Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım yol arkadaşlarım, ben çıkıyorum. esracım çok teşekkür ederim canım, amin inşallah.. Rabbim isteyen herkese ve bana katından tertemiz bir soy armağan etsin inşallah..

iyi ki varsınız, sizi çok ama çok seviyor ve çok öpüyorum.. yarın durumumu cicoşa mesaj atarım çünkü eşim telefonumu kapalı tutmamı istiyor. geçen defa tam transferden çıktığımda işten aramışlardı ve 45 dk iş anlattırmışlardı. bunun için kapalı tutacağım..dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allah a emanet olun..

Adacım canımmm dualarımız seninle yıldızınıda al gel tatlım

canımmmm hayırlı olsunnn , minnoşun geldi göbüşüne kondu inşallahh

allaha hamd olsun.. hikayeni okuyunca duygulanip aglamistim.. simdi ise hamilesin tebrik ederim.

Adacanim Hayirlisini diliyorum... insallah bebisin gobusunde 9 ay seninle olur ve sonrada kollarinda... kocaman optum... yarindan itibaren sen bir annesin tatlim...

Günaydın cancanlarrrrrrr:)))

Bugüünnnnn AdAAAAAcAAANINNNN günüüüüü))))hayırlısıyla sağlıkla çözündü göbişimeee konduu demesini bekliyorum dööört gözleee))Allah yardımcın olsun mübarek gün yüzü suyu hür*****eee...

Hulacımm saol canım benimmm:)valla dün gece uyuyamadım çok rahatsız hissediorum vücudum çok rahatsız böle kımıl kımıll hayırdır işaallahh:)))sen nasılsın tatlım

ELİFFFF kız öldürdün meraktan hayırlısı...

Cicoşşşşcan mucxxxxxx nasılsın bugün tatlım:)

espoir,esra,imoje,özlemm,hulaaa,devin,ekin,naneee,edutttt,meloo hepinis hepiniseeee kucak dolusu sevgillerrrr:)keyifler nasıl:)

Günaydın canlarım nasılsınız? Hepimiz için bu mübarek cuma günü hayırlı olsun inşallah..
Bugün benimde 14:30 da dr randevum var ada bebeğini göbüşüne alırken bende bebeğimi göreceğim.İnşallah herşey yolunda gider dua edin lütfen...

Adacım canım bugünkü yolunuz hep aydın olsun inşallah..9 ay 10 gün sonrada gözün aydın deriz inşallah...Haberini bekliyorum...

Derin tatlım aşılama sonrası nasılsın tatlım..

Hulacım epeydir yoktun merak ettim canım yolundamı herşey.

Nanelim nerelerdesin dün yoktun???

merhaba kızlar...Adacığımızın en heyecanlı günü bugün...Allahım sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah..cicoşumm sen de cinsiyetini öğreneceksin bugün..Allahım gönlüne göre versin ..derincim senin de bebeğin inşallah seninledir...

devincim sağol tatlım ne güzel seni burda görebilmek keyfin yerindeymiş haberlerini alıyorum gezmelere başlamışsın herşey yolundadır inşallah...Bebeğin allahın izniyle seninledir bu sefer tatlım...Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın amin...

tatlışımmm güzel haberler getirirsin inşaallah....
akşamdan beri aklıma geldikçe sana, adaya ve diğer arkadaşlara dua ediyorum. biraz önce de cuma vakti yine okudum.
adanın bebekleri tutunsun onu bırakmasın inşaallah....
hayırlısıyla inşaallah anne olma sevincini hepimiz yaşayalım

tatlışımmmmm nasılsın, ada inşaallah güzel haber getirsin inşallah...
darısı hepimizin başına olsun

aminn kıslarr:)hepinizin ettiği tüm dualara aminnnn....
cicoşş bugün görces mii cinsiyeti işalalllhhhhhhh:)iyiyim canım.hep açım onun dışında herşey yolunda:))))gece biras rahatsız gibiydim aslında ateşim var sanki.daha dorusu sıcak basıyoodu bölleee fenalıkk:)))

devincim inşaallahhh :)ikimizinde göbişi yeni bi hayata filizleniodur bu günlerdee:)tebi adacancımın ve tüm tedavideki arkilerimin:)

naneciiim süperimm canım benim:)tüpde tuvalete bile gitmedim nerdeyse şimdi vallahi gezip duruyorum:)))))iş yapıorum evde:)

kızlar sıze bır sorum olaacakkkk sımdı ben adet bıtımı vajınal fıtıle basladım tup bebek ıcın gece kullandım ılkını...
sabahtan berı pembemsı kanamam var böle olan varmı aranızda cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…