inşallah canım inşallah, bu defa ikimizin de, hepimizin de yüzü güler arkadaşım..
espicim bizim devinimle tam 1 hafta var aramızda. benim test günüm de haftaya çarşamba.. Allah hayırlısını versin inşallah..
Günaydin arkadaslar.
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
Devin insallah degerin kat kat katlanmistir.
sağol canım yaaa...inşallah katlanmıştır..ben hala inanamadığım için katlanmış bir değere çok ihtiyacım var...bendeki tek değişiklik 3-4 gündür uykumun daha erken gelmesi...
kızlarr şimdi sonuç geldi..509 olmuş...iyi gidiyor sanırım demi?? cumartesi sabah tekrar kan vereceğim..ama hala inanmakta zorlanıyorum ben yaa...anne olacağım Allah'ın izniyle..
kızlarr şimdi sonuç geldi..509 olmuş...iyi gidiyor sanırım demi?? cumartesi sabah tekrar kan vereceğim..ama hala inanmakta zorlanıyorum ben yaa...anne olacağım Allah'ın izniyle..
çok güzel katlanmis gözün aydin taze anne adayi. Degerin güzel yükseldi hamilesin artik. Allahin izniyle anne olacaksin
ayyy maşaaaaallhhhhhhhhhhhhh maşalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhCanım bnimm harika haber yaaa:)))) Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşalllaaah
canım benim yaa...çok sağol...Allahım hepimize anne olmayı tattırsın inşallah...sen ilk değerlerini hatırlıyormusun??
Merhaba kızlar nasılsınız dün evdeydim tadilat bitti ama aksilikleri hala ortada neyse, temizlik vardı ama çok gergin bir gün geçirdim artık tahammulum yok hiçbirşeye devamlı aglıyorum eşim de diyor böyle yapma kendini yıpratma kızımızıda üzüyorsun ama elimde değil..Dün ortalarda dolandım ama belım kotu,herkes gidince makınadan çıkan çamaşırları sepete koydum valdemde üst kattaydı hoş olsada hayrı olmazda,sepeti kaldırdım ve hemen bıraktım kızımdan önemli değil diye..Ama ister istemnez evde iş yapıyroum ugraşıyorum üzerime düşenleri o yüzden ben yanımda valdemi istemiyorum helede 40 gün kalıcam diyor ne yaparım bilmem...o bende diye sag sol komşularda gelıyor çıldırcam yahu..dün elimde laptop patron maıl attı bakıyorum oday agectım onların konusmasından yanlız yaptım ışı tekrar düzelttim..O çevreden kurtulmak istiyorum bu yüzdende Allahıma çok yalvardım tez zamanda ufakta olsa hayırlısı ile bize ev nasip etsin...
Devincim tatlım artık aglama gül tatlım gün senin günün degerin maşallah güzel katlanmış tatlım...Moralini yüksek tut artık minnoşunu üzme tatlım...o sende artık...
Adacım az kalmış tatlım sendende güzel haberleri alacagız ben inanıyorum...Benimde transferim cuma oldu sonucu çarşamba aldım inanamadık cuma tekrar yapıldı ve nokta kondu işte :))))
İmoje tatlım iyi olduguna sevindim...Hadi sendende atılım bekliyoruz canımcım.
Espicim tatlım bebekleri büyütüyorsun herşey yolunda maşallah canım dikakt et kendine..
Özüm sen nasılsın şekercim?
Esra canım senin tedavin ne durumda yumoş toplama ne zaman ??
Hulacım ses verdiğine sevindim herşey yolunda maşallahBirde elif ses verse:44:
Derin canikom ya sen dahada bekleyeceksin test için hemi bu aşılamadada 12 gün bekleme yokmu ?? hayırlısı olsun canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?