Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adacım maşallahhhh hoşgeldiniisssssherşeyin yolunda olmasına bayıldıımmmmmminşallah sağlıkla güsel haberler vereceksinizzzz minnoşla birliktee:)bundan sonrasında huzurlu bir bekleyiş bekliyorus senden canını sıkma bakalım minikimiziinnnnn

derincim saol tatlım.. ilk seferinde 6. günümde baya belirtim olmuştu.. bu defa da kendini hissettirir inşallah minnoşum ve inşallah herşey yolunda gider.. çok heyecanlıyım, bazen de unutuyorum transfer olduğumu hiç fark yok çünkü normal zamanımdan. herşeyin hayırlısı inşallah..

Hoş geldin canım sen de artık bir anne adayısın... Bundan sonrasını başarabildiğin oranda çok fazla düşünmeden ve rahat geçirmeye çalış... İnşallah 10 gün sonra mutlu haberi verirsin bize minik yıldızınla beraber.... Sanırım test tarihin 15 aralık.....

Ah canım yaaa ne güzel maşallah. Şuan yıldızın seninle inşallah anneciğene sım sıkı tutunur. Şİmdi geri sayım başladı. İnşallah burda bayram havası yaşarız.

Son düzenleme:

canm cnm cnm bnmmm :))) ınss o mınnosun sennledrr yıldızımız guzel avcısını bırakmaz bu sefer hayırlısyla :))

godessssssss canım benim nasılsın özlettin kendini ne var ne yok tatlım

günaydın kızlar herkese iyi haftalar :92: adacım inşallah minik yıldızın bu defa seni hiiiiiiç bırakmaz hayırlı olsun tekrardan inşallah müjdeli haberlerinide alırız

Adacım gözün aydınnn.buraya kadar maşallah herşey yolunda.inşaalhha bebeğin sana sıkıca tutunur canım.bizlere çok güzel umut olursunuz.

iyi haftalar arkadaslar.
Adacim iyi olmana sevindim dualarimiz seninle insallah haftaya yildizin parlar.

Allah razı olsun canlarım.. inşallah Rabbim isteyen herkese ve bizlere katından tertemiz birer soy armağan eder..

ben sürekli yatmıyorum hatta oldukça hareketliyim evde. bazen unutup eğilip kalkıyorum hemen toparlanıyorum. geceleri (özellikle transferin ilk gecesi) yatakta dönüp duruyorum. minnoşum rahatsız olmuyordur umarım.. henüz hiçbir belirtim yok.. aslında ben burdayım diyecek birşey yapsa minnoşum içim çok rahat edecek ama henüz tık yok :)

canım benimm umarım minnoşun da sen de iyisinizdir...ve herşey gönlünce olur...benim son günüm ve karnımdaki şişlik dışında hiçbir belirtim yok hala...iyi mi kötü mü bilemedim bir türlü...

meraba kızlar, nasılsınız ?
adacım inşaallah minnoş sıkı sıkı tutunup bırakmasın seni.
civcivden hala haber yok sanırım, o da güzel haberlerle gelsin inşaallah

Selam kızlar anca girebildim topimize herkesler iyidir umarım..
Evim hala tadilatta bu yüzdende göçebe hayatı yaşıyoruz.
Birazda sinirleniyorum öyle geçiyor zaman...Tadilatın maddiyatının bir kısmı bebek öncesi bize kaldı delirdim...

Canlarım bu arada KIZIM oluyor canım kızımın odasını uçuk pembeye boyatıyoruz.

selam kızlar hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....
hosgeldınız kusum.....kelebek nasıl.....

Canım rahat ve mutlu olmana çok sevindim minnoşun seninledir inşallah sen dert etme...Bugün yarın belli eder kendini canikom...Kafanı takma olurmu öpüyorum ikinizide.

Kızlar hepinizden allah razı olsun vallahi bizde çok sevindik pırt diye kendını ılk seferde gösterdı sonra kapadı bacaklarını edepli kızım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…