Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Cicimin dedigine katliliyorum. Yasam sartlari zor çalismak mecburiyetindeyiz. Ister istanbul'da yasayin ister fransa'da.
Tamam burda sosyal haklari biraz daha iyi ama yetmiyor.
Daha iyi bir is ise bence git derim.
Bende çalisiyorum çalisirken tedavimi gördüm ikizlere hamileyim ve halen çalisiyorum.
Isi erken birakma durumum var ben 45 dk yok gidip geliyorum araba kullaniyorum buda iyi degil.
Ama yinede islerimi evden yürütmeyi düsünÜyorum bu zamanda parasiz olmuyor.
Allah izin verirse iki melegim olucak buda demektir masraflar ikiye katlanacak.
Maalesef benim çalismamak bir lüksüm yok. Hayat böyle.

derincim bence iş teklifi hoşuna gittiyse kabul et..ben kendimi düşünüyorum bebek olunca en fazla 3 aylık olana kadar onunla kalabilicem sonra da bakıcı tutmak zorundayım...şartlar kolay değil çalışmadan olmuyor..bi de bunca yıl çalıştıktan sonra da evde oturulmuyor...sen yüreğinin sesini dinle...diğer seslere kulak asma ...

cicoşum sen de takma kayınvalideni falan...ben de çok güler yüzlüyümdür..kayınvalidemle hiçbir sorunum yok (çünkü farklı bir şehirde yaşıyor) ama benim de derdim eltim...onun yaptıklarına ses çıkaramamak deli ediyor beni..ama böyle gelmiş böyle gider kimseyi değiştiremezsin..kızına odaklan kulak asma ona..

cicosum devinim espoirim saolun ya çok teşekkür edrim.konunun muhattabı çok cahil ve ön yargılı biri hatırladıkca fitil oluyorum.bana bunları sölüo bende size anlattığım şekilde içinde bulunduğum durumu anlatıyorum bana dio ki ben senin için demiorum genel yani bırakılmaz çocuk ben 4 yaşına kadr büyüttüm sonra çalıştı.kaldı ki onun iş bulamadığı için çalışmadığını kocası işsiz kalınca sızım sızım sızlandığını ben biliorum en yakınbüyük firmalar ne kadar yetenekli olursan ol her an kapında değil herkes için bu böle.başkasıylada paylaşmak istemem böle şeyleri siz anlattım ferahladım bu kk olmasa napıcaaaz bilmiorummmeğer kabul edilirsem gidicem.çünkü kötü niyet şurdan belli zaten davet edildiğim sektörde çok çok alt bi pozisyonda çalışmış bi insan o yıllarını öve öve anlatırdı şimdi o sektör iyi değil diyo.pekde parlak bi teklif değil diyor.insanları asla sınıflandırmam ön yargım yoktur eğitim din dil ır konusunda ama çaycısının bile en az lise muzunu yüksek okul mezunu olduğu şirkete oturduğu yerden çamur atıyo.Allahım boşboğaz insanlarda kötü niyetlerinden ve kem gözlerinden koru biziiiiihayır ben zaten hayırda o işten beklemiom nazara inanırım çünkü hehe:)neyse içimi döktüm aklı fikri kıymetli arkilerimden fikir aldım ferahım şu anda ,

bu arada benim kasığımda batma gibi bişi var yaatüp gibi üstünde durmadım bu aşılamanın belim ağrıyor

ay kızlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.....

bugün adacandan hiç ses yok değilmi banamı öyle geldi geçmişe bakamadım da...

ay kızlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.....

Bugün adacandan hiç ses yok değilmi banamı öyle geldi geçmişe bakamadım da...

sen de iyi ki varsın cicoşş..yarım saat kadar önce adacanla konuştum ..sizlere selamı vardı..dün gece pek uyuyamamış...başı falan ağrıyordu yatıyor evde..internete de bağlanmakta sorun yaşıyormuş bugün o yüzden yok ...onun da güzel bir haberini alsaydık...inanın kendiminki kadar sevinicem...

ay çok sevindim canımcım haber alabildiğimize merak etmiştim bende arayacaktım ama müsait olamadım birazda gerginim bugün tatlım neyseki doktorum aradı biraz havam değişti.3.lü tarafma testimde çok güzel çıkmış risk yokmuş prensesim gayet iyiymiş çok sevindim....Allahım bebeklerimizi bizlere bagışlasın amin..Darısı tez zamanda adacanımında olsun vallahi bende çok istiyorum onun da mutlu haberi almasını...

canım benim sende iyi ki varsın assıll sen iyi ki varsınnnçok sevindimm minişimiss zımba gibi maşallahı varrrr çok güsel haberr buuu çokkkk71aminnnn...Allah sağlıklaaa hayırlısıyyllaaa isizi ve tüm bekleyenleri kavuştursun canım benim.

adacanada geçmiş olsunnnoldu yahu nazara geldi bak şimdiiiumarım herşey yolundadırr dualarımız seninle adacaaannn hiçç tasalanma Rabbim hayırlısıyla seninde güzel haberler vermeni nasip etsin inşallahh

kızlarr şimdi sonuç geldi..509 olmuş...iyi gidiyor sanırım demi?? cumartesi sabah tekrar kan vereceğim..ama hala inanmakta zorlanıyorum ben yaa...anne olacağım Allah'ın izniyle..

tatlım cok sevndımmmmmmmmmmmmm
darısı bızeeeeeeeeeee ınşşşşşşşşşş

teşekkür ederim kuzum amin amin cümlemize...Canikom vallahi öyle bende çok mutlu oldum duyunca bşr nebze olsada insanın havası değişiyor yahu...Bu arada eşim aradı c.tesi akşamına gelmeek isteyenler varmış eşimde bana sordu bende madem niyetlendiler gelsinler dedim valdemi aradım söyleidm bendeydi gelsinler hazırlık yaparız dediii he he he yapar inşallah bende yorulmam :)))

Adacım şekerim hani 4 gün evde durup iş başı yapacaktın sanıyroum cumadan bu yana evdesin keşke işe gelseydin biraz kafan dagılırdı ama sen bilirsin...İşde olmak evd eolmaktan daha güzel bence uzak kalıyorsun ister istemez dün işe gelmediğime pişman oldum...

canlarım günaydın hepimize hayırlı cumalar olsun..

ben hala evdeyim dün internet bağlantım çok kötüydü giremedim bir türlü... birkaç gün evde dinlenip işe başlayacaktım ama hafta başından beri sürekli gece 21.00 e kadar mesaiye kalıyormuş arkadaşlarım haber verince ben de yıllık iznim de var gitmiyim bari dedim. yürüyüşlere çıktım, anneme gittim, annem bana geldi güzel geçirdim yani..

sizleri çok özledim, geçmişe henüz bakamadım hepiniz çok iyisinizdir umarım..

Hosgeldin adacim.
Iyi yapmisin zaman geçirmisin annenle gezdinde.
Sonuca az kaldi heyecan doruktadir.

Hosgeldin adacim.
Iyi yapmisin zaman geçirmisin annenle gezdinde.
Sonuca az kaldi heyecan doruktadir.

espiciiiiiim günaydın tatlım, hoşbulduk.. evet canım iyi geldi valla dinlendim, tatil yaptım. bugün biraz gezeriz diyorduk ama havayı görünce kaldım evde tabi :)) heyecanım bazen çok bazen de çok donuğum.. hani heyecan yapsam büyü bozulacak gibi geliyor öyle sanki transfer olan ben diilmişim gibi yaşıyorum.. hayırlısı olur inşallah. inşallah ben de güzel haberler verebilirim size :)) sen nasılsın tatlım bebişler nasıl??

cicoooooşuuuuuum özledim seni çoooook :) kuzucum k.valide konusuna giremicem çünkü benimkiyle o ne kadar çok samimi olmak istese de olamıyorum.. k.valide gelin ne olursa olsun çok iyi anlaşıp yakın olamıyorlar nedense hep bir gerilim oluyor.. kural gibi bişi bu.. sen kocanı, bebişini ve kendini düşün lütfen.. herşey çok güzel olacak yenilenmiş evinize :)

devincanım kusura bakma dün çok başağrım vardı ve gece gerçekten 1 saat bile uyuyamamıştım.. abuk subuk konuşmuş olabilirim.. kendimde değildim.. bugün çok şükür baş ağrım daha az. bu arada Allah razı olsun dediğin duayı okudum. Allah kabul eder inşallah. değerin harika darısı başıma inşallaaaah :) topicimizin uğuru devam edecek bizlerle inşallah..

derincim bence iş hoşuna gittiyse kabul et. kendi işini evden yürütmek elbette çok güzel ama kurumsal bir firmada iyi bir pozisyon yükselme şansını beraberinde getirir. hem çocuk hem kariyer yapan çooook. bence devincanın dediği gibi yüreğinin sesini dinle. bu arada bel ağrısı, kasık batması güzel şeyler canikooooooom :)

özüüüüm, hulacım sizler nasılsınız, bebişler nasıl???

duygucum hiç sesin çıkmamış kuşum nerelerdesin?

melocum senden de ses çıkmamış herşey yolunda mıııı?

esracım tedavin hayırlı olacak inşallah

nanelim sen nasılsın, durumda değişiklik var mı, eşin kabul etti mi??

eliften hala haber yok mu kızlar çok merak ediyorum..

canlarım gunaydın herkese hayırlı cumalar..!bu mübarek günde allhım gönlünüze göre wersin insallh..adacım sölemiş miydim bilmiyorum kaynanam hasta 8-9 gun hastahanede kaldık sımdıde gıt gelımız cok hıc vaktım olmuyo gırmeye ama aklım sızde..!:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…