cicoşşşş günaydııınnnn, nasılsın tatlışımmm, prenses napıyo
Günaydın semoşum iyiyiz geldik prensesle beraber işe başladık hemen çok mail gelmiş dün ocak ayı ile ilgili onlara başladık yogunluk başladı yani....Sen nasılsın evde vakit geçiyormu ?
Günaydınnn Kızlarrrr
Adacanımın büyük güünüüü))Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle gözümüzde sitede bizi habersiz komaa canımmm
Cicoşum yaptım testi negatif çıktısonra moralim bozulmadı da daha çok böle kendini tuhaf hissedersin bu ne yaa gibi öle hissettim.böle kötü ama sonra şu an anlıorum ki sinüzitim fenalaşacakmış onun huysuzluğu imiş yahuuu
Kızlar dün ilk defaa pişmiş yumurta beyazı rengide ve koyu kıvamlı bi akıntım oldu.ömrümde görmemiştim yahu öle bişi bilgisi olan var mı???
nanaceiiim selamlarryarın işş başıı kalibaa
devincikk ve minnoşuuu canım uykular dışında ne var ne yok
ewet canım ya işbaşı yapıcam artık, iyiydi dinlenmek ama napalım artık
sende bozma moralini du bakalım bekle biraz daha, inşaallah testin pozitif çıksın, bebişin gelsin inşaallah
Günaydınnn Kızlarrrr
Adacanımın büyük güünüüü))Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle gözü
müzde sitede bizi habersiz komaa canımmm
Cicoşum yaptım testi negatif çıktısonra moralim bozulmadı da daha çok böle kendini tuhaf hissedersin bu ne yaa gibi öle hissettim.böle kötü ama sonra şu an anlıorum ki sinüzitim fenalaşacakmış onun huysuzluğu imiş yahuuu
Kızlar dün ilk defaa pişmiş yumurta beyazı rengide ve koyu kıvamlı bi akıntım oldu.ömrümde görmemiştim yahu öle bişi bilgisi olan var mı???
nanaceiiim selamlarryarın işş başıı kalibaa
devincikk ve minnoşuuu canım uykular dışında ne var ne yok
aman cicoşummmm müdür aradı gelseniz iyi olacak, iler biraz karıştı diye, mecburen gideceğim artık pazartesi gitmeyi düşünüyordum aslında, napalım hayırlısı . bu kadarı bile bana çok iyi geldi
canımcım adadan haber varmı, müjdeli haberlerle gelsin inşaalh
bilmiom semoşumyarın 2 hafta olacak tam.ama ararmıyım merkezi bilmiorum.nasılsa eğer regli olursam kontrole gidicem 2. tüp denemesi için.
Günaydin kizlar.
Bugün adanin günü insallah mutlu haberi aliriz onu merak ettim. Halen ses yok.
Dualarimiz onun için.
günaydın canlarım nasılsınız??adacandan haber yok dimi daha hepimiz heyecanla bekliyoruz..!insallh ıyı hayırlı haberler alırız..
[B]Ada[/B] canım neredesin çok merak ediyorum seni iyimisin bu saat oldu ses çıkmadı...Arayamıyorumda....Mutlaka aradıklarımı gördün ısrar etmek istemiyorum...
kızlar adacan telefonunu eşinin arabasında unutmuş..sabah kan vermiş 12.30 da doktora gidip öğrenecekti...inşallah iyi haberlerle döner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?