Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

negatif için tam olarak bilemiyorum ama benim kimyasal için doktorum, embriyomuzu güzellik yarışmasına katılan bir kıza benzetti :) nasıl yani demeyin şöyle;

biz sizin embriyonuzu güzellik kraliçesi seçtik, çünkü çok güzel ve alımlı duruyordu. dış özelliklerine bakarak yaptık bu seçimi dedi. ama kişilik ve karakterini bilmiyorduk bilemezdik diye ekledi. yani embriyonun sadece gözle görülebilir özellikleri değerlendiriliyormuş, ama bir genetik bozukluğu, bir eksikliği nedeniyle vücudum gelişimini durdurmuş...

Son bişey, bu negatif sonuçları çok fazla duyuyoruz demiştim kızlar...Sebepleri ile ilgili bilginiz varmı??

sarı civciv 1 ay önce negatif kurbanı olan ben sana diyeyim dr diyorki %100 gebelik yaşaması gereken hastamdın hiçbirsorunun yok herşeyin harika 5 gün transferi yaptık tutmama gibi bi olay yok tıbbi olrak ta açıklaması yok kısmet degilmiş biz herşeyi yaptık sende hamile kalmaya çok müsait biriydin ama sonuç negatif inş diger denemende tutar diyolar ve konuşma böyle bitiyo tabi aralarda buna benzer laf kalabalıkları oluyo :):):):)

Zinal desteğin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim..Bu kadar basit cevaplar yani..Yapacak birşey yok herşey Allahtan..Son günlerde çok negatif sonucu duydugum için merak etmeye başlamıştım...Umudumuzu,emeklerimizi ,sabırlarımızı,paramız ve kaybedişleirmizi birkaç kelimeyle süsleyerek kapatıyorlar desene...saglık olsun...

lülülülülülü
yerrim kız seni....bak ya yarışmalara bilem girmeye başlamış embriyolarımız maşallah daha neler duyacağız süper yaaaaaaa
Doktorlar motive işinde 1 numaralar....

benim dikkatimi çeken temmuz ayında sonuç alanlar ya kimyasal ya negatif oldu genelde. ağustosta sonuç alanların çoğu hamile. bir yerde aylara göre başarı şanslarının değiştiğini okumuştum.. acaba var mıdır böyle birşey..

zinal tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Bizler daha yolun başındayız....Allahım bizlerede hayırlısı ile saglıklı veletler nasip etsin.amin

Çok ilginç ve ilk defa duyuyorum....Ben sonucumu eylülde alıcam aksilik çıkmazsa :)))))
Adacım bu konu üzerine duralım lütfen....Ben cidden çok duymaya başladım...

lülülülülülü

yerrim kız seni....bak ya yarışmalara bilem girmeye başlamış embriyolarımız maşallah daha neler duyacağız süper yaaaaaaa
Doktorlar motive işinde 1 numaralar....

herhalde yardımcı üreme teknikleri branşındaki doktorlara özel bir psikolojik eğitim de veriliyordur. bence verilmesi gerekli...

Bende topik topik dolaşırken anne adayının kan grubuna göre tutma şansını görmüştüm.
0rh+ olanlar çoğunluktaydı delikafadulden
Ne yapacağımızı ne düşüneceğimizi şaşırmış durumdayız :roflol:

Çok ilginç ve ilk defa duyuyorum....Ben sonucumu eylülde alıcam aksilik çıkmazsa :)))))
Adacım bu konu üzerine duralım lütfen....Ben cidden çok duymaya başladım...

cicoşum aslında sıcak havalarda şans azalabilir diye okumuştum. biliyorsunuz sıcaklık rahim kaslarını gevşetiyor ve kasılmaları arttırıyor.bu nedenle sıcak banyo önermiyorlar. sıcak hava da aynı etkiyi yapıyordur belki..

bir de şöyle bir durum var cicoş, Rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur, yeter ki zamanı gelmiş olsun değil mi ama :)

benim o rh+ ama tek kalp taşıyorum hala kuşum o da bana ait :)))))) napcaz :)

havalar hemen soğusun o zaman...şansımıza bu yıl da kavruluyoruz valla...:çok üzgünüm:

Adacım,Tubicim vallahi şaşıp kalıyoruz..daha neler duyacağız kimbilir...Allahım ol dedikten sonra oluyor buda bir gerçek..Dün aksam benimle aynı hastanede daha önceden tüp bebekle ilk denemesinde hamile kalan arkadaşımla konuşuyoruz kızı 1,5 yaşında...Sigarayıda bırakmadım diyor azaltmış...yememe içmeme öyle dikkat etmedim diyor.Ama hamile kaldı.Erkek İnfertilesi idi..He o Ocak ayında tedavi oldu :))))) Kangrubuda ab pozitif :))))

Kızlar bana bir akıl verin lütfen :sinifsinif:
Sizce orta kalitedeki dondurulmuşumla mı yola devam etsem ( 3bb kalitesi) yoksa sil baştan yeni bir tedaviye mi başlasam :uhm:
Yarın doktorumla görüşeceğim ama sizede sormak istedim :uhm:

bizim tezlere göre elle tutulur yanı yok nasıl hamile kalmış ki p

şaka bir yana cicoş dediğimiz gibi kısmetten ötesi yok. Rabbim Ol demişse olacak.. inşallah tez zamanda gelirler çok özledim ben bebeğimi... insan bilmediği, hissetmediği birşeyi nasıl özler der bizim yaşadığımızı bilmeyen biri ama öyle bir özlenir ki... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,düşmanımı bile...

kızlar biyolojik nedenler kadar psikoloji de çok önemli ...benim kuzenimin 6 yıl olmadı bebeği çok uğraştılar 2 kere de tüp bebek yaptırdılar ama olmadı.. kuzenim o kadar çok dert ediyordu ki bu sorunu sürekli kafasındaydı eşi görevli olarak 1 yıllığına ayrıldı yanından bu süre içinde bebek fikri de silindi bizimkinden olmazsa biz böyle de mutluyuz demeyi öğrendi..eşi bayramda izne geldi o sırada kardeşinin düğünü falan da vardı onun telaşı derken çok yalnız da kalamadı eşiyle ama o sırada hamile kaldı.test sonucunu gördüğünde öyle bir ağladıki anlatamam size kendisi bile inanamadı...
özetle psikoloji herşeyden önemli ...bir çocuğumuz olursa ne mutlu bize ama olmazsa da dünyanın sonu değil..Allahım eşlerimize ve bize sağlıklı uzun ömür versin.Mevlana der ki; birşey olmuyorsa ya daha iyisi olcağı içindir, yada olmaması gerektiği içindir. Ben bu sözü çok benimsedim. Çocuğum olsun diye elimden geleni yapacağım ama olmadığında da üzülmemeye çalışacağım.Vardır Allahımın bir bildiği...

“Üzülme” der Mevlana!İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

MEVLANA

Ama şu gerçeği var tatlım sperm sayısı çok düşüktü 300 milyoncuk..
Yanlızca hareketliği %25 yada %50 idi bence şansı bu idi..

bence dondurulmuşunla bir dene tubicim. ben doktoruma sordum, mutlaka dondurulmuşla deneme öneririm dedi. hem rahim dinlenmiş oluyor, hem ilaçlar çok hafif. bence fırsatın varken dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…