hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım hep dualarımız oyle hıc kalbını karartma ıns rabbım ol der ve olur.....o bızım yaradanımız bızım uzulmemızı ıster mı hıc???
moralını yuksek tut canım zaten belırtıler sonlara dogru yasanıyo ben test yaptırdıgımda hıcbısey hıssetmıyordum sıslıkden baska....
kelebegım ıyı teyzesı arada ıkımızde cok korkuyoruz ama rabbıme emenet yavrum...evdeyız canım ıkı kere nazarlık taktık ıns doguma gıderız artık....
Günaydın canlarım nasılsınız? Hepimiz için bu mübarek cuma günü hayırlı olsun inşallah..
Bugün benimde 14:30 da dr randevum var ada bebeğini göbüşüne alırken bende bebeğimi göreceğim.İnşallah herşey yolunda gider dua edin lütfen...
Adacım canım bugünkü yolunuz hep aydın olsun inşallah..9 ay 10 gün sonrada gözün aydın deriz inşallah...Haberini bekliyorum...
Derin tatlım aşılama sonrası nasılsın tatlım..
Hulacım epeydir yoktun merak ettim canım yolundamı herşey.
Nanelim nerelerdesin dün yoktun???
canım yol arkadaşlarım, ben çıkıyorum. esracım çok teşekkür ederim canım, amin inşallah.. Rabbim isteyen herkese ve bana katından tertemiz bir soy armağan etsin inşallah..
iyi ki varsınız, sizi çok ama çok seviyor ve çok öpüyorum.. yarın durumumu cicoşa mesaj atarım çünkü eşim telefonumu kapalı tutmamı istiyor. geçen defa tam transferden çıktığımda işten aramışlardı ve 45 dk iş anlattırmışlardı. bunun için kapalı tutacağım..dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allah a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?