devincim benim okuduklarimin sonucunda sunu anladim :) tes gune kadar regl olmayanlar genelde pozitifi goruyor.. bence sen hamilesin tatlim... insallah yarin cok guzel bir haberle geleceksin buraya... (Amin)
Haklısın haklısın haklısın canım benim malesef bu süreç böyle belli etmesende stres yapmıycam desenede yapıyorsun engellenmiyor..Allah yardımcın olsun ama üzme kendini yıpratma lütfen...Belkide bebegın senınle o yüzden agrın sızın yok hemen tutundu belkıde hatırlarsan bende agrı sızı çekmedim megersem transferın ertesı gunu tutunmuş mınolum bana...Böyle düşün tatlım bebeği üzme inşallah seninle..Öpüyorum canikom..
ah cicoşum keşke yanımda olsan( o kadar canım sıkılıyor ki bu işe.. geçen sefer hamile olduğumu 7.gün kesin olarak anlamıştım. transferden sonra 5. gün ağrım ve bulantım olmuştu, hiç ağırmayan belim ağırmıştı..sonrasında göğüslerim damar damar olmuştu.. bunları bilmesem inan hiç takmıcam ama şimdi (
Ah canım benim çalışmasam inanki gelirdim sana nasılsa evdesin...Sana hep anlattım canım ilki ilk gebeliğindi bu ikinci gebelin olacak allah nasip ederse,o yüzden ilki ile ikincisinde aynı şeyleri hissedeceksin diye bir kaide yok çevremde çok duydum ilkinde bulantım halsizliğim çok oldu ama ikincisi çok rahat geçti diyenleri..her hamilelik kendi bünyen dahi olsa farklı geçiyor unutma !Lütfen takma bebeği ve eşini üzme....Allahım saglık versin hepsini aşarsın...Biliyorum şu sürecin çok zor daha önce yaşadığından dolayı kolay değil...İlla belirti arama bunu sen yapam bari bırak belirtin olmasın ama bebeğin seninle olsun demi :)))Bünyen tedaviye alıştı belkide geçen seferki tepkileri o yüzden vermiyor kimbilir allahtan başka sen güle oynamaya devam et...İstersen annenide al dışarı yürüyüşe çık alışveriş yap sahil havası al evde bogulma tatlım...
gelirdin biliyorum cicoşum.. tabi biliyorum hamilelikleri farklı geçiyor insanların ama belirtileri farklı olmuyordur herhalde.. neyse kuzum delircem böyle yapa yapa sonundadediğin gibi ben en iyisi biraz yürüyüşe falan gideyim.. Rabbim isteyen herkese katından tertemiz bir soy armağan etsin inşallah.. devinim güzel haberlerini bekliyorum canım benim, haydi hayırlısı :)
kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...
haberi sen ver istedim ve yazmadım.. canım arkadaşım o kadar mutluyum ki senin adına.. inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun.. darısı benim başıma, dualarınızı eksik etmeyin canlarım..
kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...
süper bir haber bu yaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim canım allahım saglıklı bir hamilelik geçirip kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah darısı adacanımın başına olsun inşallah...Bak belirti olmadanda oluyormuş...adacıkkk
:)) ah devinim ah bunu bir de kendime anlatabilsem.. hem senin hafif bir gıdıklanma ve karın ağrın vardı sankiiii :) benim gözüm hep memelerde. geçen sefer damalarım resmen mavi olmuştu ve kılcal damarlar çıkmıştı bir sürüüüü
sağol derincim...darısı sana ve bekleyen herkese olsun inşallah...ne yapacağımı bilemiyorum..eve mi gitsem napsam kal geldi bana...deevviiincimmmmmmmmmmm maşaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhay gözlerim doldu inan ya burdan bir hamileyiiiiiim haberi almak ne kadar önemli bizler için bi kez daha gördüm canım Rabbim sağlıklaa kucağına almak nasip etsin
adacım canım her gebelik başka olur derle nolur üzme kendini.çok zor ama başarmak gerek:)içini ferah tut kafanı dağıt ttalım.kaldı ki kaygılanıyorsnda kaygılan dibine kadar baskılama hiç bir duyguyudualarımız seninle bunu unutma canım
cicoşuummmmm tatlım gez gezeee gezentiii oh iyi geldi bana:)bundan sonra yatmam ne yatcam yaa hasta gibiolmazsa bu tüp denersem yine yine yatmam:))) sen nasıl oldun bu ev işi sıkmıştı canını keyfin nasıl tatlım
sağol canımmm..evet sırada adacım var...onun için dua etme zamanı...
deevviiincimmmmmmmmmmm maşaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhay gözlerim doldu inan ya burdan bir hamileyiiiiiim haberi almak ne kadar önemli bizler için bi kez daha gördüm canım Rabbim sağlıklaa kucağına almak nasip etsin
adacım canım her gebelik başka olur derle nolur üzme kendini.çok zor ama başarmak gerek:)içini ferah tut kafanı dağıt ttalım.kaldı ki kaygılanıyorsnda kaygılan dibine kadar baskılama hiç bir duyguyudualarımız seninle bunu unutma canım
cicoşuummmmm tatlım gez gezeee gezentiii oh iyi geldi bana:)bundan sonra yatmam ne yatcam yaa hasta gibiolmazsa bu tüp denersem yine yine yatmam:))) sen nasıl oldun bu ev işi sıkmıştı canını keyfin nasıl tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?