canım ilk transferim 24 ağustosta olmuştu...çok üzülmüştüm negatif sonucu alınca..sonraki ay o yüzden cesaret edemedim..şimdi değerim 227 inşallah katlanarak artar ve sağlıkla kucağıma alabilirim...Allahım hepimize anneliği tattırsın inşallah...
espoiiir nasılsınn canımmmmnasıl gidiyorr????
Espi canım şikayetlerinin olması iyidir bebekleirn saglıklıla rmaşallah desene dikkat et kendine kuzum...Benım kızımda bugun bana alttan çok basınç yaptı hep wc ye gıttım biraz streslıyım 2 gundur aglıyorum felan ama ıyıyım canımcım..
kızlarr.........
hamileyim.....
Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip etsin...
aayyyy cicoşşş eğere adate olmazsam o güne dek 16 sı yine yaaaaa:)ahhahahahahah:)16 ekimde negatif aldım16 aralık test günü:) 16 nın makusluğu kırmam gerekk
Bİ DE aşılamayı tüp bebek merkezlerimi yapıyo? ilaç falan kullanıyomusun.maliyeti nedir.bende hiç yapılmadı aşılama.tüpün biri iptal zaten.ama sol sağlam.doktoruma önersemde pratik bi olaysa soldan yumurtladığım ay banada yapsa bari.semracımmm meraaabbbaaa
valla aşılama oldu fgeçen perşembe:)düşük ihtimal ama boş geçmeyelim dedik bakarsın kısmet olur2 hafta içinde regli olmazsan test yaparız dediler.16 aralık bu durumda test günü:)sen nasılsın canım neler yapıorsun:)
Bİ DE aşılamayı tüp bebek merkezlerimi yapıyo? ilaç falan kullanıyomusun.maliyeti nedir.bende hiç yapılmadı aşılama.tüpün biri iptal zaten.ama sol sağlam.doktoruma önersemde pratik bi olaysa soldan yumurtladığım ay banada yapsa bari.
devncıgım ben senın hamıle kaldıgını sımdı gordum kızzzzzzzzzz
ne kadar sevndım anlatamam
super bır haberrrrrr ay ınş darısı bıze olur
su mubarek muharrem ayında duanı eksık etme bızlerede........
tekrardan hayırlı olsun saglıklan kucagına alllllllllllll ınşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar...ben hala inanamıyorum...gerçek değil sanki ve sadece ağlamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?