Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

devincim benim okuduklarimin sonucunda sunu anladim :) tes gune kadar regl olmayanlar genelde pozitifi goruyor.. bence sen hamilesin tatlim... insallah yarin cok guzel bir haberle geleceksin buraya... (Amin)

Canım nasılsın sen neler yapıyorsun beklemedemisin tatlım...İnşallah canım devin bize bugün güzel haber verir çok heyecanlıyım herkesin anne olmasını canı gönülden diliyorum...

ah cicoşum keşke yanımda olsan ( o kadar canım sıkılıyor ki bu işe.. geçen sefer hamile olduğumu 7.gün kesin olarak anlamıştım. transferden sonra 5. gün ağrım ve bulantım olmuştu, hiç ağırmayan belim ağırmıştı..sonrasında göğüslerim damar damar olmuştu.. bunları bilmesem inan hiç takmıcam ama şimdi (

Ah canım benim çalışmasam inanki gelirdim sana nasılsa evdesin...Sana hep anlattım canım ilki ilk gebeliğindi bu ikinci gebelin olacak allah nasip ederse,o yüzden ilki ile ikincisinde aynı şeyleri hissedeceksin diye bir kaide yok çevremde çok duydum ilkinde bulantım halsizliğim çok oldu ama ikincisi çok rahat geçti diyenleri..her hamilelik kendi bünyen dahi olsa farklı geçiyor unutma !Lütfen takma bebeği ve eşini üzme....Allahım saglık versin hepsini aşarsın...Biliyorum şu sürecin çok zor daha önce yaşadığından dolayı kolay değil...İlla belirti arama bunu sen yapam bari bırak belirtin olmasın ama bebeğin seninle olsun demi :)))Bünyen tedaviye alıştı belkide geçen seferki tepkileri o yüzden vermiyor kimbilir allahtan başka sen güle oynamaya devam et...İstersen annenide al dışarı yürüyüşe çık alışveriş yap sahil havası al evde bogulma tatlım...

Canım saat kaçta sonucunu alacaksın bakayım heyecan yaptım Allahım bu ögle saatinde inşallah çok am açok güzel haber alırız....Dualarım seninle rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah bu sefer...Hiç ayrılmayın...amin

Devincim Canım saat kaçta sonucunu alacaksın bakayım heyecan yaptım Allahım bu ögle saatinde inşallah çok am açok güzel haber alırız....Dualarım seninle rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah bu sefer...Hiç ayrılmayın...amin

gelirdin biliyorum cicoşum.. tabi biliyorum hamilelikleri farklı geçiyor insanların ama belirtileri farklı olmuyordur herhalde.. neyse kuzum delircem böyle yapa yapa sonunda dediğin gibi ben en iyisi biraz yürüyüşe falan gideyim.. Rabbim isteyen herkese katından tertemiz bir soy armağan etsin inşallah.. devinim güzel haberlerini bekliyorum canım benim, haydi hayırlısı :)

Canım benim belirtileride farklı oluyor tabi ilkinde yatak döşek yatanlar hastanelik olanlar ikincisinde aynılarını yaşamıyorlarmış böyle düşün rahatla biraz bebeği strese sokma....Hadi bakalım git biraz yürüyüş yap gez dolaş bebeği üzme...Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bu çekilen hasretler son bulsun inşallah main..Devin devin devin seni bekliyoruz...

:) canım cicoşum inşallah herşey çok güzel olsun güzel haberler peşpeşe gelsin inşallllllaaaah :)

kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...

haberi sen ver istedim ve yazmadım.. canım arkadaşım o kadar mutluyum ki senin adına.. inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun.. darısı benim başıma, dualarınızı eksik etmeyin canlarım..

haberi sen ver istedim ve yazmadım.. canım arkadaşım o kadar mutluyum ki senin adına.. inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun.. darısı benim başıma, dualarınızı eksik etmeyin canlarım..

adacımmm o kadar mutluyumkii anlatamam....sıra sende tatlım..ilk günümden beri biliyorsun hiç belirtim yoktu...nolur üzme sen de kendini belirtim yok diye...

:)) ah devinim ah bunu bir de kendime anlatabilsem.. hem senin hafif bir gıdıklanma ve karın ağrın vardı sankiiii :) benim gözüm hep memelerde. geçen sefer damalarım resmen mavi olmuştu ve kılcal damarlar çıkmıştı bir sürüüüü

kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...

süper bir haber bu yaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim canım allahım saglıklı bir hamilelik geçirip kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah darısı adacanımın başına olsun inşallah...Bak belirti olmadanda oluyormuş...adacıkkk

ee topimizde hamileler dolu hep beraber dua edince bakın ne güzel oluyor dualarımız şimdi adacan içinnnnnnnn

deevviiincimmmmmmmmmmm maşaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhay gözlerim doldu inan ya burdan bir hamileyiiiiiim haberi almak ne kadar önemli bizler için bi kez daha gördümcanım Rabbim sağlıklaa kucağına almak nasip etsin

adacım canım her gebelik başka olur derle nolur üzme kendini.çok zor ama başarmak gerek:)içini ferah tut kafanı dağıt ttalım.kaldı ki kaygılanıyorsnda kaygılan dibine kadar baskılama hiç bir duyguyudualarımız seninle bunu unutma canım

cicoşuummmmm tatlım gez gezeee gezentiii oh iyi geldi bana:)bundan sonra yatmam ne yatcam yaa hasta gibiolmazsa bu tüp denersem yine yine yatmam:)))sen nasıl oldun bu ev işi sıkmıştı canını keyfin nasıl tatlım

sağol canımmm..evet sırada adacım var...onun için dua etme zamanı...

adacım sol kasığıma belli belirsiz bir ağrı bana gıdıklanma gibi gelen bişey oluyordu...onun dışında hiçbişeyim olmadı...bir de en son pazar sabahı karnım ağrıdıama hemen geçti o kadar...göğüslerim ilkinde şişmişti benim de ama şimdi ne şişkinlik ne ağrı sızı hiçbişey yok...

sağol derincim...darısı sana ve bekleyen herkese olsun inşallah...ne yapacağımı bilemiyorum..eve mi gitsem napsam kal geldi bana...

tebrik ediyorum seni aferin inşallah bu sefre bebeğin seninledir..
ev işi of sorma iyice gerildim kaç gündür aglıyorum bagırıp çagırıyorum hormonlarım azdı sanırım am akımse benı anlamıyor aman boşver herkesin canı cehenneme açma içimi çok doluyum....Boyaıc evde işte 2 gündür inşallah bugün biter....Yarın temizlik olur ve evimde kalırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…