Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oooooh maşallah derincim oldu da bitti maşallah.. normal muaynede kullandıkları spektlum plastik ve daha küçük oluyor, transferde metal ve daha büyük.. açıkçası o beni de korkutmuyor değil.. tedavide en çok transfer zorlamıştı beni, hem sıkışıklık, hem müthiş heyecan, hem katater nasıl bişi falan (bu arada kamıştan ince plastik boruymuş hehe) bu defa da azcık acısından korkuyorum, çünkü sağa sola oynattıklarında yırtılıcakmış hissi oluşturuyordu bende :26: olsun razıyız değil mi.. sen atlattın, ben de atlatayım inşallah kolaylıkla tatlım..

bizim de bebişlerimiz bu defa gelir inşallah tatlımmmmmm

kızlar hepinize merhaba...bugün 7.günüm...ilk 3 gün sürekli yattım..sonraki 3 gün de evdeydim ve dinlendim..ama bugün işe geldim..çünkü evde oturdukça irdelemeye ve düşünmeye başlamıştım..burada kafam dağıldı..bende ilkinde olan hiçbir belirti yok..sadece sol kasığımda bir gıdıklanma var ...ama ümidi bırakmamak gerek değilmi :))umarım herkes çok iyidir..adacım saatler sonra bebişine kavuşacaksın...cicoş yarın cinsiyetini öğrenecek meleğinin..derin aşılama yaptırmış..inşallah herşey yolunda gider...adacım bu arada dedenin operasyonu nasıl geçmiş varmı bir haber??

adacan nasılsın tatlım, heyecan varmı
güzel haberlerle gelirsin inşaallah, dua edicem inşaallah senin için. bu sefer sana sıkı sıkı tutunsun bebişlerin bırakmasın seni

oy donmuş minnoş anası hoşgeldiiiiiin :) canikom sana diyorum senin velet gıdıklıyordur seni, hu anne ben geldim hehe diye :) dedemden şimdi haber geldi canım, anjiyosu çok rahat geçmiş, eve gidiyormuş.. tabi önemli olan sonuçlar, bakalım onlarda ne çıkacak..

adacan nasılsın tatlım, heyecan varmı
güzel haberlerle gelirsin inşaallah, dua edicem inşaallah senin için. bu sefer sana sıkı sıkı tutunsun bebişlerin bırakmasın seni

evet kuşum ya.. aslında heyecandan çok bir patlama yaşıyorum. hiç konuşmadığım kadar konuşup duruyorum :) tatlım Allah razı olsun ben de sana dua edeceğim, tez zamanda evladına kavuşabilmen için inşallah :)

Son düzenleme:
adacaaan vallahi plastik bişi bana diğer muayenelerde takmamışlardı hiç belki rahim filminde takmış olabilirlerr ben pek hatırlamıyom acıdannnama kolaydı fırt fırt bitti:)ama değer adacım dediğin gibiii:))))sra sendeeeee:)haydi bakalımmmm:)))))

nanecim süperim ttalım karnımda sıkışıklık var artık neyse:)aşılama çok basit tatlım.kesinlikle tüp tedavisinin onda biri kadar diyebilirim:)inşallah en kısa zamanda eşinle istediğin noktada buluşursun.tüp tedavisi nakit vakit gerktiriyor bi de metanet ama aşılama çok basit benim gibi tüpla başlayanlara

evet adacımmm donmuş minnoş anasıyım ben :)) sen de yarın öyle olacaksın :))bebişim üşümüş 3 gün kuluçkaya yatıp ısıttım onu :))) dedenin inşallah sonuçları da iyi gelir...

canım benim de tüp bebek muaynelerimde kullanmıyordu dr ama normal kontrollerde mesela smear örneği almak için ya da rahim ağzını kontrol etmek için falan takıyorlar :)

ay ben de çok heyecanlıyım tatlım.. yarın minnoşumu alıp, bir daha ömür boyu beni bırakmamasını istiyorum

evet adacımmm donmuş minnoş anasıyım ben :)) sen de yarın öyle olacaksın :))bebişim üşümüş 3 gün kuluçkaya yatıp ısıttım onu :))) dedenin inşallah sonuçları da iyi gelir...

inşallah tatlım, senden sonra ben de minnoş anası olayım artık. zavallım 6 aydır bekle bekle çok üşüdüüüüüüü :)

Son düzenleme:

bebişlerin tutunur inşaallah canımmm, Allah hayırlısıyla hepimize annelik sevincini yaşatsın

geçmiş olsun canım, deden anjiyo olmuş duymamıştım ben. Allah şifa versin.
hayırlısıyla senide bebişlerine kavuştursun

naniişşş bebişlerinn diyosuunn bak üçüz beşiz yapıcamda dedimm eyvahhhhinşallah tatlım Rabbim hepimizin gönlüne gör evresin.hep dualarımdasınız canlarım.mutlu sonlarımızlaaa o sevincii her birimiz adına yaşamak en büyükk dileğiimmmmmm:)

adacaannn ısıt minnoşumuzuuuuu sağlıkla gelsin binsin anniişiniinn göbüşüüüneeee:)

melocumda gelmişşşcanımm nasılsın

bu arada devincimmmm Sağlıkla güzel haberler ver inşallah bizeee

adacım dedenneee eniştenizee Rabbim sağlık versin.geçmişler olsun bu arada

aradaki farkı kapatmak için ikiz ikiz, üçüz üçüz yapmamız lazım ya onun için dedim

canım yol arkadaşlarım,

ben yavaş yavaş toparlanıp çıkıyorum.. iş yerimdekilere maalesef yalan söyleyeceğim bu defa.. geçen sefer söylemiştim ve herkes sorduğunda çok daha fazla canım yanmıştı.. şimdi belim tutuldu gelemiyorum diyeceğim Allah affetsin.. aayy şu an heyecanım çok yok ara ara geliyor :)

naniiş aynnne canım fark anca kapanacakkk

adacım bence bu yalan bile sayılmas çok özel bi konu ve etkisi nasıl biz bilirz ancak hiç kötü hissetme kendini.yanlış söyleyip tatile gitmiosun evlat sahibi olmaya çalışıosunRabbim biliyor hiç üzülme

geçmiş olsun canım, deden anjiyo olmuş duymamıştım ben. Allah şifa versin.
hayırlısıyla senide bebişlerine kavuştursun

adacım dedenneee eniştenizee Rabbim sağlık versin.geçmişler olsun bu arada

sağolun şekerlerim, inşallah şifa arayan herkes şifasını bulsun :)

bebişlerin tutunur inşaallah canımmm, Allah hayırlısıyla hepimize annelik sevincini yaşatsın

amiiin Rabbim isteyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah..

inşallah derincim inşallah günaha girmiyorumdur.. bugün de mesai çıktı, yarın gelemeyeceğim için ben kaldım.. içim bir garip, hiç bööle yapmamıştım ama bu yolda herşey mübahtır değil mi..

adacım allh ısını gucunu rast getrsın rabbım son denemen eylesın bunu
rabbım senın ıcın ne hayırlıysa onu yasatsın sana
ınş bu sefer melegın sana sıkı sıkı tutunacaktır ınşşşşşş
sureklı rabbı heblı mınnesalıhın cek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…