Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bu arada cicoşum daha eşimi arayamadım iş yerinde anlamasınlar diye, saati ilk sen öğrendin uğur getirin bana anası ve minnoşu

Canım benim çok heyecanlı herşey yolunda gidecek inşallah canım benimde embriyolog tarnsferim esnasında yanımdaydı hayırlı olsun demişti..Herşey istediğin gibi gidiyor farkındaysan ben ısrarcı olmamanın , sabırlı olmanın,strest yapmamana,takılı kalmadığına baglıyorum böyle davranman çok güzel bak sende aramasan sormadanda seni arıyorlar ve yolunda gidiyor işte gördün çok şükür.Çok üstüne düşmek iyi değildir kuşum...İnşallah rabbim bu sefer eşinle sana hayırlı bir evlat nasip edecek canım bundan sonra herşey senin elinde demişti embriyolog bana bende sana diyorum....
Tatlım inşallah ugurlu geliriz bebeğimle ben biizmde randevumuz yarın ilk defa ögleden sonra hep sabah giderdim bilirsin..14:40 da benbebeğimi görürken sende bebeğini yakalayacaksın bence...ikimizde o masada olurcaz bebeklerimizle inşallah..herşey gönlünc eolsun..

inşallah öyle olur canım son olur...Bak ezan okunuyor canım allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın isteyen herkese nasip etsin..amin

bu arada cicoşum daha eşimi arayamadım iş yerinde anlamasınlar diye, saati ilk sen öğrendin uğur getirin bana anası ve minnoşu

Ayy canım benim bitanem tüylerim diken diken eşinde duyunca nasıl olur allah bilir bu gece uykuda uyuyamazsınız ama uyuyun derim...düşünmek yok....ben uyumuştum mesela..

Bak ne diyeceğim bu ay gebe kalacaksın ya hani, sakin olursan ben inanıyorum olucak diger tedavin bizle tanışmadan önceydi bu bile işaret ben topikle tanışdım gün öncesi için dr gitmiştim sadece hemen adım attık ugurlu geldın bize darısı başına olsun inşallah ...bak hamiş kalırsan muhtemel dogum tarihin 20 agutos senin evlilik tarihin agustos değilmi sonu sanıyorum 31 mi neydi.

canım o kadar haklısın ki.. bu defa hiç araştırmadım, sadece sizinle konuştum, nedir ne olacak bakmadım. dr um ne derse onu yaptım.. dediğin gibi Allah şu ana kadar hep gönlüme göre götürdü istediğim gün oldu, embriyoloğum gelecekmiş hem de hiç aklımda yokken.. bundan sonrası da böyle su gibi aksın inşallah :) bu arada rand. öğleden sonra ve saatlerimiz neredeyse aynı buna inanamadım ve okurken yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu.. canım benim yaa, sen kuzunla tanışırken, ben de anne olacağım inşallah değil mi cicoşum :)

inşallah öyle olur canım son olur...Bak ezan okunuyor canım allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın isteyen herkese nasip etsin..amin

amin güzel yürekli arkadaşım amiiiiiin inşallah..

Ayy canım benim bitanem tüylerim diken diken eşinde duyunca nasıl olur allah bilir bu gece uykuda uyuyamazsınız ama uyuyun derim...düşünmek yok....ben uyumuştum mesela..

ben de uyurum sanırım cicoşum. heyecan benim uykumu getirir, vücut kendini korumaya alıyor herhalde :))

ay sen ne çoşkulusundur şimdi aynılarını yaşadığım için bilirim tatlım sonu güzel olur inşallah...Minnoşunla bol bol konuş tamammı

konuşucam inşallah tatlım, güzelce çözülüp de göbişime girsin de ben ona neler anlatcam bak :))

evet canım ben de buna inanıyorum.. siz bana uğurlu geleceksiniz inşallah.. evlilik yıldönümüm 27 ağustos.. bebişim belki de kucağım da olacak o gün.. inşallah Rabbim inşallah..

Adacım taze anne adayı bencede bu gece uyu sabaha saglam ve dik olursun en güzeli bu heyecan yapmadan olmaz o ayrı ama detaylı düşünmek yok....Bebeğini saglam karşılamalısın taze anne adayım..Evet kuşum ya bilirsin ben hep sabah saatlerine alırdım bu sefer nedense öglenden sonra 14:00 gibi olsun dedim 14:40 denk geldi rabbimin işi işte..aynen dediğin gibi tatlım ben minnoşumu seyredicem sen ise minnoşunu uzun yoldan alıp içinde ısıtacaksın..benimki ısınmıştır bu zamana kadar sıra sende ah ah 12 günden sonra inşallah hamilelik dert tasalarını konuşuruz be tatlım...Herkesin hakkı bu inanki...Rabbim dualarımızı boş çevirmesin..
Vallahi çok sevindim yahu bu sefer irdelemiyor ve kurcalamıyorsun ben sana hep söylerdim kaderde varsa olur ne kadar kurcalarsan belırtı ararsan ara olacagı varsa önüne kimse geçemez..Bu yazdıklarımla düşündüklerimde ciddi oldugumu biliyorsun bende bu aşamaları yaşadım herşeyi paylaştık bana derdin sen çok sabırlısın pes diye :))sıra sende sende sabırla bekle,O yüzden bu sefer yıldızın parlayacak..

Son düzenleme:
Canlarım herkeslere kolay gelsin benim işleirm var patronumda gelir girebilirsem yine girmeye çalışırım...görüşmek üzere..

ya cicoşum çok garip ama yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oluyor hep :) bizim aramızda bir telepati var bak buna inanmaya başladım ben :))

çok heyecanlıyım ama garip bir şekilde bu defa herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum. sizler bana güç veriyorsunuz Allah hepinizden razı olsun.. minnoşum su gibi kolaycacık geliversin annesine ve hiç bırakmasın inşallah.. Rabbim bu yolda emek veren, isteyen, bekleyen, özleyen herkese katından tertemiz bir soy versin inşallah..

Son düzenleme:
meraba kızlar, nasılsınız ?
bugün iş yoğun hiç yazamadım, geçmişi okumaya çalıştım ama kafam çok dağınık alıntı yapamadım bile :26:

adacım bildiğin gibi değişiklik yok, bende bişi demiyorum. benim acele etme sebebim haftaya 10 gün izine ayrılıyorum izinde bu işlerle rahat rahat ilgilenecektim. eşim ısrarla yaptırmıyoruz, ben kabul etmiyorum dedi. bu durumda ne yapabilirim mecburen bekliycem, bende bıraktım oluruna. sabah hiç konuşmadım. akşamda öyle olacak. üzüldüğümü belli ediyorum. neden istemediğini bana açıklaması gerekiyor. bizim birbirimizden sakladığımız bişi olmamalı, gurur meselesi yapıyorsa da bu çok üzücü.... :26:

nanecim, sinirliyken konuşmamak daha iyi, bir tartışma çıkmaması açısından bence iyi yapmışsın. akşam bence konuşmamak yerine al karşına, bana anlattığın gibi bak izne ayrılıyorum bu süreçte yaparsak çok kolay olacak herşey şu an yapmak istememin en önemli nedenlerinden biri bu de. sonra de ki, bak biz böyle durup bekledikçe, etrafımızdakiler, annenler bir sorun olduğundan şüpheleniyorlar. kimsenin ağzına laf vermeyelim bir an önce bişiler yapalım ve evlat sahibi olalım ben bunu mutluluğumuz için istiyorum de.. yapmak istememenin nedeni nedir, böyle beklerken sperm sayısı iyice düşen insanların eşleriyle tanışıyorum ya biz de kötüye gidersek, böyle inat etme ne olur falan de canım. hala kabul etmese bile belki nedenini söyler senin bu açıklamaların karşısında..

Merhaba kizlar.
Nasilsiniz ?
Biz iyiz. Dün ise gelemedim burda sali aksamdan beri çok kötü kar yagiyor yollar kapaliydi bende risk almak istemedim.
Bugün isteyim. Bebekler yoruyor mu yormuyor mu bilemiyorum ama çok yogun agrilarim var.
Bebeklerimi 29 araliktan önce görmicem. Simdilik iyi bakmaya çalisiyorum onlara.
Bu arada is yerinde herkesin haberi var sonunda söyledim onca patrona sonrada is arkadaslarina. Herkes sokta
Diyorlar sen çocuk istemiyordun birden iki tane yaptin tabi ben gÜlümsüyorum

canım benim iyi yapmışsın. riske atmana gerek yok tabi. ağrılar herkesde oluyor, kanama yoksa korkma tamam mı :) bu arada tabi çocuk istemezken birden ikiz duyunca insanlar şok oluyorlar. bilmiyorlar ki biz istememe bahanesi altında neler karıştırıp duruyoruz.. bu arada şekercim benim yarın transferim var saat 14.30 da merkezde olucam herhalde herşey yolunda giderse 15.00-15.15 gibi de transferim olur. bana dua et espicim :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…