kaan aydos....kuzum sen birde maraşta otuyorsun...bende doğuluyum...doğulu erkekler için hele birde oralarda akraba çoksa daha gurur meselesi olur....eee kayınvaliden felan sormuyırmu?
kızım allah büyük....bacım...ama dediğim gibi azcık izin ver kocana gitme üstüne ama arada düşüncelerini yavaş yavaş söyle...de tek seferde tutmayabilir...ilaçların bitince en azından 1 kere tüpü denesek.....ama sonra bırak o düşünsün azcık içinde...her gün söylersen bunlatırsın..ve sakın ama sakın ağlayıp bağırmaa ona...zor anlıyorum ama onlarda biizm bebeklerimiz değilmi...Allah büyük edut, kaynana bana kısır gelin muamelesi yaptı. evlendikten 3-4 ay sonra başladılar. bebek yokmu olmuyor mu demeye. yaz başında izine gittik maraşa bana okunmuş su getiriyorlar, okunmuş şeker yedirmeye çalışıyorlar. kocakarı ilaçları yaptırmışlar ben daha gitmeden gelinin çocuğu olmuyor diye. Allah büyük bak oğlunda çıktı sorun
kızım allah büyük....bacım...ama dediğim gibi azcık izin ver kocana gitme üstüne ama arada düşüncelerini yavaş yavaş söyle...de tek seferde tutmayabilir...ilaçların bitince en azından 1 kere tüpü denesek.....ama sonra bırak o düşünsün azcık içinde...her gün söylersen bunlatırsın..ve sakın ama sakın ağlayıp bağırmaa ona...zor anlıyorum ama onlarda biizm bebeklerimiz değilmi...
canım ben çıkmalıyım...kocam söylenp duruyor...görüşürüz sonra
ben son sözlerimi söyledim ben anne olmak istiyorum içim yanıyor artık beklemek istemiyorum diyerek kapattım konuyu.
bundan sonra da biraz o düşünsün
canım bence en iyisini yapmışsınnnn:))bak gör herşey yoluna girecek
inşaallah canım, erkekleri anlamak çok zor, üstüne düşünce inat ediyorlar sanırım
kızlara nereye gittiniz, niye beni bıraktınız burda :85:
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese,size bir sorum olacak,Emre Beyde tedavi gören arkadaşlarım,tüp bebek öncesi Emre Bey,mutlaka histerskopi yapıyor mu,hsg yeterli oluyor mu,cvplarsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederimmm....
ayyy cnm hayırlısı walla bnmde denk gelır mı acep :) :18:
ben onda sorun varmış gibi davranmıyorum bile... sorunlu olan benmişim gibi hareket etmeye çalışıyorum. çevremde hiç kimse eşimde sorun olduğunu bilmiyor, söylemiyorum kimseye. ısrarla sorulduğunda da bende sorun var deyip geçiştiriyorum... yalan söylemek doğru değil biliyorum ama eşim incinmesin diye yapıyorum tüm bunları...
benim bu kadar hassas olduğum konuda o sanki hiç umursamıyor gibi.
ama umursamıyor olsa ilaçlar içmez, bitki kürlerini yapmazdı diye düşünüyorum. bu akşam gene konu açıldı konuşmaya çalıştım tam o sırada komşu geldi konu bi şekilde kapandı.
ben 9 aralıkta doktora gideceğim randevu aldım adetin ikinci günü gel demişti. o hala kabul etmezse aşılamayı ben muayene olmuş, kontrolden geçmiş olurum napalım, hayırlısıs
Allah büyük edut, kaynana bana kısır gelin muamelesi yaptı. evlendikten 3-4 ay sonra başladılar. bebek yokmu olmuyor mu demeye. yaz başında izine gittik maraşa bana okunmuş su getiriyorlar, okunmuş şeker yedirmeye çalışıyorlar. kocakarı ilaçları yaptırmışlar ben daha gitmeden gelinin çocuğu olmuyor diye. Allah büyük bak oğlunda çıktı sorun
günaydın canlar, gününüz güzel geçer inşaallah
günaydın kızlarraaa...ada bugünmü senin transfrein....nerde idi tedavin
günaydınlaaaargününüzün mutlu huzurlu umutlu geçmesi dileğiyle kızlarr.
günaydın duygucuuuum, hoşgeldin :)
teşekkürler adacım mesaj cevabı içindehadi hayırlısı inşallah on iki gün sonrada hayırlı haberlerini alırız ama biliyorum acayip bi his var yıldızın seni hiiiç bırakmıycak sen bu kadar pozitif olduktan sonra bu arada ben kafayı kürlerle bozdum dün okudum pco lulara soğan kürü iyi geliyomuş siz denediz mi hiç ya :92:
hmm evet bende duydum kanama yaptığını bir daha ki dönemimde kontrolede gidicem ya düzeni hiç bozmak istemiyorum o yüzden tereddütte kaldım.bi sağam yer rahim duvarı kaldı zaten onuda bozmayalım değil mi :)))) ben en iyisi yine deneylerimi eşimin üzerinde sürdüreyim keçiboynuzuna devam :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?