Selam kızlar anca girebildim topimize herkesler iyidir umarım..
Evim hala tadilatta bu yüzdende göçebe hayatı yaşıyoruz.
Birazda sinirleniyorum öyle geçiyor zaman...Tadilatın maddiyatının bir kısmı bebek öncesi bize kaldı delirdim...
Canlarım bu arada KIZIM oluyor canım kızımın odasını uçuk pembeye boyatıyoruz.
ayyyy çok sevindimmmmm, bak tahminim tuttu, senin gibi şeker bi kızın olur inşaallah demiştim ya :81: :81: :81:
canımmmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin, darısı bizlere olsun inşaallahhhhh
cicoşummm dualarını eksik etme
sonra görüşürz canım, öpüyorummmm
Selam kızlar anca girebildim topimize herkesler iyidir umarım..
Evim hala tadilatta bu yüzdende göçebe hayatı yaşıyoruz.
Birazda sinirleniyorum öyle geçiyor zaman...Tadilatın maddiyatının bir kısmı bebek öncesi bize kaldı delirdim...
Canlarım bu arada KIZIM oluyor canım kızımın odasını uçuk pembeye boyatıyoruz.
Devin tatlım senin test günün ne zaman ay çok merak ediyorum...Allahım minnoşun inşallah seninledir...
Canım hep budaym aslında sadece okuyup çıkıyorum nedense bişey yazamıyorum. Moralimde çok bozuk zaten eşim yarın sabah izmire gidiyor ve çok uzun zaman olmayacak şimdilik iş 6 ay görünüyor ama uzayabilirde tabi. Durumlar karışık biraz. Eşimden ayrılacağım için çok üzgünüm. Beni nasıl günler bekliyor hiç bilmiyorum. Çocuk konusunu unuttum valla eşime üzülmekten. Kesin beni Allahım sınıyor ne kadar sabırlıyım diye. Bir derdim bitmeden diğeri başlıyor kafayı yemek üzereyim. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden. Sen nasılsın canım..godessssssss canım benim nasılsınözlettin kendini ne var ne yok tatlım
ay kuzum demin konuştuk ben çok heyecanla bekliyorum güzel sonucunu..
ben dokunsan ağlayacak durumdayım.. bu defa olmadı hissim o kadar çok ki.. geçen sefer olanların hiçbiri yok.. o kadar umutla girmiştim transfere güle oynaya ve öyle çıkmıştım ama neden neden böyle oldu.. içim içimi yiyiyor.. bizim topicimize yakışmadı bu yazdıklarım biliyorum ama içimde bir taş var sanki oturdu kaldı göğsümde..
Kızlarrrr ben geldiimm:)
Godesscimmmcanım ya sende gideydin eşinleeeeçok üzüldüm yaaa pöf:84:
adacımmm geçmiş olsun.takılma belirti işine bak bende noldu elifle aynı giitiik bi gün arayla sonuç farklıkeyifleee bekleeee:))))
Cicoşşşşşş kızçe anasııı seniiiiiiiikıss kızımızı germe dünya işleriyle:)ben valla bugün işimden başka bir sektörde iş görüşmesine gittim taksime ordamn terkoz yaptım:)anlayacağın tüp de nasıl yattıyddıım bundada öleee geziyorum vallahiii:94:ben anladım benim ortam yoookkkk
devinciim inşallllaaaahhhhhhh yarın güsel haberler verirsin bizeeeeedualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?