ben geldimmmm:))))))))))
pöff dün gece spekulum mu ne o allete kafayı taktımmm uyuyamadım korkudannnbugün merkeze ağlayacak pozisyonda gittim.benim ciciş doktorlarım hemen duruma müdalee ettilerrrr:)muayene koltuğunda bir dakikada tak tak iş bitti valla her gün yapılsa yapılır kızlar o kadar kolayyyyy dedimde hergün geliym yapın diye:)))ordan çıktım evin halılarını değiştirdim komple: Dşimdide bi sıkışıklık var karnımdaaa kızlar açım ama içime sığamıyorum karnım böleee sıkış sıkış anlamadım
cicoşşşşşşumöptüm seni
adacımmm yarın 14.30 da Rabbim yanında olsun Allah gönlüne göre versin arkadaşımdualarım seninleeeee
kızlar hepinize merhaba...bugün 7.günüm...ilk 3 gün sürekli yattım..sonraki 3 gün de evdeydim ve dinlendim..ama bugün işe geldim..çünkü evde oturdukça irdelemeye ve düşünmeye başlamıştım..burada kafam dağıldı..bende ilkinde olan hiçbir belirti yok..sadece sol kasığımda bir gıdıklanma var ...ama ümidi bırakmamak gerek değilmi :))umarım herkes çok iyidir..adacım saatler sonra bebişine kavuşacaksın...cicoş yarın cinsiyetini öğrenecek meleğinin..derin aşılama yaptırmış..inşallah herşey yolunda gider...adacım bu arada dedenin operasyonu nasıl geçmiş varmı bir haber??
adacan nasılsın tatlım, heyecan varmı
güzel haberlerle gelirsin inşaallah, dua edicem inşaallah senin için. bu sefer sana sıkı sıkı tutunsun bebişlerin bırakmasın seni
adacaaan vallahi plastik bişi bana diğer muayenelerde takmamışlardı hiç belki rahim filminde takmış olabilirlerr ben pek hatırlamıyom acıdannnama kolaydı fırt fırt bitti:)ama değer adacım dediğin gibiii:))))sra sendeeeee:)haydi bakalımmmm:)))))
nanecim süperim ttalım karnımda sıkışıklık var artık neyse:)aşılama çok basit tatlım.kesinlikle tüp tedavisinin onda biri kadar diyebilirim:)inşallah en kısa zamanda eşinle istediğin noktada buluşursun.tüp tedavisi nakit vakit gerktiriyor bi de metanet ama aşılama çok basit benim gibi tüpla başlayanlara
evet adacımmm donmuş minnoş anasıyım ben :)) sen de yarın öyle olacaksın :))bebişim üşümüş 3 gün kuluçkaya yatıp ısıttım onu :))) dedenin inşallah sonuçları da iyi gelir...
adacaaan vallahi plastik bişi bana diğer muayenelerde takmamışlardı hiç belki rahim filminde takmış olabilirlerr ben pek hatırlamıyom acıdannnama kolaydı fırt fırt bitti:)ama değer adacım dediğin gibiii:))))sra sendeeeee:)haydi bakalımmmm:)))))
nanecim süperim ttalım karnımda sıkışıklık var artık neyse:)aşılama çok basit tatlım.kesinlikle tüp tedavisinin onda biri kadar diyebilirim:)inşallah en kısa zamanda eşinle istediğin noktada buluşursun.tüp tedavisi nakit vakit gerktiriyor bi de metanet ama aşılama çok basit benim gibi tüpla başlayanlara
oy donmuş minnoş anası hoşgeldiiiiiin :) canikom sana diyorum senin velet gıdıklıyordur seni, hu anne ben geldim hehe diye :) dedemden şimdi haber geldi canım, anjiyosu çok rahat geçmiş, eve gidiyormuş.. tabi önemli olan sonuçlar, bakalım onlarda ne çıkacak..
evet kuşum ya.. aslında heyecandan çok bir patlama yaşıyorum. hiç konuşmadığım kadar konuşup duruyorum :) tatlım Allah razı olsun ben de sana dua edeceğim, tez zamanda evladına kavuşabilmen için inşallah :)
naniişşş bebişlerinn diyosuunn bak üçüz beşiz yapıcamda dedimm eyvahhhhinşallah tatlım Rabbim hepimizin gönlüne gör evresin.hep dualarımdasınız canlarım.mutlu sonlarımızlaaa o sevincii her birimiz adına yaşamak en büyükk dileğiimmmmmm:)
adacaannn ısıt minnoşumuzuuuuu sağlıkla gelsin binsin anniişiniinn göbüşüüüneeee:)
geçmiş olsun canım, deden anjiyo olmuş duymamıştım ben. Allah şifa versin.
hayırlısıyla senide bebişlerine kavuştursun
adacım dedenneee eniştenizee Rabbim sağlık versin.geçmişler olsun bu arada
bebişlerin tutunur inşaallah canımmm, Allah hayırlısıyla hepimize annelik sevincini yaşatsın
naniiş aynnne canım fark anca kapanacakkk
adacım bence bu yalan bile sayılmas çok özel bi konu ve etkisi nasıl biz bilirz ancak hiç kötü hissetme kendini.yanlış söyleyip tatile gitmiosun evlat sahibi olmaya çalışıosunRabbim biliyor hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?