günaydın kızlar, moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum....
aşılama için gün aldık ama eşim hala ve ısrarla hayır diyor. beklemek istiyor.
yaptığı kürler, kullandığı ilaçlar etki edecek ve sayı da hız da artacak hayalinde(
aşılama deneyelim tüp bebek için nasılsa bekleyeceğiz o zaman devam edersin yine kürlere,ilaçlarına dedim.
neler anlattım, neler söyledim ama hala ''hayır'' diyor sadece.
nolurrr dua edin, ben artık anne olmak istiyorum. bu bekleyiş benim canımı daha çok yakıyor(
ah be bacım kocamı gördün resmen....aşılama için bile şansımız yok...ama bekliyoruz...geçen hergün içimi daraltıyor...daha ürologa gideceğiz rapor alacağız...ama adam bekle diyor....şubatta 33 olucam....3 yıldır bebek istemedi ikna olmadı, sorun çıktı hele dur...neden ama neden....tuturmuştu aşılama deneyelim bari e ben aynı hormonu aldıktan sonra onun spermi alındıktan sonra neden aşılama....
edut canım sen adanın dr gidiyordun tedavi için daha adım atmadınızmı ???
Canım benım hoşgeldin :)) Zaman su gibi geçiyor da bizler hala yerimizde sayıyoruz gibi geliyordu eskiden bana aslında öyle değilmiş baksana canım topimizde daha beklerken şimdi patır patır tedaviler olunmaya başlandı cümlemiz için hayırlısı olsun...
yok canım...ben aşılama için beklerken hamile kalmıştım kimyasal gebelik geçirdim doğal yoldan o arada eşimin asıl değerinin bizim bildiğimizden düşük olduğunu öğrendik...şimdi tüp raporu için ürologa gitmemiz lazım...asm de ön görüşme yaptık pahallı geldi...raporla ilk üniversitede olmazsa 2. yi umutta denemeyi düşünüyorum...ama hala sadece düşünüyorum....
çünkü eşim benim kadar tez canlı değil...özellikle bu konuda....hele 1 kere hamile kaldım ya...ekmeğine yağ sürüldü resmen...bu arada hiç bir destek üründe kullanmak istemiyor...allahım sabır ver..yazarken bunaldım....uyuz kocacımmmmmm
ınsallh cnm walla bugunlerde gıremıorm kaynanam hastahanede ama ewe gelınce ılk gırdıgım yer burası cok dua edıyorum ıcıne grmedn yasamadan kımse bılemıo gerckten zor seler yasıyoruz ama hayırlısıyla tedawılerrrr sonucu göbişler sonrada kucaklar dolcak :))
bu arada naneli şekerim kocan ön görüşmeyede gitrmiyormu...eşime asm deki doktor dediki....hadi ilaçla düzelsin değeriniz %100 hatta %150 düzelsin yinede yeterli sayıya ulaşacağınza inanıyormusunuz...bu konuşmadan 2 gün sonra tamam tüp deneyelim dedi....ama sadece dedi...yapıcazda zaman belli değil:)))...ama dedi ben tedavi olucam ...çocuk için değil ama kendi için tedavi istiyor anladığım kadarıyla...
ADACIM inşallah bu sefer herşey güzel olacakk.kaç tane donmuşun vardı :))
Aadacım amin amin amin amin kimin kalbinde ne muradı varsa rabbim versin inşallah..
Mücadele etmeden olmuyor görüyorsun işte...
Geçmişi unut arkadaşım bugune bak..
nanecim bu çok ciddi ve hassas bi konu tatlım.bence nasıl davranacağını en iyi sen bilirsin.ama bu konu yani çocuk bir çiftin ortak kararıdır.eşin istemiyorsa ki bu mümkün öncelikle bu konuyu çözmelisin.o istemesen hamile bile kalmış olsan bence sağlıklı olmaz.çok yıupranırsın.gerçekten neden böyle düşündüğünü ancak sen anlayabilirsin.ben kendimden örnek vereyim.ben 25 eşim 34 yaşında 5 yıllık evliyiz.benim eşim hiç çocuk sevmez.ağlaması falan tahammül edemezdi.evliliğin 3. yılında ben depresyona girdim.neden çocuk istemiyor?bende deli gibi seviyorum,istiyorum.neredeyse boşanma durumuna geldik.sonrada etekte ki taşları dktük.ben ona benden çocuk istememe nedenini sordum o da anlattı.sorun çocuk sorumluluğuymuş.hazır değildim ama hazırım istediğinde dedi.biz devam dedik ilişkiye.bu senede artık gerçekten onunda istediğine ikna olunca çocuk düşündüm.çünkü ikimizde aynı oranda istemeliydik.ne acı ki bu kezde sperm sayımız yolda bıraktı bizi.sonuçlar alındığında doktorun yanında konuştuk.dedim ki burda konuşalım.tedavi olacakmıyız.eşimde elbette ama sen karar vereceksin herşeyi sana yapıorlar benlik bişi yok sen tamam dediğinde başlayalım benim yaşım daha da ilerlemeden dedi.yani o da benim kadar istekli olmasa asla tedavi olmazdım.çünkü sorunlara yol açacağı kanaatindeyim bu şekilde.canım nolur üzülme.çok zor bi durum.ama nolur üzülme.eline ne geçecek böyle ağlaynca.bence biraz akışına bırak.ilişkini,eşini bi de öyle değerlendir.
Betyy canım ögretmeninde iyiymiş adacım 15 günlük rapor almış, istanbula gelmiş epeyce kafasını dagıtmış okul ev derken fırsatım olmuyor dedi..Herşey yolundaymış...
adacım bu arada yeşim salkımda 5 aylık hamileymiş kızı olacakmış ismini ada koyacakmış :)))))
amin canım inşallah hepimizin dileği saglıklı evlatlarımızın olması yaşamayan bilemez...Valden için geçmiş olsun canım...
Canım hayırlısı olsun neden bu kadar inat ederler anlamam çok şükür başıma böyle bir durum gelmedi ama gelse bende sizin gibi olurdum herhalde....Normal yoll agebe kalabilmişsin eşinin degerleri düşük bile kaç yıldır deniyorsunuzki ???
Kimbilir bu kadar stres yapma tekrar kendiliğinden olabilir..
adacım sen gecen hafta ınss bnmde transferm cuma olur dems mıydn yanlıs hatırlamıosam eger o dıyen sensen bak dualrın kabul oluyo cnm bnm bn bılıyorum kı senın bu ıstegın duan bu sefer olucak hayırlısyla gönlünü ferah tut canım bnm..
Edut canım bak sen yol almışsın eşini yola getirmişsin maşallah darısı inşallah naneli için olur çok yıpratıyor kendini...
nanelim lütfen bu kadar üzme kendini herşeyin bir vakti zamanı var zamanı gelince kurban oldugum allah öyle bir ortam yaratırki eşinle sen dr yolunu tutmuşsunuz sen bile şaşırırsın yeterki rabbim fırsat versin.....eşinin üzerine gitme bence neden oldugunu o bile sana cevaplayamıyor...Erkek psıkolojisi...Bebeği tek benmi istiyorum diye düşünme kimi erkekler bayanlardan daha duygusal ama belli edemiyorlar..Dışa vurmadığı için sen sanıyrosunki yanlızca senin içinde fırtınalar kopuyro sanıyorsun evet eşinin hatası bu belli etse keşke senınle oturup konuşsa ama yapmıyor demek huyu böyle demekki, sende aglayarak yıpratma kendini bebeğin üzülür gelmez..Eşin çocuk istemese o kürleri neden içsin ugraşsın...Onunda içind evardır derdi sen böyle düşün ikinizde el ele gideceksinzi doktora bak gör tatlım...bizede yazacaksın...
adacım sen gecen hafta ınss bnmde transferm cuma olur dems mıydn yanlıs hatırlamıosam eger o dıyen sensen bak dualrın kabul oluyo cnm bnm bn bılıyorum kı senın bu ıstegın duan bu sefer olucak hayırlısyla gönlünü ferah tut canım bnm..
bacım 1 senedir deniyoruz....evet şansına tuttu ama düştü ve büyük ihitmalle düşme nedeni eşimin morfoloji sorunu....%4 morfolojimiz....sayıda 4 milyon...sonuçta zaten bu sonuçlarla bile hepimizin %2 hamile kalma şansımız..bebeğim %2likti ama tutunamadı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?