Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Allah korusun özlemi ve kizini.
Su an kaç haftalik hamile ?

oyy canım benim yaa...Allahım yardımcısı olsun..bebeğini ona bağışlasın inşallah..konuşursan birdaha sevgilerimizi ve dualarımızın onunla ve minik kızıyla beraber olduğunu söyle cicoşum..

inşaaalhhh devincim yaaaa inşallahhhhhdevre olurus hepp berabeerr:)

hakılısın cicoşş getirene kadar devam Allah güç verdikçe tebiisim ne zor yaa şöle bi düşündümde üçüz beşiz olmalı heh hepsini koy gitsin

çok hüzünlendim ya özleme takıldı kafam

Valalhi benimde kafam bir anda daldı gitti aklım onda pek konuşamadık hastaneden telefon çekmıyordu şimdi bebek takip edilecek inşallah herşey yolunda olur....Handeyede haber verdim arayacaktı.Belki o net konuşabilir..Evden bol bol dua et dedim...Tekrar konuşursam iletirim kızlar...

aman cicoşum devinim siz çok germeyin kendinizi hee üzülüyoruz ama ben ikinizin yerine de üzülürüümm tek kişilikkenkendinizi koruyuun sağlıklıı lazımsınız bize özleme bol bol dua cici kızımız bırakmaz bizi ben biliyoruummmRabbim ona yardımcı olacak inşallahhhh...inşallaahhhhh...

Derincim amin amin kuşum vallahi üzülmeden aklın takılmadan olmuyor hamilelikte hassas olunuyor bu aralar benım hormonlar acayip çalışıyor hayırlısı olsun canım dualarımız özlem için....

Bu arada Miray ismi nasıl ?????? Miray Naz,Miray Su,Miray Deniz,Miray Nisa,Miray Duru Miray Nur fikir lütfen değişik isimolsun istiyorum

Cicim sen iki isim takmaya karar verdin.
Miray bana erkeksi geldi.
Bizim tanidigimizin oglu var ismi MIRAN.

Cicim sen iki isim takmaya karar verdin.
Miray bana erkeksi geldi.
Bizim tanidigimizin oglu var ismi MIRAN.

Canım iki isim istemiyorum ama benim istediğim moder isimler ailelere karşı farklı geliyor kiminin isme dili dönmüyor yada kuranda geçmiyor muhabbeti yapıyorlar evet haklılar kuranda geçen isim olmasını bende istiyorum bu yüzdende iki isim arıyorum..Bizim müşterimiz var bayan ismi Miray
Mıran burda dizilerde erkek ismi zaten dogru canım..

Son düzenleme:

Tamamda canim haklisinda ama biri NAZ derse digere MIRAY.
Zavali prensesimiz hangi isime kulak asicak.
Bende iki isim koyabilirim ama ilk isim'le tanilicak bebekler.
Ikinci'yi kuran'da geçen bir isim düsünüyorum. Ama o isimle seslenmicez.
Tabii bu benim görüsÜm. Herkesin düsüncesi farkli.
SOnuçta prensesi her isim yakisir diyorum ben

cicoşummm göbek isim koy sende nüfusa yazdırmana gerek yokk o kuranda geçsede oluyor bildiğim kadarıyla.şimdi biizm yeğen doğdu adı yiğit ama göbek adını kuarnda geçen bi ad koyalım dedik kvaldesi çıldırdı arda göbek adı olsunnn hiç benim dediğim olmuyo diye mecbur göbek adada onu koyduk ki ben özellikle kuaranda geçen olmalı diye uyarmıştım göbek adının salaklar şimdi kimliğede yiğt arda yazdırmış aradımfırça kaydım kvaldesine madem böle yapıcaktınız niye kuranda geçen başka bi isim koymadık göbelk adına kimliğe yazılmasın alüzüm yoktu göbek adının dedi.ama bizim niyetimiz halis Allah biliyor günahı boynuna dedim kadınao düşünsün şimdi.benim adımda kuranda geçmiyor ama göbek adım geçiyor ailem den öle gördüm.böle yapmanı tavsiye edebilirimiki isim okunur biri kimliğe yazılır

arkadaslarım herkese yenıden merhaba
cok zor bır donem sonunda tekrardan kendıme geldım ve buraya yazma gucunu buldum kendımde ...
gecmısı okudumda ne kadar cok sey degısmıs su 1 ay ıcınde..

benı bılıyosunuz en son sarılık olmustum ve yatak dosek dusmustum resmen.. kullandıgım pogestan hapı suclu bulundu ve bunu onun yaptıgı sonucuna varıldı..ılacı hemen kestık tabı.. ama bu donemı de korkuyla gecırdım progestan olmadan dusuk rıskı oluyodu cunkü tüp oldugu ıcın..
bı yandan halsızlık cıldıracak sıddette kasıntılar ıstahsızlık bı yandan lekenlemelerım oldu..
zor gunler gecırdım anlayacagınız ınsallah artık aranızdayım
kan degerlerım nıspeten normale yaklastı kasıntılarım azaldı ama hala devam edıyor bırde tum vucut yara beere ıcındeyım.. ama sukur Rabbıme kı ben bunları cekerken bebegım benımle kaldı.. ınsallah o saglıklı olur dıye dua ettım hep kabul olmustur onsallah bugun ıkılı tarama testı yaptırdık pazartesı sonucu cıkcak ınsallah..

herkese soylıcek sorucak cok seyım bırıkmıs :

devıncım tebrık edıyorum canım Allah hayırlı ugurlu etsın ınsallah saglıkla alırsın mınıgını kucagına..

adacanım sende gun sayıyosun heralde mutlu haberlerını beklıyorum heyecanla

derıncım sen ne yaptın ?? senı cok merak ettım bu sure zarfında...asılama ne oldu.??? ne asma dasın??

ozlemcım ıcın dua edıyorum. Rabbım saglık versın hem ona hem bebegıne. ama ıcım rahat onla ılgılı. ınsallah guzel olcak hersey.. guzel sonuclanıcak bu sefer

cıvcıvım bakıoyorum ısım arıyosn artık. masllah masllah..

bı bakıyorum zaman gecmıyo gıbı, ya da bı bakıyorum cooook hızlı geıyoo.

ya kızlar hani ne demiştik 2011 e kimse bos girmicek diye hadi bakalım, adacanım şeytanın bacağını kır ...sen kırarsan boş kalmıcak topicte nede olsa sen bizim yıldız avcısı başımızsın:) bize bu enerjiyi sen verdin artık sıra sende
derincim hadi bakalım,,senın ıcınde oyle tembellık yok durmak yok....anne olcas bız anneee

bu arada benımkı erkek gıbı gorunuyomus dedı doktor gercı cok kucuk daha ama bı cıkıntı sezdı heralde orda:))

bu arada tum tup bebek yaptıran ve progesteron destegı alan arkaldaslar, aklınızda olsun sıddetlı kasınma baslarsa benım gıbı ıhmaletmeyın yada doktorunuza ıhmal ettırmeyın... bu kolestaz denen melet kasınma basladıgında tesbıt edılsymıs sarılıga kadar gıtmezmısben ılaca devam ettıkce dahada agırlastım.. aman aklınızda olsun... sızın basınıza gelebılır yada etrafınızda duyarsanız uyarın. cunku Allah korusun bebegede zarar verebılıyo durum .. aneyı mahfedıy zaten de...

ay valla dılım sısmıs yaa.. Allah saglık sıhat versın ınsana ... hergun gırıyım yazıyım suraya yaa...

hepınızı cok optummm ..
sımdıden ıyı hafta sonları........

çok şüküüüür eliif ayy çok korkktuk yaa bişi oldu diyeeeeAllahıma çok şükür bebiş seninleeebugün ne güzel haberler aldık ya bide özleme üzülmesektatlım ben geçen perş aşılama oldum.beklemedeyimtabe çok talepkar diilim şans az ama olsun artık.seni epimiz çok merak ettik inan çok vallahi çıkmadın aklımdan hiçççççama iyi isen bebiş senleyse çok şükür der deriiin bi soluk alırıs vallahiiiiiayy seni görmek çok güsellllben kedimi aşı için çıkartıcam eni şimdi gördüm kapıdan döndüm nerdeyse eşim gülüo ayrıl lap toptan diye:2:çıkmalıyım ama görüşelim tekrar gelince yine gircem detay ver baklalım sen yaz ben gelince okuym ne oldu ne bitti tehlike var mı????

elifcim hoşgeldin...merak ediyorduk seni uzun zamandır..ama senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim..o kadar şeye rağmen hala seninle olduğuna göre korkma artık bişeycik olmaz minik prensine..allahım bundan sonra sağlık versin ikinize de...

civcivim ne oldu ozlemin son durumu iyi mi simdi okuyunca sok gecirdim... bizim burada bir arkadas oyle 5 ay yatti hastanede... onunda kese asagi inmisti ultrasonda bile gozukmuyordu dusun.. ama simdi cok tatli bir bebegi oldu.. bize son durumunu bildir emi cok merak ettim cunku... Allahim insallah guzel haberler verir... insallah saglicakla kucagina alir...

Ayyy canim derncim valla ozlemisim senin bu pozitif neseli yorumlarini yaa Allahim tez vakitte dahada guldursun insallah senin yuzunu ne zaman belli oluvak kac gunun kaldi hic oyle deme ya sen degilmiydin bi yumurta bi sperm diye Allah yazdiysa olmustur bile hersey icinde simdi
Valla zor gunler gecirdim ama sukur Allahima daha iiyim simdi ne yazildiysa o alnima onsallah kucagima almak yaziyodur minigimi de yordum ama

Cool devincim bende senin adina o kadar mutlu oldumki gecen sefer olmadigini soylediginde bi okadar uzulmustum bak sabrin sonu selamet masallah degerinde cok guzel cikmis Allahin izniyle bide usg de gor gum gum atan o kalbin sesini duy iste basliyo maceran oylece eminim sende 2011in en guzel annelerinden olucaksin simdiden masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…