Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

vay vaaaaay sen şu küçük kardeşin numaralara bak :) valla ben de aynı fikirdeyim canım, o anlamıyorsa sen de üzüldüğünü abartılı hareketlerle anlatacaksın.. erkeklerin burcu ne olursa olsun yükselen burçları odun oluyor canım.. kusura bakmayın biraz sert oldu ama bizim kadar duygusal değiller kabul edin :)

kizlar sizlerden cok uzak kaldim ama hep aklimdasiniz,adacim insallah seninde minosun seni hic birakmaz canim benim bütün arkadaslarimizin rabbim yardimcisi olsun hepinizi öptüm

kizlar sizlerden cok uzak kaldim ama hep aklimdasiniz,adacim insallah seninde minosun seni hic birakmaz canim benim bütün arkadaslarimizin rabbim yardimcisi olsun hepinizi öptüm

ooooooy asucuuuum ne güzel senin de güzel dualarını almak, Allah razı olsun canım, amiin. cuma günü transferim olacak kısmetse ama tabi saat henüz belli değil. Dilan'ı, Derman'ı ve seni çok öpüyorum, bizi habersiz bırakma tatlım, özlüyoruz seni :)

ay adacık demek cma gunu transefrın var maşşşşşşşşşş
butun dualrım senınlennnnnn
bu sefer olacakkkkkkk ınşşşşşşşşş ınş ınşşşşş

slm en guzel topikimizin en cici anne ve anne adayları :) nasılsınız nasıl gdıo adacım senn adına cok sewındm ınsallh snn mınık yıldızlar avcılarına bu kez yakalanıcaklar hayırlısıyla :))

ay adacık demek cma gunu transefrın var maşşşşşşşşşş
butun dualrım senınlennnnnn
bu sefer olacakkkkkkk ınşşşşşşşşş ınş ınşşşşş

canım Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda başına olsun :)

slm en guzel topikimizin en cici anne ve anne adayları :) nasılsınız nasıl gdıo adacım senn adına cok sewındm ınsallh snn mınık yıldızlar avcılarına bu kez yakalanıcaklar hayırlısıyla :))

melocum hoşgeldin canım.. çok teşekkür ederim amin canım.. dediğin gibi inşallah herşey çok güzel olur bu defa..

Ada çok sevindim....darısı başıma:)) inşallah cuma en parlak yıldızın seninle olacak....dularımızdasın

hoşbulduk cnm ınss dualrımız sennle :)

Ada çok sevindim....darısı başıma:)) inşallah cuma en parlak yıldızın seninle olacak....dularımızdasın

bu içten dualarınızı okuyunca, hissedince gözlerim doluyor inanın. sizleri iyi ki tanımışım. Allah hepinizden razı olsun.. darısı en kısa zamanda başınıza arkadaşlar.. yıldızlarımız bizimle olsun hep, bizi hiç bırakmasınlar inşallah..

akan her göz yasın mutluluktan olsn cnm amın ınsallh..

akan her göz yasın mutluluktan olsn cnm amın ınsallh..

amiiiin melocum inşallah..

dün gibi aklımda ilk pozitif test sonucunu benim yüreğim kaldırmadığı için eşim öğrenmişti telefonda.. o sırada dışarda bir yerde sözde kahvaltı ediyorduk, sonucu beklemek için ama ikimiz de elimizi sürmemiştik tabaklara.. eşimin birden gözleri kıpkırmızı oldu doldu, pozitif dedi bana, ellerim titeridi bir ağladım bir ağladım.. sonra yumulduk mamalara besle bebişimizi dedi eşim..

ikinci testte hayal kırıklığına uğradık.. kötüydü.. Allah beterinden saklasın hepimizi. inşallah ikinci denememde ilk testimde de ikinci testimde de sonrakilerde de yüzümüzü güldürür Rabbim diyorum..

Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği, babalığı..

asucum tatlı annecik taze annecik topimizin uguru maşallah bebişlerinle baş başasın darısı başımıza olsun inşallah tatlım..Canımcım dilan ve dermanı kokla benim için lütfen..görüşürüz

Canım benım hoşgeldin :)) Zaman su gibi geçiyor da bizler hala yerimizde sayıyoruz gibi geliyordu eskiden bana aslında öyle değilmiş baksana canım topimizde daha beklerken şimdi patır patır tedaviler olunmaya başlandı cümlemiz için hayırlısı olsun...

cicoşum nasılsın yahu:))

canım benim iyi olmaya çalışıyorum bedenen iyiyim ama beynen bilemiyorum...Bu arada yarın perşembe mübarek gün bebeğini kapıp geleceksin canım inşallah sıkı sıkı tutunacak bebegın sana...Ben transfer gunu tesadur yeşil giyindim eşimde yeşil gıyınmıştı...İstediğin renk hangısı ıse uguruna ınanırsan gıy gıt kız güzel güzle gel evde dinlen kafana takma emi....

ADACIM inşallah bu sefer herşey güzel olacakk.kaç tane donmuşun vardı :))

meraba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim artık ağlaya ağlaya gözlerim şişti. eşime ısrarla sebep sorduğum halde cevap alamadım

nanelim lütfen bu kadar üzme kendini herşeyin bir vakti zamanı var zamanı gelince kurban oldugum allah öyle bir ortam yaratırki eşinle sen dr yolunu tutmuşsunuz sen bile şaşırırsın yeterki rabbim fırsat versin.....eşinin üzerine gitme bence neden oldugunu o bile sana cevaplayamıyor...Erkek psıkolojisi...Bebeği tek benmi istiyorum diye düşünme kimi erkekler bayanlardan daha duygusal ama belli edemiyorlar..Dışa vurmadığı için sen sanıyrosunki yanlızca senin içinde fırtınalar kopuyro sanıyorsun evet eşinin hatası bu belli etse keşke senınle oturup konuşsa ama yapmıyor demek huyu böyle demekki, sende aglayarak yıpratma kendini bebeğin üzülür gelmez..Eşin çocuk istemese o kürleri neden içsin ugraşsın...Onunda içind evardır derdi sen böyle düşün ikinizde el ele gideceksinzi doktora bak gör tatlım...bizede yazacaksın...

Aadacım amin amin amin amin kimin kalbinde ne muradı varsa rabbim versin inşallah..
Mücadele etmeden olmuyor görüyorsun işte...
Geçmişi unut arkadaşım bugune bak..

nanecim bu çok ciddi ve hassas bi konu tatlım.bence nasıl davranacağını en iyi sen bilirsin.ama bu konu yani çocuk bir çiftin ortak kararıdır.eşin istemiyorsa ki bu mümkün öncelikle bu konuyu çözmelisin.o istemesen hamile bile kalmış olsan bence sağlıklı olmaz.çok yıupranırsın.gerçekten neden böyle düşündüğünü ancak sen anlayabilirsin.ben kendimden örnek vereyim.ben 25 eşim 34 yaşında 5 yıllık evliyiz.benim eşim hiç çocuk sevmez.ağlaması falan tahammül edemezdi.evliliğin 3. yılında ben depresyona girdim.neden çocuk istemiyor?bende deli gibi seviyorum,istiyorum.neredeyse boşanma durumuna geldik.sonrada etekte ki taşları dktük.ben ona benden çocuk istememe nedenini sordum o da anlattı.sorun çocuk sorumluluğuymuş.hazır değildim ama hazırım istediğinde dedi.biz devam dedik ilişkiye.bu senede artık gerçekten onunda istediğine ikna olunca çocuk düşündüm.çünkü ikimizde aynı oranda istemeliydik.ne acı ki bu kezde sperm sayımız yolda bıraktı bizi.sonuçlar alındığında doktorun yanında konuştuk.dedim ki burda konuşalım.tedavi olacakmıyız.eşimde elbette ama sen karar vereceksin herşeyi sana yapıorlar benlik bişi yok sen tamam dediğinde başlayalım benim yaşım daha da ilerlemeden dedi.yani o da benim kadar istekli olmasa asla tedavi olmazdım.çünkü sorunlara yol açacağı kanaatindeyim bu şekilde.canım nolur üzülme.çok zor bi durum.ama nolur üzülme.eline ne geçecek böyle ağlaynca.bence biraz akışına bırak.ilişkini,eşini bi de öyle değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…