Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Hayirli cumalar kizlar.
Mübarek günde hepimizin duasi kabul olsun.

Adacim su an hazirlaniyordur yildizini göbegine koymak için.

Ayni anda cicim ultrasonda bebisini görüyor ve cinsiyetini ögrenicek.

Allahim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

Derincim biz iyiz. Sen nasilsin ?

selam kızlar....
devıncıgım nasılsın ıyımısın....
adacanım ıns hersey gonlune gore olsun canım...
kusum senınde bebısın gunu bugun annesı dılıyorum hersey yolundadır....

iyiyim özlemcim...test günümü bekliyorum..hiçbir belirtim yok bu beni biraz üzüyor biraz endişelendiriyor..ama kısmetten ötesi yok onu da biliyorum..Allah yazdıysa belirti vermeden de gelir bebişim demi :))sen nasılsın minik kızımız nasıl?? eve çıktın demi ??

hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım hep dualarımız oyle hıc kalbını karartma ıns rabbım ol der ve olur.....o bızım yaradanımız bızım uzulmemızı ıster mı hıc???
moralını yuksek tut canım zaten belırtıler sonlara dogru yasanıyo ben test yaptırdıgımda hıcbısey hıssetmıyordum sıslıkden baska....
kelebegım ıyı teyzesı arada ıkımızde cok korkuyoruz ama rabbıme emenet yavrum...evdeyız canım ıkı kere nazarlık taktık ıns doguma gıderız artık....

amin canım..rabbim korusun minik kızımızı...sen de o da hep iyi olun sağsağlim doğsun....

kızlar adacanla konuştum şimdi...cıvıl cıvıl geliyor sesi...transfer sorunsuzca gerçekleşmiş ...dinleniyor şimdi bebişi ile birlikte...Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...Şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...cicoşş senden de haber bekliyoruz canımm...nasılmış minik bebişin...

rabbım saglıklakucagımıza almayı nasıp etsın ıns herkese nasıp etsın ıns dularım hepımızla kızlar...

anaaaaammmmmm yaşasın yaaa:)ahada bilememdiimm cicooşşşş kızzzzzzmışşşş:))))AYYYYYYYYY HARİKAYAAA yaaaaaaa iki kızımızzz olacakk ohhhhh yaşasınn yaşasıınnn:)

Cicosummm tatlim minik kizini bizim icin sev bakalim :) cok sevindim hayatim.. Saglicakla kucagina al....

Adacim sende aksi ispatlanana kadar bir annesin simdi... gunlerinin keyfini cikart yavrunla...

ozum iyi olduguna sevindim tatlim... gunler okadar cabuk geciyor ki bak gobusleriniz bile eminim buyumustur... :)

derincim insallah senin icinde guzel seyler olacak buradan mujdeli haberlerini vericeksin... darisi bizlerin olsun... :)

cicoşummm kızımız hayırlıolsun sağlığı iyidir umarım ,
bizim minnoş iyi şükür ikili testimiz normal çıktı.sık yazamıyorum size işyerinde kısıtlama yaptılar.Ama kalbim sizinle canlarımmm,

adacımmm canım benim allahın izniyle bebişin seninle hayırlısı olsun canımm

hayırlı sabahlar kızlar, hepimize hayırlar getirsin bugün....
ada ve cicoş sizden güzel haberler bekliyorum. dünden beri klımda ve dualarımdasınız

Selammmmm arkileriimmmm:)

nanecimmm aynenn dualarım hepinislleee

Cicoşşş adacannnn ses verin yahu

hepinizi öpüyorum

merhaba kizlar iyi hafta sonlari diliyorum. cicim icin cok sevindim kizi olucakmis. adacimin transferi iyi gecmis yildizini kapti.
hulacim sen nasilsin?
esra nazil gidiyor.
devincim sanada az kalmis insallah sonucun pozitif olur

ben geldim canım yol arkadaşlarım.. güle oynaya girdim transfere, aldım minnoşu geldim Allah ın izniyle .. bu defa heyecandan mıdır nedir içeri kayış anını kaçırdım.. olsun yeter ki o iyi olsun sıkıca tutunsun annesine daha çoooook, bir ömür boyu görüşeceğiz değil mi.. hiç fark yok, hatta karnımdaki şişlerim bile indi. belirtilere takılmamaya çalışıyorum zaten hiç ağrım sızım da yok... sadece dün çok huzursuzdum, sinirliydim, yoktan yere eşimi üzdüm ve sonra ağladım biraz.. inşallah minnoşumun canı sıkılmamıştır.. şimdi iyiyim.. dualarınızı bizden eksik etmeyin ne olur.. hepinizi çooooook öpüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…