Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

AdaEge .!.:
betiii hoşgeldin şekerim..

Hoşgeldin şekercim.....Olsun aramıza katılda geç yada erken no problem... uyu yat dinlen...bebek olunca bugünlerini ararsın şekercim...hihoyyyt

Hoşbulduk canlar... Valla gece uyumam da saat 3-4 ü buluyor bu sıcaklarda yatılmıyor kii... Cicişim haklısın bebek olursa uyku muyku yok bize... Ay ben uykusuzluğa hiç tahammül edemem uyumayı çok severim bilmiyorumkismile

betiiii lmaz: şaka yapıyorsun herhal..Bu kadar istikrarlısın bebek konusunda ama uyku diyorsun inanmam inanmam inanmam.....

Aman bizimki laf işte hele bir gelsin gece gündüz hiç uyumam valla kocayı da uyutmam nöbetleşe....

Eşimin beslenme vakti geldi şimdilik bana müsade kızlar...
Özlemcim doktorun ararsa mutlaka bize haber ver oldu mu?

bunlar ilaç değil canım, vitamin hapı. solgar marka alırsan çok güvenilir bir markadır, hem bitkisel. bence bir zararı olmaz yararı olur :)

teşekkür ederim tatlım..yarın eczaneden eşimle birlikte alırız..zaten hastaneye gideceğiz.dozlerı ile birlikte iğnelerin alınmasını söylecek doktorum...Doktorasa söylerim bu arada....

Benim doktorum çok rahat bu yüzden ilk görüşmemiz hoşuma gitmişti.Ben dedimki eşim sigara içiyor doktorda biliyor not almıştı zaten odadan çıkarken dedimki sigarayı bırak dimi dedim doktorumda güldü sigarayı bırakmak çözüm değil dedi..Bu hastalık değil dedi genetik bir durum o yüzden bıraks abile faydası olmaz etkilemez dedi..Ne baba yiğitler bu kapıdan giriyor 1 tane spermi yok onları çocuk sahibi yaptık evellahh sizinde olucak dedi..Ama elini yukarı kaldırdı önce o bilir dedi...

Aman bizimki laf işte hele bir gelsin gece gündüz hiç uyumam valla kocayı da uyutmam nöbetleşe....

heyo heyo tabi uyumayacaksın....koskoca yaz tatilin var ögretmen hanım....İnşallah çifter çifter olur bebişinnnnnn rabbim sabırlarının karşılığını boşa çıkartmaz.....

Afiyet olsun....guclubacismile

bide regli oldum onada canım sıkkın o kadar çalışmada boşa gitti iççamaşırımda lekeyi görünce çıldırdım yaaa oyüzdende 2 gündür keyfim yok ümitlenmiştim ilaçlar vücuttan 3-4 ayda çıkıyomuş ya napalım heray regli olmaya devam :

:):) yok be canım benim burdayım yazıları okuyorum çok bunaltıcı bi hava var kafamı kaldıramıyorum bu arada hepinize hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun arkadaşlarım

amin sağol tatlım cümlemizin duaları kabul olsun......Dua eden ellerimizi boş çevirmesin mevlam...:Saruboceq:

amin sağol tatlım cümlemizin duaları kabul olsun......Dua eden ellerimizi boş çevirmesin mevlam...:Saruboceq:

Amin canım Amin Rabbim gönlümüzden geçen istegimize kavuşmayı nasip etsin inş hepimizi hamile olmayı bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

selam canım ayyyy cok sevındım ee hadı hayırlısı olsun beklenen adet geldı sonunda...ıns cok guzel haberlerını alırız.....
özcancım nerelerdeydin sen ya özlettin kendini....hoşgeldin tatlım......dün adet oldum...ayrın doktora gidiyorum.........iğnelere başlarız allahın izniyle...
adacıgım aradı yazdıgın gıbı rutın aramaymıs sonuclarım guzelmıs problem yok adet gunun ara dedı
özcüm hoşgeldin şekercim, doktorun daha aramadı di mi 13.30 gibi arıcaktı sanırım hadi hayır haberler...

:):) yok be canım benim burdayım yazıları okuyorum çok bunaltıcı bi hava var kafamı kaldıramıyorum bu arada hepinize hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun arkadaşlarım

amiiin canım sana da hayırlı cumalar. evet hava korkunç. bir de hiç uyuyamadım gece şu an ruh gibiyim..

doğrusunu söylemiş işte ne güzel ama sigara çocuk için değil insanın herşeyden önce kendisi için bırakması gereken birşey.. inşallah kısa zamanda bırakırsınız cicoşum.

sen tüpten sonra 2. regl oldun demek canım. vay be zaman ne çabuk geçiyor. benimki de yakındır o zaman.. kısmet be zinalcim ne yapabiliriz ki...

ben zaten biliyordum. bir daha öyle bişi bilmeden karamsarlaşıp moral bozmak yok tamam mı özcüm lmaz:

haklısın canım da ıste hemen kotu bısey soylerse dıe gelıyo aklıma....tam modlamısım kendımı...

sen de haklısın tatlım ama moral çok çok önemli. ben de senin gibi çok heyecan yapıyordum, olumsuzluklar getiriyordum aklıma. bu defa yapmamaya çalışıcam diyorum kendi kendime, sana da yaptırtmamaya çalışıcam :)))))

Kocayı gönderdim geldim.. Özlemcim demekki herşey yolunda.. Sende en ufak şeyden nem kapıyorsun... Bu tedavi böyle gider mi azcık rahat ol hiçbir sorun çık-ma-ya-cak...

evet tüpten sonra ertesi gün oldum tahlilin bu ayda 3 gün geçti umut işte acabamı falan dedim dün sabah umutlar suya düştü :):):) aynen öyle kısmet canım herşeyin hayırlısı

evet tüpten sonra ertesi gün oldum tahlilin bu ayda 3 gün geçti umut işte acabamı falan dedim dün sabah umutlar suya düştü :):):) aynen öyle kısmet canım herşeyin hayırlısı

benim bu ay gecikecek gibi hissediyorum zaten hiçbir zaman düzenli olmadım ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…