Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

salam sekerlerrrrr...gununuzaydın olsun ınssss yenı fırsat buldum....gecmıse goz atıp gelıyorum...

Bence dene tubicim........Keşkeler kalmasın içinde.Hazır dondurulmuşların varken diger tedavi sürecine şimdilik girme......Hem dondurulmuşların tedavi süreci daha kısa...Doktorunda onaylarda bunlarla yola devam güzelim..

*devincim haklısın..çok duydum buna yakın hikayeler....Vakti zamanı gelince olucak...

salam sekerlerrrrr...gununuzaydın olsun ınssss yenı fırsat buldum....gecmıse goz atıp gelıyorum...

özcancım nerelerdeydin sen ya özlettin kendini....hoşgeldin tatlım......dün adet oldum...ayrın doktora gidiyorum.........iğnelere başlarız allahın izniyle...

Ama şu gerçeği var tatlım sperm sayısı çok düşüktü 300 milyoncuk..
Yanlızca hareketliği %25 yada %50 idi bence şansı bu idi..

kız 300 milyon ne demek sen biliyor musun cicoş, o spermlerle tek atımda hamile bırakır :))))) 300 bindir o. benim eşim de aynı durumda, önce 1,5 milyon çıktı sonra sağlıklı sperm 300 bin kaldı. bizim de ileri hareket benim kürler sayesinde %33 olmuştu. ileri yavaş hareketliyle beraber %50 nin üzerindeydi ama işte sayı az olunca hareket de pek işe yaramıyor.

Selam kızlar nasılsınız? Sabah sabah başlamışsınız muhabbete.... Ben biraz geç kalkıyorum da anca gelebiliyorum buralara...

pardon şekerim....yanlış yazmışım.....kürlerin faydasını biz görememiştik..Eşime diyorumki şu son günler bari tüket evde keçiboynuzu pekmezi var..illaki agzına ben tıkıcam...

Kızlaaaar benide aranıza alın :sinifsinif:
Ben 2. denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.
Çok heyecanlıyım zemuszemus

Hoşgeldin canım aramıza... Yeni bir yıldız avcısı daha.....

Selam kızlar nasılsınız? Sabah sabah başlamışsınız muhabbete.... Ben biraz geç kalkıyorum da anca gelebiliyorum buralara...

Hoşgeldin şekercim.....Olsun aramıza katılda geç yada erken no problem... uyu yat dinlen...bebek olunca bugünlerini ararsın şekercim...hihoyyyt

pardon şekerim....yanlış yazmışım.....kürlerin faydasını biz görememiştik..Eşime diyorumki şu son günler bari tüket evde keçiboynuzu pekmezi var..illaki agzına ben tıkıcam...

ne demek şekerim yanlış yazsan nolcak kıs :)))) kürleri içmiyorsa günde iki tablet çinko bir de e vitamini içir. mümkünse solgar marka al. ben ondan aldım, bitkisel içerikli. doktora gittiğimde kocama ben bunları içiriyorum dedim, sen bana yapacak bişi bırakmamışsın dedi :)

betiii hoşgeldin şekerim..

ayyy suzim de gelmiş aşağıda ismini görüyorum yaşasııııın :)))))))))))

Bişey soracağım,ben ilk günden bu yana korunmadım...ilk doktora gittiğimde yumurta takibi yaptı ve pko oldugu tespit etti..1 ay diane 35 kullandım daha sonra klomen ve yumurtam çatlamak üzereydi çatlatma iğnesi vuruldum..36 saat birlikte olun demişti doktor sonrası negatif....o zamandan sonra hiç gitmedim hem erteledim..taki bu temmuz ayına kadar gittiğimde pkolarımı doktora söyledim muayene etti ve pkolarımın olmadıgını söyledi...Hatta bu ay yumrutamın çatladığını felan söyledi...çok güzel herşey dedi..Azıcıkta o korkum var yarın gidince yumurta takibi süreci başlayacak ya inşallah tekrardan çıkmazlar..

Evet canım bu doğru maalesef embriyolarımız dıştan güzel görünüyor ama içini bilemiyorsun benim doktorum da böyle söylemişti bu yüzden bu tedavide bizim embriyolara PGT yapılacak inşallah içlerinden sağlıklısı çıkar... Benim geçen yaz doğal yoldan bir hamileliğim olmuştu 6 haftalıkken düştü o zamanda embriyonun sağlıklı olmadığı söylenmişti... Umarım bu kez sağlıklı embriyolara kavuşuruz... Anlamıyorum ki bunlar ne istiyorlar!!!!!!!

Doktor ilça önermedi tatlım..yanlzıca eşime sordu ürologa hiç gittimmi dedi bizde hayır dedik..Bugün ilaç alsam içirmeye başlasam yanlışmı yaparım...

canım belki doktorun yanılmıştır bazı kadınlar pko görünümünde olur ama aslında öyle olmazlarmış. tabi test sonucuna bağlı kan testi sonucuna. şimdi öyle birşey yoksa olacak diye şartlandırma kendini. ayrıca ilaç dozu güzel ayarlanırsa pko hastaları tüp bebekte çok şanslı. yüksek sayıda kaliteli yumurta üretebiliyorlar. benim iki pko arkadaşım da ilk denemelerinde hamile kaldılar bu arada :)

aynen öyle canım benim 5-10 süslü kelimeyle seni kıvamına getiriyo yolluyo çıkıyosun duruyosun diyosun ki adamda haklı dedikleri mantıklı diyosun eksik nerde diyosun sonra tekrar beynine bi format atıyosun tedavi günlerine geri dönüyosun düşünüyosun düşünüyosun çıkamıyosun işin içinden :):):) baktım olmuyo formatı attım tekrar ama yine düzelmedi artık işi delilikmi deriz bune nedir öyle geçiştiriyosun sebep aramaktanda vazgeçiyosun anlıyacagın :):)

Doktor ilça önermedi tatlım..yanlzıca eşime sordu ürologa hiç gittimmi dedi bizde hayır dedik..Bugün ilaç alsam içirmeye başlasam yanlışmı yaparım...

bunlar ilaç değil canım, vitamin hapı. solgar marka alırsan çok güvenilir bir markadır, hem bitkisel. bence bir zararı olmaz yararı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…