Benim evden takıp etmem biraz zor oluyor işyeirnden daha saglıklı oluyor..Şimdilik böyle bakalım...Belki ilerleyen zamanlarda hem işe gelip gitmek benım için iyi oıluyor yürüyorum merdiven çıkıyorum spor oluyor...Vallahi bol bol dinlenin bizim yerimizede......Az kalmış 29 una canım ben ocak 10 da görebileceğim nasipse detaylı ultrasonda inşallah....her yerini daha net renkli inceleyecekler...Bu arada 3 lü tarama testimde güzel çıktı..İlk başlarda 3 aya kadar doktorum 2 haftada bir çagırıyordu artık ayda 1 kereye düştü çok özlüyorum ya çok merak ediyorum onu...
Nanelim bende ilk evlendiğimde sorunlarımızın oldugunu ögrendim ama maddiyattan dolayı erteledık hep ama bu erteleme 4 yıl sürdü taki arkadaşımın bana baskısına kadar...Bu kadar zamandır olmuyor diye beklıyorusn ya durum ilerlediyse ya hiç olmazsa dr git son durumu ögren yine bekle dedi arkadaşım onun dr randevu aldık sorun aynıydı :)))) mikroenjeksiyon dedi dr aslına bakarsanız normal yoldanda olabilirmiş ama 4 yıldır hiç korunmadıysanız dahada beklemenın anlamı yok düşünün dedi doktor öyle odadan çıktık.Hemşire geldi tedaviye başlamak isterseniz yapılacaklar bunal rşu tarihte başlayın dedi biz eve geldik eczanedne ilacı aldık pırt diye başladık eve gelınce konusalım edelım olmadı..Demekkı nasıpmıs agzımız dılımzı baglandı çünkü doktorun odasında biz biraz düşünelim bu ay ramazan ayı felan dedik...
Espi kuşum benim 2 li tarama testi ve 3 lü tarama testi ile ilgili detaylı bilgileri ögrenebileceğin siteyi sana msnden göndereceğim ok....Kısa cası aslında down sendromu ile alakalı ama detayını ögrenmek istersen göndereyim...Ense kalıngımıza bakıldı herşey yolundaydı...
Devincim taze annemiz nasil ?
merhaba kızlar...benim canım hiçbişey istemiyor...hiç açlık hissetmiyorum...bu normalmi sizce?? bi de benim çok uykum geliyor...akşamları 9 gibi yatıyorum...bunun için de çok erken değilmi??
nanelim üzme kendini canım...herşeyin vakti zamanı vardır..ben 7 yıldır evliyim...tek yumurtalığım yok ve diğer yumurtalığım da kist içindeydi...ilk gittiğim hastanedeki doktor 2 yumurtalığını da alcaz asla çocuğun olmayacak dedi bana...ama bak kısmette hamile kalabilmek te varmış...
adacım dün bişey demedin bana merak etme :))Allahım duanı kabul etsin inşallah...
cicoşşş canım benimm bu havada bile bu kadar enerjiyi nerden buluyosun sen?? maşallah maşallah...
derincim...benim hiç belirtim yokken bile sol kasığımda gıdıklanma vardı...sen de hamile olmayasın??? hatta inşallah hamilesindir...
espoircim ne güzel tatil yaklaşmış bolca dinlen...
kızlar prensesime isim bulmakta zorlanıyorum aklımızda çok isim var ama işte budur diyemiyoruz yahu ne kadar zormuş erkek olsaydı ismi hazırdı ama kız olunca kalakaldık...Kız ismini daha önceden hiç konuşmamıştık..
ada-asya-duru-almina-mina-eylül-nisa-irem-maya-naz-alya-elvin ve benzeri isimler var nedense işte budur diyemiyorum ben son kararı ben vereceğimde :)))))
taze annecik yerim seni kız bebeğini kondurdun göbüşüne artık rahat ol belirti arama :)) Geçti o günler artık...Ben ilk 3 ay çok yedim bulantım ve ögürtüm vardı biliyorsunuz ama çok uyudum sayılmaz oda ilk aylarda bu arada 6 haftadan sonra bulantılarım başladı erkenden yani...ilk başda deniyorki ikinci testi göreyim öyle sonra kalp atışları derken her ultrason gününü iple çekiyorsun o korkun içinde hep var oluyor..Ama özde benimle beraber mesela onda bulantı ögürtü yok iştah yok ben devamlı yıyordum şimdide benım iştahım yok mesela...
ya cicoşum biçok şey için çok erken biliyorum..ama ne bileyim zor bulunca böyle bişeyler inceleniyo...bide ilk transferimde çok umutluydum ben bunda hiçç ümidim yoktu hala şoktayım o yüzden...Allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah...
canım ben hala inanamıyorum...ultrasonda görmeden de inanamayacağım sanırım...iştahsızlık ve bol uyku dışında hiçbir şikayetim yok şimdilik...
oyyy cicoşum yaaaa:)mak 4 harfli isimlerdeyiiiz demekkkkayy ne zor karar vermeekkkkkk ben bi bakıcam sana alternatiff zaten bende yazdığın isimlerdeyim genelde ama vakit bol bende prensese düşünelim birasda bisss elbisesinide yerim ben onuuuuun yeriimmmm
devincimm ya hamiş hamiş dua et bana yaa valla öle bişi var ama kafama olumlu ihtimal getirmiorum düşük ihtimal yok canım vs diyene biliymm ohh uykuculukda başlamışş efemmm ohh mşisss:)Ama beslenmelisinn:)bence sevinçten o açlık hissetmemek ben çok sevinince hiiç acıkmam çok üzülüncede meyve vs.atıştır hepp vitamin dolsunn göbişin
oyyy cicoşum yaaaa:)mak 4 harfli isimlerdeyiiiz demekkkkayy ne zor karar vermeekkkkkk ben bi bakıcam sana alternatiff zaten bende yazdığın isimlerdeyim genelde ama vakit bol bende prensese düşünelim birasda bisss elbisesinide yerim ben onuuuuun yeriimmmm
devincimm ya hamiş hamiş dua et bana yaa valla öle bişi var ama kafama olumlu ihtimal getirmiorum düşük ihtimal yok canım vs diyene biliymm ohh uykuculukda başlamışş efemmm ohh mşisss:)Ama beslenmelisinn:)bence sevinçten o açlık hissetmemek ben çok sevinince hiiç acıkmam çok üzülüncede meyve vs.atıştır hepp vitamin dolsunn göbişin
Kılzar bugün mübarek cuma günü özlem için dua edelim lütfen az önce konuştum dün kontrol için dr gitmiş dr dogum başlamış kese aşağıya inmiş hissetmiyormusun demiş yok agrım yok demiş agrın var ama sen hissetmiyorsun demiş şimdi hastanede devamlı yatacak takıp edılıyormuş allahım özü ve bebeğini korusun dr u 28 haftaya kadar gelse bize yeter demiş..inşallah biraz daha bekleyebilir prenses..Kaybetmekten çok korkuyor dua edlim lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?