Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincan devincim de böyle açıklanamaz bir kasık gıdıklanması yaşıyordu.. haydi hayırlısı inşallah :)

derincan devincim de böyle açıklanamaz bir kasık gıdıklanması yaşıyordu.. haydi hayırlısı inşallah :)

meraba canım, nasılsın?
minnoş şimdiden gıdıklamaya başlamış seni
sıkı sıkı tutunup seni bırakmasın inşaallah tekmelerini duyduğun günleri de görelim canım

umutlanmak lüks ggeliyor adacım...niyeyse

haklısın derincim.. umutlanmamak için kendimizi sıkıyoruz gerçekten.. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün canım inşallah..

meraba canım, nasılsın?
minnoş şimdiden gıdıklamaya başlamış seni
sıkı sıkı tutunup seni bırakmasın inşaallah tekmelerini duyduğun günleri de görelim canım

nanişim canım benim inşallah dediğin gibi olur amiiiiiiin canım.. ama gıdıklayan benimki değil, gıdıklanma derinde var :)

Merhaba arkadaslar hepinize iyi hafta geçirmenizi diliyorum.

Adacim insallah bu hafta senin güzel haberini aliriz.

Elif iyi olduguna sevindim allah korudu ikinizi insallah saglikli bir sekilde doguma kadar gider.

Dualarimiz özlem için onlarida allah korusun.

Devin taze anne inanmak garip geliyor rüya gibi ama sen bizim tazecik annesin.
Darisi diger arkadaslara.

Cicim geçmis olsun bel agrisi bendede oluyor oturup kalktigim zaman bellim tutuluyor yÜRüyemiyorum. Doktor bana egzersiz Önerdi sirt üstü yatip bacaklarimi bana dogru getirmemi istedi tabii bende yapmiyorum.

Esra, derin, .... insallah sizdende 2011e girmeden hamile haberinizi aliriz.

Unuttugum isimler kusura bakmasin.

Merhaba arkadaslar hepinize iyi hafta geçirmenizi diliyorum.

Adacim insallah bu hafta senin güzel haberini aliriz.

[COLOR]

canım arkadaşım inşallah dediğin gibi çok ama çok güzel bir haber vermek nasip olur bana da, sizlere ben de hamileyiiiiiim demek kısmet olsun bana da inşallah :)

evet canım rüya gibi sanki inanmak zor geliyor...darısı bekleyen herkesin başına olsun inşallah...

slm kızlar iyi haftalar bu arada ,dün gereksiz yere 2 3 damla cok açık renk kahverengi kayganımsı bi akınyıyla karşı karşıya kaldım çok üzüldüm ama sağolsun arkadaşlar tutunma kanaması olabilir diye beni yatıştırdılar -ki inşallah öyledir,devam etmedi zaten 2 3 damla idi......
veee kızlar yarın test günün çok heyecanlıyım kararlıyım hala gününde yaptıracağım.
benim için bi dua edermisiniz sizlere yarın pozitif kızlar hamileyim diye seslenmem için...
sonuç bekleyen tedavide olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..

inşallahhh espoirriiimmmmmmRabbim bizede nasip etsin isteyen herkese nasip etsin:)

Canım tedavim hayırlı olsun sabrın için kutlarım az kalmış yarınbüyük gün rabbim kalbine gönlüne göre versin...Bizi merakta bırakma emi..

Canım hoşgeldin...Allah razı olsun bitanem inşallah sende olmaz...Çok zor vallahi...Minikler nasıllar bakayım ? orda havalar nasıl ???

Canlarım hepinize merhabalar :))adacım ınsallh hayırlısıyla olucak bu sefer :)guzel gunlar bızlerle olsun ınsallh..

Umutsuz oldugun bir anda herşey senin için farklı olabilir unutma güzelim hayat bu bol bol dua et tatlım....Rabbim 2010 dan çıkmadan senide hamile yapar inşallah.....

İNŞALLAALL cicoşum:)ama umutlanmak lüks geliyor en iyisi hiçbişi yokmuş gibi davranmak gibi gelione bilim bugün bi hamiş haberi daha aldımmeşimin kuzeni hamişmişşbu sene biz çocuk yapalım dedik yok düşünmüyorus diyenlere yaradııı kızlaaarrrrrrbu sene yeğen senesi oldu bana belki 2011 evlat senesi olur

Canım hoşgeldin...Allah razı olsun bitanem inşallah sende olmaz...Çok zor vallahi...Minikler nasıllar bakayım ? orda havalar nasıl ???

Canim miniklerim iyidir umarim ben onlara iyi bakmaya çalisiyorum.
Sabirsizla onari gÖrmeyi bekliyoruz.
Burada havalar çok soguk. Kar yagisi bitti sükür. Sabahlari 0° dereceyi buluyor. Bu sene erken kis geldi buraya. üsütmemeye dikkat ediyoruz.

Dualarimiz tedavide olanlara, sonuç bekleyenlere, isteyenlere, herkese.
Insallah yarin hamile haberini aliriz.
ALlah herkese nasip etsin.

maşallah canım minnoşlara iyi bak dikkat et kendine...Şimdi onlar kendilerine yer arıyorlardır...Herşey hep böyle yolunda gider inşallah ikiz annesi öpüyorum seni iyi akşamlar...:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…