Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ah be bacım kocamı gördün resmen....aşılama için bile şansımız yok...ama bekliyoruz...geçen hergün içimi daraltıyor...daha ürologa gideceğiz rapor alacağız...ama adam bekle diyor....şubatta 33 olucam....3 yıldır bebek istemedi ikna olmadı, sorun çıktı hele dur...neden ama neden....tuturmuştu aşılama deneyelim bari e ben aynı hormonu aldıktan sonra onun spermi alındıktan sonra neden aşılama....

Betyy canım ögretmeninde iyiymiş adacım 15 günlük rapor almış, istanbula gelmiş epeyce kafasını dagıtmış okul ev derken fırsatım olmuyor dedi..Herşey yolundaymış...

pişt derin sobeeeee bak karşılaştıkkk

gündemimiz senin yarınki transferin sen rahatsın vesselamda, adacanın cuma günkü transferi ta ta ta heyecandan bayılmasın bu transferde tabikide nanelim çok üzüyor kendini yahu...

edut canım sen adanın dr gidiyordun tedavi için daha adım atmadınızmı ???

edut canım sen adanın dr gidiyordun tedavi için daha adım atmadınızmı ???

yok canım...ben aşılama için beklerken hamile kalmıştım kimyasal gebelik geçirdim doğal yoldan o arada eşimin asıl değerinin bizim bildiğimizden düşük olduğunu öğrendik...şimdi tüp raporu için ürologa gitmemiz lazım...asm de ön görüşme yaptık pahallı geldi...raporla ilk üniversitede olmazsa 2. yi umutta denemeyi düşünüyorum...ama hala sadece düşünüyorum....

çünkü eşim benim kadar tez canlı değil...özellikle bu konuda....hele 1 kere hamile kaldım ya...ekmeğine yağ sürüldü resmen...bu arada hiç bir destek üründe kullanmak istemiyor...allahım sabır ver..yazarken bunaldım....uyuz kocacımmmmmm

ınsallh cnm walla bugunlerde gıremıorm kaynanam hastahanede ama ewe gelınce ılk gırdıgım yer burası cok dua edıyorum ıcıne grmedn yasamadan kımse bılemıo gerckten zor seler yasıyoruz ama hayırlısıyla tedawılerrrr sonucu göbişler sonrada kucaklar dolcak :))

bu arada naneli şekerim kocan ön görüşmeyede gitrmiyormu...eşime asm deki doktor dediki....hadi ilaçla düzelsin değeriniz %100 hatta %150 düzelsin yinede yeterli sayıya ulaşacağınza inanıyormusunuz...bu konuşmadan 2 gün sonra tamam tüp deneyelim dedi....ama sadece dedi...yapıcazda zaman belli değil:)))...ama dedi ben tedavi olucam ...çocuk için değil ama kendi için tedavi istiyor anladığım kadarıyla...

Canım hayırlısı olsun neden bu kadar inat ederler anlamam çok şükür başıma böyle bir durum gelmedi ama gelse bende sizin gibi olurdum herhalde....Normal yoll agebe kalabilmişsin eşinin degerleri düşük bile kaç yıldır deniyorsunuzki ???
Kimbilir bu kadar stres yapma tekrar kendiliğinden olabilir..

amin canım inşallah hepimizin dileği saglıklı evlatlarımızın olması yaşamayan bilemez...Valden için geçmiş olsun canım...

adacım sen gecen hafta ınss bnmde transferm cuma olur dems mıydn yanlıs hatırlamıosam eger o dıyen sensen bak dualrın kabul oluyo cnm bnm bn bılıyorum kı senın bu ıstegın duan bu sefer olucak hayırlısyla gönlünü ferah tut canım bnm..

Edut canım bak sen yol almışsın eşini yola getirmişsin maşallah darısı inşallah naneli için olur çok yıpratıyor kendini...

ADACIM inşallah bu sefer herşey güzel olacakk.kaç tane donmuşun vardı :))

inşallah semracım. 2 tane minnoşum var ama birini transfer edecekler tabi.. inşallah güzelce çözülür annesini hiç üzmez benim minnoşum :)

Aadacım amin amin amin amin kimin kalbinde ne muradı varsa rabbim versin inşallah..
Mücadele etmeden olmuyor görüyorsun işte...
Geçmişi unut arkadaşım bugune bak..

amin cicoşum amiiiin. haklısın cicoşum, geçmiş geçmişte kalsın, önümüze bebişli günlerimize bakalım değil mi ama :))

sen de çok gençmişsin derincim, endişe edecek bir durum yok bence. daha zamanın var ama eşin için çok da geç kalmadan baba olmak iyi olur tabi. inşallah yarınki aşılaman sana minnoşunu getirir arkadaşım..

Betyy canım ögretmeninde iyiymiş adacım 15 günlük rapor almış, istanbula gelmiş epeyce kafasını dagıtmış okul ev derken fırsatım olmuyor dedi..Herşey yolundaymış...

aman aman çok sevindim. merak ediyordum canım.. tekrar deneyecek mi acaba, yoksa dinlenecek mi?
adacım bu arada yeşim salkımda 5 aylık hamileymiş kızı olacakmış ismini ada koyacakmış :)))))

okudum şekerim okudum. bir de 5 ayda 7 kg aldım demiş :)) ayrıca hande ataizi de hamileymiş :)) Rabbim bize de nasip eder inşallah..

Son düzenleme:

bacım 1 senedir deniyoruz....evet şansına tuttu ama düştü ve büyük ihitmalle düşme nedeni eşimin morfoloji sorunu....%4 morfolojimiz....sayıda 4 milyon...sonuçta zaten bu sonuçlarla bile hepimizin %2 hamile kalma şansımız..bebeğim %2likti ama tutunamadı kuzum

Evet canım ada demişti beraber konuşurken cuma günün mübarek oluşundan bahsetmiştik...Benımde cuma gunu oldu dr kontrollerim bile cumaya denk geldi..Perşembe ve Cuma olmasını nedense gönüller daha çok istiyor hayırlı işler o günlerde yapılırmış demek..

Edut canım bak sen yol almışsın eşini yola getirmişsin maşallah darısı inşallah naneli için olur çok yıpratıyor kendini...

evette kuzum...çok sinir bozucu bir süreç....biz eşimle kavga etmeyiz, yani bağırmak beni rahatsız eden bir şeydir....çok kızdığımızda ikimizde susarız....için şişior ve susmalısın....kabusssssss.........biz biraz biraz aştık ama hala ok demedi....12 ay 12 aydır ha bugün ha yarın....bu ayda gitti....

inşaallah canımmmmm, inşaallah inadını kırar geri adım atar. bu bekleyiş üzüyor beni.
eşimde ısrarla beklemek istiyor. doktorumun dediği erkekler kabullenmez, normal yolla olması için uğraşır. ona zaman verin, yada psikolojik destek alması için ikna etmeye çalışın. tüp bebeğe ikna olmayan adam psikolojik destek için ikna olurmu :44:

evet canım aynen öyle, keşke benim de cuma olsa demiştim, Rabbim sesimi duydu yüreğime göre verdi çok şükür.. inşallah sonucu da gönlüme göre olur.. biraz heyecan bastı ne yalan söyliyim. minnoşum olmadan geçireceğim son 2 gece kaldı inşallah, hayırlısıyla :)

maşallah canım ne güzel hamile kalmışsın bende mikroenjeksiyon yaptırdım ama eşimin sperm rakamı 16 milyondu 4 yıl korunmadık hiç hamile kalamadım çok şükür tedavi ile kaldım bazen sebep aramamak gerek sebepsiz bile hamile kalınamıyor..Doktor bana dedıkı normal yolla kalabilirsin yok olmuyor dedım 4 yıl sabrettık artık yeter napalım tedavı olalım dedik :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…