teşekkür ederiz taze annemiz....Hikayeni kısaca anlatırsan seviniriz canım..
senin mucizelerine kavuşma öykün bizlerede umut olur..
Kocayı gönderdim geldim.. Özlemcim demekki herşey yolunda.. Sende en ufak şeyden nem kapıyorsun... Bu tedavi böyle gider mi azcık rahat ol hiçbir sorun çık-ma-ya-cak...
canim ben 7 yillik evliyim ilk dönem esimin isi olmadindan dolayi(kendisi tr den gedli almanyaya) biz bebis istemedik,aradan zaman gecti ve bizde her yabanci bebek sevdimizda aslinda bebk istedimizin farkina vardik ve hadi bakalim islem basina dedik,denedik olmadi aylar yillar gecti ve doktor bize tüp bebek dedi,ilk denememizi almanyada yaptik olmadi negatif sonucumu aldim gün esim beni bu siteye üye yapti ve ben UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR sayfasini okumaya basladim ve ikinci tedavim icin ankara maya merkezini sectim bu sene 31.01.2010 da tr ye geldim ve bismillahhhhhh dedim start verdik,kismet türkiyeden hamile geri dönmekmis canim ve ALLAHA sükür ikiz gebelik olusdu bi kizim bi oglum oluyor teyzeleri...
bizdeki sorun sperm hareketsizli ve rahimin spermleri kabul etmemsiydi....
betusum adacıgım canım ıkınızde sagolun destegınız ıcın sagolun...bazen kayısı koparıyorum....paranoyak oluyorum dr aradıgını gorunce hıc ıyı bısey gelmıyo aklıma erteleyecek mı kotu bısey mı var dıyorum ayyyyy benım gıbı kızı bıle n hale getırdıler....
canim ben 7 yillik evliyim ilk dönem esimin isi olmadindan dolayi(kendisi tr den gedli almanyaya) biz bebis istemedik,aradan zaman gecti ve bizde her yabanci bebek sevdimizda aslinda bebk istedimizin farkina vardik ve hadi bakalim islem basina dedik,denedik olmadi aylar yillar gecti ve doktor bize tüp bebek dedi,ilk denememizi almanyada yaptik olmadi negatif sonucumu aldim gün esim beni bu siteye üye yapti ve ben UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR sayfasini okumaya basladim ve ikinci tedavim icin ankara maya merkezini sectim bu sene 31.01.2010 da tr ye geldim ve bismillahhhhhh dedim start verdik,kismet türkiyeden hamile geri dönmekmis canim ve ALLAHA sükür ikiz gebelik olusdu bi kizim bi oglum oluyor teyzeleri...
bizdeki sorun sperm hareketsizli ve rahimin spermleri kabul etmemsiydi....
betusum adacıgım canım ıkınızde sagolun destegınız ıcın sagolun...bazen kayısı koparıyorum....paranoyak oluyorum dr aradıgını gorunce hıc ıyı bısey gelmıyo aklıma erteleyecek mı kotu bısey mı var dıyorum ayyyyy benım gıbı kızı bıle n hale getırdıler....
asucancığım,senin mucizelerine kavuşmanda çok güzelmiş....bizlere umut oluyorsun....
türkiyede değilsin sanırım..Allahım hayırlısı ise saglıcakla bebeklerini kucağına alabilmeyi nasip etsin canım...darı bzilerin başına..Kısmetse dogum ne zaman ??Erkek infertilesi hım...
ben senin hikayeni biliyordum canım ama anlattığın için çok teşekkürler, diğer yıldız avcıları da öğrenmiş oldular. umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor topic ini ben de okuyorum zaman zaman. topic sahibi arkadaş ilk denemesinde kızını kucağına aldı. o kadar umutlu ve pozitif başlamıştı ki başka bir sonuç düşünemiyor insan zaten :)) ben de öyle umutlu başlamıştım ama bazen negatif düşündüğüm, karamsarlığa kapıldığım zamanlar oldu, belki o yüzden tamamına erdiremedim ama bu defa kararlıyım ve her aşamayı burada sizlerle paylaşacağım inşallah.
sana gelince asucum bir kız bir erkek ne büyük bir şans süpersiniz ya. maşallah size. isimleri hazır mı :)
evet canim ben almanyada kaliyorum,bizde ikimizdede sorun vardi sadece esimde degil aslinda onunki ufacik bi sorundu daha cok bendeydi sorun,ALLAHA binlerce sükür olsun benim yavrularim benimle simdi ve insallah hepinizin birgün göbekleri dolcak...Dogumu 30.10.2010 dediler canim ama ikizde büyük bi ihtimal erken dogum olur,diyor doktor insallah 35 haftaya gelirim.
Canim gercekten tedavi dönemindeki moralin cok önemli ben 1 ay kayinvaldemin yaninda kaldim tedavi sürecinde ve biz evlenim günden belli anlaamayan tipleriz)) ve o dönem bile tatsizlik cikti ama esimin cok büyük yardimi oldu bana moralimi hic bozdurmadi,evet ya babytwin cok cükür ilk denemesinde aldi yavrusunu kucagna masallah cok tatli bi kizi vcar...
Canim bebislerin isimleri hazir,kizimizinki DILAN oglumuzunki DERMAN
cıvcıvım sagol tatlım oluyo boyle arada bırrrr bugunlerde gececek ıns...
Canim gercekten tedavi dönemindeki moralin cok önemli ben 1 ay kayinvaldemin yaninda kaldim tedavi sürecinde ve biz evlenim günden belli anlaamayan tipleriz)) ve o dönem bile tatsizlik cikti ama esimin cok büyük yardimi oldu bana moralimi hic bozdurmadi,evet ya babytwin cok cükür ilk denemesinde aldi yavrusunu kucagna masallah cok tatli bi kizi vcar...
Canim bebislerin isimleri hazir,kizimizinki DILAN oglumuzunki DERMAN
Olmazki böyle şekerimlmaz: bende seninle aynı dönemde tedavi oluyorum benide etkiliyorsun bizim birbirimize destek olmamız laızm şimdilik topiğin medari iftarı sayılırız tabi pozitif sonucu alamazsak yandık tabanlara kuvvet kaç bakalım o zaman....yol kankam yapma böyle herşey çok güzel olucak bayramda herkese müjde vereceksin nasipse böyle düşün olumlu hayaller kur lütfen...o zaman pozitifi çekersin kendine...
Asucum inşallah zamanı doldurursun vaktinde gerçekleşir dogumun tatlım...Çok az kalmış muizeleirne kavuşmaya rabbim cümlemizin gönlündekini versin....Tüpbebeğe erkek infertileis ile başvurunca şansın daha çok diye duymuştum.Ama bayanda sorun var ise dogal olarak iş uzayabilir..Sen gerçekten çok şanslıymışsın tebrik ederim tatlım..
Bebişlere ve kendien iyi bak...Türkiye gelirsin seneye yaza inşallah
ay delüü kız çok güldürdün beni tabana kuvvet demek.. olmaz öyle şey cicoşum hep beraberiz bundan böyle. yol kankası olmak kolay mı, inşallah beraberce paylaşacağız güzellikleri, kötü şey düşünmek yasaaaak :)
Olmazki böyle şekerimlmaz: bende seninle aynı dönemde tedavi oluyorum benide etkiliyorsun bizim birbirimize destek olmamız laızm şimdilik topiğin medari iftarı sayılırız tabi pozitif sonucu alamazsak yandık tabanlara kuvvet kaç bakalım o zaman....yol kankam yapma böyle herşey çok güzel olucak bayramda herkese müjde vereceksin nasipse böyle düşün olumlu hayaller kur lütfen...o zaman pozitifi çekersin kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?