derincan devincim de böyle açıklanamaz bir kasık gıdıklanması yaşıyordu.. haydi hayırlısı inşallah :)
umutlanmak lüks ggeliyor adacım...niyeyse
meraba canım, nasılsın?
minnoş şimdiden gıdıklamaya başlamış seni
sıkı sıkı tutunup seni bırakmasın inşaallah tekmelerini duyduğun günleri de görelim canım
Merhaba arkadaslar hepinize iyi hafta geçirmenizi diliyorum.
Adacim insallah bu hafta senin güzel haberini aliriz.
[COLOR]
Elif iyi olduguna sevindim allah korudu ikinizi insallah saglikli bir sekilde doguma kadar gider.
Dualarimiz özlem için onlarida allah korusun.
Devin taze anne inanmak garip geliyor rüya gibi ama sen bizim tazecik annesin.
Darisi diger arkadaslara.
Cicim geçmis olsun bel agrisi bendede oluyor oturup kalktigim zaman bellim tutuluyor yÜRüyemiyorum. Doktor bana egzersiz Önerdi sirt üstü yatip bacaklarimi bana dogru getirmemi istedi tabii bende yapmiyorum.
Esra, derin, .... insallah sizdende 2011e girmeden hamile haberinizi aliriz.
Unuttugum isimler kusura bakmasin.
Elif iyi olduguna sevindim allah korudu ikinizi insallah saglikli bir sekilde doguma kadar gider.
Cicim geçmis olsun bel agrisi bendede oluyor oturup kalktigim zaman bellim tutuluyor yÜRüyemiyorum. Doktor bana egzersiz Önerdi sirt üstü yatip bacaklarimi bana dogru getirmemi istedi tabii bende yapmiyorum.
slm kızlar iyi haftalar bu arada,dün gereksiz yere 2 3 damla cok açık renk kahverengi kayganımsı bi akınyıyla karşı karşıya kaldım çok üzüldüm ama sağolsun arkadaşlar tutunma kanaması olabilir diye beni yatıştırdılar -ki inşallah öyledir,devam etmedi zaten 2 3 damla idi......
veee kızlar yarın test günün çok heyecanlıyım kararlıyım hala gününde yaptıracağım.
benim için bi dua edermisiniz sizlere yarın pozitif kızlar hamileyim diye seslenmem için...
sonuç bekleyen tedavide olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
günaydın canlarıııııım,
hepimize güzel bir hafta diliyorum. inşallah bu hafta hep güzel ve hayırlı haberler alır veririz. tabi bunların içinde benim minnoşumun haberini vermek de kısmet olur inşalllaaaaah :)
bugün işbaşı yaptım.. geçen hafta inanılmaz yoğun bir haftaymış, biraz zorlanabilirim ama bugünü atlattık mı gerisi gelir inşallah :)
umutlanmak lüks ggeliyor adacım...niyeyse
Meloş hoşgeldin canım hastanelik işin bitti sanırım artık rahatmısın?
Umutsuz oldugun bir anda herşey senin için farklı olabilir unutma güzelim hayat bu bol bol dua et tatlım....Rabbim 2010 dan çıkmadan senide hamile yapar inşallah.....
Canım hoşgeldin...Allah razı olsun bitanem inşallah sende olmaz...Çok zor vallahi...Minikler nasıllar bakayım ? orda havalar nasıl ???
slm kızlar iyi haftalar bu arada,dün gereksiz yere 2 3 damla cok açık renk kahverengi kayganımsı bi akınyıyla karşı karşıya kaldım çok üzüldüm ama sağolsun arkadaşlar tutunma kanaması olabilir diye beni yatıştırdılar -ki inşallah öyledir,devam etmedi zaten 2 3 damla idi......
veee kızlar yarın test günün çok heyecanlıyım kararlıyım hala gününde yaptıracağım.
benim için bi dua edermisiniz sizlere yarın pozitif kızlar hamileyim diye seslenmem için...
sonuç bekleyen tedavide olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
Canim miniklerim iyidir umarim ben onlara iyi bakmaya çalisiyorum.
Sabirsizla onari gÖrmeyi bekliyoruz.
Burada havalar çok soguk. Kar yagisi bitti sükür. Sabahlari 0° dereceyi buluyor. Bu sene erken kis geldi buraya. üsütmemeye dikkat ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?