Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Aslinda benim içinde iyi geliyor is yerine gelmek is arkadaslarimla girgir samata.
Ama araba kullaniyorum buda beni çok sarsiyor yollar sukur oluyor kaldirim oluyor yavas gitsen arkadan kornaya basiyorlar soluyorlar
Doktorum dedi en geç 4cü ayin sonunda birakmaz zorunda kalicam.
Durumum iyi gittigi sûrece bende bunu diliyorum ise gelip gidicem.
Geçen ultrason'da hersey iyi dedi 5 hafta sonra görüselim bu kez daha derin bir ultrason olur. Ve bundan sonra her 3 haftada bir gidicem.
Ben daha yapmadim o ense ölçümü 2li 3lu tarama. Bu gidisimde yaptirir.
Fakat bu 2li 3lÜ tarama ne oluyor ben anlamadim fransizcasinida bilemiyorum.

aynen ben katılıyorumm cicoşumaaa nasipsee eğerrr ağzın diliin bağlanııırrrrr

Nanecim acele etme bu kadar. Herseyde vardir bir hayir.
Bizimki bir 1,5 yil sürdÜ. Acele etmeden. Bizdede oldu ertelemeler ben hep dedim olacaksa olur geç olsun iyi olsun.
Sikma canini bu kadar. Aslinda ise gitmek senin için daha iyi olur.
Evde kalirsan dahada çok düsünürsÜn aglarsin. Bu kadar Üzme kendini.
Elbet sende anne olacaksin vakti zamani geldiginde.
Iki yildir bekliyorsun sen kimisi 5 yil 10 yil bekleyen var.
Toparla kendini canim.

Espi kuşum benim 2 li tarama testi ve 3 lü tarama testi ile ilgili detaylı bilgileri ögrenebileceğin siteyi sana msnden göndereceğim ok....Kısa cası aslında down sendromu ile alakalı ama detayını ögrenmek istersen göndereyim...Ense kalıngımıza bakıldı herşey yolundaydı...

Iyi olur cicim yolla sen bana.
Insallah benimkide temiz çikar.
Prensesimiz güzel bir prenses oucak

merhaba kızlar...benim canım hiçbişey istemiyor...hiç açlık hissetmiyorum...bu normalmi sizce?? bi de benim çok uykum geliyor...akşamları 9 gibi yatıyorum...bunun için de çok erken değilmi??

nanelim üzme kendini canım...herşeyin vakti zamanı vardır..ben 7 yıldır evliyim...tek yumurtalığım yok ve diğer yumurtalığım da kist içindeydi...ilk gittiğim hastanedeki doktor 2 yumurtalığını da alcaz asla çocuğun olmayacak dedi bana...ama bak kısmette hamile kalabilmek te varmış...

adacım dün bişey demedin bana merak etme :))Allahım duanı kabul etsin inşallah...

cicoşşş canım benimm bu havada bile bu kadar enerjiyi nerden buluyosun sen?? maşallah maşallah...

derincim...benim hiç belirtim yokken bile sol kasığımda gıdıklanma vardı...sen de hamile olmayasın??? hatta inşallah hamilesindir...

espoircim ne güzel tatil yaklaşmış bolca dinlen...

kızlar prensesime isim bulmakta zorlanıyorum aklımızda çok isim var ama işte budur diyemiyoruz yahu ne kadar zormuş erkek olsaydı ismi hazırdı ama kız olunca kalakaldık...Kız ismini daha önceden hiç konuşmamıştık..

ada-asya-duru-almina-mina-eylül-nisa-irem-maya-naz-alya-elvin ve benzeri isimler var nedense işte budur diyemiyorum ben son kararı ben vereceğimde :)))))

Son düzenleme:

taze annecik yerim seni kız bebeğini kondurdun göbüşüne artık rahat ol belirti arama :)) Geçti o günler artık...Ben ilk 3 ay çok yedim bulantım ve ögürtüm vardı biliyorsunuz ama çok uyudum sayılmaz oda ilk aylarda bu arada 6 haftadan sonra bulantılarım başladı erkenden yani...ilk başda deniyorki ikinci testi göreyim öyle sonra kalp atışları derken her ultrason gününü iple çekiyorsun o korkun içinde hep var oluyor..Ama özde benimle beraber mesela onda bulantı ögürtü yok iştah yok ben devamlı yıyordum şimdide benım iştahım yok mesela...

Son düzenleme:

çok zor demi isim bulabilmek...gene kız ismi çok arasından seçmek mesele...erkek isimlerinde seçilecek grup bile oluşturamıyorum ben...sizin hazır olan erkek isminiz neydi?? ben kızım olursa defne düşünüyorum...ama erkek ismi yok (

ya cicoşum biçok şey için çok erken biliyorum..ama ne bileyim zor bulunca böyle bişeyler inceleniyo...bide ilk transferimde çok umutluydum ben bunda hiçç ümidim yoktu hala şoktayım o yüzden...Allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah...

amin canım amin saglıcakla kucagına alırsın inşallah.....Belirti arama derken kendini yok yere kasma üzme anlamında dedim..Artık hamilesin tadını çıkart nasip kısmet bu sefrekineymiş düşün hemde dondurulmuşla rabbim çok büyük.....Kız ismi çokta işte budur diyemiyorsun erkek ismi Ahmet Berat olacaktı...Çok önceden karar verdiğimiz bir isimdi ama yıllardır bekledik bekledik şimdi hamileyim ve kızım olacak aslında onada ben ecrin diyordum hep Ecrin naz ama bizim arkadaş benden önce davrandı :)))))

Son düzenleme:
Dün akşam kızıma saten elbise aradım yazlık 3 aylıkken giyebilsin diye istediğim gibi bulamadım babası saten fiyonklu toz pembe ayakkabı almış hediye paketi yaptırmış ,hastane çıkışı almış bende deidm one hayatım diyorki kızıma aldım ben dah abişey alamadım :)))))

oyyy cicoşum yaaaa:)mak 4 harfli isimlerdeyiiiz demekkkkayy ne zor karar vermeekkkkkkben bi bakıcam sana alternatiff zaten bende yazdığın isimlerdeyim genelde amavakit bol bende prensese düşünelim birasda bissselbisesinide yerim ben onuuuuun yeriimmmm

devincimm ya hamiş hamiş dua et bana yaa valla öle bişi var ama kafama olumlu ihtimal getirmiorum düşük ihtimal yok canım vs diye ne biliymmohh uykuculukda başlamışş efemmm ohh mşisss:)Ama beslenmelisinn:)bence sevinçten o açlık hissetmemekben çok sevinince hiiç acıkmam çok üzülüncedemeyve vs.atıştır hepp vitamin dolsunn göbişin

Kılzar bugün mübarek cuma günü özlem için dua edelim lütfen az önce konuştum dün kontrol için dr gitmiş dr dogum başlamış kese aşağıya inmiş hissetmiyormusun demiş yok agrım yok demiş agrın var ama sen hissetmiyorsun demiş şimdi hastanede devamlı yatacak takıp edılıyormuş allahım özü ve bebeğini korusun dr u 28 haftaya kadar gelse bize yeter demiş..inşallah biraz daha bekleyebilir prenses..Kaybetmekten çok korkuyor dua edlim lütfen.....

canım ben hala inanamıyorum...ultrasonda görmeden de inanamayacağım sanırım...iştahsızlık ve bol uyku dışında hiçbir şikayetim yok şimdilik...

Hepimiz ayniydik ne zaman ki ultrasonda görürsem o zaman rahatlarim diyorsun.
Ama cicosun dedigi gibi ultrason'da görmek yetmiyor korkular hep var hepte olucak ne zaman saglikli kucagimiza aliriz o zaman rahatlariz diyoruz. Bencede o zaman onlarla ilgilenmek gerekicek bakim hastalik derken. Anne olmak kolay degilmis.
Bende erkenden uyuyorum aksamlari ve benim istahim yerinde midem eskiyor bulaniyor ama kusma ögürme yok.
Insallah ileridede sikayetlerin olmaz.

Tamam canımcım sağol düşün bakalım sende bir çok isim var ama nedense içinden işte budur diyemiyorsun...hayırlısı olsun...Vallahi canım sen aşılamayı hafife almak o belırtıler hayra alamet olabilir ama sen yinede takılı kalma arkadaşım gelirse süper olur güzle haber gelmezsede canı sagolsun yola devam demi..Gelene kadar marş marşşşşş

evet derincim yaaa...bendeki ilk tek ve son belirti oydu..sol kasığım gıdıklanıyordu..ağrı diyemem ...nasıl bişey olduğunu da anlatamam o yüzden gıdıklanma diyorum...inşallah senin de öyledir ve hamilesindir..sen de adacan da hamile olun..beni yalnız bırakmayın hadii...

çok üzüldüm yaaalütfen konuşursan bi daha geçmiş olsun dileklerimi ilet canımAllahh yar ve yardımcısı olsunnnMübarek cumalar yüzü suyu hör*****e bebeğimizi özlemimizi korusuunnninşallahhhh gelip herşey bitti iyiyim diyeceği gün yakın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…