kıyamam canımmmm, Allah yardımcımız olsun. ben 2,5 yıldır hiç hamile bile kalamadım. o heyecanı bile yaşayamadım. eşimi sprem testi için bile o kadar zor ikna etti doktor, ısrarla erteledi en sonunda doktor biraz emri vaki yapınca razı geldi. sayı-hız vs vs ne varsa hepside düşük çıktı.ah be bacım kocamı gördün resmen....aşılama için bile şansımız yok...ama bekliyoruz...geçen hergün içimi daraltıyor...daha ürologa gideceğiz rapor alacağız...ama adam bekle diyor....şubatta 33 olucam....3 yıldır bebek istemedi ikna olmadı, sorun çıktı hele dur...neden ama neden....tuturmuştu aşılama deneyelim bari e ben aynı hormonu aldıktan sonra onun spermi alındıktan sonra neden aşılama....
kıyamam canımmmm, Allah yardımcımız olsun. ben 2,5 yıldır hiç hamile bile kalamadım. o heyecanı bile yaşayamadım. eşimi sprem testi için bile o kadar zor ikna etti doktor, ısrarla erteledi en sonunda doktor biraz emri vaki yapınca razı geldi. sayı-hız vs vs ne varsa hepside düşük çıktı.
doktorun verdiği bi ilaç var, adı proxed sanırım onu kullanıyor, bitki kürü yapıyor. bunlara da hemen başlamadı ben biraz trip yapınca laf söyleyince başladı. şimdi de tutturdu aldığımız ilaç bitsin öyle ilaç bitene kadar 3 ay geçecek sonra başka mazaret bulacak. ben beklemek istemiyorum. anne olmak istiyorum. bekleyiş beni çok üzüyo.
en azından bi kere aşılama denemek istiyorum. tamam tüp bebek için bekleyelim diyorum. ama adam susuyor, bekleyelim diyor sadece. sinir krizi geçiriyorum üç gündür gözümünyaşı dinmiyor :85: :85: :85:
bu arada naneli şekerim kocan ön görüşmeyede gitrmiyormu...eşime asm deki doktor dediki....hadi ilaçla düzelsin değeriniz %100 hatta %150 düzelsin yinede yeterli sayıya ulaşacağınza inanıyormusunuz...bu konuşmadan 2 gün sonra tamam tüp deneyelim dedi....ama sadece dedi...yapıcazda zaman belli değil:)))...ama dedi ben tedavi olucam ...çocuk için değil ama kendi için tedavi istiyor anladığım kadarıyla...
bacım sana bişi diyimmi....bu durumda malesef susmak en iyisi....zor ama eğer yeni öğredniyse sindirmesi lazım....erkekler için malesef zorlu bir süreç...artı hamile kalsan yani benim gibi kimysal bile olsa eşlere koz oluyor bak kaldın demekki deneyelim....zor ama biraz bebek fikrini aklından atmaya çalış...3 ay bari bekle...o arada da arada bebeğimizin adını ne koysak ama arada...sana benzer inşallah bebeğimiz felan de....malesef bu iş ikna işi ve emin ol sana yazarken bile nefesszi kalıyorum
evet canım aynen öyle, keşke benim de cuma olsa demiştim, Rabbim sesimi duydu yüreğime göre verdi çok şükür.. inşallah sonucu da gönlüme göre olur.. biraz heyecan bastı ne yalan söyliyim. minnoşum olmadan geçireceğim son 2 gece kaldı inşallah, hayırlısıyla :)
Evet canım ada demişti beraber konuşurken cuma günün mübarek oluşundan bahsetmiştik...Benımde cuma gunu oldu dr kontrollerim bile cumaya denk geldi..Perşembe ve Cuma olmasını nedense gönüller daha çok istiyor hayırlı işler o günlerde yapılırmış demek..
naneeciimmm burdayıs canım.canım sanada edutcuma da Allah sabır versin.benim eşimde çok gerçekçidir.nanecim.mesela ben tüp enedim beklerken ona negatif olsa ne yaparsın pozitif olsa ne yaparsın dedim.o da olunca bakarım dedi.hele bir de sorundan ötürü kendini suçlu hissedior ki saçma bence bu ikimizin sorunu diyorum hepve böyle davranıyorum daha bi titriyo üstüme.bence zaten çok yıpratıcı olantedavi süreci bi de bu dertlerle çok zor ya çok üzüldümmmm:18:dualarım sizinle canımhayırlısı olsun.
Cicoşş bilmiyorum ki tüp gibi bi ihtimal diil ama içim çok boş.bişey düşünemiorum da hissedemiorumda
canım biz evlendik evleneli bir kere bile bebeğin ismi ne olsun konusunu konuşamadık, bu konuda şaka bile yaptırmaz eşim. çok gerçekci birisidir. bebek olsun da ismini o zaman düşünürüz deyip kapatır hemen konuyu...
muhtemelen sorunun onda çıkmasını kabullenemiyor, çevre faktörünü de gözönünde bulundurarak aşılam-tüp bebek vs gibi bebek sahibi olmayı gurur meselesi yapıyor. benimde kalan senelik iznim var bu ay kullanmazsam yanacak. bende hazır izindeyken bu mesele ile ilgilenmek istiyorum. üç ay sonra tamam dediğinde iznim olmayacak, sık sık doktora gitmek için izin alacağım müdürüm sorun edecek, aşılama sonrasında dinlenemeden işe geleceğim. işim stresli ve yorucu bi tempo. tutacağı varsa da tutmayacak yani. benimde faktörlerim geçerlilik gösteriyor. ama adam nuh diyor da peygamber demiyor bile
kaan aydos....kuzum sen birde maraşta otuyorsun...bende doğuluyum...doğulu erkekler için hele birde oralarda akraba çoksa daha gurur meselesi olur....eee kayınvaliden felan sormuyırmu?kaan bey kim canım ? adını soyadını tam olarak yazarmısın ?
bacım senin ona şunu ikna etmen lazım...tüp bebek tedavisi ikiniz bileceksiniz ve birgün kötü bile olsa aranız asla ama asla onda sorun olduğunu söylememen lazım...onlar için çok zor....malesef ama malesef böyle...doğrumu değil ama öyle....birde eşinin değerlerini kaan beye mail at...baksın bakalım...süper doktordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?