Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Derin iyi yapiyorsun bazen uzak durmak iyi geliyor ve fazla yüz vermiceksin yoksa ÜstÜne çikarlar.

Kizlar benim bu yönden sorun yok hepsi türkiye'de ben ise Fransa'da aramizda 3 000 km var.
Bayramdan bayrama ariyorum onun disinda aramam

Beni arayan soran yok ben niye arayim ki

Kizlar benim bu yönden sorun yok hepsi türkiye'de ben ise Fransa'da aramizda 3 000 km var.
Bayramdan bayrama ariyorum onun disinda aramam

Beni arayan soran yok ben niye arayim ki

hiiççççççhaklısın bende ilk 3 sene evliliğimin iş için başka şehirdeydim daha iyiydii vallahi yaama dediğim gibi ben soğuk adamımmmm

canikom sağol evim temiz oldu her zamanki gibi kız tarafının eline saglık diyorum..valdem boş boş dolandı onlar iş yaparken üst kat komsum geldı eve bakmaya alt kattakı geldı valdemde dikildi onlarla sohbet ediyor sinir oldum ister istemez benımkıler sinirleniyorlar haklılar burası laklak yerı degılkı herkesın evı var işini bitirip evleirne gidecekler..Gün içinde yetiştirmeye çalışıyorlar...Benım sorunum şu aslında valdem yıllardır bu mahallede oturdu eşimde dogma buyumelı o mahallede herkesi tanıyorlar...Valdem bendeyse y aherkes bi ugrar yada valdem onlara gecer gelır gıder vssss

Bende yapım gereği güler yüzlüyüm tek sorunum bu aslında..Dige rgerildiğim konu ben ev sahıbıne kzıdıkça söylendikçe valdem surat atıyor ben herşeyi kafama takıyormusum vsssss ya oglunu gelınını savun elin ev sahıbını degıl tamam ahpapsın tanıyorsun ama biz sendeniz bizim paramız gavur parasımı dedim eşime bagırdım anneside duymuş bana surat yaptı...

Devincim,uzun bir zaman sonra girip bakayım dedim,ilk olumsuzunu aldığın zaman o kadar üzülmüştüm ki,Rabbime senin için yalvarmıştım,ve dualarımız kabul olmuş bak şükür,tebrik ediyorum,sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh...

varya kızlar lanet olsun ev sahıbının bu girdiği tadilata cebimden tonla para çıktı üstüne ortadada herşey istediğimiz gibi olmadı şimdi biz laf söylecek etsek valdem kızıyor ya ben burda paramla oturuyorum zamda yaptı bu ay hemde...bize acımıyor bizi düşünmüyor bir işin ucundan tutmuyor bu kız hamıle demiyor..
Anneme kalmaya gittik eşimin kıyafetleirni annem ütüledi..Arkadaşımdaydık geçende o dediki getir ben ütülerim o ütüledi valdemde kaldık 10 gün ütüyü ben yaptım o sadece masayı açtı :))))) aradaki fark tabiki annemi isterim bende...

ohhh negüzel ii yapmışsın canım arkadaşım inşallah iyi haber verirsin olumlu düşün olumlu olsun herşey canım valla bende hiçbişey yapmıyorum mayısta 2 yi yapacagım için öyle boşboş bekliyorum dogal yolla yolumuza devam rabbim belki nasip eder bütün dualarım seninle inşallah ii haberler verirsin bizee

Iyi yaptin cicim dogruyu söyledin sanki para havadan mi yagiyor.
KImse kimsenin derdinden anlamaz. Iyikide annelerimiz var. Annem sagolsun bana yardimci oluyor.
Evimi temizlemiyor bana uzak diye ama yemek konusunda bütün sevdiklerimi yapiyor her hafta agir yemek yapiyor ve bize haber veriyor.

15 gündür çok gerildim çok agladım yürekten yalvardım inaşşah dileğim kabul olur...
Hamiel hamile çektiğim dertelere bakın ben kaç yıldır bu zamanı bekliyorudm ya daha güzle daha cıvıl cıvıl geçirmeyi isterken of of allahtan kıızm saglıklı tek neşem o babası gs li hastane çıkışı almış pembe saten fiyonklu ayakkabı almıi 0-3 aylık giyecek yaza kızımı düşünüyorum unutuyorum herşeyi...odası güzel oldu pembeye boyandı duvar kagısı yapıldı renklı...allahım saglıcakla kucagıma alabilmeyi nasip etsin inşallah amin

pis bi durummmişallahh Allah kızımızın kıs*****e istediğin gibi gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallahhhhhhhh:)öf cicoş dün çok canımı sıktılar beim yaa(size anlatıymda bana siz fikir verinben şu anda evden işlerimi idare ediorum.yani homeofis gibi çalışıorum kendi işim.ama pzt bi görüşmeye davet edildim.kurumsal ve büyük bir firmadan iyi bir pozisyon için teklif aldım.pzt görüştüm dünde ikinci kez görüştük.eğer olumlu değerlendirirlerse tekrar arayacaklar görüşeceğiz sonra başlanacak falan.ben başvurmadım referansla ulaşıldı bana.bunu öğrenenler bin tane yorum yaptıyok nasıl olacakmış.şimdi rahat evde yatıp dinleniomuşum.ya hamile kalırsam nolcak mış???yok 11 aylık çocuk kime emanet edilecekmişşşş(ya sanki doğurdum bi aylık çocuğu o an gelen iş teklifine değişio muamelesi gördüm(37:bunu söleyenin 7 yaşında çocuğu var çalışıo ve gözleri nerdeyse görmeyen kvaldesi bakıo çocuğa.ders çalıştırmak hep dedsinin işi.ama çocuk onlarınacayip sinirlendim ya.çocuğuna tahammül edemeyen insanlardan bunu duymak çok sinir bozucu.kaldı ki ben gördünüz 1 ay yattım tyedavide noldu????burad bi sürü çalışan hamiş var yaa(ya da tedavide olan varsiz ne düşünüosunuz kızlar bana fikirleriniz lazımmakıl verin sizce ne yapmalıyım???gerçi daha kabul etmiş ve edilmiş diilim ama:)))

çok ama çok kırgınım bu bebeği çok zor şartlarla elde ettik masraflaırnı bile yoktan var elde etmeye çalışarak yaptık herşeyi biliyorlar ama deger kıymet vermıyorlar buda içimi acıtıyor belki ikincisi rabbim nasip etmeyecek buna sahip çıkalım demi..Lafa gelince torun sevgisi pehhhhh Ellerini daha cepleirne atmadılar paraları yokmuş sanki bizde var bol bol...Ben altında kalmam kimsenin günelrce ustaya yemek yaptı evımde bekledı diye cebıne harçlık soıktum evleirnin faturalaırnı ödedim bebegımın rıskından kesipte bendede var oldugundan degıl ama vicdan işte.....

sinirden 11 yazmışım 1 aylık çocuk:))dediiler

Bana kalırsa bunu sana söyleyenin hiç dert tasası yok sende bilirsin çocuguna evde bakmayı kendin büyütmeyi ama istanbul da şahsen hayat şartları zor bebeğin istekleri geleceği kolay değil iyi şartlarda iyi bir yerde iş bulabiliyorsan kaçırma derim...İşyerinle konuştuktan sonra bebek isteğini, onlarda okeylerlerse sorun olmazki çevrede konuşanlar ya kıskançlıktan yada boş bogazlıklarından laf olsun diye...Çalışmak zorundayım diyeceksin geçeceksin yorum yapmana gerek yok....Bebeğine kim bakacak bu durumda ???? Ne olmuş tedavimi oldum çalıştım allahım nasip ederse kızımı kucagıma aldıgımda bende evden yurutecegım yerimde kimse yok ben ne yapayım?? Dün bile kaç tane iş yaptım evde o kargaşada napayım mecburum...

İyide 40 gün lohusa olacaksın güzelim..ve sgk nın verdiği hakkın var 18 hafta dogum iznin tamam hepsini kullanma ama bri kısmını kullanırsın haftadan bri gün gitmezsin yada gider işleri halleder eve dönerisn işyerin idare ederiz derse sorun yok...

of cicoşum bunlar nası insanlar yayedi kat yabancı yapmaz bunların yaptığını.al biri de bizde.ben negatif aldığım gün kvaldem bana ne dedi hatırlarsınız hani sende sorun yoktu sende sorun olmasaydı olurdu dedi.ben hüngür hüngür ağlarken!!!ne var ne ağlıyorsun dedi!!!görümcem 1 tem evlendi 4 falan hamiş.düğününü ben yaptım hem madden hem manen.damat ingiliz ortak onla biz yaptık tek kuruş vermedi benimde tek kızım demedi kadın. hatta kız son 5 yıldır ingdeydi geçen yaz döndü evlenmek için kaldı 1 sene kadar yok elektrik faturası çok geklio saçını yapıo diye başını yedi.kız iş bulamadı çünkü zaten evlilik olayıda var eşim ofisine aldı ki annesi bişi demesin alışverişini yaptı faturaları ödedi düşünün.geliliği alyansı herşeyini biz aldık.bu durumda o anne oldu ben negatif aldığımın ertesi günü eşimin halası ki ölürüm ona o kadar tatlıdır ona ya bizim kız gittiği gibi hamiş kaldı dedi(yani ben hamiş kalamıorumki ben o kadar seviorum ki görümcemi kendi kardeşimden öte o da öyle:)bunu alet edip aramızı açacak sığ insan.ben naptım koydum tavrımı.görümce gelince çıktım bi kaç kez yanına gerisinde kızı ben çağırdım hep.kızada anlattım herşeyi.ne dedi biliomusunuz sen o gün ima ettin ya sölediğiklerini bende eşime işallah annem çok büyük densizlik yapmamıştır derini üzmemiştir dedim dedi.malını bilior.düşünün.geçen geldi.ben gitmiorum HİÇ.!annem bendeydi aşılama günü sölemedim hala onlara aşılama olduğumu.halası bilio eşimin amcası bilio abisi ve annesi bilmiohaketmiolar çünki bilmeyi.o gün geldi işte dioki konu kızından açılınca gitmiycem doğuma bana gerek yok dedi kocası baksın diyo.dedim o vakte bende hamilelik olmazsa ben gider bakarım ona prensesler gibidio seni çok sevio toz kondurmuo hayran sana zaten.dedim efet bende ona bayılıorum.düzgün insanlar düzgün insanları sever.bulunca bırakmaz!!!bu arada benim aşılama günüm katryn görümcemin görümcesi de transferi oldu tüp bebek:)ingde:)neysem uzun oldu ama bunlarda anne işte.annecik...

valla cicoşum en kötü o anda yanda çizseler ayrılırım olur biter diye düşündüm.çünkü tedavinin bi garantisi yok ki.olacak diye ya çok uzun sürerse:2:insanlar çok kötü kalpli

Derincim haklısın ama benimki çevreye güzel konuşur yüzüme ters konuşmaz,ortamlarda ben alırım ben bakarım der hep herkesde onu çok sever sayar....Kimsenin hakkında ve arkasından asla konuşmaz benımde yüzüme pek ters söylemez ama anlattıgım diger huylarının en büyüğü düşüncesizliği ,alınganlıgı var...Ogluna asla düşkün degil...Ben de şaşıyorum 1 evin 1 oglu 2 tanede görümcem var ne bileyim ya....

valla cicoşum en kötü o anda yanda çizseler ayrılırım olur biter diye düşündüm.çünkü tedavinin bi garantisi yok ki.olacak diye ya çok uzun sürerse:2:insanlar çok kötü kalpli

haklısın canım tedavi oluyorum hamile kalacagıom diye garanti yok belkı beklemen gerekıcek yok yere işi kaçırmış olacaksın belkıde bu fırsat ayagına gelmeyecek..Hery şerde hayır vardır şuandaki durumunun hayırı iş haberin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…