Adaegecim listene aldin icin tsk ederim canim,ellimden geldikce size bilgi vermeye caliscam bilmek istediniz birsey oldu zaman...
Rabbim en kisa zamanda o listeni hep yildizina kavusmus anne adaylariyla doldursun canim...
Adaegecim listene aldin icin tsk ederim canim,ellimden geldikce size bilgi vermeye caliscam bilmek istediniz birsey oldu zaman...
Rabbim en kisa zamanda o listeni hep yildizina kavusmus anne adaylariyla doldursun canim...
olumsuz düşünmek yok kızlar...pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsun...ben bu ay hamile kalcam mesela ... :))
Adacım,Catdog aynı hastane.....
Ben İstanbul Amerikan Hastanesi
Özcan İzmir Şifa Hastanesi
Devin Anatolia Tüp Bebek Mrkz.
Kotyo İstanbul Cerrahi Hastanesi
Betty Anakara Maya Tüp Bebek Mrkz.
Suziş??????
Tubi ??????????????
aferim kız sana yıldız avcısı dediğin böyle olur işte..Patır patır kapacaksın yıldızları..Herşey gönlünce olsun...............İstemeyi bilmek çok önemlidir..Biz isteyelim hayal edelim ki gelsin....Olumsuzluğu üzerine çekme sakına...
ellerine sağlık cicoşum tubi nerde yapıyor onu da öğrenince tamam olcaz :)
tupbaby aramıza hoş geldin
Ada ege geçmişolsun bilirim o diş ağrısını bir hafta önce bende çektim fakat dr korkusana ağrı kesicilerlegeçiştirdim. şimdilik bir ses yok....
sarıcivciv evet burdayım...
aynı fikirdeyim cicoşum... neyi nasıl istediğine de dikkat etmek lazım ama. ben hep bir hamile kalsam diye dua ettim. yanlışım ordaydı.. doğrusu, hayırlısı ise hamile kalıp, sağlıkla kucağıma almayı nasip et Rabbim demek olurdu. ben hatta bir ara o kadar mutsuzdum ve bunalımdaydım ki kimyasal da olsa bir gebelik yaşasam, hamile kalabildiğimi bilsem derdim.. bak oldu ama acı oldu.. şimdi nasıl dua edeceğimi biliyorum, hayırlısı ile hamile kalıp, sağlıkla hamileliğimi devam ettirip, sağlıkla kucağıma almayı nasip et Rabbim, amin.
Son bişey, bu negatif sonuçları çok fazla duyuyoruz demiştim kızlar...Sebepleri ile ilgili bilginiz varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?