Kılzar bugün mübarek cuma günü özlem için dua edelim lütfen az önce konuştum dün kontrol için dr gitmiş dr dogum başlamış kese aşağıya inmiş hissetmiyormusun demiş yok agrım yok demiş agrın var ama sen hissetmiyorsun demiş şimdi hastanede devamlı yatacak takıp edılıyormuş allahım özü ve bebeğini korusun dr u 28 haftaya kadar gelse bize yeter demiş..inşallah biraz daha bekleyebilir prenses..Kaybetmekten çok korkuyor dua edlim lütfen.....
Kılzar bugün mübarek cuma günü özlem için dua edelim lütfen az önce konuştum dün kontrol için dr gitmiş dr dogum başlamış kese aşağıya inmiş hissetmiyormusun demiş yok agrım yok demiş agrın var ama sen hissetmiyorsun demiş şimdi hastanede devamlı yatacak takıp edılıyormuş allahım özü ve bebeğini korusun dr u 28 haftaya kadar gelse bize yeter demiş..inşallah biraz daha bekleyebilir prenses..Kaybetmekten çok korkuyor dua edlim lütfen.....
Derincim amin amin kuşum vallahi üzülmeden aklın takılmadan olmuyor hamilelikte hassas olunuyor bu aralar benım hormonlar acayip çalışıyor hayırlısı olsun canım dualarımız özlem için....
Bu arada Miray ismi nasıl ?????? Miray Naz,Miray Su,Miray Deniz,Miray Nisa,Miray Duru Miray Nur fikir lütfen değişik isimolsun istiyorum
Cicim sen iki isim takmaya karar verdin.
Miray bana erkeksi geldi.
Bizim tanidigimizin oglu var ismi MIRAN.
Canım iki isim istemiyorum ama benim istediğim moder isimler ailelere karşı farklı geliyor kiminin isme dili dönmüyor yada kuranda geçmiyor muhabbeti yapıyorlar evet haklılar kuranda geçen isim olmasını bende istiyorum bu yüzdende iki isim arıyorum..Bizim müşterimiz var bayan ismi Miray
Mıran burda dizilerde erkek ismi zaten dogru canım..
Canım iki isim istemiyorum ama benim istediğim moder isimler ailelere karşı farklı geliyor kiminin isme dili dönmüyor yada kuranda geçmiyor muhabbeti yapıyorlar evet haklılar kuranda geçen isim olmasını bende istiyorum bu yüzdende iki isim arıyorum..Bizim müşterimiz var bayan ismi Miray
Mıran burda dizilerde erkek ismi zaten dogru canım..
ya kızlar hani ne demiştik 2011 e kimse bos girmicek diye hadi bakalım, adacanım şeytanın bacağını kır ...sen kırarsan boş kalmıcak topicte nede olsa sen bizim yıldız avcısı başımızsın:) bize bu enerjiyi sen verdin artık sıra sende
derincim hadi bakalım,,senın ıcınde oyle tembellık yok durmak yok....anne olcas bız anneee
bu arada benımkı erkek gıbı gorunuyomus dedı doktor gercı cok kucuk daha ama bı cıkıntı sezdı heralde orda:))
bu arada tum tup bebek yaptıran ve progesteron destegı alan arkaldaslar, aklınızda olsun sıddetlı kasınma baslarsa benım gıbı ıhmaletmeyın yada doktorunuza ıhmal ettırmeyın... bu kolestaz denen melet kasınma basladıgında tesbıt edılsymıs sarılıga kadar gıtmezmısben ılaca devam ettıkce dahada agırlastım.. aman aklınızda olsun... sızın basınıza gelebılır yada etrafınızda duyarsanız uyarın. cunku Allah korusun bebegede zarar verebılıyo durum .. aneyı mahfedıy zaten de...
ay valla dılım sısmıs yaa.. Allah saglık sıhat versın ınsana ... hergun gırıyım yazıyım suraya yaa...
hepınızı cok optummm ..
sımdıden ıyı hafta sonları........
ya kızlar hani ne demiştik 2011 e kimse bos girmicek diye hadi bakalım, adacanım şeytanın bacağını kır ...sen kırarsan boş kalmıcak topicte nede olsa sen bizim yıldız avcısı başımızsın:) bize bu enerjiyi sen verdin artık sıra sende
derincim hadi bakalım,,senın ıcınde oyle tembellık yok durmak yok....anne olcas bız anneee
bu arada benımkı erkek gıbı gorunuyomus dedı doktor gercı cok kucuk daha ama bı cıkıntı sezdı heralde orda:))
bu arada tum tup bebek yaptıran ve progesteron destegı alan arkaldaslar, aklınızda olsun sıddetlı kasınma baslarsa benım gıbı ıhmaletmeyın yada doktorunuza ıhmal ettırmeyın... bu kolestaz denen melet kasınma basladıgında tesbıt edılsymıs sarılıga kadar gıtmezmısben ılaca devam ettıkce dahada agırlastım.. aman aklınızda olsun... sızın basınıza gelebılır yada etrafınızda duyarsanız uyarın. cunku Allah korusun bebegede zarar verebılıyo durum .. aneyı mahfedıy zaten de...
ay valla dılım sısmıs yaa.. Allah saglık sıhat versın ınsana ... hergun gırıyım yazıyım suraya yaa...
hepınızı cok optummm ..
sımdıden ıyı hafta sonları........
Arkadaslar hepinize iyi hafta sonlari diliyorum.
Kendinize ve yildizlarina iyi bakin.
çok şüküüüür eliif ayy çok korkktuk yaa bişi oldu diyeeeeAllahıma çok şükür bebiş seninleee bugün ne güzel haberler aldık ya bide özleme üzülmesek tatlım ben geçen perş aşılama oldum.beklemedeyim tabe çok talepkar diilim şans az ama olsun artık.seni epimiz çok merak ettik inan çok vallahi çıkmadın aklımdan hiççççç ama iyi isen bebiş senleyse çok şükür der deriiin bi soluk alırıs vallahiiiii ayy seni görmek çok güsellll ben kedimi aşı için çıkartıcam eni şimdi gördüm kapıdan döndüm nerdeyse eşim gülüo ayrıl lap toptan diye:2:çıkmalıyım ama görüşelim tekrar gelince yine gircem detay ver baklalım sen yaz ben gelince okuym ne oldu ne bitti tehlike var mı????
elifcim hoşgeldin...merak ediyorduk seni uzun zamandır..ama senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim..o kadar şeye rağmen hala seninle olduğuna göre korkma artık bişeycik olmaz minik prensine..allahım bundan sonra sağlık versin ikinize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?