kızlar bugün dedecim anjiyo oluyor, ondan 1 saat sonra da bacanağı (annemin teyzesinin eşi) ikisinden de dualarınızı eksik etmeyin noolur. 10 sene önce dedem ağır bir bypass geçirmişti, boyun damarları bile değiştirilmişti bacağından damar alınarak.. şimdi de yine bir sorunlar hissedince tekrar anjiyo, sonrasında büyük ihtimal stand takılacakmış. inşallah herşey yolunda gider..
kızlar bugün dedecim anjiyo oluyor, ondan 1 saat sonra da bacanağı (annemin teyzesinin eşi) ikisinden de dualarınızı eksik etmeyin noolur. 10 sene önce dedem ağır bir bypass geçirmişti, boyun damarları bile değiştirilmişti bacağından damar alınarak.. şimdi de yine bir sorunlar hissedince tekrar anjiyo, sonrasında büyük ihtimal stand takılacakmış. inşallah herşey yolunda gider..[/QU cnm oncelıklı cok gecms olsn hayırlısıyla atlatır ınsallhh..
kızlar bugün dedecim anjiyo oluyor, ondan 1 saat sonra da bacanağı (annemin teyzesinin eşi) ikisinden de dualarınızı eksik etmeyin noolur. 10 sene önce dedem ağır bir bypass geçirmişti, boyun damarları bile değiştirilmişti bacağından damar alınarak.. şimdi de yine bir sorunlar hissedince tekrar anjiyo, sonrasında büyük ihtimal stand takılacakmış. inşallah herşey yolunda gider..[/QU cnm oncelıklı cok gecms olsn hayırlısıyla atlatır ınsallhh..
günaydın canlarım..
çok sağol melocum inşallah..
hoşgeldin canım, bugün nasılsın?? bu arada troid değerlerin ne durumda tatlım??
teşekkürler adacım mesaj cevabı içindehadi hayırlısı inşallah on iki gün sonrada hayırlı haberlerini alırız ama biliyorum acayip bi his var yıldızın seni hiiiç bırakmıycak sen bu kadar pozitif olduktan sonra bu arada ben kafayı kürlerle bozdum dün okudum pco lulara soğan kürü iyi geliyomuş siz denediz mi hiç ya :92:
çok sağol melocum inşallah..
hoşgeldin canım, bugün nasılsın?? bu arada troid değerlerin ne durumda tatlım??
hosbulduk cnm walla hyatm en son ıyıydı cuma gunu randwular doluydu kaç gndr de kayınwaldem hastahanede hep ordayım yanı gdemedm dra ama ıyıdı bı problemm yok kılo wermm lazm ama su durumda zaten mumkun degıl tedawi
hosbulduk cnm walla hyatm en son ıyıydı cuma gunu randwular doluydu kaç gndr de kayınwaldem hastahanede hep ordayım yanı gdemedm dra ama ıyıdı bı problemm yok kılo wermm lazm ama su durumda zaten mumkun degıl tedawi
hayırdır melocum k.validenin nesi var.. geçmiş olsun..
benim de kilo sorunum var sigarayı bıraktığımdan beri.. öncesinde de hep balık etli bir insandım ama dert edecek bir durum yoktu.. şimdi sigaraydı tedaviydi derken 10 kg aldım ya
Selam kızlar,gününüz aydın olsun inşallah.
Derincim bugün aşılaması var hayırlısı olsun minnoşu sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah.
Adacım canım benim deden ve enişteniziçin çok am açok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin her ikisinde.
Benimde teyzemin eşinde böbrek yetmezliği çıktı moraller sıfır bahsettiğim kişide alkol yok sıgara yok sebze tuketır saglıklı beslenır yuruyuşlerini ihmal etmez kalp krızı geçirmişti 2005 de öncesindede sık sık bagırsak düğümlenmesi yaşıyor yıllardır hep dikkat eder şimdi bu rahatsızlık meydana geldi..Bunuda prostatı için dr gidip gelirken ögrendi..Şimdi proferin yanında inşallah güzel haberler getirir.He birda gizlenen taş ortaya çıktı..Bütün kullarına rabbim acil şifalar versin..59 dogumlu....
Adacım bende çok heyecan var ya yarın bende bebeğimi göreceğim en son 01 kasımda görmüştüm inşallah herşeyi yolundadır sorun yoktur belkide cinsiyetini ögreniriz.Bakalım yapılacak tahlilim felan varmı ögrenicez.
Adacım belirteyim,16-20 hafta arası 5.aylık oluyor..
oof be cicoşum size de çok geçmişler olsun. inşallah bunu da atlatır, ne çok şey atlatmış adamcağız.. Rabbim her nerede şifa bekleyen varsa hepsine şifalarını versin inşallah.. benim dedeciğim de, enişte de hacıdır. ne içki ne sigara. erken yatarlar erken kalkarlar, güzel beslenirler ama işte kısmet işi biraz da..
oy kuşum benim 5 aylık oldun mu sen maşşallllaaaahyarın ikimiz için de büyük gün desene cicoşum cuma günü ikimiz için de bekleyen herkes için de hayırlara vesile olsun inşallah.. bende de heyecan başladı sorma :) merkezden aramadılar daha saat için. gerçi devincanı da geç aramışlardı o defalarca aramıştı kaçta gelicem diye hehe
Teyzoşu biz yarın 17+1 olucaz senin tabirinle 18 haftanın içinde olucaz..Evet allahım allahım bebeğimi korusun korkuyorum vallahi herşey yolundadır inşallah 1 aydır haber alamadım bebeğimden ..
Arama tatlım panik yapma heyecan olur haklısın ama sık sık ararasan senin psıkolojın bozulur..Onlar arayacakları saati biliyorlardır baskı yapmana gerek yok..
Heyecan olmazmı yahu cümlemiz için hayırlı olur inşallah amin kuzum amin...
Ay yarın akşam minnoşunla uyuyacaksın...
Ben bu sabah zor uyandım belimin agrısı tuttu yine şiddetli,bulantım oldu,halsizlik,yorgunluk derken var bu sabah bende bişey dedim bakalım hayır olsun....İnsan korkuyor ya herşeyin yolunda oldugunu doktora gittiği gün ögreniyor o zaman mutluyor..
adacım son regli tarihin nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?