Kızlar bana bir akıl verin lütfen :sinifsinif:
Sizce orta kalitedeki dondurulmuşumla mı yola devam etsem ( 3bb kalitesi) yoksa sil baştan yeni bir tedaviye mi başlasam :uhm:
Yarın doktorumla görüşeceğim ama sizede sormak istedim :uhm:
kızlar biyolojik nedenler kadar psikoloji de çok önemli ...benim kuzenimin 6 yıl olmadı bebeği çok uğraştılar 2 kere de tüp bebek yaptırdılar ama olmadı.. kuzenim o kadar çok dert ediyordu ki bu sorunu sürekli kafasındaydı eşi görevli olarak 1 yıllığına ayrıldı yanından bu süre içinde bebek fikri de silindi bizimkinden olmazsa biz böyle de mutluyuz demeyi öğrendi..eşi bayramda izne geldi o sırada kardeşinin düğünü falan da vardı onun telaşı derken çok yalnız da kalamadı eşiyle ama o sırada hamile kaldı.test sonucunu gördüğünde öyle bir ağladıki anlatamam size kendisi bile inanamadı...
özetle psikoloji herşeyden önemli ...bir çocuğumuz olursa ne mutlu bize ama olmazsa da dünyanın sonu değil..Allahım eşlerimize ve bize sağlıklı uzun ömür versin.Mevlana der ki; birşey olmuyorsa ya daha iyisi olcağı içindir, yada olmaması gerektiği içindir. Ben bu sözü çok benimsedim. Çocuğum olsun diye elimden geleni yapacağım ama olmadığında da üzülmemeye çalışacağım.Vardır Allahımın bir bildiği...
salam sekerlerrrrr...gununuzaydın olsun ınssss yenı fırsat buldum....gecmıse goz atıp gelıyorum...
Ama şu gerçeği var tatlım sperm sayısı çok düşüktü 300 milyoncuk..
Yanlızca hareketliği %25 yada %50 idi bence şansı bu idi..
kız 300 milyon ne demek sen biliyor musun cicoş, o spermlerle tek atımda hamile bırakır :))))) 300 bindir o. benim eşim de aynı durumda, önce 1,5 milyon çıktı sonra sağlıklı sperm 300 bin kaldı. bizim de ileri hareket benim kürler sayesinde %33 olmuştu. ileri yavaş hareketliyle beraber %50 nin üzerindeydi ama işte sayı az olunca hareket de pek işe yaramıyor.
Kızlaaaar benide aranıza alın :sinifsinif:
Ben 2. denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.
Çok heyecanlıyım zemuszemus
salam sekerlerrrrr...gununuzaydın olsun ınssss yenı fırsat buldum....gecmıse goz atıp gelıyorum...
Selam kızlar nasılsınız? Sabah sabah başlamışsınız muhabbete.... Ben biraz geç kalkıyorum da anca gelebiliyorum buralara...
pardon şekerim....yanlış yazmışım.....kürlerin faydasını biz görememiştik..Eşime diyorumki şu son günler bari tüket evde keçiboynuzu pekmezi var..illaki agzına ben tıkıcam...
negatif için tam olarak bilemiyorum ama benim kimyasal için doktorum, embriyomuzu güzellik yarışmasına katılan bir kıza benzetti :) nasıl yani demeyin şöyle;
biz sizin embriyonuzu güzellik kraliçesi seçtik, çünkü çok güzel ve alımlı duruyordu. dış özelliklerine bakarak yaptık bu seçimi dedi. ama kişilik ve karakterini bilmiyorduk bilemezdik diye ekledi. yani embriyonun sadece gözle görülebilir özellikleri değerlendiriliyormuş, ama bir genetik bozukluğu, bir eksikliği nedeniyle vücudum gelişimini durdurmuş...
ne demek şekerim yanlış yazsan nolcak kıs :)))) kürleri içmiyorsa günde iki tablet çinko bir de e vitamini içir. mümkünse solgar marka al. ben ondan aldım, bitkisel içerikli. doktora gittiğimde kocama ben bunları içiriyorum dedim, sen bana yapacak bişi bırakmamışsın dedi :)
Bişey soracağım,ben ilk günden bu yana korunmadım...ilk doktora gittiğimde yumurta takibi yaptı ve pko oldugu tespit etti..1 ay diane 35 kullandım daha sonra klomen ve yumurtam çatlamak üzereydi çatlatma iğnesi vuruldum..36 saat birlikte olun demişti doktor sonrası negatif....o zamandan sonra hiç gitmedim hem erteledim..taki bu temmuz ayına kadar gittiğimde pkolarımı doktora söyledim muayene etti ve pkolarımın olmadıgını söyledi...Hatta bu ay yumrutamın çatladığını felan söyledi...çok güzel herşey dedi..Azıcıkta o korkum var yarın gidince yumurta takibi süreci başlayacak ya inşallah tekrardan çıkmazlar..
Zinal desteğin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim..Bu kadar basit cevaplar yani..Yapacak birşey yok herşey Allahtan..Son günlerde çok negatif sonucu duydugum için merak etmeye başlamıştım...Umudumuzu,emeklerimizi ,sabırlarımızı,paramız ve kaybedişleirmizi birkaç kelimeyle süsleyerek kapatıyorlar desene...saglık olsun...
Doktor ilça önermedi tatlım..yanlzıca eşime sordu ürologa hiç gittimmi dedi bizde hayır dedik..Bugün ilaç alsam içirmeye başlasam yanlışmı yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?