Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selam canlar;

işlerimin yoğunluğunluğundan giremiyorm malesef ama kalbim sizlerle .Biz çok iyiyiz şükür.Hepinizi kocaman öpüyorum

Adacım canımmmmm; allahın iziniyle bebeişin seninle tatlım , güzel haberlerini duyacağızz

gnaydın yıldız avcılarıııııııııııı
gunaydın gusel anne adaylarııııııııııı

derın
ada
cıvcıv
naneliseker
godes
ozlem
espoır
hulahop
devın
betty ve dıger arkadaslar hayırlı bır gun yasayın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın hepinize kızlar...sabah gene kan verip geldim..umarım değerim katlanmıştır...heyecanla bekliyorum...

Günaydin arkadaslar.
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

Devin insallah degerin kat kat katlanmistir.

Günaydin arkadaslar.
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

Devin insallah degerin kat kat katlanmistir.

sağol canım yaaa...inşallah katlanmıştır..ben hala inanamadığım için katlanmış bir değere çok ihtiyacım var...bendeki tek değişiklik 3-4 gündür uykumun daha erken gelmesi...

sağol canım yaaa...inşallah katlanmıştır..ben hala inanamadığım için katlanmış bir değere çok ihtiyacım var...bendeki tek değişiklik 3-4 gündür uykumun daha erken gelmesi...

Degerin gÜzel çikti ilk tahlilde.
Ben inaniyorum katlandi 400ü geçti.
Sen içini rahat tut. Saat kaç'ta çikicak sonuç ?

kızlarr şimdi sonuç geldi..509 olmuş...iyi gidiyor sanırım demi?? cumartesi sabah tekrar kan vereceğim..ama hala inanmakta zorlanıyorum ben yaa...anne olacağım Allah'ın izniyle..

kızlarr şimdi sonuç geldi..509 olmuş...iyi gidiyor sanırım demi?? cumartesi sabah tekrar kan vereceğim..ama hala inanmakta zorlanıyorum ben yaa...anne olacağım Allah'ın izniyle..

çok güzel katlanmis gözün aydin taze anne adayi. Degerin güzel yükseldi hamilesin artik. Allahin izniyle anne olacaksin

ayyy maşaaaaallhhhhhhhhhhhhh maşalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhCanım bnimm harika haber yaaa:))))Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşalllaaah

melooonasılsıınnn:)

saol esracım hepimizee harika günler olsuunnn işalllahhh

cicoşş adaaa nerdesiniz kızlarrrcicoş temislik yaptırıodu kalibaa:))

Merhaba kızlar nasılsınız dün evdeydim tadilat bitti ama aksilikleri hala ortada neyse, temizlik vardı ama çok gergin bir gün geçirdim artık tahammulum yok hiçbirşeye devamlı aglıyorum eşim de diyor böyle yapma kendini yıpratma kızımızıda üzüyorsun ama elimde değil..Dün ortalarda dolandım ama belım kotu,herkes gidince makınadan çıkan çamaşırları sepete koydum valdemde üst kattaydı hoş olsada hayrı olmazda,sepeti kaldırdım ve hemen bıraktım kızımdan önemli değil diye..Ama ister istemnez evde iş yapıyroum ugraşıyorum üzerime düşenleri o yüzden ben yanımda valdemi istemiyorum helede 40 gün kalıcam diyor ne yaparım bilmem...o bende diye sag sol komşularda gelıyor çıldırcam yahu..dün elimde laptop patron maıl attı bakıyorum oday agectım onların konusmasından yanlız yaptım ışı tekrar düzelttim..O çevreden kurtulmak istiyorum bu yüzdende Allahıma çok yalvardım tez zamanda ufakta olsa hayırlısı ile bize ev nasip etsin...

Devincim tatlım artık aglama gül tatlım gün senin günün degerin maşallah güzel katlanmış tatlım...Moralini yüksek tut artık minnoşunu üzme tatlım...o sende artık...

Adacım az kalmış tatlım sendende güzel haberleri alacagız ben inanıyorum...Benimde transferim cuma oldu sonucu çarşamba aldım inanamadık cuma tekrar yapıldı ve nokta kondu işte :))))

İmoje tatlım iyi olduguna sevindim...Hadi sendende atılım bekliyoruz canımcım.

Espicim tatlım bebekleri büyütüyorsun herşey yolunda maşallah canım dikakt et kendine..

Özüm sen nasılsın şekercim?

Esra
canım senin tedavin ne durumda yumoş toplama ne zaman ??

Hulacım ses verdiğine sevindim herşey yolunda maşallah Birde elif ses verse:44:

Derin canikom ya sen dahada bekleyeceksin test için hemi bu aşılamadada 12 gün bekleme yokmu ?? hayırlısı olsun canımcım.

sağolsunlar allah razı olsun annem,teyzem ve halam evimi kırkladıal rresmen valdemde ortada dolandı sanki yaşlı teyzemle aynı yaşıt :))))))

canım benim yaa...çok sağol...Allahım hepimize anne olmayı tattırsın inşallah...sen ilk değerlerini hatırlıyormusun??

Benim ilk degerim 560, 4 gün sonra yaptirdir araya hafta sonu ve bayram girmisti ve 2 225e yükselmisti.
Bir daha kan vermemi istemediler gayet gÜzel yükselmisti ve degerimi güzel bulmustu hemsire.
Sonrada ultrason yaptirdim ve ikiz oldugunu ögrendim.

Canim benim ne kadar üzme kendini ve kizimizi desek ellinde degil. Bu dönemde çok hassasin ve hersey üst üstte gelince insan dayanamiyor.
Aslinda ben kayinvaldeni çok kiziyorum Hiç düsünmüyor mu bu kadin seni herkes kendi keyfinde desene cicimi düsünen kim. Kadin biliyor çalistigini hamile oldugunu, evin kirli oldugunu ucundan tutmasi gerekirken o komsularla sohbet ediyor.
Haklisin canim bence onlardan uzak dur umarim esinde sana katiliyordur.
Cicim yinede sen kendine kizina dikkat et olan size olur kayinvalidene birsey olmaz onu bosver.

kayınvalide mi kız bu:))))cicoşummm:)canım aşılamadan sonra ki iki hafta regli olmazsan gel test yapalım dedi.ama pekde anlamadım ben çünkü geçen ay 22 sinde regli oldum neden 16sına kadar regli olmazsam bakacaklar anlamadımee hakketten niye ya:)))ohh mis gibi olmuştur evin bende hiiiç sevmem öle vıç vıç ilişkileri.yahu zevkin ortak diil fikrin zikrin hayata bakışın alakasız komşu diye zoraki iletişime zorlanıorsun.benim de karşıma bi kadın taşındı evden yürütüom bir kaç aydır işlerimi kadım gelen kargocuyla bile yarım saattt vallahi saydımmm tam yarım saat muhabbet etti ya.kkadın annemin yaşında bana ismiyle hitab etmemi ısrarla söylüyo deli mi bu insanlar.bi de trip yapıomuş kardeşime eşime derinciiğiiimi göremiorum diyeeebende kvalde elti aynı aptdayız ama ben çok soğuk biriyim hehehehh sıkıntı yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…