluydun bu defa ben de elimden geldiğince öyle olmaya çalışacağım :)

nasılsınız kızlar malum ev falan tasıma derken pek gremıorum
ayrıca dogum kontrol hapından dolayı lekelenmelerım bıtmedı merkezden cgrdılar ınş sorun cıkmaz dua edın

nasılsınız kızlar malum ev falan tasıma derken pek gremıorum
ayrıca dogum kontrol hapından dolayı lekelenmelerım bıtmedı merkezden cgrdılar ınş sorun cıkmaz dua edın

esracım kolay gelsin tatlım.. merak etme bazı bünyelerde dk hapı lekelenme yapıyormuş ay boyunca. senin tedavini etkilemez bu tatlım rahat ol. güzel haberlerle gel :)

adacım ALLAH tamamına erdirecek inşallah.dualarımız hep seninle.ama dualarım hep şöyle tatlım sağlıkla ve hayırlısıysa olsun:86:

meraba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim artık ağlaya ağlaya gözlerim şişti. eşime ısrarla sebep sorduğum halde cevap alamadım

ben hiç iyi değilim artık ağlaya ağlaya gözlerim şişti. eşime ısrarla sebep sorduğum halde cevap alamadım

ah be nanişim, böyle ağlaya ağlaya harap etme kendini ne olur.. biraz zaman ver eşine bu arada ne kadar üzgün olduğunu da hissettir. bence kendiliğinden bile teklif edebilir..

canım adacım haklı benim eşimde başata tepki veriyordu anlayamıyordum devamlı kavga ediyorduk ama sonra ben ona üzüntümü belli ettim durgunlaşmıştımda o bunu anladı ve şu an tedaviyi kendisi istiyor. sen de eşine ne kadar çok üzüldüğünü belli et.hatta gece yatakta ağlıyomuş gibi yap sanki belli etmemeye çalışıyomuş gibi buna dayanamıyorlar sabret canım benim herşeyin başı sabır dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…