ee topimizde hamileler dolu hep beraber dua edince bakın ne güzel oluyor dualarımız şimdi adacan içinnnnnnnn
deevviiincimmmmmmmmmmm maşaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhay gözlerim doldu inan ya burdan bir hamileyiiiiiim haberi almak ne kadar önemli bizler için bi kez daha gördüm canım Rabbim sağlıklaa kucağına almak nasip etsin
adacım canım her gebelik başka olur derle nolur üzme kendini.çok zor ama başarmak gerek:)içini ferah tut kafanı dağıt ttalım.kaldı ki kaygılanıyorsnda kaygılan dibine kadar baskılama hiç bir duyguyudualarımız seninle bunu unutma canım
cicoşuummmmm tatlım gez gezeee gezentiii oh iyi geldi bana:)bundan sonra yatmam ne yatcam yaa hasta gibiolmazsa bu tüp denersem yine yine yatmam:))) sen nasıl oldun bu ev işi sıkmıştı canını keyfin nasıl tatlım
sağol canımmm..evet sırada adacım var...onun için dua etme zamanı...
kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...
gözün aydın devin79,cim.çokkk sevindim valla.bu topik içimi açıyı .arada okuyup çıkıyorum,inanın çok mutlu oluyorum.sırada adacan var.devin senin çözülme mi yosa sil baştan transfer miy di? Bi de bi önceki denemen hangi aydı.normalde kaç ay ara vermek gerek eylül de sanırım denedik olmadı.elde donmuşta yok.doktorum gel ara verme diyo.ama ben ocak ayını ısrarla bekliyeceğim.ısrarla 2011 diyorum.tekrarrr gözün aydın canım.
çok sevindim canım, allah kucağına almayı nasip etsin.
Bebişin inşaallah sana sıkı sıkı tutunsun, bırakmasın seni....
Darısı da benim hasretle bekleyen diğer arkadaşların başına olsun
kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Devincim adina çok sevindim.
Insallah saglikli kucagina almak nasip olur.
9 ay sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
espoiiir nasılsınn canımmmmnasıl gidiyorr????
Iyiz derincim seni sormali ?
Bu günümede sükür. Sikayetlenmek istemiyorum agrilarim var miden kalkiyor ama olsun kaltaniyorum yeter ki meleklerime birsey olmasin.
taze anne adayımıza bakmaya geldim, nasılsın tatlım.. eşin de sevinçten delirdi di miAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım arkadaşım.. benim de tutmuştur inşallaaaaah
devin79 sanırım aynı zamanlarda yaptırmıştık ilkleri yanılmıyorsam.olsun kısmet 2.ye ymiş.değerin kaç canım şuan*
aminn canımmmm yeter ki bişi olmassınn sağlıkla gelsinlerr:)))bende aynı herşey perşembe aşılama olmuştu bu kezz hiiç yatmadımgeziorum o günden beri:)bugünde temizlik yaptım:)midem bulanıyor sabahtan beri sinüslerim azdı ondan olabilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?