kayınvalide mi kız bu:))))cicoşummm:)canım aşılamadan sonra ki iki hafta regli olmazsan gel test yapalım dedi.ama pekde anlamadım ben çünkü geçen ay 22 sinde regli oldum neden 16sına kadar regli olmazsam bakacaklar anlamadım ee hakketten niye ya:))) ohh mis gibi olmuştur evin bende hiiiç sevmem öle vıç vıç ilişkileri.yahu zevkin ortak diil fikrin zikrin hayata bakışın alakasız komşu diye zoraki iletişime zorlanıorsun.benim de karşıma bi kadın taşındı evden yürütüom bir kaç aydır işlerimi kadım gelen kargocuyla bile yarım saattt vallahi saydımmm tam yarım saat muhabbet etti ya.kkadın annemin yaşında bana ismiyle hitab etmemi ısrarla söylüyo deli mi bu insanlar.bi de trip yapıomuş kardeşime eşime derinciiğiiimi göremiorum diyeee bende kvalde elti aynı aptdayız ama ben çok soğuk biriyim hehehehh sıkıntı yokkk
Kizlar benim bu yönden sorun yok hepsi türkiye'de ben ise Fransa'da aramizda 3 000 km var.
Bayramdan bayrama ariyorum onun disinda aramam
Beni arayan soran yok ben niye arayim ki
kayınvalide mi kız bu:))))cicoşummm:)canım aşılamadan sonra ki iki hafta regli olmazsan gel test yapalım dedi.ama pekde anlamadım ben çünkü geçen ay 22 sinde regli oldum neden 16sına kadar regli olmazsam bakacaklar anlamadım ee hakketten niye ya:))) ohh mis gibi olmuştur evin bende hiiiç sevmem öle vıç vıç ilişkileri.yahu zevkin ortak diil fikrin zikrin hayata bakışın alakasız komşu diye zoraki iletişime zorlanıorsun.benim de karşıma bi kadın taşındı evden yürütüom bir kaç aydır işlerimi kadım gelen kargocuyla bile yarım saattt vallahi saydımmm tam yarım saat muhabbet etti ya.kkadın annemin yaşında bana ismiyle hitab etmemi ısrarla söylüyo deli mi bu insanlar.bi de trip yapıomuş kardeşime eşime derinciiğiiimi göremiorum diyeee bende kvalde elti aynı aptdayız ama ben çok soğuk biriyim hehehehh sıkıntı yokkk
Bende yapım gereği güler yüzlüyüm tek sorunum bu aslında..Dige rgerildiğim konu ben ev sahıbıne kzıdıkça söylendikçe valdem surat atıyor ben herşeyi kafama takıyormusum vsssss ya oglunu gelınını savun elin ev sahıbını degıl tamam ahpapsın tanıyorsun ama biz sendeniz bizim paramız gavur parasımı dedim eşime bagırdım anneside duymuş bana surat yaptı...
canikom sağol evim temiz oldu her zamanki gibi kız tarafının eline saglık diyorum..valdem boş boş dolandı onlar iş yaparken üst kat komsum geldı eve bakmaya alt kattakı geldı valdemde dikildi onlarla sohbet ediyor sinir oldum ister istemez benımkıler sinirleniyorlar haklılar burası laklak yerı degılkı herkesın evı var işini bitirip evleirne gidecekler..Gün içinde yetiştirmeye çalışıyorlar...Benım sorunum şu aslında valdem yıllardır bu mahallede oturdu eşimde dogma buyumelı o mahallede herkesi tanıyorlar...Valdem bendeyse y aherkes bi ugrar yada valdem onlara gecer gelır gıder vssss
ay ınşşş kılzar yha darısı bıze olur
evet zınalcıgm tedavıdeyım suan 2010 u gusel sonlandırırız ınşşşşşş gusel anne adayları
pis bi durummmişallahh Allah kızımızın kıs*****e istediğin gibi gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallahhhhhhhh:)öf cicoş dün çok canımı sıktılar beim yaa (size anlatıymda bana siz fikir verin ben şu anda evden işlerimi idare ediorum.yani homeofis gibi çalışıorum kendi işim.ama pzt bi görüşmeye davet edildim.kurumsal ve büyük bir firmadan iyi bir pozisyon için teklif aldım.pzt görüştüm dünde ikinci kez görüştük.eğer olumlu değerlendirirlerse tekrar arayacaklar görüşeceğiz sonra başlanacak falan.ben başvurmadım referansla ulaşıldı bana.bunu öğrenenler bin tane yorum yaptı yok nasıl olacakmış.şimdi rahat evde yatıp dinleniomuşum.ya hamile kalırsam nolcak mış???yok 11 aylık çocuk kime emanet edilecekmişşşş (ya sanki doğurdum bi aylık çocuğu o an gelen iş teklifine değişio muamelesi gördüm ( 37:bunu söleyenin 7 yaşında çocuğu var çalışıo ve gözleri nerdeyse görmeyen kvaldesi bakıo çocuğa.ders çalıştırmak hep dedsinin işi.ama çocuk onların acayip sinirlendim ya.çocuğuna tahammül edemeyen insanlardan bunu duymak çok sinir bozucu.kaldı ki ben gördünüz 1 ay yattım tyedavide noldu????burad bi sürü çalışan hamiş var yaa (ya da tedavide olan var siz ne düşünüosunuz kızlar bana fikirleriniz lazımm akıl verin sizce ne yapmalıyım???gerçi daha kabul etmiş ve edilmiş diilim ama:)))
pis bi durummmişallahh Allah kızımızın kıs*****e istediğin gibi gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallahhhhhhhh:)öf cicoş dün çok canımı sıktılar beim yaa (size anlatıymda bana siz fikir verin ben şu anda evden işlerimi idare ediorum.yani homeofis gibi çalışıorum kendi işim.ama pzt bi görüşmeye davet edildim.kurumsal ve büyük bir firmadan iyi bir pozisyon için teklif aldım.pzt görüştüm dünde ikinci kez görüştük.eğer olumlu değerlendirirlerse tekrar arayacaklar görüşeceğiz sonra başlanacak falan.ben başvurmadım referansla ulaşıldı bana.bunu öğrenenler bin tane yorum yaptı yok nasıl olacakmış.şimdi rahat evde yatıp dinleniomuşum.ya hamile kalırsam nolcak mış???yok 11 aylık çocuk kime emanet edilecekmişşşş (ya sanki doğurdum bi aylık çocuğu o an gelen iş teklifine değişio muamelesi gördüm ( 37:bunu söleyenin 7 yaşında çocuğu var çalışıo ve gözleri nerdeyse görmeyen kvaldesi bakıo çocuğa.ders çalıştırmak hep dedsinin işi.ama çocuk onların acayip sinirlendim ya.çocuğuna tahammül edemeyen insanlardan bunu duymak çok sinir bozucu.kaldı ki ben gördünüz 1 ay yattım tyedavide noldu????burad bi sürü çalışan hamiş var yaa (ya da tedavide olan var siz ne düşünüosunuz kızlar bana fikirleriniz lazımm akıl verin sizce ne yapmalıyım???gerçi daha kabul etmiş ve edilmiş diilim ama:)))
çok ama çok kırgınım bu bebeği çok zor şartlarla elde ettik masraflaırnı bile yoktan var elde etmeye çalışarak yaptık herşeyi biliyorlar ama deger kıymet vermıyorlar buda içimi acıtıyor belki ikincisi rabbim nasip etmeyecek buna sahip çıkalım demi..Lafa gelince torun sevgisi pehhhhh Ellerini daha cepleirne atmadılar paraları yokmuş sanki bizde var bol bol...Ben altında kalmam kimsenin günelrce ustaya yemek yaptı evımde bekledı diye cebıne harçlık soıktum evleirnin faturalaırnı ödedim bebegımın rıskından kesipte bendede var oldugundan degıl ama vicdan işte.....
İyide 40 gün lohusa olacaksın güzelim..ve sgk nın verdiği hakkın var 18 hafta dogum iznin tamam hepsini kullanma ama bri kısmını kullanırsın haftadan bri gün gitmezsin yada gider işleri halleder eve dönerisn işyerin idare ederiz derse sorun yok...
valla cicoşum en kötü o anda yanda çizseler ayrılırım olur biter diye düşündüm.çünkü tedavinin bi garantisi yok ki.olacak diyeya çok uzun sürerse:2:insanlar çok kötü kalpli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?