Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

nanelim ne diyeyim sende böyle sınanıyorsun tatlım bir süre daha bekle lütfen..Üzerine gitmekle birşey elde edemezsin.Allahım kalbine göre versin inş..Geçen yıl bu zamanlar seninde siğilleirn vardı sanırım onlar geçtimi ? sende sorun yok demi?

adacım amin canım bence unut bugünü yarına bak güzelim...Yarın daha güzel olucak inş..
evet darısı başına olsun tatlım hamiş kalda sen boşver kiloluyu...

adacıkk canımcım o konuyu konuşmadım açıkcası adım atması ile ilgili bir durum olsaydı söylerdi sanırım yanlızca kafamı çok dagıttım iyi oldu dedi...

kıyamam canımmmm, Allah yardımcımız olsun. ben 2,5 yıldır hiç hamile bile kalamadım. o heyecanı bile yaşayamadım. eşimi sprem testi için bile o kadar zor ikna etti doktor, ısrarla erteledi en sonunda doktor biraz emri vaki yapınca razı geldi. sayı-hız vs vs ne varsa hepside düşük çıktı.
doktorun verdiği bi ilaç var, adı proxed sanırım onu kullanıyor, bitki kürü yapıyor. bunlara da hemen başlamadı ben biraz trip yapınca laf söyleyince başladı. şimdi de tutturdu aldığımız ilaç bitsin öyle ilaç bitene kadar 3 ay geçecek sonra başka mazaret bulacak. ben beklemek istemiyorum. anne olmak istiyorum. bekleyiş beni çok üzüyo.
en azından bi kere aşılama denemek istiyorum. tamam tüp bebek için bekleyelim diyorum. ama adam susuyor, bekleyelim diyor sadece. sinir krizi geçiriyorum üç gündür gözümünyaşı dinmiyor :85: :85: :85:

oo kızlar ben toparlanayım ufaktan kaçarım kendinize iyi bakın öpüyorum allaha emanet olun..iyi akşamlar

Derin kuzum yarın minnoşunu göbeğine alır almaz topimize ugar emi öpüyorum seni tatlım...

bacım sana bişi diyimmi....bu durumda malesef susmak en iyisi....zor ama eğer yeni öğredniyse sindirmesi lazım....erkekler için malesef zorlu bir süreç...artı hamile kalsan yani benim gibi kimysal bile olsa eşlere koz oluyor bak kaldın demekki deneyelim....zor ama biraz bebek fikrini aklından atmaya çalış...3 ay bari bekle...o arada da arada bebeğimizin adını ne koysak ama arada...sana benzer inşallah bebeğimiz felan de....malesef bu iş ikna işi ve emin ol sana yazarken bile nefesszi kalıyorum

hiç bir şekilde doktorla görüşmüyor iki farklı üroloji uzmanına gitti, iki farklı hastanede tahliller yapıldı. sonuç aynı çıktı, FSH çok yüksek bu nedenle de sayı da hız da çok düşük.
ilaç verildi. uzun süre ilacını bile almadı. aradan 3 ay geçti benim ısrarıma dayanamadı ilacı aldı. kullanıyor. 1-2 farklı bitki kürü denemeye başladı.
doktorumun dediği ne kadar ilaç kullansada bu sayı artsa bile olması gereken sayıya ulaşması çok zor. eşim 33 yaşında birde yaş faktörü etkileyecek diyor doktorum. beslemeye dikkat ediyor, vs vs vs bi sürü durum ama. nolacak böyle hiç bilmiyorum.

canım biz evlendik evleneli bir kere bile bebeğin ismi ne olsun konusunu konuşamadık, bu konuda şaka bile yaptırmaz eşim. çok gerçekci birisidir. bebek olsun da ismini o zaman düşünürüz deyip kapatır hemen konuyu...
muhtemelen sorunun onda çıkmasını kabullenemiyor, çevre faktörünü de gözönünde bulundurarak aşılam-tüp bebek vs gibi bebek sahibi olmayı gurur meselesi yapıyor. benimde kalan senelik iznim var bu ay kullanmazsam yanacak. bende hazır izindeyken bu mesele ile ilgilenmek istiyorum. üç ay sonra tamam dediğinde iznim olmayacak, sık sık doktora gitmek için izin alacağım müdürüm sorun edecek, aşılama sonrasında dinlenemeden işe geleceğim. işim stresli ve yorucu bi tempo. tutacağı varsa da tutmayacak yani. benimde faktörlerim geçerlilik gösteriyor. ama adam nuh diyor da peygamber demiyor bile

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese,size bir sorum olacak,Emre Beyde tedavi gören arkadaşlarım,tüp bebek öncesi Emre Bey,mutlaka histerskopi yapıyor mu,hsg yeterli oluyor mu,cvplarsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederimmm....

ınsallh cnm walla gonlumuze gore wersın allhım hepımız ıcın ya heyecanlanmamak kolay degılkı hayatım walla bana da bastı :)

ayyy cnm hayırlısı walla bnmde denk gelır mı acep :) :18:

naneeciimmm burdayıs canım.canım sanada edutcuma da Allah sabır versin.benim eşimde çok gerçekçidir.nanecim.mesela ben tüp enedim beklerken ona negatif olsa ne yaparsın pozitif olsa ne yaparsın dedim.o da olunca bakarım dedi.hele bir de sorundan ötürü kendini suçlu hissedior ki saçma bence bu ikimizin sorunu diyorum hepve böyle davranıyorum daha bi titriyo üstüme.bence zaten çok yıpratıcı olantedavi süreci bi de bu dertlerle çok zor ya çok üzüldümmmm:18:dualarım sizinle canımhayırlısı olsun.

Cicoşş bilmiyorum ki tüp gibi bi ihtimal diil ama içim çok boş.bişey düşünemiorum da hissedemiorumda

amiiinnn canımmmm, inşaallah kavuşuruz bebeklerimize, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin

bacım senin ona şunu ikna etmen lazım...tüp bebek tedavisi ikiniz bileceksiniz ve birgün kötü bile olsa aranız asla ama asla onda sorun olduğunu söylememen lazım...onlar için çok zor....malesef ama malesef böyle...doğrumu değil ama öyle....birde eşinin değerlerini kaan beye mail at...baksın bakalım...süper doktordur

kaan bey kim canım ? adını soyadını tam olarak yazarmısın ?
kaan aydos....kuzum sen birde maraşta otuyorsun...bende doğuluyum...doğulu erkekler için hele birde oralarda akraba çoksa daha gurur meselesi olur....eee kayınvaliden felan sormuyırmu?

ben onda sorun varmış gibi davranmıyorum bile... sorunlu olan benmişim gibi hareket etmeye çalışıyorum. çevremde hiç kimse eşimde sorun olduğunu bilmiyor, söylemiyorum kimseye. ısrarla sorulduğunda da bende sorun var deyip geçiştiriyorum... yalan söylemek doğru değil biliyorum ama eşim incinmesin diye yapıyorum tüm bunları...
benim bu kadar hassas olduğum konuda o sanki hiç umursamıyor gibi.
ama umursamıyor olsa ilaçlar içmez, bitki kürlerini yapmazdı diye düşünüyorum. bu akşam gene konu açıldı konuşmaya çalıştım tam o sırada komşu geldi konu bi şekilde kapandı.
ben 9 aralıkta doktora gideceğim randevu aldım adetin ikinci günü gel demişti. o hala kabul etmezse aşılamayı ben muayene olmuş, kontrolden geçmiş olurum napalım, hayırlısıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…