Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Cicoşuummm bana doktorum hamiş kalırsan normal doğum tercih etmeyeceğiz demişti.kıymetli gebelikler bunlar gerçi hamiş kaldıktan sonra normal yoldan gebe kalanlardan bi farkı yok ama sezeryan tercih ediorus demişti.

hamile kalıp doguma gidene kadarki aşaması evet normal gebe kalanlar ile aynı..Ama sezeryan yapılıyor detaylı bilgi alacagım doktorumdan yoksa normal dogum istiyorum şimdi kıymetli bebek bizimki diyoruz ama herkesin bebeği kendisine kıymetlidir böyle bir ayrım yapmakta yanlış mantıklı gelmiyor bana...

kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:

hoşgeldin tatlım,hemen panik yapma 2 gün sonra tahlilini tekrarla, kk 'de çok gördüm ilk testi 50 nin altında iken gün gün yükseldiğini ve saglılkı birer hamileler oldugunu zamana bırak canım...
Heyecan strest üzüntü yapma bebeğin geç tutunmuş olabilir...Birkaç gün arayala bu testleri tekrarla derim canımcım...Rabbim kalbine gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın amin...

Son düzenleme:

sğl cnm cvbın için inşallah benimde değerim sağlıklı biçimde katlanır dr 2 gün sonra tekrar kontrol et dedi bakalım 2 gün sonra ne olacak inş katlanmıştır,10.gün benim hafif lekelenmem olmuştu düşünüyorum acaba o zamanki lekelenme tutunma belirtisimiydide geç tutunduğu için değerim düşük çıktı.

endişelenme arkadaşım..umarım bebişin tutunmuştur..sonraki kan değerin önemli...dinlen ve kafana takma bunları...

Merhaba kizlar.
Hepinize iyi gün diliyorum.
Adaege'ye az kaldi yarin aliriz haberini insallah.

merhaba espicimm...dualarımız ada için...onun şimdi ne halde olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum...ben boşluktaydım...ne ümit vardı hamile olduğuma dair ne de ümitsizlik vardı hamile olamayacağıma dair...bildiğim tek şey bu bebeği çok istediğimdi...ve yine bildiğim tek şey adacım da çok istiyor o bebeği...ve Allahım gönlüne göre verir inşallah...

cvcvm gelmıs gıtmıs

kız herzamn panık yapma ınş yukselecektır degerın

godes nerde bu arada ya ?

gözün aydın canım.geçen ay arkadaşımın ilk değeri 20 idi şimdi maşallah kalp atışları hepsi yerinde.hadi gözün aydın.

nanel şeker vee semramus sğlun arkadaşlr iyi dilekleriniz için inşallah benim bebişimde sıkı sıkı tutunur annişine beraber devam ederiz hayatımıza...

Canlarım biz çok iyiyizzz, hepinizi çok özlüyorum ve hep aklımdasınız emin olun ama işyerim değişti. Artık çalıştığım yerden özel internete giremiyorum.Akşamda malumiş yemek falan derken vakit geçiyo. Kalbimiz sizinle tatlışlar , sakın küsmeyin bizee

kızlar kusuruma bakmaynnn, butun gun ıs yerı aksam eve gelınce bu saate kadar da uyku.. gecelerı hıc uyuyamıyorum saat 3 oluyo benım gozler acılıyo kasıntılaran kaldı buda bana o yuzden sabakta erken kaktıgım ıcın bu sattlerı uykuyla gecıyorum.. yoksa hepınız dualalrımda ve aklımdasınız..

adacanım ne yaptı bugun du onun test tarıhı baktım yazmamıs bısey ınsallah hayırlı sonuctur.. mutluluktan gırmek fırsat olmamıstır nete......
hepınıze ıyı geceler dılıyorumm

günaydın en kıymetli varlıklar anneler,anne adayları..hamiş olanlara rabbim kucağına almayı adaylarımıza da en yakın zamanda müjdeli haberleri nasip etsin bugün adacanın test günü hepimiz dua edelim onun için inşallah müjdeli haberini alırız burdan :92:

günaydın duygucum...hergün hepimiz için dua ediyoruz ama bugün adacan için daha çok dua edelim..adacan bize güzel bir haber versin ve sağlıkla kucağına alabilsin bebişini...

günaydın duygucum...hergün hepimiz için dua ediyoruz ama bugün adacan için daha çok dua edelim..adacan bize güzel bir haber versin ve sağlıkla kucağına alabilsin bebişini...
inşaallah canımmm, dualarımız ada ile... müjdeli haberler getirsin inşaallah bizlere.
Allah hepimizin evlat hasretini dindirsin, hayırlısıyla annelik heyecanını hepimizide yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…