pis bi durummmişallahh Allah kızımızın kıs*****e istediğin gibi gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallahhhhhhhh:)öf cicoş dün çok canımı sıktılar beim yaa (size anlatıymda bana siz fikir verin ben şu anda evden işlerimi idare ediorum.yani homeofis gibi çalışıorum kendi işim.ama pzt bi görüşmeye davet edildim.kurumsal ve büyük bir firmadan iyi bir pozisyon için teklif aldım.pzt görüştüm dünde ikinci kez görüştük.eğer olumlu değerlendirirlerse tekrar arayacaklar görüşeceğiz sonra başlanacak falan.ben başvurmadım referansla ulaşıldı bana.bunu öğrenenler bin tane yorum yaptı yok nasıl olacakmış.şimdi rahat evde yatıp dinleniomuşum.ya hamile kalırsam nolcak mış???yok 11 aylık çocuk kime emanet edilecekmişşşş (ya sanki doğurdum bi aylık çocuğu o an gelen iş teklifine değişio muamelesi gördüm ( 37:bunu söleyenin 7 yaşında çocuğu var çalışıo ve gözleri nerdeyse görmeyen kvaldesi bakıo çocuğa.ders çalıştırmak hep dedsinin işi.ama çocuk onların acayip sinirlendim ya.çocuğuna tahammül edemeyen insanlardan bunu duymak çok sinir bozucu.kaldı ki ben gördünüz 1 ay yattım tyedavide noldu????burad bi sürü çalışan hamiş var yaa (ya da tedavide olan var siz ne düşünüosunuz kızlar bana fikirleriniz lazımm akıl verin sizce ne yapmalıyım???gerçi daha kabul etmiş ve edilmiş diilim ama:)))
Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin inşallah..amin..
ay kızlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.....
Bugün adacandan hiç ses yok değilmi banamı öyle geldi geçmişe bakamadım da...
sen de iyi ki varsın cicoşş..yarım saat kadar önce adacanla konuştum ..sizlere selamı vardı..dün gece pek uyuyamamış...başı falan ağrıyordu yatıyor evde..internete de bağlanmakta sorun yaşıyormuş bugün o yüzden yok ...onun da güzel bir haberini alsaydık...inanın kendiminki kadar sevinicem...
ay çok sevindim canımcım haber alabildiğimize merak etmiştim bende arayacaktım ama müsait olamadım birazda gerginim bugün tatlım neyseki doktorum aradı biraz havam değişti.3.lü tarafma testimde çok güzel çıkmış risk yokmuş prensesim gayet iyiymiş çok sevindim....Allahım bebeklerimizi bizlere bagışlasın amin..Darısı tez zamanda adacanımında olsun vallahi bende çok istiyorum onun da mutlu haberi almasını...
kızlarr şimdi sonuç geldi..509 olmuş...iyi gidiyor sanırım demi?? cumartesi sabah tekrar kan vereceğim..ama hala inanmakta zorlanıyorum ben yaa...anne olacağım Allah'ın izniyle..
canım benim sende iyi ki varsın assıll sen iyi ki varsınnnçok sevindimm minişimiss zımba gibi maşallahı varrrr çok güsel haberr buuu çokkkk 71 aminnnn...Allah sağlıklaaa hayırlısıyyllaaa isizi ve tüm bekleyenleri kavuştursun canım benim.
adacanada geçmiş olsunnnoldu yahu nazara geldi bak şimdiii umarım herşey yolundadırr dualarımız seninle adacaaannn hiçç tasalanma Rabbim hayırlısıyla seninde güzel haberler vermeni nasip etsin inşallahh
canlarım günaydın hepimize hayırlı cumalar olsun..
ben hala evdeyim dün internet bağlantım çok kötüydü giremedim bir türlü... birkaç gün evde dinlenip işe başlayacaktım ama hafta başından beri sürekli gece 21.00 e kadar mesaiye kalıyormuş arkadaşlarım haber verince ben de yıllık iznim de var gitmiyim bari dedim. yürüyüşlere çıktım, anneme gittim, annem bana geldi güzel geçirdim yani..
sizleri çok özledim, geçmişe henüz bakamadım hepiniz çok iyisinizdir umarım..
Hosgeldin adacim.
Iyi yapmisin zaman geçirmisin annenle gezdinde.
Sonuca az kaldi heyecan doruktadir.
espiciiiiiim günaydın tatlım, hoşbulduk.. evet canım iyi geldi valla dinlendim, tatil yaptım. bugün biraz gezeriz diyorduk ama havayı görünce kaldım evde tabi :)) heyecanım bazen çok bazen de çok donuğum.. hani heyecan yapsam büyü bozulacak gibi geliyor öyle sanki transfer olan ben diilmişim gibi yaşıyorum.. hayırlısı olur inşallah. inşallah ben de güzel haberler verebilirim size :)) sen nasılsın tatlım bebişler nasıl??
Sende haklisin herseye her sonuca hazir olmak lazim.
Insallah hayirli olurda senden güzel haberiz aliriz.
Iyiz canim ultrasonum 29 aralik'ta bende sabirsizla bekliyorum. En son 22 kasim'da görmüstüm meleklerimi.
Bende 23 aralik aksami 10 gün tatile ayriliyoruz sirket kapatiyor noel ve yilbasi arasi tekrar 3 ocak'ta is basi yapicam. Iyi gelicek bol bol dinleniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?