günaydın şekerlerim, günümüz aydın, yolumuz açık olsun :)
kuzuuuu inan artık ağlama da sadece gül hem de çooook gül :).. insan inanamıyor değil mi, kal geliyor. sonucu alınca ağladın mı ben bir an ağlayıp sonra aptal olmuştum :) inşallah bu defa tamamını getirebileceğimiz sağlıklı hamilelikler nasip olur hepimize.. ben hala gün sayıyorum geçmek bilmiyor..
devin tbr ederim arkadaşımmm darısı bizlerin başına inşallah sevin arkadaşım ne yani tüp bebekse buda hamilelik allah Allah biz sadece normal yolla himile kalamıyoruz buda hamile kalmak için degişik bi yöntemmmmayy sevindim valla yaaa inşallah diger sonuç bekleyen arkdaşalarımda ii haberler verir tekrar tbr ederim bizede bol bol dua et arkadaşım
inşallah canım yaa...ben de yarını bekliyorum heyecanla...bakalım nolacak değerim..darısı bekleyen herkese olsun inşallah...Günaydin arkadaslar.
Devincim hamilesin inanmak zor geliyor ama yildizin göbeginde. Ben ikinci tahlili beklemistik degerim yükselir mi yükselmez mi. Simdide 8 haftami doldurdum.
Darisi bütün arkadaslara.
Insallah ada, derin, esra,... arkadaslarimizdanda güzel haberlerini aliriz.
canım yaaa..inanamıyorum hala...olumsuz sonuca o kadar şartlandırmışımki kendimi...tuhaf geliyor bu sonuç..hemşireyle telefonda konuşurken ağlamaya başladım...odamın önünden geçen arkadaşlarım negatif sonuç aldığımı sandılar beni ağlarken görünce...sonrada tuhaf oldum...içim içime sığmadı...bikaç kişi de sinirimi bozdu...tüp bebek bu..hemen sevinme falan diye moralimi bozdular...eşimi çağırdım gel beni al çıkalım diye..inşallah sıra sende adacımm..sen de güzel haberler ver bize...
özlemcimmm...sonunda oldu be güzelim...inşallah değerim de katlanarak artar da rahat ederim ben de...sen ilk değerini hatırlıyomusun?? şimdi adacığı bekliyoruz ...inşalalah ondan da güzel haberler alcaz...
Bugün mü adanin sonucu belli olucak ?
[ı]evet canım insan hemen sevinemiyor zaten.. Ben kendimi biliyorum ilk testim olumlu olsa bile (ki inşallah pozitif olur) ikinci teste kadar katlandığını görene kadar inanamam ve sevincimi tam yaşayamam. Ama rabbim kısmet eder de ikinci teste katlarsa o zaman deli olurum gibi geliyor. Rabbim hepimize iyi yazılar yazsın inşallah tatlım.
Bu arada o lafları eden patavatsızlara kulak asma tatlım.. Ayrıca her hamilelikte risk var, allah'a kalmış işimiz, ol derse olacak.. Sen içini ferah tut, kuzunu da üzme canım arkadaşım :))))[/ı]
ıns tatlım o da olcak hayırlısıyla hersyın vaktısaatı var ıste....7. gun 97 sanırım...sen erken yaptırdın gununmuydu...özlemcimmm...sonunda oldu be güzelim...inşallah değerim de katlanarak artar da rahat ederim ben de...sen ilk değerini hatırlıyomusun?? şimdi adacığı bekliyoruz ...inşalalah ondan da güzel haberler alcaz...
ay ınşşş kılzar yha darısı bıze olur
evet zınalcıgm tedavıdeyım suan 2010 u gusel sonlandırırız ınşşşşşş gusel anne adayları
kızlar selam günaydın nasılsınız uzun zamandır girmiyodum işlerim vardı bayadır uzak kaldım
derin,adaege, esra neler yaptınız başladınızmı tedavilere ne oldu sonuçlar inşallah güzel haberler vardır (işyerinde oldugum için eskileri okuyamıyorum kızlar)
canım benm saolasın cok sukur suan ıı gıdıor mıde bulantılarım bıraz gectı ılk ılac kullandıgım zamnlar cok fenalasıordum ama sımdı o kadar kalmadı.bu hafta sonu ıgnelere baslıorum ınşşşşş ne olur duanı eksık etme su muaberk gunlerde SENIN NASIL GIDIOR HAMILELIGIN?Esracim tedavin nasili gidiyor.
Ne zaman yumoslar toplanacak belli oldu mu ?
canımmhoşgeldinnn:)bildiğin gibi tırmalıyoruss hepimiss ben geçen hafta boş duranı Allah sevmez dedim aşılama yaptırdım:13iki hafta iinde adet olmazsam test yapılacak:::) ihtimal düşük ama nasip ya tutaarsaa diyorus sen nasılsın neler yapıorsunnn
canım benm saolasın cok sukur suan ıı gıdıor mıde bulantılarım bıraz gectı ılk ılac kullandıgım zamnlar cok fenalasıordum ama sımdı o kadar kalmadı.bu hafta sonu ıgnelere baslıorum ınşşşşş ne olur duanı eksık etme su muaberk gunlerde SENIN NASIL GIDIOR HAMILELIGIN?
Bende igne vurulurken her sabah migde bulantilarim oluyordu. Hep uykum vardi.
Simdi ise hamileyim ve halen devam ediyor.
Simdilik iyi gidiyor hamilelik darisi basina.
canım benm saolasın cok sukur suan ıı gıdıor mıde bulantılarım bıraz gectı ılk ılac kullandıgım zamnlar cok fenalasıordum ama sımdı o kadar kalmadı.bu hafta sonu ıgnelere baslıorum ınşşşşş ne olur duanı eksık etme su muaberk gunlerde SENIN NASIL GIDIOR HAMILELIGIN?
Bende igne vurulurken her sabah migde bulantilarim oluyordu. Hep uykum vardi.
Simdi ise hamileyim ve halen devam ediyor.
Simdilik iyi gidiyor hamilelik darisi basina.
bnde melegım olunca asvermek baygın gıbı yatmak ıstıyorm sırf onunlan olmak ıstıyorum onun ıcın mıdem bulansın ıstıyorum
yok canım benmkısı ıgnelerden degıl haplardan suan ıgnelerde aynısını yapıormussss neyse hersey gecer rabbım onu bana bagslasında ınşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?