Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ee topimizde hamileler dolu hep beraber dua edince bakın ne güzel oluyor dualarımız şimdi adacan içinnnnnnnn

Allah razı olsun canlarım amin inşallah :)

derinim ne bileyim devincanın haberini alınca coştum kendimi unuttum doğrusunu istersen.. Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah..

sağol canımmm..evet sırada adacım var...onun için dua etme zamanı...

canım benim şeker arkadaşım, inşallah ben de sıra değil mi.. ne bileyim biraz karnım ağırsın accık ben de gıdıklanayım istiyorum :)) en önemlisi memelerde damalar olsun içim rahat etcek.. ay saçmaladım di mi.. durun durun pozitif olcam söz :)

adacaaan bene annesini üzmeyecek bi minnoş geliyooobak bi de böle düşünnnn

devincim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.gerçekten nasıl umut oluyor bu güsel haberler kardeşim hamileyim dese bu kadar sevinebilir miyim bilmiyorumbi arkadaş demişti ki bu siteden aldığım her haberde etrafımdan aldığım hamişlik haberlerinden daha çok seviniyorum diye.çünkü ne yaşadığımızı biz biliriz.neler hissettiğimiziiRabbim cümlemize nasip etsin hamişlerimiziii bebişlerimisiii korusuunnn Amiiiiiiiinnnnnnn

Gözün aydın devin79,cim.çokkk sevindim valla.bu topik içimi açıyı .arada okuyup çıkıyorum,inanın çok mutlu oluyorum.sırada adacan var.devin senin çözülme mi yosa sil baştan transfer miy di? bi de bi önceki denemen hangi aydı.normalde kaç ay ara vermek gerek eylül de sanırım denedik olmadı.elde donmuşta yok.doktorum gel ara verme diyo.ama ben ocak ayını ısrarla bekliyeceğim.ısrarla 2011 diyorum.tekrarrr gözün aydın canım.

kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...

çok sevindim canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.
bebişin inşaallah sana sıkı sıkı tutunsun, bırakmasın seni....
darısı da benim hasretle bekleyen diğer arkadaşların başına olsun

çok teşekkür ederim semracım.ben 2 eylülde negatif sonuç aldım üstünden 1 adet dönemi geçirdim ve ikinci adet döneminde yeniden ilaçlara başladım..dondurulmuş embriyoydu benimki..benim doktorum da hemen o ay yapalım dedi ama ben kendimi iyi hissettmiyorum üstüste ikinci kez olumsuz olursa kötü olurum demiştim..kısmet böyleymiş..inşallah değerlerim katlanır ve inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim diye dua ediyorum şimdi..allahım buradaki herkese nasip etsin inşallah..

çok sevindim canım, allah kucağına almayı nasip etsin.
Bebişin inşaallah sana sıkı sıkı tutunsun, bırakmasın seni....
Darısı da benim hasretle bekleyen diğer arkadaşların başına olsun

amin canımm...en yakın zamanda darısı başınıza olsun..

Adacim sirade sen varsin.
Sendende gÜzel haber alicaz ben inaniyorum.
Bu kadar belirti arama.
Benim agri sizi disinda hiçbir belirtim yoktu zaten bu agrilar yumurtalarim toplandigi günden itibaren vardi.
Ne gögüslerim sismisti nede damarlar belliydi halende öyle ve ben biliyorsun ki ikiz hamileyim.
Mesela bende hiç kusma falan yok. Hepimiz farkliyiz tedaviler farkli ilaçlar farkli.
Bu yüzden sadece test gününü bekle ve pozitif düsün.
Bende diyordum olmadi adet sancilarim vardi allah verince veriyor.

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Devincim adina çok sevindim.
Insallah saglikli kucagina almak nasip olur.
9 ay sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

çok teşekkür ederim canım...aminn diyorum ve burdaki herkes bu duyguyu yaşasın istiyorum...Allahım kucağıma almayı da nasip eder inşallah...

taze anne adayımıza bakmaya geldim, nasılsın tatlım.. eşin de sevinçten delirdi di mi Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım arkadaşım.. benim de tutmuştur inşallaaaaah

Iyiz derincim seni sormali ?
Bu günümede sükür. Sikayetlenmek istemiyorum agrilarim var miden kalkiyor ama olsun kaltaniyorum yeter ki meleklerime birsey olmasin.

aminn canımmmm yeter ki bişi olmassınn sağlıkla gelsinlerr:)))bende aynı herşey perşembe aşılama olmuştu bu kezz hiiç yatmadımgeziorum o günden beri:)bugünde temizlik yaptım:)midem bulanıyor sabahtan beri sinüslerim azdı ondan olabilir:))

taze anne adayımıza bakmaya geldim, nasılsın tatlım.. eşin de sevinçten delirdi di mi Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım arkadaşım.. benim de tutmuştur inşallaaaaah

amin canım amin..hiçç kafana takılmasın tatlım...tutmuştur senin de..içime öyle doğuyor...sen belirti aramayı bırak artık...frigo bunlar sessizce geliyolar :)) eşimi görmedim daha ama sevindi o da..çok güzel bir orkide göndermiş..bundan sonra sen hep dinleneceksin herşeyi ben yapcam dedi :)) bakalım sözünü ne kadar tutacak...adacımm canım benim..mübarek bir cumaydı göbişime koydum bebişimi ..diğer mübarek cuma da da sen koydun...üzme kendini nolur...oracıkta bebişin..ancak ısınıyolar :))

devin79 sanırım aynı zamanlarda yaptırmıştık ilkleri yanılmıyorsam.olsun kısmet 2.ye ymiş.değerin kaç canım şuan*

devin79 sanırım aynı zamanlarda yaptırmıştık ilkleri yanılmıyorsam.olsun kısmet 2.ye ymiş.değerin kaç canım şuan*

canım ilk transferim 24 ağustosta olmuştu...çok üzülmüştüm negatif sonucu alınca..sonraki ay o yüzden cesaret edemedim..şimdi değerim 227 inşallah katlanarak artar ve sağlıkla kucağıma alabilirim...Allahım hepimize anneliği tattırsın inşallah...

Insallah sendende gÜzel haberi aliriz az kalmis.
Bir hafta seninde hamile oldugunu ögreniriz.
Kendini fazla yorma temizlikle daha taze sayilir.

devincim taze annecik maşallah değerin güzel canikom bebeğine sahip çık her işi yapma tatlım....İnşallah bebişinide kucagında görürüz tatlım..Bak yetiştin peşimize ççok güzel herkes birer birer hamiş kalıyor...İnşallah adacımdanda bu kadar güzle bir haber alırız allahın izniyle stres yapma tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…