Son bişey, bu negatif sonuçları çok fazla duyuyoruz demiştim kızlar...Sebepleri ile ilgili bilginiz varmı??
sarı civciv 1 ay önce negatif kurbanı olan ben sana diyeyim dr diyorki %100 gebelik yaşaması gereken hastamdın hiçbirsorunun yok herşeyin harika 5 gün transferi yaptık tutmama gibi bi olay yok tıbbi olrak ta açıklaması yok kısmet degilmiş biz herşeyi yaptık sende hamile kalmaya çok müsait biriydin ama sonuç negatif inş diger denemende tutar diyolar ve konuşma böyle bitiyo tabi aralarda buna benzer laf kalabalıkları oluyo :):):):)
negatif için tam olarak bilemiyorum ama benim kimyasal için doktorum, embriyomuzu güzellik yarışmasına katılan bir kıza benzetti :) nasıl yani demeyin şöyle;
biz sizin embriyonuzu güzellik kraliçesi seçtik, çünkü çok güzel ve alımlı duruyordu. dış özelliklerine bakarak yaptık bu seçimi dedi. ama kişilik ve karakterini bilmiyorduk bilemezdik diye ekledi. yani embriyonun sadece gözle görülebilir özellikleri değerlendiriliyormuş, ama bir genetik bozukluğu, bir eksikliği nedeniyle vücudum gelişimini durdurmuş...
benim dikkatimi çeken temmuz ayında sonuç alanlar ya kimyasal ya negatif oldu genelde. ağustosta sonuç alanların çoğu hamile. bir yerde aylara göre başarı şanslarının değiştiğini okumuştum.. acaba var mıdır böyle birşey..
lülülülülülü
yerrim kız seni....bak ya yarışmalara bilem girmeye başlamış embriyolarımız maşallah daha neler duyacağız süper yaaaaaaa
Doktorlar motive işinde 1 numaralar....
benim dikkatimi çeken temmuz ayında sonuç alanlar ya kimyasal ya negatif oldu genelde. ağustosta sonuç alanların çoğu hamile. bir yerde aylara göre başarı şanslarının değiştiğini okumuştum.. acaba var mıdır böyle birşey..
Çok ilginç ve ilk defa duyuyorum....Ben sonucumu eylülde alıcam aksilik çıkmazsa :)))))
Adacım bu konu üzerine duralım lütfen....Ben cidden çok duymaya başladım...
Bende topik topik dolaşırken anne adayının kan grubuna göre tutma şansını görmüştüm.
0rh+ olanlar çoğunluktaydı delikafadulden
Ne yapacağımızı ne düşüneceğimizi şaşırmış durumdayız :roflol:
cicoşum aslında sıcak havalarda şans azalabilir diye okumuştum. biliyorsunuz sıcaklık rahim kaslarını gevşetiyor ve kasılmaları arttırıyor.bu nedenle sıcak banyo önermiyorlar. sıcak hava da aynı etkiyi yapıyordur belki..
bir de şöyle bir durum var cicoş, Rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur, yeter ki zamanı gelmiş olsun değil mi ama :)
benim o rh+ ama tek kalp taşıyorum hala kuşum o da bana ait :)))))) napcaz :)
Adacım,Tubicim vallahi şaşıp kalıyoruz..daha neler duyacağız kimbilir...Allahım ol dedikten sonra oluyor buda bir gerçek..Dün aksam benimle aynı hastanede daha önceden tüp bebekle ilk denemesinde hamile kalan arkadaşımla konuşuyoruz kızı 1,5 yaşında...Sigarayıda bırakmadım diyor azaltmış...yememe içmeme öyle dikkat etmedim diyor.Ama hamile kaldı.Erkek İnfertilesi idi..He o Ocak ayında tedavi oldu :))))) Kangrubuda ab pozitif :))))
bizim tezlere göre elle tutulur yanı yok nasıl hamile kalmış kip
şaka bir yana cicoş dediğimiz gibi kısmetten ötesi yok. Rabbim Ol demişse olacak.. inşallah tez zamanda gelirler çok özledim ben bebeğimi... insan bilmediği, hissetmediği birşeyi nasıl özler der bizim yaşadığımızı bilmeyen biri ama öyle bir özlenir ki... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,düşmanımı bile...
Kızlar bana bir akıl verin lütfen :sinifsinif:
Sizce orta kalitedeki dondurulmuşumla mı yola devam etsem ( 3bb kalitesi) yoksa sil baştan yeni bir tedaviye mi başlasam :uhm:
Yarın doktorumla görüşeceğim ama sizede sormak istedim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?