Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben de kimseye söylemedim....istemiyoruz diyorum....sen azıcık politik davran...bu arada rapormu çıkaracaksın sen..o yüzdenmi aşılama istiyorsun

kaan aydos....kuzum sen birde maraşta otuyorsun...bende doğuluyum...doğulu erkekler için hele birde oralarda akraba çoksa daha gurur meselesi olur....eee kayınvaliden felan sormuyırmu?

Allah büyük edut, kaynana bana kısır gelin muamelesi yaptı. evlendikten 3-4 ay sonra başladılar. bebek yokmu olmuyor mu demeye. yaz başında izine gittik maraşa bana okunmuş su getiriyorlar, okunmuş şeker yedirmeye çalışıyorlar. kocakarı ilaçları yaptırmışlar ben daha gitmeden gelinin çocuğu olmuyor diye. Allah büyük bak oğlunda çıktı sorun

kızım allah büyük....bacım...ama dediğim gibi azcık izin ver kocana gitme üstüne ama arada düşüncelerini yavaş yavaş söyle...de tek seferde tutmayabilir...ilaçların bitince en azından 1 kere tüpü denesek.....ama sonra bırak o düşünsün azcık içinde...her gün söylersen bunlatırsın..ve sakın ama sakın ağlayıp bağırmaa ona...zor anlıyorum ama onlarda biizm bebeklerimiz değilmi...

canım ben çıkmalıyım...kocam söylenp duruyor...görüşürüz sonra

ben son sözlerimi söyledim ben anne olmak istiyorum içim yanıyor artık beklemek istemiyorum diyerek kapattım konuyu.
bundan sonra da biraz o düşünsün

günaydın kızlarraaa...ada bugünmü senin transfrein....nerde idi tedavin

günaydıııııın şekerlerim, minnoşlarımız.. günümüz aydın, yolumuz açık olsun..

transfere son 1 gün inşallah.. heyecan dorukta :)

kızlara nereye gittiniz, niye beni bıraktınız burda :85:

benim internet bağlantım koptu canım bir iyi akşamlar bile diyemeden kopunca ben de üzüldüm kusuruma bakmayın noolur..

canım bizim erkek infertilitesi olduğu için beni sadece muayne etti, rahim filmi bile istemedi, histereskopi de olmadım. sanırım kadın infertilitesinde bunlara ihtiyaç duyuyor ya da gerekli gördüğü tüm durumlarda..

ayyy cnm hayırlısı walla bnmde denk gelır mı acep :) :18:

gelir inşallah geliiiiiiir hayırlısıysa mutlaka gelir :)

ahh nanişim kayınvaliden tam bir kaynanalık yapmış.. olur mu hiç öyle şey.. sorun kimde olursa olsun bu iki kişinin sorunu. başkalarına da .ok yemek düşer çok özür diliyorum ama bu böyle.. eşin de bu baskılar nedeniyle gurur yaptı, kendinde sorun olduğunu kabul etmiyor, olay şimdi açığa çıktı.. çok sabırlı olmalısın ve üstüne hiç gitmemelisin. madem şu an hiç hazır değil, o zaman bekleyecek ve huyuna gideceksin canım.. biliyorum zor ama sık azıcık daha dişini tatlım.. Allah yardımcınız olsun..

günaydın canlar, gününüz güzel geçer inşaallah

günaydın tatlım, amiin inşallah :)

günaydın kızlarraaa...ada bugünmü senin transfrein....nerde idi tedavin

yok tatlım Allah kısmet ederse, bir sorun çıkmazsa yarın inşallah.. dr um merkez değiştirdi, ben ve donmuş minnoşlarım da peşinden gittik, IVI tüp bebek merkezi :)

günaydın duygucuuuum, hoşgeldin :)

teşekkürler adacım mesaj cevabı içinde hadi hayırlısı inşallah on iki gün sonrada hayırlı haberlerini alırız ama biliyorum acayip bi his var yıldızın seni hiiiç bırakmıycak sen bu kadar pozitif olduktan sonra bu arada ben kafayı kürlerle bozdum dün okudum pco lulara soğan kürü iyi geliyomuş siz denediz mi hiç ya :92:

ne demek şekerim ben pozitif miyim, kararsız mıyım, hissiz miyim, heyecanlı mıyım hiçbişi bilmiyorum. bir garibim sadece onu biliyorum. bazen kalbim midemde atıyor gibi hissediyorum, bazen ağzımın içinde bukbukluyor sanki :)))))))) ama ne olursa olsun inşallah bu defa sağlıklı ve tamamına erdirebileceğim bir gebelik olur inşallah..

soğan kürünü duydum canım.. hatta ender saraç ın soğan bebeklerim dediği çocuklar doğmuş bu kürle :) olur mu olur dene istersen.. yalnız ara kanamalar yapabiliyormuş ve rahim duvarında incelmeye neden oluyormuş çok kullanıldığında. dikkatli kullan tatlım olru mu..

hmm evet bende duydum kanama yaptığını bir daha ki dönemimde kontrolede gidicem ya düzeni hiç bozmak istemiyorum o yüzden tereddütte kaldım.bi sağam yer rahim duvarı kaldı zaten onuda bozmayalım değil mi :)))) ben en iyisi yine deneylerimi eşimin üzerinde sürdüreyim keçiboynuzuna devam :92:

hehe bence de tatlım, boşver sen şimdilik. önce bir kontrolünü ol, sonrasında tedavi şekline bir karar verin, emre bey e de danışabilirsin. mesela ben vitaminleri ve keçiboynuzu kürünü söylediğimde aynen devam edin demişti. yani kürlere karşı bir insan da deği :)

kızlar bugün dedecim anjiyo oluyor, ondan 1 saat sonra da bacanağı (annemin teyzesinin eşi) ikisinden de dualarınızı eksik etmeyin noolur. 10 sene önce dedem ağır bir bypass geçirmişti, boyun damarları bile değiştirilmişti bacağından damar alınarak.. şimdi de yine bir sorunlar hissedince tekrar anjiyo, sonrasında büyük ihtimal stand takılacakmış. inşallah herşey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…