Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

inşallah bu denemende olur tubicim... genellikle erkek infertilitesi nedeniyle tüp/micro denemesi yapan arkadaşlarla tanışıyorum burada şans işte :)

ama bir düşüncende yanılıyorsun, sakın sen daha dur deme kendine. ilk denemede tutturan o kadar çok kişi tanıdım ki, hatta sadece ben ilkinde tutturamadım tanıdıklar arasında ama şans işte... bu defa olacak de arkadaşım, inanmak da önemli, moral de, sanş da, kısmet de :)))))

Tubicim haklısın yola devam yıkılmak yok.....Ya çok negatif haberi alıyoruz..Bende korkuyorum..........

Adaegecim listene aldin icin tsk ederim canim,ellimden geldikce size bilgi vermeye caliscam bilmek istediniz birsey oldu zaman...
Rabbim en kisa zamanda o listeni hep yildizina kavusmus anne adaylariyla doldursun canim...

olumsuz düşünmek yok kızlar...pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsun...ben bu ay hamile kalcam mesela ... :))

Adaegecim listene aldin icin tsk ederim canim,ellimden geldikce size bilgi vermeye caliscam bilmek istediniz birsey oldu zaman...
Rabbim en kisa zamanda o listeni hep yildizina kavusmus anne adaylariyla doldursun canim...

amiin asucum amiiin. inşallah zamanımız gelmiştir, bizlerde anne oluruz sizler gibi :)

ay asucum çok şekersin, iyi ki geldin aramıza, bize umut oldun, moral oldun.

bu arada miden bugün nasıl asucum, doktorunla konuştun mu?

Adacım,Catdog aynı hastane.....
Ben İstanbul Amerikan Hastanesi
Özcan İzmir Şifa Hastanesi
Devin Anatolia Tüp Bebek Mrkz.
Kotyo İstanbul Cerrahi Hastanesi
Betty Anakara Maya Tüp Bebek Mrkz.
Suziş??????
Tubi ??????????????

teşekkür ederiz taze annemiz....Hikayeni kısaca anlatırsan seviniriz canım..
senin mucizelerine kavuşma öykün bizlerede umut olur..

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

özcan (izmir şifa hastanesi)
ciciş (amerikan hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

olumsuz düşünmek yok kızlar...pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsun...ben bu ay hamile kalcam mesela ... :))

aferim kız sana yıldız avcısı dediğin böyle olur işte..Patır patır kapacaksın yıldızları..Herşey gönlünce olsun...............İstemeyi bilmek çok önemlidir..Biz isteyelim hayal edelim ki gelsin....Olumsuzluğu üzerine çekme sakına...

ellerine sağlık cicoşum tubi nerde yapıyor onu da öğrenince tamam olcaz :)

tupbaby aramıza hoş geldin

Ada ege geçmişolsun bilirim o diş ağrısını bir hafta önce bende çektim fakat dr korkusana ağrı kesicilerlegeçiştirdim. şimdilik bir ses yok....

sarıcivciv evet burdayım...

aynı fikirdeyim cicoşum... neyi nasıl istediğine de dikkat etmek lazım ama. ben hep bir hamile kalsam diye dua ettim. yanlışım ordaydı.. doğrusu, hayırlısı ise hamile kalıp, sağlıkla kucağıma almayı nasip et Rabbim demek olurdu. ben hatta bir ara o kadar mutsuzdum ve bunalımdaydım ki kimyasal da olsa bir gebelik yaşasam, hamile kalabildiğimi bilsem derdim.. bak oldu ama acı oldu.. şimdi nasıl dua edeceğimi biliyorum, hayırlısı ile hamile kalıp, sağlıkla hamileliğimi devam ettirip, sağlıkla kucağıma almayı nasip et Rabbim, amin.

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

özcan (izmir şifa hastanesi)
cicoş (amerikan hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

Son düzenleme:

haklısın canımm.Allahım hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

adacım aynen öyle dogru yolu bulmuşsun yol kankam..:)))
Bende hep derim Allahım eşimle bana hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip eyle amin ... İstemeyi bilmek yeterli....Gerisi Allaha kalmış..benim birazcık işlerim var hepinizi öpüyorum...

Son bişey, bu negatif sonuçları çok fazla duyuyoruz demiştim kızlar...Sebepleri ile ilgili bilginiz varmı??

Son bişey, bu negatif sonuçları çok fazla duyuyoruz demiştim kızlar...Sebepleri ile ilgili bilginiz varmı??

Ben yarın öğrenip size yazarım arkadaşlar :))
Gerçi ne söyleyebilirler ki .
Biz elimizden geleni yaptık siz elinizden geleni yaptınız gerisi Allaha kalmış diyecekler kesin :))
İnanın nedenini hiç merak etmiyorum sadece kafamda acaba bende Laparoskopi yaptırsam mı sorusu var :uhm:

Tubicim haklısın herşey Allahtan...Ama bir sebebi olmalı ya..o kadar paralar veriyoruz..manevi olarak umutlanıyoruz...Hatta doktorun verdiği moralle 10 tane daha bebek yaparım diyesi geliyor insanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…