arkadaslarım herkese yenıden merhaba
cok zor bır donem sonunda tekrardan kendıme geldım ve buraya yazma gucunu buldum kendımde ...
gecmısı okudumda ne kadar cok sey degısmıs su 1 ay ıcınde..
benı bılıyosunuz en son sarılık olmustum ve yatak dosek dusmustum resmen.. kullandıgım pogestan hapı suclu bulundu ve bunu onun yaptıgı sonucuna varıldı..ılacı hemen kestık tabı.. ama bu donemı de korkuyla gecırdım progestan olmadan dusuk rıskı oluyodu cunkü tüp oldugu ıcın..
bı yandan halsızlık cıldıracak sıddette kasıntılar ıstahsızlık bı yandan lekenlemelerım oldu..
zor gunler gecırdım anlayacagınız ınsallah artık aranızdayım
kan degerlerım nıspeten normale yaklastı kasıntılarım azaldı ama hala devam edıyor bırde tum vucut yara beere ıcındeyım.. ama sukur Rabbıme kı ben bunları cekerken bebegım benımle kaldı.. ınsallah o saglıklı olur dıye dua ettım hep kabul olmustur onsallah bugun ıkılı tarama testı yaptırdık pazartesı sonucu cıkcak ınsallah..
herkese soylıcek sorucak cok seyım bırıkmıs :
devıncım tebrık edıyorum canım Allah hayırlı ugurlu etsın ınsallah saglıkla alırsın mınıgını kucagına..
adacanım sende gun sayıyosun heralde mutlu haberlerını beklıyorum heyecanla
derıncım sen ne yaptın ?? senı cok merak ettım bu sure zarfında...asılama ne oldu.??? ne asma dasın??
ozlemcım ıcın dua edıyorum. Rabbım saglık versın hem ona hem bebegıne. ama ıcım rahat onla ılgılı. ınsallah guzel olcak hersey.. guzel sonuclanıcak bu sefer
cıvcıvım bakıoyorum ısım arıyosn artık. masllah masllah..
bı bakıyorum zaman gecmıyo gıbı, ya da bı bakıyorum cooook hızlı geıyoo.
çok şüküüüür eliif ayy çok korkktuk yaa bişi oldu diyeeeeAllahıma çok şükür bebiş seninleee bugün ne güzel haberler aldık ya bide özleme üzülmesek tatlım ben geçen perş aşılama oldum.beklemedeyim tabe çok talepkar diilim şans az ama olsun artık.seni epimiz çok merak ettik inan çok vallahi çıkmadın aklımdan hiççççç ama iyi isen bebiş senleyse çok şükür der deriiin bi soluk alırıs vallahiiiii ayy seni görmek çok güsellll ben kedimi aşı için çıkartıcam eni şimdi gördüm kapıdan döndüm nerdeyse eşim gülüo ayrıl lap toptan diye:2:çıkmalıyım ama görüşelim tekrar gelince yine gircem detay ver baklalım sen yaz ben gelince okuym ne oldu ne bitti tehlike var mı????
Valalhi benimde kafam bir anda daldı gitti aklım onda pek konuşamadık hastaneden telefon çekmıyordu şimdi bebek takip edilecek inşallah herşey yolunda olur....Handeyede haber verdim arayacaktı.Belki o net konuşabilir..Evden bol bol dua et dedim...Tekrar konuşursam iletirim kızlar...
yettiiiiimmm
elifcimm canım bu kadar badireyle gelen çooook güçlü bi minnoşumuz olacak Allahın izniyleeeeeeo mücadeleci tam bir savaşçoı annesi gibiiiiiiii valla belirti arama işini bıraktım aslında bilion ne takmıştım kafayı bu işlereee sol kasığımda hafif bi şi var bi his gibi ağrı acı sızı gibi diilde.ilaç vs.almıorum zaten sadece folik aside devam:)hatta onu bile unutuyom bazen böle bilmiyorum kii:)şimdi biizm eterinerde arkadaşımıs oda tutturdu tamam orda bişiler oluo diye ne biliym olursa hoş olur olmazsa yola devammmm
hulaaacımmmmm valla solda bi his o kadar hafif belim ağrıyo :)Ama ben hepsini bişilere bağlıyorum hiç gebeliğe diil yanivalla bana dr dedi ki iki hafta içinde regli olmazsann test yaparız 16 aralıkda aşılamanın 2.haftası doluyo hatırladınızmııı eliiifff 15 i ben 16 sıydım ekiminnn yine 16 yani:))) ama ben anlamadım bişeyi ben 21 gibi 20 gibi regli oluorum kaç aydır düzenle neden iki hafta içinde adet olayım ki anlamadım.gebe diilsemde olmam zaten 20 sine dek dimi???anlamadım bu konuyu
boşver kızzz hesaplakitapla bozmakafayı keyfine bak yazgı zaten , allahın izniyle gelio bebekler, bendede sağ tarafta batma vardı . bak heyecen yaptım gelio gelio tatlım
işalllahhhh:)))))aynen keyfimdeyim vallaaa hiç yatmadım bileeegez Allah geeezzzzz ee minnoş ne alemde ne oluyo anlat birazzz:)var mı bulantı neyin nası geçio hamişliiikkkk
yatma zatenn , bende gezmiştim heppp, çok gezelim kıpırdak bebikler gelsin
minoşş iyi galiba ayın 25inde ultrason var. iki testi normal çıktı şükür.Son gittiğimizde kıpırkıpırdı resmen küçük insan olmuş teyzesi. Allahım darısı inşallah başına ve tüm isteyenlere canım.
Hamişlik süper eskisinden bile daha enerjiğim şükür eskiden yataktan kafamkaldıramayan ben 4saatten fazla uyuyamıyorum artık
eliifff şu anda nasılsın tatlım?tam durumun ne?:26:
elifçimmmm; çok meraklandık yaaa, iyi haberlerini aldığıma o kadar sevindimki aklımsendeydi tatlım , siteye her girişimde aklımdaydın , oh yaaa geçti kötü günler allahın izniyle.
Mİnnoşum minnoşunu öpüyooo
hulacım bende sızlerı merak ettım hep vallahı ama nete gırecek ne halım oldu ne moralım..ama sukur Allahıma atlattık ınsallah
senın bebısın nasıl 2 hafta daha buyuk o benımkınden bana erkek gıbı duruyo dedı dr sen de bı tahmın var mı???
dedıgın gıbı cok tatlı oluyolar ya 5 cmlık sey elını ayagının oynatıyoo nası bı mucıze bu
Günaydın kızlar...günaydın adacım...nasılsın tatlım???
günaydın devincim, iyiyim tatlım seni sormalı :) nasıl gidiyor hamilelik, belirtiler olmaya başladı mı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?