Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

elifçimmmm; çok meraklandık yaaa, iyi haberlerini aldığıma o kadar sevindimki aklımsendeydi tatlım , siteye her girişimde aklımdaydın , oh yaaa geçti kötü günler allahın izniyle.
Mİnnoşum minnoşunu öpüyooo

derinim canım varmı bebişten sinyallerrr , hissediyomusun bişeyler test günün ne zamann??

yettiiiiimmm

elifcimm canım bu kadar badireyle gelen çooook güçlü bi minnoşumuz olacak Allahın izniyleeeeeeo mücadeleci tam bir savaşçoı annesi gibiiiiiiiivalla belirti arama işini bıraktım aslında bilion ne takmıştım kafayı bu işlereeesol kasığımda hafif bi şi var bi his gibi ağrı acı sızı gibi diilde.ilaç vs.almıorum zaten sadece folik aside devam:)hatta onu bile unutuyom bazenböle bilmiyorum kii:)şimdi biizm eterinerde arkadaşımıs oda tutturdu tamam orda bişiler oluo diyene biliym olursa hoş olur olmazsa yola devammmm

hulaaacımmmmm valla solda bi his o kadar hafif belim ağrıyo :)Ama ben hepsini bişilere bağlıyorum hiç gebeliğe diil yanivalla bana dr dedi ki iki hafta içinde regli olmazsann test yaparız 16 aralıkda aşılamanın 2.haftası doluyohatırladınızmııı eliiifff 15 i ben 16 sıydım ekiminnnyine 16 yani:)))ama ben anlamadım bişeyi ben 21 gibi 20 gibi regli oluorum kaç aydır düzenle neden iki hafta içinde adet olayım ki anlamadım.gebe diilsemde olmam zaten 20 sine dek dimi???anlamadım bu konuyu

civcivim nasılsın canım ; varmı özlemden haber , yaaa allahımmeleğini ona bağışlasn inşallah , özlemime güç kuvvet versin , bebiki tutunsun annesine. Offf çok üzüldüm yaaa

devin canımdeğerlerin katlanmış çok sevindim. Ne kadar mutlusundur tatlı annecikk

espicimm 2miniş annesi sağlığın nasıl nasıl gidiyor?? Hissetmeye başladınmı bebekleri malum çiftolunca:)

esracım denk gelemiyoruz artık, tedavin nasıl gidiyor

veeeee
Adacanım ; sende ne var ne yokgiremiyorsun siteye sanırım ne zaman testin merakla bekliyorum tatlım

boşver kızzz hesaplakitapla bozmakafayı keyfine bak yazgı zaten , allahın izniyle gelio bebekler, bendede sağ tarafta batma vardı . bak heyecen yaptım gelio gelio tatlım

boşver kızzz hesaplakitapla bozmakafayı keyfine bak yazgı zaten , allahın izniyle gelio bebekler, bendede sağ tarafta batma vardı . bak heyecen yaptım gelio gelio tatlım

işalllahhhh:)))))aynen keyfimdeyim vallaaa hiç yatmadım bileeegez Allah geeezzzzzee minnoş ne alemde ne oluyo anlat birazzz:)var mı bulantı neyin nası geçio hamişliiikkkk

işalllahhhh:)))))aynen keyfimdeyim vallaaa hiç yatmadım bileeegez Allah geeezzzzzee minnoş ne alemde ne oluyo anlat birazzz:)var mı bulantı neyin nası geçio hamişliiikkkk

yatma zatenn , bende gezmiştim heppp, çok gezelim kıpırdak bebikler gelsin
minoşş iyi galiba ayın 25inde ultrason var. iki testi normal çıktı şükür.Son gittiğimizde kıpırkıpırdı resmen küçük insan olmuş teyzesi. Allahım darısı inşallah başına ve tüm isteyenlere canım.

Hamişlik süper eskisinden bile daha enerjiğim şükür eskiden yataktan kafamkaldıramayan ben 4saatten fazla uyuyamıyorum artık

Maşaaaalllahhhh canım maşaaalllaaahhhhhhaman dilini ısır bol bol oku kendiniiiiminnoşumussa bak sen akıllııı minnooşşşş yaaaaben en çok o bulantılardan ürkerdim eskidenneskiden diorum şimdi olsunda

hulacıgım eveet yha hıc denk gelemıoruz
ben evı falan tasıdım yha yogundum
pek gıremedım bugunde ıgnelerımı aldım geldım
yarın baslıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlıısylannnnn
senın hamılelık nasıl gıdıor tatlım

hulacım bende sızlerı merak ettım hep vallahı ama nete gırecek ne halım oldu ne moralım..ama sukur Allahıma atlattık ınsallah

senın bebısın nasıl 2 hafta daha buyuk o benımkınden bana erkek gıbı duruyo dedı dr sen de bı tahmın var mı???

dedıgın gıbı cok tatlı oluyolar ya 5 cmlık sey elını ayagının oynatıyoo nası bı mucıze bu

maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarııııııııım güzel pazarlar olsun hepimize..

netteki sorunum düzeldi ama ben geldim hiçbiriniz yoksunuz :) sağlık olsun hepiniz iyi olun da.. tabi minnoşlar da..

elifcim çok şükür.. o kadar çok merak ettik ki sizi. geçmişe baktıysan görmüşsündür hep bahsettik senden dualarımızdaydın sen ve minnoşun. ikiniz de iyiymişsiniz şükürler olsun çok mutlu oldum :) ben dediğin gibi gün sayıyorum. bu defa minnoşum beni sıkı sıkı tutar ve sağlıkla kucağıma almak da nasip olur inşallah..

esracım hayırlı uğurlu olsun, inşallah herşey çok güzel gider..

hepiciğinizi ve minnoşları kocaman öpüyoruuuuuuum...

Adacımm hışgeldiinnnnasılsın bakimm:)))ne var ne yookkk)))

elifcim çok şükür canım benimmm sık sık gir bak haber ver bizeeecanım benimm dualarımız hep sennleydi

günaydın canlarıııııım,

hepimize güzel bir hafta diliyorum. inşallah bu hafta hep güzel ve hayırlı haberler alır veririz. tabi bunların içinde benim minnoşumun haberini vermek de kısmet olur inşalllaaaaah :)

bugün işbaşı yaptım.. geçen hafta inanılmaz yoğun bir haftaymış, biraz zorlanabilirim ama bugünü atlattık mı gerisi gelir inşallah :)

günaydın devincim, iyiyim tatlım seni sormalı :) nasıl gidiyor hamilelik, belirtiler olmaya başladı mı bakalım :)

yok adacım yaaa...sadece çok uykum geliyo o kadar..onun dışında hiçbir belirtim yok...sen ne durumdasın...çarşambaya bişey kalmadı...çok heyecanlanıyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…