Günaydın canlarım mübarek cuma günü rabbim herkesin kalbindekini versin inşallah...
Ay ne yagmur ne fırtına sabah sırılsıklam oldum başıma agrı girdi..
Adacım canım benim vallahi özledim he dün hiç ugramamşısın merak ettin o başagrısı olabilir tatlım biraz gerginlik ve stres var normaldir.
Devincim annelik nasıl gibiyor melegini görmeye ne zaman gideceksin bakalım...
Nanelim ses ver canımcım diyete devam mı ?
Meloş allah yardımcınız olsun canım vaşden iyileşsin yine dönersin sahalara :))
özüm den hiç haber yok bende günlerdir gergindim ya herşeyi boşladım çok agladım ama...prensesimden özür diliyorum devamlı am atutamıyorum kendimi hormonlardan dolayı sanırım..
Derin kız bu sabah ugramamıssın buldun yagmurlu havayı oh yan gel yat biz prensesimle çalışıyoruz.
Espicim kuşum 29 aralıkta göreceksin maşallah ya sende ne merak vardır bilirim..Allahım ikisinide korusun amin...Vallahi noel tatili geçenlerdede bayram tatılı derken siz iyisiniz canıkom melekleirnle eşinle evde istirat vallahi...
cicoşşş canımcım nasılsın?
ben pek iyi değilim bugünlerde hamile yada bebek görünce başlıyorum ağlamaya iyice sinirlerim bozuldu son zamanlarda
sabah erkenden hastaneye gittim kan alındı hormonlara bakacakmış doktorum, yarında eşimle görüşme için randevu verdi. hem yumurtalara bakacağım hem de sizlerle konuşmak istiyorum dedi..
doktorlar konuşurken de başldadım arğlamaya, zor sakinleştirdi. iyice kötü oldum ben ya
Günaydin cicim.
Cümlemize hayirli cümalar diliyorum.
Hiç sorma merak olmaz mi birde özlem var. Onlari görmek istiyorum insan merak ediyor iyiler mi diye birde bÜyûmüsler mi minik fasülyeler.
Evet canim iyi bir tatil edicez. Ne yapalim kurban bayraminda tatilimiz yoktu. Bizde fransizlara uymak zorundayiz ama isime geliyor cicim.
Belki ben ocak'tan itibaren evde çalisicam. Araba iyi degilmis tabii bu ayin kontrolünde belli olur.
Patron'lar sicak bakiyorlar benim isimi yapacak kimse yok. Eve telefon hatti açtirmayi düsünüyorlar.
Hayirlisi bakalim henüz ortada birsey yok.
Cicim birde ben dogumdan sonra 22 hafta annelik izni oluyor ikiz oldugu için
günaydııı ancaakkkk:)
cicoşum vallahi nası bildin 11 i geçiyordu kalktığımdaaaanası uyudum anlayamadım yaaaa ama kasığımda bi hassasiyet var böleee tuhaf bi duygu.midem bulanıyor ama o sinüzitten diye düşünüorum.gerçi yok başağrım ama ne bilim.pöfff ayy ben çalışayım prensesinle senin yerine yaaaaa canım üşütme sakn sıkı giyin aman diyeyim ilaç milaçda yok şimdi. aman diyim
adacaannn hoşgeldiin oh tatil yap tebii tadını çıkar rahatsızsın sandık iyi olman harika haberrrr)nası hissediosun bakemmmm
melocum naneli espii devin hepiniseee muaahhhhhnasılsınıızzz
cicoşşş canımcım nasılsın?
ben pek iyi değilim bugünlerde hamile yada bebek görünce başlıyorum ağlamaya iyice sinirlerim bozuldu son zamanlarda
sabah erkenden hastaneye gittim kan alındı hormonlara bakacakmış doktorum, yarında eşimle görüşme için randevu verdi. hem yumurtalara bakacağım hem de sizlerle konuşmak istiyorum dedi..
doktorlar konuşurken de başldadım arğlamaya, zor sakinleştirdi. iyice kötü oldum ben ya
canım benim seni çok iyi anlıyorum ah ah bilmezmiyim sabır tatlım sabır yanlızca bunu diyebiliyorum hangi lafla seni teselli etmeye kalksam boş bunu kendimden biliyorum...
Her yıl başına hamile olarak girmeyi hayal ederdin sokakta hamile görsem hayran hayran bakardım bu sitede hamile haberi aldıgımda benım için imkansızmıiş gibi düşünürdüm 1 yıl bu siteye ugramadım bilirisn kayıptım...Zamanla sabırla çözülüyor inan bana cnaım arkadaşım..Hatta dün aksam prensesin odasındaydık eşimle hey gidi dedim rabbime şükürler olsun 4 yıldır benım bebeğim yok olmayacak herhalde diye düşünürken şimdi hamileyim ve kızım olacak allahın işi işte dedim..
canım harab etme kendini.çok zor günlerama geçecek inan!!ama deşarj oluyorsan ağla o ayrı.bende çok ağladım.Mübarek Ramazanda öğrendik oruçlu oruçlu ne göz yaşı döktüm anlatamam.biz hep senin yanındayız.inan hamişliğini konuşacağımız günler uzak değil.baksana zaman ne kadar hızşlı geçiooo.nolur üzme kendini bu halde tedavi olsanda sonuç baştan negatif.çünkü stres bu işin en pis düşmanı
oh oh maşallah epey izin yaptın kız sen geçenlerdede evdeydin bizimkurban bayramı tatılındne önce he he transfer zamanımıydı acaba ??Ooo dogumdan sonra evde eepey kalacaksın maşallah büyür bebişlerin sonrası için allah büyük....İşleri evden takip edersen süper olur git gelden kurtulursun darısı benım başıma :)))
Ay insan özlemezmi gülüm hemde nasıl prensesimi gördüğüm gün en mutlu günüm oluyor...İyi oldugunu bilmek herşeye deger..
bana da hayal gibi geliyor, hatta hayal bile değil.... eskiden içinde bebiş olan hayallerim vardı onlarda kalmadı... bugün o kadar çok ağladım ki.... dün öyle, önceki gün öyle... sebepte armıyorum artık durduk yere başlıyorum ağlamaya... eşimde napıcanı şaşırdı.
sinirlerim bozuldu artık. teselli verecek bişi olmuyor ki, söylenenler bile teselli olmıyor ki... zamanla alışırız, bazı durumları kabuuleniriz belki. yada böyle gider...
kafam karmakarışık hiç bişi düşünemiyorum bile...
canım harab etme kendini.çok zor günlerama geçecek inan!!ama deşarj oluyorsan ağla o ayrı.bende çok ağladım.Mübarek Ramazanda öğrendik oruçlu oruçlu ne göz yaşı döktüm anlatamam.biz hep senin yanındayız.inan hamişliğini konuşacağımız günler uzak değil.baksana zaman ne kadar hızşlı geçiooo.nolur üzme kendini bu halde tedavi olsanda sonuç baştan negatif.çünkü stres bu işin en pis düşmanı
Evet cicim haklisin her ay bir tatilimiz oluyor bizimInsallah hep böyle devam eder
Ben transferden sonra bir hafta evde kaldim doktor izin vermisti.
Kasim ayinda 4 gün tatil oldu Ohhhhhhhhhhhhhh kebap vallaaaaaaaaa.
Iki hafta sonrada noel. Ohhhhhhhhhhh gel keyfim gel.
Sonrada evde olabilirimKeyfimize rahatimiza diyecek yok.
Sen neden patronla konusup evden çalismiyorsun bence senin içinde iyi olabilir.
Insallah meleklerimde iyidir.
Aynen canim ben iyi olduklarini görmek istiyorum kalplerin tik tik tik duymak heyecan verici.
Allahim herkesi nasip etsin bu duyguyu yasamak.
tek diyebileceğim şey emin olki geçecek sabırlı ol tatlım...Hepimizin bünyesi farklı kuşum 2 yılda saldın yelkenleri böyle olmazki ama ben 4 yıl olmadıgını bilerek yaşadık ama yıkılmadım evet ilk başlarda çok agladım haykırdım evin duvarları şahit ama zamanla şimdi sırası değil diye erteledik bende alıştım...Bize kalsa şimdide sıraıs değildi anlattım biliyrosun ama nasip mişki dr gittik ve herşey gelişti..
canım bizim bazı sorunlar var, beklemek bişey değiştirmeyecek. belkide bu yüzden çok gerginim. eşimin sakinliği, beklemeyi tecih etmesi belki bu kadar çok gerdi beni...
ben biran önce olsun istiyorum. anne olmayı çok istiyorum. 2 yılda saldım kendimi belki ama sanki 2 yıl değil de 10 yıl gibi geçen zaman....
günaydııı ancaakkkk:)
cicoşum vallahi nası bildin 11 i geçiyordu kalktığımdaaaanası uyudum anlayamadım yaaaa ama kasığımda bi hassasiyet var böleee tuhaf bi duygu.midem bulanıyor ama o sinüzitten diye düşünüorum.gerçi yok başağrım ama ne bilim.pöfff ayy ben çalışayım prensesinle senin yerine yaaaaa canım üşütme sakn sıkı giyin aman diyeyim ilaç milaçda yok şimdi. aman diyim
adacaannn hoşgeldiin oh tatil yap tebii tadını çıkar rahatsızsın sandık iyi olman harika haberrrr)nası hissediosun bakemmmm
melocum naneli espii devin hepiniseee muaahhhhhnasılsınıızzz
Oh hanfendi uyumuş dogru tahmın he heistanbuldaki havayı bilmeyen yoktur bende evde olsam uyurdum eskiden ama hamilelikten sonra sabah 7 de uyanıyorum evdeyken olan eşime oluyor açım hadi uyanda kahvaltı edelim diyorum ...adamı uyutmuyorum....Eee baba olmak kolaymı..
yarın akşama misafirlerim geliyor ne yapsam diye düşünüyordum..Ama buldum arkadaşım 1 çeşit yapacak valdem poğaça börek yapacak bende salata çeşitlerini yapacagım oldu bitti işde :)))
Nanelim bende ilk evlendiğimde sorunlarımızın oldugunu ögrendim ama maddiyattan dolayı erteledık hep ama bu erteleme 4 yıl sürdü taki arkadaşımın bana baskısına kadar...Bu kadar zamandır olmuyor diye beklıyorusn ya durum ilerlediyse ya hiç olmazsa dr git son durumu ögren yine bekle dedi arkadaşım onun dr randevu aldık sorun aynıydı :)))) mikroenjeksiyon dedi dr aslına bakarsanız normal yoldanda olabilirmiş ama 4 yıldır hiç korunmadıysanız dahada beklemenın anlamı yok düşünün dedi doktor öyle odadan çıktık.Hemşire geldi tedaviye başlamak isterseniz yapılacaklar bunal rşu tarihte başlayın dedi biz eve geldik eczanedne ilacı aldık pırt diye başladık eve gelınce konusalım edelım olmadı..Demekkı nasıpmıs agzımız dılımzı baglandı çünkü doktorun odasında biz biraz düşünelim bu ay ramazan ayı felan dedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?