Merhaba arkadaslar hepinize iyi hafta geçirmenizi diliyorum.
Adacim insallah bu hafta senin güzel haberini aliriz.
Elif iyi olduguna sevindim allah korudu ikinizi insallah saglikli bir sekilde doguma kadar gider.
Dualarimiz özlem için onlarida allah korusun.
Devin taze anne inanmak garip geliyor rüya gibi ama sen bizim tazecik annesin.
Darisi diger arkadaslara.
Cicim geçmis olsun bel agrisi bendede oluyor oturup kalktigim zaman bellim tutuluyor yÜRüyemiyorum. Doktor bana egzersiz Önerdi sirt üstü yatip bacaklarimi bana dogru getirmemi istedi tabii bende yapmiyorum.
Esra, derin, .... insallah sizdende 2011e girmeden hamile haberinizi aliriz.
Unuttugum isimler kusura bakmasin.
cicisim beli oldu mu ozlemin durumu? Allahim insallah iyi haberler aliriz?
bu arada adacim az kaldi pozitif sonucu almana tatlim... insallah Allah gonlune gore verir bitanem...
ciciskom sen isim mi ariyordun gecen gun yerim ben seni yaaaaaa
nbr tatlım nasılsınnnnnn
derınlen adaya az kaldı
hayırlısıylan ıgnelerım bıtıp yumurtalrım toplasanda bnde gerı sayıma gecsem
kızlar herkese selam
uzuuun bır aradan sonra bugun ıse basladım..off bi zor geldıkı anltamamm. havalarda nasıl sogumus heryer kar buz.. aman dıkkat edın 2010un taze hamıslerı.. ve adayları ...
bu hafta cok heyecanlıyım adacanımın guzel haberını beklıyoruz ınsallah...
kızlar ozlemıcınde bol bol du edelım elımızden hcbısey gelmıyoo, Allah korursa O oruyacak ozlemcımı ve melegını.. ınsallah da iyi olucak sonu...
herkese sevgılerrrr
nanelim darısı senin başına olsun inşallah...Bu soguk kış gününde evdesin ya kıskandık kızımla seni :))))
inşaallah hayırlısıyla sende kavuşursun bebişine...
ada ve derin de inşaallah hamileyim diye müjde verirler
kız cadııııııkıskandın işte perş işe başlıyorum
canım rüyan hayırlara çıksın inşaallah, Allah bebişin sağlıkla kucağına almayı, sağlıklı ve kolay bir doğum yapmayı nasip etsin.
civcivimm google yayim yayim şarkısını söyleyen çocuk yaz ve videoyu mutlaka izle
Allah aynısından bitane sana da versin emi
kız cadııııııkıskandın işte perş işe başlıyorum
canım rüyan hayırlara çıksın inşaallah, Allah bebişin sağlıkla kucağına almayı, sağlıklı ve kolay bir doğum yapmayı nasip etsin.
civcivimm google yayim yayim şarkısını söyleyen çocuk yaz ve videoyu mutlaka izle
Allah aynısından bitane sana da versin emi
Günaydınn Canlarrr
Cicoşummm ilk kim yorarsa bi rüyayı onun dediği çıkar derler sabah niyetine Rabbim kolay yapacağın doğumun kalbine ferahlığını veriyor inşallahhben yorduuumm ben yorduummmm pöff cicoşş valla soğukmuş balkona çıkınca anladımmm sen evdeyken ben de belamı bulur düzenli çalışıor olurum bak söliym:))))
Adacımmm nerdesin canım son birrr diil mi yaaaaaanneeeeecimmm heyecan dorukta kalbimiz ağzımızdaaa nasılsın bakalım ses verrr
Naneeciiiimmm perşemmeye kadrrr ohhh mis gibi dinlen arkadaşımmmmm
Devincik tazee tazee anneeeciikk nasılsınızzzz:)
eliiiff hulaaaaa dayak geliooo:)eliff iş başı bugünn açarsın artık sayfamızı bi gözün orda olurhulacım nasılsın tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?