Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ayyyy çok sevindimmmmm, bak tahminim tuttu, senin gibi şeker bi kızın olur inşaallah demiştim ya :81: :81: :81:
canımmmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin, darısı bizlere olsun inşaallahhhhh

Hulacım tatlım çok sevindim ikili test sonucun güzel çıkmış...Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin kuşum...Bizde 3 lü tarama tetsi için kan verdık haber beklıyoruz bakalım...

ayyyy çok sevindimmmmm, bak tahminim tuttu, senin gibi şeker bi kızın olur inşaallah demiştim ya :81: :81: :81:
canımmmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin, darısı bizlere olsun inşaallahhhhh

nanelim çok sagol tatlım benım darısı başına olsun inşallah amin aminnnnnnnnn evet tahmının tuttu şekerim..

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah cinsiyet önemli değil yanlızca saglıklı olsun ama bilincede daha farklı oluyorsunuz.Kızım odası , kızım baskı yaptı, kızım yoruldu diye tabirler kullanmaya başladım artık.

Kızlar işlerimin yogunlugu ve benim gerginliğim yüzünden pek ugrayamıyorum görüşürüz herkesi öpüyoruz...

Cicim gözün aydin KIZIN oluyormus. Simdi isim bulma sirasi geldi.
Bebegin güzel pembe odaya gelicek.
Sende fazla sinirlenme kizimizda sinirli olucak yoksa

ada nasılsın...3. günün oldu bile inşallah 12sinde inşallah hep yükselen değerlerin hep yükselecek

slm arkadaşlarr,topiğinize bi göz atim dedim gayet hoş bi topik oluşmuş..bende 4 günlük transferli anne adayıyım,4 günde bi belirti olmaz diyorum ama belirtim olmadıkçada sinir oluyorum.herşeyin hayırlısı diyelim,sizlerede bol şanslar diliyorum.

Devin tatlım senin test günün ne zaman ay çok merak ediyorum...Allahım minnoşun inşallah seninledir...

cicoşum test günüm yarın...o kadar heyecanlıyımkii anlatamam...geçen sefer test günümden 1 gün önce kanamam olmuştu bu yüzden bugün o kadar tedirginim ki ...tuvalete gittikçe kan görcem diye korkuyorum...Allahım hakkımızda hayırlısını versin ve inşallah yarın burada hamileyim diye yazabilirim...sol kasığımdaki arasıra gelen gıdıklanma dışında hiçbir belirtim yok bu da beni üzüyor...yine de umudumu elden bırakmıyorum...inşallah bebeğim benimledir ve yarın bunun sinyalini verir bana....

devincim benim okuduklarimin sonucunda sunu anladim :) tes gune kadar regl olmayanlar genelde pozitifi goruyor.. bence sen hamilesin tatlim... insallah yarin cok guzel bir haberle geleceksin buraya... (Amin)

kızlaaaaar hala belirtim yok bu yetmezmiş gibi bir de hemoroidim tuttu, kanadı ve aksi gibi ishal oldum. tuvalete çıktıkça daha da acıyor bebişime bişi olmasın da ben razıyım..

godessssssss canım benim nasılsın özlettin kendini ne var ne yok tatlım
Canım hep budaym aslında sadece okuyup çıkıyorum nedense bişey yazamıyorum. Moralimde çok bozuk zaten eşim yarın sabah izmire gidiyor ve çok uzun zaman olmayacak şimdilik iş 6 ay görünüyor ama uzayabilirde tabi. Durumlar karışık biraz. Eşimden ayrılacağım için çok üzgünüm. Beni nasıl günler bekliyor hiç bilmiyorum. Çocuk konusunu unuttum valla eşime üzülmekten. Kesin beni Allahım sınıyor ne kadar sabırlıyım diye. Bir derdim bitmeden diğeri başlıyor kafayı yemek üzereyim. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden. Sen nasılsın canım..

Kızlarrrr ben geldiimm:)

Godesscimmmcanım ya sende gideydin eşinleeeeçok üzüldüm yaaapöf:84:

adacımmm geçmiş olsun.takılma belirti işine bak bende noldu elifle aynı giitiik bi gün arayla sonuç farklıkeyifleee bekleeee:))))

Cicoşşşşşş kızçe anasııı seniiiiiiiikıss kızımızı germe dünya işleriyle:)ben valla bugün işimden başka bir sektörde iş görüşmesine gittim taksime ordamn terkoz yaptım:)anlayacağın tüp de nasıl yattıyddıım bundada öleee geziyorum vallahiii:94:ben anladım benim ortam yoookkkk

devinciim inşallllaaaahhhhhhh yarın güsel haberler verirsin bizeeeeedualarım seninle

günaydın kızlar...kan verdim geldim...şimdi aramalarını bekliyorum...o kadar tuhaf,donuk ve hissizim ki anlatamam...bildiğim ve hissettiğim tek şey bu bebeği çok istiyor oluşum...Allahım dualarımızı kabul etsin ...

ay kuzum demin konuştuk ben çok heyecanla bekliyorum güzel sonucunu..

ben dokunsan ağlayacak durumdayım.. bu defa olmadı hissim o kadar çok ki.. geçen sefer olanların hiçbiri yok.. o kadar umutla girmiştim transfere güle oynaya ve öyle çıkmıştım ama neden neden böyle oldu.. içim içimi yiyiyor.. bizim topicimize yakışmadı bu yazdıklarım biliyorum ama içimde bir taş var sanki oturdu kaldı göğsümde..

Devin kuzum ay demek test günün bugün çok güzel rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin heyecanını o kadar iyi anlıyorumki tabikide en dogal hakkın bu bebeği istemem inşallah allah kalbine gönlüne göre bu sefer verecek çok fazla belirti olmaması güzel aslında benımde oyle aman aman agrım sızım olmadı kaısk agrım hiç olmadı mesela...Öpüyorum kocaman seni hamileyimmmmmm diye yazmanı 4 gözle bekliyorum...

Haklısın haklısın haklısın canım benim malesef bu süreç böyle belli etmesende stres yapmıycam desenede yapıyorsun engellenmiyor..Allah yardımcın olsun ama üzme kendini yıpratma lütfen...Belkide bebegın senınle o yüzden agrın sızın yok hemen tutundu belkıde hatırlarsan bende agrı sızı çekmedim megersem transferın ertesı gunu tutunmuş mınolum bana...Böyle düşün tatlım bebeği üzme inşallah seninle..Öpüyorum canikom..

maşallah maşallah çok iyi yapmışsın bende tüp transferinden sonra yatmadım ki valdeme gittik oturdum uzandım gece sahurda evımıze gelmıstık c.tesi ve pazar evdeydım p.tesi iş olacagı varsa oluyor tatlım bu konuya takılı kalmamak en güzeli yawww kzı senin işle ne işin var bebek olursa ne yapacaksın işi ertele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…