ay canım benim teşekkür ederim...Agzına saglık tatlım...İnşallah öyle olur rüyalarımdaki gibi nasıl oldugunu anlayamadan pıt diye doguruveririm....Acaba normal dogummu olucak sezeryanmı doktorum şimdi erken diyor...ama dosyaya sezeryan yazdı ilk...:26:
Evet ya elif ve hula hamiş kaldılar unuttular bizi...
Adacanda hiç ses vermemiş bugün hayır olsun...
Cicoşuummm bana doktorum hamiş kalırsan normal doğum tercih etmeyeceğiz demişti.kıymetli gebelikler bunlar gerçi hamiş kaldıktan sonra normal yoldan gebe kalanlardan bi farkı yok ama sezeryan tercih ediorus demişti.
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
hoşgeldin tatlım,hemen panik yapma 2 gün sonra tahlilini tekrarla, kk 'de çok gördüm ilk testi 50 nin altında iken gün gün yükseldiğini ve saglılkı birer hamileler oldugunu zamana bırak canım...
Heyecan strest üzüntü yapma bebeğin geç tutunmuş olabilir...Birkaç gün arayala bu testleri tekrarla derim canımcım...Rabbim kalbine gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın amin...
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
Merhaba kizlar.
Hepinize iyi gün diliyorum.
Adaege'ye az kaldi yarin aliriz haberini insallah.
endişelenme arkadaşım..umarım bebişin tutunmuştur..sonraki kan değerin önemli...dinlen ve kafana takma bunları...
sğl arkadaşım iyi dileklerin için Allahım isteyen herkese versin benide ayırmasın...
sıkı sıkı tutunup seni bırakmasın inşaallah meleğin
Günaydınn Canlarrr
Cicoşummm ilk kim yorarsa bi rüyayı onun dediği çıkar derler sabah niyetine Rabbim kolay yapacağın doğumun kalbine ferahlığını veriyor inşallahhben yorduuumm ben yorduummmm pöff cicoşş valla soğukmuş balkona çıkınca anladımmm sen evdeyken ben de belamı bulur düzenli çalışıor olurum bak söliym:))))
Adacımmm nerdesin canım son birrr diil mi yaaaaaanneeeeecimmm heyecan dorukta kalbimiz ağzımızdaaa nasılsın bakalım ses verrr
Naneeciiiimmm perşemmeye kadrrr ohhh mis gibi dinlen arkadaşımmmmm
Devincik tazee tazee anneeeciikk nasılsınızzzz:)
eliiiff hulaaaaa dayak geliooo:)eliff iş başı bugünn açarsın artık sayfamızı bi gözün orda olurhulacım nasılsın tatlımmm
günaydın en kıymetli varlıklar anneler,anne adayları..hamiş olanlara rabbim kucağına almayı adaylarımıza da en yakın zamanda müjdeli haberleri nasip etsinbugün adacanın test günü hepimiz dua edelim onun için inşallah müjdeli haberini alırız burdan :92:
inşaallah canımmm, dualarımız ada ile... müjdeli haberler getirsin inşaallah bizlere.günaydın duygucum...hergün hepimiz için dua ediyoruz ama bugün adacan için daha çok dua edelim..adacan bize güzel bir haber versin ve sağlıkla kucağına alabilsin bebişini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?