Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicisim beli oldu mu ozlemin durumu? Allahim insallah iyi haberler aliriz?

bu arada adacim az kaldi pozitif sonucu almana tatlim... insallah Allah gonlune gore verir bitanem...

ciciskom sen isim mi ariyordun gecen gun yerim ben seni yaaaaaa

kızlar herkese selam
uzuuun bır aradan sonra bugun ıse basladım..off bi zor geldıkı anltamamm. havalarda nasıl sogumus heryer kar buz.. aman dıkkat edın 2010un taze hamıslerı.. ve adayları ...

bu hafta cok heyecanlıyım adacanımın guzel haberını beklıyoruz ınsallah...

kızlar ozlemıcınde bol bol du edelım elımızden hcbısey gelmıyoo, Allah korursa O oruyacak ozlemcımı ve melegını.. ınsallah da iyi olucak sonu...

herkese sevgılerrrr

iyi akşamlar kızlar... adacımm ayy ne kadar az kaldı güzel haberlerini almaya. yatıcaz kalkıcaz yatıcaz ve gözlerimizi müjdeli haberler için açıcaz inşallah.. sabırsızlıkla bekliyorum canım.

ınşşşşşşşşşşşşşş ınşşşşşşşşşş ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nbr tatlım nasılsınnnnnn

derınlen adaya az kaldı
hayırlısıylan ıgnelerım bıtıp yumurtalrım toplasanda bnde gerı sayıma gecsem

cicisim beli oldu mu ozlemin durumu? Allahim insallah iyi haberler aliriz?

bu arada adacim az kaldi pozitif sonucu almana tatlim... insallah Allah gonlune gore verir bitanem...

ciciskom sen isim mi ariyordun gecen gun yerim ben seni yaaaaaa

Bende seni yerim yafrummmm evet aklına gelen bir isim olursa bana yaz lütfen :))))
Amin canım amin dualarımızda özlem inşallah herşey güzel olucak...

Günaydın canlarım hepinize güzel bir gün diliyorum....

Dün gece gördüğüm rüyamı paylaşmak istiyorum hatırladığım kısmıyla,çok güzel herkesin begendiği bir hastanede usta bir doktor tarafından dogumum gerçekleşmiş...Evimdeyim..Allahım diyorum ne kadar basit kolaymış bu kadarmış işte diye söyleniyorum...Zamanından önce yaptığım bir dogum bu sanıyorum aniden oluşuyor herşey...Beyaz parduseli bir arkadaşı görüyorum yanımdaki arkadaşımla konuşuyor bende kendisini sevmem o yüzden cevap vermıyorum...Osmanbey sokaklarında hatırlıyorum kendimi bir ara devamı gelmiyor aklıma...Kızımı görmedim galiba...Bu tarz dogum yapmış halimi 2 yada 3 kez rüyamda görüyorum hayır olsun hepside kolay oluyor ve erken...

Allahım korusun bişeyleirn işareti belirtisi olmasın yarabbim amin...Cümlemize saglıklı hamişlikler nasip eylesin amin..

Adacan bu sabah ses vermemiş heyecandan mı acep çok az kaldı
Devin taze annecik herşey yolundamı??
Derincik neredesinnnnnn

nanelim darısı senin başına olsun inşallah...Bu soguk kış gününde evdesin ya kıskandık kızımla seni :))))

Canım dikkat et havalar soguk hemde ilk iş günü stresi amanın hiç çekilmez allah yardımcın olsun canım..

nanelim darısı senin başına olsun inşallah...Bu soguk kış gününde evdesin ya kıskandık kızımla seni :))))

kız cadıııııı kıskandın işte perş işe başlıyorum
canım rüyan hayırlara çıksın inşaallah, Allah bebişin sağlıkla kucağına almayı, sağlıklı ve kolay bir doğum yapmayı nasip etsin.

Günaydınn Canlarrr

Cicoşummm ilk kim yorarsa bi rüyayı onun dediği çıkar derler sabah niyetine Rabbim kolay yapacağın doğumun kalbine ferahlığını veriyor inşallahhben yorduuumm ben yorduummmmpöff cicoşş valla soğukmuş balkona çıkınca anladımmmsen evdeyken ben de belamı bulur düzenli çalışıor olurum bak söliym:))))

Adacımmm nerdesin canım son birrr diil mi yaaaaaanneeeeecimmmheyecan dorukta kalbimiz ağzımızdaaanasılsın bakalım ses verrr

Naneeciiiimmm perşemmeye kadrrr ohhh mis gibi dinlen arkadaşımmmmm

Devincik tazee tazee anneeeciikk nasılsınızzzz:)

eliiiff hulaaaaa dayak geliooo:)eliff iş başı bugünn açarsın artık sayfamızı bi gözün orda olurhulacım nasılsın tatlımmm

civcivimm google yayim yayim şarkısını söyleyen çocuk yaz ve videoyu mutlaka izle
Allah aynısından bitane sana da versin emi

Ah naneli ah tabi ya çalış şekerşm çalış işleyen demir pas tutmaz puhaaaaa
Amin canım inşallah hayırlı olur en kısa sürede seninde başına gelir inşallah...
Ay patron çıksında izlerim kız benım prensesim cadı olurmu hiç olsa olsa kokoş olur hehe

civcivimm google yayim yayim şarkısını söyleyen çocuk yaz ve videoyu mutlaka izle
Allah aynısından bitane sana da versin emi

ay canım benim teşekkür ederim...Agzına saglık tatlım...İnşallah öyle olur rüyalarımdaki gibi nasıl oldugunu anlayamadan pıt diye doguruveririm....Acaba normal dogummu olucak sezeryanmı doktorum şimdi erken diyor...ama dosyaya sezeryan yazdı ilk...:26:

Evet ya elif ve hula hamiş kaldılar unuttular bizi...

Adacanda hiç ses vermemiş bugün hayır olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…