inşallah canımmmm :) darısı tez zamanda başınaaaa :)
canım benim iyi yapmışsın. riske atmana gerek yok tabi. ağrılar herkesde oluyor, kanama yoksa korkma tamam mı :) bu arada tabi çocuk istemezken birden ikiz duyunca insanlar şok oluyorlar. bilmiyorlar ki biz istememe bahanesi altında neler karıştırıp duruyoruz.. bu arada şekercim benim yarın transferim var saat 14.30 da merkezde olucam herhalde herşey yolunda giderse 15.00-15.15 gibi de transferim olur. bana dua et espicim :)))))))
Canim etmezmiyim.
Aklimdasin yarin transferin gerçeklesicek insallah sendende gÜzel haberler aliriz iki hafta sonra.
Bir tane embryo mi transfer edilecek ? Iki imkani yok mu.
maalesef canım yaştan dolayı tek.. içim burulsa da diyorum ki bu defa kısmetimse tekle de olur, değil mi espicim :)
Tabii ki canim. Buna sakin kafayi takma cicim'e bir tane transfer edildi ilk denemede tuttu.
seninkide tutar insallah. Detaylara kafa yorma. Allahin izniyle kavusacaksin yildizina.
bu defa hiçbişey araştırmayıp, hiçbişeye kafamı takmamaya çalışıyorum zaten canım.. inşallah pozitif düşünerek testte pozitifi görmek için azimle ilerliyorum. bu defa olacak inşallah diyorum.. ben elimden geleni yaptım, en önemlisi Rabbimin Ol demesi :)
Aynin canim. Sen tedbirini alicaksin ama Allah ol dedikten sonra ne yapsan bos.
Pozitif düsÜnmen çok güzel canim. Sikinti stres yapma hersey güzel olucak.
inşallah tatlım, bakalım böyle sakin kalmayı başarabilecek miyim :))
şimdi düşünüyorum da bu topic i açtığımda kendimi daha yeni toparlıyordum, inşallah burada hamileliğimi de paylaşmak kısmet olur diyordum. eylülde dondurulmuş minnoş tedavime başlayacaktık ama kasım adetime sarktı, transfer aralık a kaldı.. yani vardır bunda da bir hayır diyorum :)
bu defa hiçbişey araştırmayıp, hiçbişeye kafamı takmamaya çalışıyorum zaten canım.. inşallah pozitif düşünerek testte pozitifi görmek için azimle ilerliyorum. bu defa olacak inşallah diyorum.. ben elimden geleni yaptım, en önemlisi Rabbimin Ol demesi :)
aaaaaa betüş gelmiş :))))))))))))) hoşgeldin canım, seni çok özledik ve çok merak ettik :)
Aaaa Adacım senin transferin mi var yarın? Ayyy günler ne çabuk geçmiş.... Uzun zamandır bakamadım topiğe... 15 günlük uzuuuuun bir tatil yaptım İstanbulda.... Ben de senin ne durumda olduğunu merak edip girmiştim..... Canım bu kez yüzün gülsün inşalllaaaaah... Yıldızını yakalayıp gel tatlım...
ya ben bu mesajını okuyunca gözlerim doldu betüşüm.. topic i açtığım ilk günden beri beraberiz neredeyse, birlikte neler yaşadık, neler geçirdik.. bak şimdi benim sıram geldi tatlım.. dilerim bu defa dediğin gibi, göbüşüme koyar, ömür boyu hayatımdan ayırmam minnoşumu :)
Pozitif düşünce pozitif..... Olacak olacak olacak........ Bu kez yüzün gülecek inşallah gemişte sadece bir anı olarak kalacak yarın yıldızını göbüşüne koyup gel ve dediğin gibi ömür boyu da seninle kalsın miniğin....
inşallah betüşüm, darısı da isteyen herkesin ve senin başına olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?