canım adacım haklı benim eşimde başata tepki veriyordu anlayamıyordum devamlı kavga ediyorduk ama sonra ben ona üzüntümü belli ettim durgunlaşmıştımda o bunu anladı ve şu an tedaviyi kendisi istiyor. sen de eşine ne kadar çok üzüldüğünü belli et.hatta gece yatakta ağlıyomuş gibi yap sanki belli etmemeye çalışıyomuş gibi buna dayanamıyorlarsabret canım benim herşeyin başı sabır dualarımız seninle
kizlar sizlerden cok uzak kaldim ama hep aklimdasiniz,adacim insallah seninde minosun seni hic birakmaz canim benim bütün arkadaslarimizin rabbim yardimcisi olsun hepinizi öptüm
ay adacık demek cma gunu transefrın var maşşşşşşşşşş
butun dualrım senınlennnnnn
bu sefer olacakkkkkkk ınşşşşşşşşş ınş ınşşşşş
slm en guzel topikimizin en cici anne ve anne adayları :) nasılsınız nasıl gdıo adacım senn adına cok sewındm ınsallh snn mınık yıldızlar avcılarına bu kez yakalanıcaklar hayırlısıyla :))
canım Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda başına olsun :)
melocum hoşgeldin canım.. çok teşekkür ederim amin canım.. dediğin gibi inşallah herşey çok güzel olur bu defa..
hoşbulduk cnm ınss dualrımız sennle :)
Ada çok sevindim....darısı başıma:)) inşallah cuma en parlak yıldızın seninle olacak....dularımızdasın
bu içten dualarınızı okuyunca, hissedince gözlerim doluyor inanın. sizleri iyi ki tanımışım. Allah hepinizden razı olsun.. darısı en kısa zamanda başınıza arkadaşlar.. yıldızlarımız bizimle olsun hep, bizi hiç bırakmasınlar inşallah..
akan her göz yasın mutluluktan olsn cnm amın ınsallh..
kizlar sizlerden cok uzak kaldim ama hep aklimdasiniz,adacim insallah seninde minosun seni hic birakmaz canim benim bütün arkadaslarimizin rabbim yardimcisi olsun hepinizi öptüm
slm en guzel topikimizin en cici anne ve anne adayları :) nasılsınız nasıl gdıo adacım senn adına cok sewındm ınsallh snn mınık yıldızlar avcılarına bu kez yakalanıcaklar hayırlısıyla :))
cicoşum nasılsın yahu:))
meraba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim artık ağlaya ağlaya gözlerim şişti. eşime ısrarla sebep sorduğum halde cevap alamadım
ADACIM inşallah bu sefer herşey güzel olacakk.kaç tane donmuşun vardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?