Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım benim çook geçmiş olsun . Dualarımızı eksit etmiyoruz Allah şifalar versin

sağolasın duygucum Allah razı olsun hepinizden..

bu arada bugün cicoşum hiç uğramadı daha nerelerdesin cicoşuuuuuum??

öööööz sen de evde dinleniyor olmalısın ama arada gel bir iyi olduğunu söyle merak ediyoruz.

derincan inşallah aşılama sonucu sürpriz yapar gelir bebişin kuzucum..

elifcim seni de çok merak ediyoruz. keşke bir haber etsen tatlım ya..

hulacııııım sen nasılsın uğramadın birkaç gündür??

espiciiiiim seni de merak ediyorum, minnoşlar yoruyor mu yoksa annelerini :)

benim kuzenim denedi hamile şimdi:))
ben de pkoluyum ama benim eşimde de sorun olduğundan kendimi iyice saldım

Selam kızlar,gününüz aydın olsun inşallah.

Derincim bugün aşılaması var hayırlısı olsun minnoşu sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah.

Adacım canım benim deden ve enişteniziçin çok am açok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin her ikisinde.
Benimde teyzemin eşinde böbrek yetmezliği çıktı moraller sıfır bahsettiğim kişide alkol yok sıgara yok sebze tuketır saglıklı beslenır yuruyuşlerini ihmal etmez kalp krızı geçirmişti 2005 de öncesindede sık sık bagırsak düğümlenmesi yaşıyor yıllardır hep dikkat eder şimdi bu rahatsızlık meydana geldi..Bunuda prostatı için dr gidip gelirken ögrendi..Şimdi proferin yanında inşallah güzel haberler getirir.He birda gizlenen taş ortaya çıktı..Bütün kullarına rabbim acil şifalar versin..59 dogumlu....

Adacım bende çok heyecan var ya yarın bende bebeğimi göreceğim en son 01 kasımda görmüştüm inşallah herşeyi yolundadır sorun yoktur belkide cinsiyetini ögreniriz.Bakalım yapılacak tahlilim felan varmı ögrenicez.

oof be cicoşum size de çok geçmişler olsun. inşallah bunu da atlatır, ne çok şey atlatmış adamcağız.. Rabbim her nerede şifa bekleyen varsa hepsine şifalarını versin inşallah.. benim dedeciğim de, enişte de hacıdır. ne içki ne sigara. erken yatarlar erken kalkarlar, güzel beslenirler ama işte kısmet işi biraz da..

Adacım belirteyim,16-20 hafta arası 5.aylık oluyor..

oy kuşum benim 5 aylık oldun mu sen maşşallllaaaah yarın ikimiz için de büyük gün desene cicoşum cuma günü ikimiz için de bekleyen herkes için de hayırlara vesile olsun inşallah.. bende de heyecan başladı sorma :) merkezden aramadılar daha saat için. gerçi devincanı da geç aramışlardı o defalarca aramıştı kaçta gelicem diye hehe

sağol canım cümlesine nasip etsin rabbim.Demek isteğim gerçekten kısmet işi...Yıllardır dikkat eden pimpirikli bir adamdır sayesinde teyzemde öyle oldu saglıklı beslenme diyor başka bişey demiyor ama hastalıklarda onları buluyor anlayamadık gitti..

Teyzoşu biz yarın 17+1 olucaz senin tabirinle 18 haftanın içinde olucaz..Evet allahım allahım bebeğimi korusun korkuyorum vallahi herşey yolundadır inşallah 1 aydır haber alamadım bebeğimden ..
Arama tatlım panik yapma heyecan olur haklısın ama sık sık ararasan senin psıkolojın bozulur..Onlar arayacakları saati biliyorlardır baskı yapmana gerek yok..

Heyecan olmazmı yahu cümlemiz için hayırlı olur inşallah amin kuzum amin...
Ay yarın akşam minnoşunla uyuyacaksın...
Ben bu sabah zor uyandım belimin agrısı tuttu yine şiddetli,bulantım oldu,halsizlik,yorgunluk derken var bu sabah bende bişey dedim bakalım hayır olsun....İnsan korkuyor ya herşeyin yolunda oldugunu doktora gittiği gün ögreniyor o zaman mutluyor..

minnoşum çok iyidir ve kıpır kıpırdır ben eminim kuşuuuum. inşallah yarın da kızçe mi, paşa mı öğrenebilirsiniz ay çok heyecanlı. Rabbim o günleri bana da, isteyen herkese de gösterir inşallah tatlımm.

ben aramadım valla, kendimi aştım, bu hafta hiç aramadım merkezi. ki biz haftada 2-3 konuşurduk ..

bu arada cicoşum bunları yazarken tam sedefcim aradı ve inşallah yarın bir aksilik çıkmazsa saat 14.30 da merkezde olucam ve orda su içip sıkıştıracaklar beni :)) sonra transferim kaçta bilmiyorum. canım bir de eski embriyoloğum gelmiş cihan bey.. ben kendisini çok sevmiştim ve sağolsun başka bir yerde çalışıyor olmasına rağmen transferime o gelecekmiş. bugün kontrol etmiş minnoşlarımı yarın da gelecekmiş transfere. ay Allahım çok heyecanlıyım, çooook. bana uğurlu gel sen ve minnoşun cicoşuuuuum. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın, bize de katından tertemiz bir soy armağan etsin inşallaaaaah.

bulantı ve yorgunluk iyidir cicoşuuuuuum sen ferah tut içini.. büyüyor yavrucak bu arada yoruyor tabi anneciğini. inşallah yarın tüm endişelerin geçecek kuzuuuuuum..

adacım son regli tarihin nedir???

13 kasım cicoşum, inşallah öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…