Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Espi canım şikayetlerinin olması iyidir bebekleirn saglıklıla rmaşallah desene dikkat et kendine kuzum...Benım kızımda bugun bana alttan çok basınç yaptı hep wc ye gıttım biraz streslıyım 2 gundur aglıyorum felan ama ıyıyım canımcım..

Adacım yüryüş nasıl geldi bitanem ???
aklım sende diyorum içimden bu kız yine stresmi yapıyor kendıne kendını rahat bıraksa çok iyi olacak diyorum ama nerdee bu dönemde zor onuda bılıyorum...İnşallah mutlu haberle bu günler unutulacak :)))

Şekerler bu aksam boya ve kagıt işleride bitmiş bulunuyor evimizde,nasipse yarın evim temizlenecek bende evde olacagım o yüzden işe gelemiycem ama laptobum açık olucak iş ile ilgili mailleri takip edip yapacagım evdede rahat yok anlayacagız hayırlısı olsun napalım...kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

İNŞALLAAH CANIM.ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.

aayyyy cicoşşş eğere adate olmazsam o güne dek 16 sı yine yaaaaa:)ahhahahahahah:)16 ekimde negatif aldım16 aralık test günü:)16 nın makusluğu kırmam gerekk

semracımmm meraaabbbaaa

valla aşılama oldu fgeçen perşembe:)düşük ihtimal ama boş geçmeyelim dedik bakarsın kısmet olur2 hafta içinde regli olmazsan test yaparız dediler.16 aralık bu durumda test günü:)sen nasılsın canım neler yapıorsun:)

Benim yumurtalar toplandigi toplanali agrim sizim bitmedi.
Simdiki agrilar çok farkli ama yogun.
Insallah dedigin gibidir meleklerim iyi. 29 aralik'ta randevumuz onlari çok özledim hergün görmek istiyorum iyiler mi diye.
Sende canini sikma cicim. Evin bitmis sayilir tertemiz bir eve gelicek cici kizin. Belki ters zamana düsmüs olabilir sonuçta bitti ve dogum etmene daha var. Evinde iyi dinlenirsin.
Bizim ev iki oda bir salon. Idare edicez ne yapalim baska eve çikamayiz daha yeni tasindik bu eve ve tasinmak zor oluyor.

aayyyy cicoşşş eğere adate olmazsam o güne dek 16 sı yine yaaaaa:)ahhahahahahah:)16 ekimde negatif aldım16 aralık test günü:)16 nın makusluğu kırmam gerekk

benimde 20 idi.aynı zamandaydı sanrım senle derincim.allah korusun olumlu düşünelim olumlu şeyler yaşayalım.

Bİ DE aşılamayı tüp bebek merkezlerimi yapıyo? ilaç falan kullanıyomusun.maliyeti nedir.bende hiç yapılmadı aşılama.tüpün biri iptal zaten.ama sol sağlam.doktoruma önersemde pratik bi olaysa soldan yumurtladığım ay banada yapsa bari.

cicosummm tatli arkadasim.. iyiyim ne olsun bizde yeni havadis yok sadece bir ay once girdigim ultrasonda 6 folikul gorduler ilacsiz.. o var yeni news olarak :)

Adacim tatlim bak sende demissin gfecen hamileliginde 7. gununden itibaren belirtiler baslamis diye.. daha erken belkide... bebisini uzme bakim.. onun senin moraline cok ihtiyaci var...

Ozum nasil sin ?

adacık nasıl gdıor
ya neden kendını uzuyorsun sımdıden
daha cok erken belırtıler ıcın
hem sen demıormuydun hep herkese belırtılere takılmayın dıe
sakın uzme durduk yere kendını ınş i haberlerlen geeleceksın

tatlım ben ücretsiz yaptırdım sadece 9 tl klomen adlı ilacı aldım sonra 12 tlye çatlatma iğnesi o kadar.benim merkezim ücretsiz yaptı negatif alınca 2 ay bekleme stres olma aşılama yapalım sana dediler.anlayacağın sadece ilaçları ödedim.600 den başlıyor galiba aşılama.tüp merkezleri yapıor.:)adetin 2. günü gittim.5. günü içeceğim ilacı yazdı.sonra ilaçları 4 gün kullandım tekrar kontrole gittim.o gün çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrada aşılama.zaten çok basit bi işlem.transferi ayık olmamıştım ben onun gibi bişiymiş öle dedi drumaslında benim için çok düşük ihtimal ama bi sperm bi yumurtaya bakar dedi doktorum öle denedik.maliyette olmayınca:)olmadı bi sonra ki ay yine tüp deneyebilirim.böle işte tatlım

devncıgım ben senın hamıle kaldıgını sımdı gordum kızzzzzzzzzz
ne kadar sevndım anlatamam
super bır haberrrrrr ay ınş darısı bıze olur
su mubarek muharrem ayında duanı eksık etme bızlerede........
tekrardan hayırlı olsun saglıklan kucagına alllllllllllll ınşşşşşşşşşşşş

sağol canım çok teşekkür ederim..Allahım en kısa zamanda size de versin..adacım ve derincim sonuç bekliyor onlar da sonuçlarıyla mutlu olsun inşallah...sen de tedavidesin şuan bildiğim kadarıyla inşallah pozitif sonuç alırsın..

günaydın şekerlerim, günümüz aydın, yolumuz açık olsun :)

günaydın kızlar...ben hala inanamıyorum...gerçek değil sanki ve sadece ağlamak istiyorum...

kuzuuuu inan artık ağlama da sadece gül hem de çooook gül :).. insan inanamıyor değil mi, kal geliyor. sonucu alınca ağladın mı ben bir an ağlayıp sonra aptal olmuştum :) inşallah bu defa tamamını getirebileceğimiz sağlıklı hamilelikler nasip olur hepimize.. ben hala gün sayıyorum geçmek bilmiyor..

kızlar selam günaydın nasılsınız uzun zamandır girmiyodum işlerim vardı bayadır uzak kaldım

derin,adaege, esra neler yaptınız başladınızmı tedavilere ne oldu sonuçlar inşallah güzel haberler vardır (işyerinde oldugum için eskileri okuyamıyorum kızlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…