Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım yaaa..inanamıyorum hala...olumsuz sonuca o kadar şartlandırmışımki kendimi...tuhaf geliyor bu sonuç..hemşireyle telefonda konuşurken ağlamaya başladım...odamın önünden geçen arkadaşlarım negatif sonuç aldığımı sandılar beni ağlarken görünce...sonrada tuhaf oldum...içim içime sığmadı...bikaç kişi de sinirimi bozdu...tüp bebek bu..hemen sevinme falan diye moralimi bozdular...eşimi çağırdım gel beni al çıkalım diye..inşallah sıra sende adacımm..sen de güzel haberler ver bize...

devin tbr ederim arkadaşımmm darısı bizlerin başına inşallah sevin arkadaşım ne yani tüp bebekse buda hamilelik allah Allah biz sadece normal yolla himile kalamıyoruz buda hamile kalmak için degişik bi yöntemmmm ayy sevindim valla yaaa inşallah diger sonuç bekleyen arkdaşalarımda ii haberler verir tekrar tbr ederim bizede bol bol dua et arkadaşım

Günaydin arkadaslar.
Devincim hamilesin inanmak zor geliyor ama yildizin göbeginde. Ben ikinci tahlili beklemistik degerim yükselir mi yükselmez mi. Simdide 8 haftami doldurdum.
Darisi bütün arkadaslara.
Insallah ada, derin, esra,... arkadaslarimizdanda güzel haberlerini aliriz.

amin canım...darısı bekleyen herkesin başına olsun..valla birbirimizin ne hissettiğini sadece biz anlayabiliyoruz burda o yüzden burda huzurla anlatıyorum içimden geçenleri aklımda olanları...onlar bilmiyolar neler hissettiğimizi...

inşallah canım yaa...ben de yarını bekliyorum heyecanla...bakalım nolacak değerim..darısı bekleyen herkese olsun inşallah...

anam devın canım cooooook sevındım canım benım.....rabbım n buyuk ıns saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns.....guzel allahım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ıns...

özlemcimmm...sonunda oldu be güzelim...inşallah değerim de katlanarak artar da rahat ederim ben de...sen ilk değerini hatırlıyomusun?? şimdi adacığı bekliyoruz ...inşalalah ondan da güzel haberler alcaz...

evet canım insan hemen sevinemiyor zaten.. ben kendimi biliyorum ilk testim olumlu olsa bile (ki inşallah pozitif olur) ikinci teste kadar katlandığını görene kadar inanamam ve sevincimi tam yaşayamam. ama Rabbim kısmet eder de ikinci teste katlarsa o zaman deli olurum gibi geliyor. Rabbim hepimize iyi yazılar yazsın inşallah tatlım.

bu arada o lafları eden patavatsızlara kulak asma tatlım.. ayrıca her hamilelikte risk var, Allah'a kalmış işimiz, Ol derse olacak.. sen içini ferah tut, kuzunu da üzme canım arkadaşım :))))

özlemcimmm...sonunda oldu be güzelim...inşallah değerim de katlanarak artar da rahat ederim ben de...sen ilk değerini hatırlıyomusun?? şimdi adacığı bekliyoruz ...inşalalah ondan da güzel haberler alcaz...

inşallah canım inşallah, bu defa ikimizin de, hepimizin de yüzü güler arkadaşım..

Bugün mü adanin sonucu belli olucak ?

espicim bizim devinimle tam 1 hafta var aramızda. benim test günüm de haftaya çarşamba.. Allah hayırlısını versin inşallah..

inşallah güzelim ...inşallah allah gönlümüzdekini verecek...

ıns tatlım o da olcak hayırlısıyla hersyın vaktısaatı var ıste....7. gun 97 sanırım...sen erken yaptırdın gununmuydu...

I]espicim bizim devinimle tam 1 hafta var aramızda. benim test günüm de haftaya çarşamba.. Allah hayırlısını versin inşallah..[/I][/QUOTE]

Bende öyle biliyordum. Az kaldi bir hafta çabuk gelip geçer. önemlisi sonucun gÜzel olmasi.

ay ınşşş kılzar yha darısı bıze olur
evet zınalcıgm tedavıdeyım suan 2010 u gusel sonlandırırız ınşşşşşş gusel anne adayları

canımmhoşgeldinnn:)bildiğin gibi tırmalıyoruss hepimissben geçen hafta boş duranı Allah sevmez dedim aşılama yaptırdım:13iki hafta iinde adet olmazsam test yapılacak:::)ihtimal düşük ama nasip ya tutaarsaa diyorussen nasılsın neler yapıorsunnn

Esracim tedavin nasili gidiyor.
Ne zaman yumoslar toplanacak belli oldu mu ?
canım benm saolasın cok sukur suan ıı gıdıor mıde bulantılarım bıraz gectı ılk ılac kullandıgım zamnlar cok fenalasıordum ama sımdı o kadar kalmadı.bu hafta sonu ıgnelere baslıorum ınşşşşş ne olur duanı eksık etme su muaberk gunlerde SENIN NASIL GIDIOR HAMILELIGIN?

derınnnnnnn halay cekelım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadeyen ınşşşşşşşşş
devın pozıtıf ne gusel ardından senlen ada sonradan bennnnnnnnnnn su mubarek gunlerde ınşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…