Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yok adacım yaaa...sadece çok uykum geliyo o kadar..onun dışında hiçbir belirtim yok...sen ne durumdasın...çarşambaya bişey kalmadı...çok heyecanlanıyorum valla...

ben de çok heyecanlanıyorum tatlım ya.. içim pır pır Rabbim gönlümdekini verir inşallah, o kadar çok istiyorum ki bebeğime kavuşmayı, anne olmayı..

ben de çok heyecanlanıyorum tatlım ya.. içim pır pır Rabbim gönlümdekini verir inşallah, o kadar çok istiyorum ki bebeğime kavuşmayı, anne olmayı..

amin canım...inşallah bebeğin seninledir...2011 in en güzel en mutlu annesi olursun...kendim için ne istediysem aynısını senin için de istiyorum...Çarşamba güzel haberi alırız inşallah...

amin canım...inşallah bebeğin seninledir...2011 in en güzel en mutlu annesi olursun...kendim için ne istediysem aynısını senin için de istiyorum...Çarşamba güzel haberi alırız inşallah...

Allah senden razı olsun canım arkadaşım. inşallah ikimiz de isteyen herkes de 2011'de bebeklerimizi kucağımıza alabilelim inşallah devincim..ben de kendim için ne istediysem senin için, topicimizdeki tüm arkadaşlarımız için aynısını istedim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun inşallah.. az kaldı, ben de inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşmak için can atıyorum ..

Hepinize günaydınlar hepimiz için ve özellikle adacanım için çok ama çok hayırlı bir hafta olmasını diliyorum....Ben yogun bir hafta sonu geçirdim misafirlerim vardı geçti gitti iyiyim çok şükür..

Hulacım sagol kuşum ben iyiyim bugün arayacagım özlemi dualarımzı onunla tatlım..Hep aklımda herkese bahsesiyorum dua edin diye rabbim korusun onları.

Elifcim maşallah minnoş ve sende çok iyisin sevindim tatlım korkuttun bizleri ses vermeyince şükürler olun herşey yolundaymış.....Evet kuşum prensesime isim arıyorum aklınızda olsun...

Esracım hayırlı olsun tatlım....

Devincim taze annecik oy oy belirtilere bak ne güzel uyu uyu bende uyumuştum hep.Takip et güzelim pembe lekelerin olursa (allah korusun) doktorunu ara tamam mı= Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin bizler hep beraber 2011 annesi olucaz ne güzel ya....

Adacım
canım hoşgeldin sefalar getirdin bugün iş yogunlugundan düşünemezsin iyi olur aslınd abir bakmış aksam olmuş ve bugunde geçmiş kalmış 1 gün yuppiii inş güzel haberi alacagız carsamba büyük gün....

Derin
kuşum cuma söz vermiştin isim bakacaktın değişik orjinal :)))) bekliyorum

Imoje-Suzişko-Betyy-Daha ismini sayamadıgım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir..

Patronum burdada pek yazamıyorum ses oluyor...Yanlız okuyabiliyorum :)))

Son düzenleme:
Bu arada hamile taze annecikler lütfen dua edin sizlerde bel agrısı olmasın....Bu sabah zor kalktım yataktan hafta sonuda misafir vardı ortada dolandım ama belimin agrısı tuttu belli edemeidm herkes gidince nasıl uzanmışım yataga agrıdan dolayı....İlk baştan beir bu bel agrısı var bende hamilelikten öncede vardı bu agrı ihmal etmiştim hamileliktede daha çok tetiklendi....Bulantı - Kusma halsizlik hepsinden beter bu (((

günaaaayyyyyyydııınnnnn

Adacım çok azzz kaldııı çoookkkk:)))Hayırlı haberlerle şanlenices inşallahhhh

cicoşşş baktımdaaaa yaa ne zorr yaaa bi liste yatım anlamlarıylaa yine araştırmaya devammm ama şu ana dek dikkatimi çekenleri yazayım benn:))

Bade Aşk, kutsal sevgi
Defne Yaprakları güzel kokulu, yaz kış yeşil olan bir ağaç türü
Duru Saf, berrak
Gaye Amaç , erek, varılmak istenen hedef
Güz Sonbahar
İclal Büyüklük, kudret, saygı, ikram
Lara Su perisi, su damlası
Lal Parlak, koyu kırmızı renkte olan
Melis Bal, balarısı, tatlı şey, sevgili
Nehir Büyük akarsu, ırmak
Sare Olmak, oldu
Sema Gökyüzü
Seza Uygun, yaraşan
Zümra Güzel, iyi ahlaklı - Zeki, bilgili kadın

geçmiş olsun cicoşum..dikkat et kendine...bel ağrısını bilirim inşallah olmaz bende ...dün televizyonda özüm diye bir isim duydum nasıl??

devinciiimm nasılsın canımmm:))uykuyaa devammm sanırımmmmkeyfin yerinde mii

elifcaaan bakkk kaçma yinneee öldürürrüüümm seniihulaaa sendeeee

özlemcim nasıl acaba:26:var mı bi gelişme:84:

cicoşum sen de hoşgeldin tatlım.. ben yüreğim ağzımda bekliyorum inşallah Rabbim yüzümü güldürür bu defa.. inşallah devamını getirebileceğim sağlıklı gebeliğim başlamıştır bana da müjdemi vermek kısmet olur inşallaaaaah

geçmiş olsun cicoşum..dikkat et kendine...bel ağrısını bilirim inşallah olmaz bende ...dün televizyonda özüm diye bir isim duydum nasıl??

Canım tşk ederim inşallah sende olmaz çok ama çok güzel bir hamilelik geçirirsin canım benim...Evet evet bizde duyduk eşim hemen dedi Özüm nasıl diye bende dedim okulda dalga geçebilirler sözüm diye anlamı önemli dedim...Eşim diyorki işimiz iş hem güzel olsun hem güzel söylensin hem anlamı olsun :)))))))O yüzden sana tavsiyem kız yada erkek ismini şimdiden kararlaştırın tatlım...

Canım benim çok sagol bitanem....Ugraşmışsın gerçekten zor bir işmiş hep derler ya ismiyle yaşasın...
Zümra -Nevra yan komşumun kızlarının adını NEVRAYI kaybettiler 10 aylıkken...

devinciiimm nasılsın canımmm:))uykuyaa devammm sanırımmmmkeyfin yerinde mii

elifcaaan bakkk kaçma yinneee öldürürrüüümm seniihulaaa sendeeee

özlemcim nasıl acaba:26:var mı bi gelişme:84:

derincim iyiyim çok şükür..henüz bir şikayetim yok...inşallah ta olmaz...hala alışmış değilim bu fikre bu duruma..sanırım ultrasonda görmeden de inanamayacağım...22 aralıkta bebğimle tanışma randevum var...inşallah kalp atışınıda duyarım o gün...
özlemcim bugün amnio sentez sıvısı verecekmiş ...Allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah...

sen nasılsın?? kasığındaki ağrı devam ediyormu??

:18:
Allahın izniyle olacak tatlım biraz daha sabır...Güzel haberi alacagız yeni yıl öncesi....Amin inşallah bebeğin şuanda sende yer edinmeye başlamıştır...

Allahım ultrasonda bukbuklarınıda duyabilmeyi nasip etsin kuzum inşallah..Dualarımız özlem için kızını ve annesini rabbim korusun ikisinede saglık versin inşallah..

:)) ben kız olursa defne diyorum eşim azra diyor...erkek ismi ise hiç aklımda yok..hele bir o zaman gelsin de..ama arkadaşlarımdan biliyorum isim koymak çok zor iş...

:)) ben kız olursa defne diyorum eşim azra diyor...erkek ismi ise hiç aklımda yok..hele bir o zaman gelsin de..ama arkadaşlarımdan biliyorum isim koymak çok zor iş...

Canım benim allahım herkese nasip etsin inşallah eşlerle isim konuşmak bile çok güzel.....Prenses olacagı için benimki daha şimdiden baba ile aralarında bir bag var anlatamam benden önce kızı geliyor eşimin artık...Kızının nazından başka kimsenin nazını çekemezmiş Akşamları geliyor eve ilk onun odasına gidiyor hemen....Allahım prensesimizi korusun inşallah..amin....
Kız çocukları ile baba arasında ayrı bir bag oluyor zaten...

amin canım...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

devinciii inşallahh ultrasonda buk buklar seni ikna edeceeekkkkkbenim sol kasığımda ki tuhaf his devem halaağrıda diil ama rahatsız edici bişi çözemedim.belki benim yumoş toplamam falan çok zordu çok ağrılıydı vs. onunla alakalı bi hassasiyet mi diyorum ama ne alaka ki tüp negatif adeti sonraki ay adeti geçtikten sonra başlasın diyorum.sonrada sus derin amaaaannn diyorumahahahaha:))))bu arada defne de azra da güzellll:)koy gitsin ikisinideee

cicooşş çok üzüldümm bebişeevalla bakmaya devamm anım.bizim yeğeninde 21 aralıkta cinsiyetini göreceklerrben bakıp biriktiriommm onlardan arşiv yapacam artık her boşlukta kurcalıyom orayı burayıııeklendikçe isimler sana hemenn ileticemm ama karar vermek çok zorr yaaaaa:86:

Dualarımız özlemle Allah onu ve prensesini korusunnnnnn

isim aramak ne tatlı ne hoş telaşRabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…