Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın canlarım,

Adacanım canım arkadaşım aradım müsait değilsindir diye fazla çaldırmadım telefonunu saat kaçta kan verecektin tatlım...Allahım dualarımızı kabul eder inşallah yüzünü bugün bebeğinle güldürür inşallah...Rabbim yanında olsun tatlım...Dualarımızdasın....Herşey gönlünce olsun kuzum...Biz hep yanındayız bitanem güzel haberini merakla bekliyorum...:
54:

Günaydın semoşum iyiyiz geldik prensesle beraber işe başladık hemen çok mail gelmiş dün ocak ayı ile ilgili onlara başladık yogunluk başladı yani....Sen nasılsın evde vakit geçiyormu ?

amaaannnn bi arkadaşım var birde kokoşş kızı biz çalışıyoruz da sen yatıyorsun diye diye rhat vermediler ki
yrın işbaşı artık bitti izin, iyiydi ama napalımmm artık

aman cicoşummmm müdür aradı gelseniz iyi olacak, iler biraz karıştı diye, mecburen gideceğim artık pazartesi gitmeyi düşünüyordum aslında, napalım hayırlısı . bu kadarı bile bana çok iyi geldi

canımcım adadan haber varmı, müjdeli haberlerle gelsin inşaalh

Günaydınnn Kızlarrrr

Adacanımın büyük güünüüü))Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahdualarımız seninle gözü
müzde sitede bizi habersiz komaa canımmm

Cicoşum yaptım testi negatif çıktısonra moralim bozulmadı da daha çok böle kendini tuhaf hissedersin bu ne yaa gibiöle hissettim.böle kötü ama sonra şu an anlıorum ki sinüzitim fenalaşacakmış onun huysuzluğu imiş yahuuu

Kızlar dün ilk defaa pişmiş yumurta beyazı rengide ve koyu kıvamlı bi akıntım oldu.ömrümde görmemiştim yahu öle bişi bilgisi olan var mı???

nanaceiiim selamlarryarın işş başıı kalibaa

devincikk ve minnoşuuu canım uykular dışında ne var ne yok

ewet canım ya işbaşı yapıcam artık, iyiydi dinlenmek ama napalım artık

sende bozma moralini du bakalım bekle biraz daha, inşaallah testin pozitif çıksın, bebişin gelsin inşaallah

ewet canım ya işbaşı yapıcam artık, iyiydi dinlenmek ama napalım artık

sende bozma moralini du bakalım bekle biraz daha, inşaallah testin pozitif çıksın, bebişin gelsin inşaallah

bilmiom semoşum yarın 2 hafta olacak tam.ama ararmıyım merkezi bilmiorum.nasılsa eğer regli olursam kontrole gidicem 2. tüp denemesi için.

çok işim var ama aklım adacanda bir haber alsak da rahatlasam heyecandan işlere adapte olamıyorum rabbim inşallah güzel haberlerle gelir canım arkadaşım....Gün onun günü olur inşallah...

Derincim kuşum saglık olsun be güzelim bundada vardır bir hayır sen zaten ihtimal vermiyordun...Vakti zamanına daha var demekki...Allah yardımcın olsun.

Bu kadar dinlendiğin bencede iyi oldu kafan dağılmıştır güzelim işştede yogunluk varmış madem,oh iyice dalarsın işlere birazda öyle zaman geçer...Sonra yeni yıl geliyor.....Güzel bir yıl seni bekliyor..

bilmiom semoşum yarın 2 hafta olacak tam.ama ararmıyım merkezi bilmiorum.nasılsa eğer regli olursam kontrole gidicem 2. tüp denemesi için.

hayırlısı olsun canım, inşaallah regl olmazsın da bebiş gelsin...
bekleyiş yoruyor, üzüyor bizi. napalım bunda da bi hayır vardır elbet...
bu bekleyişin sonunda inşaallah bebişlerimize kavuşuruz. ne kıymetli olacaklar dimi, ne çok bekledik annem biz seni diyerek severiz inşaallah bebişimiz de

günaydın canlarım nasılsınız??adacandan haber yok dimi daha hepimiz heyecanla bekliyoruz..!insallh ıyı hayırlı haberler alırız..

Günaydin kizlar.
Bugün adanin günü insallah mutlu haberi aliriz onu merak ettim. Halen ses yok.
Dualarimiz onun için.

Günaydin kizlar.
Bugün adanin günü insallah mutlu haberi aliriz onu merak ettim. Halen ses yok.
Dualarimiz onun için.

Kuşum günaydın nasılsınız bakalım hepiniz....
Vallahi sorma ya adacandan haber yok çatlayacagım patronda burdaydı siteye yazamıyorum ara ara adacanı aradım ama cevap vermedi müsait olmayabilir..Aklım onda çalışamıyorum...İnşallah güzel haberlerle gelir..Ara ara topige giriyorumki haber gelmişmi diye.....Saat kaçta kan vereceğinide bilmiyoruzki..Dün hiç ugramadı inşallah herşey yolundadır...Aramızda çok farklı bir bag kuruldu hepimiz birimiz için üzülür sevinir olduk...

[B]Ada[/B] canım neredesin çok merak ediyorum seni iyimisin bu saat oldu ses çıkmadı...Arayamıyorumda....Mutlaka aradıklarımı gördün ısrar etmek istemiyorum...

[B]Ada[/B] canım neredesin çok merak ediyorum seni iyimisin bu saat oldu ses çıkmadı...Arayamıyorumda....Mutlaka aradıklarımı gördün ısrar etmek istemiyorum...

kızlar adacan telefonunu eşinin arabasında unutmuş..sabah kan vermiş 12.30 da doktora gidip öğrenecekti...inşallah iyi haberlerle döner...

bende ara ara topiğe gelip bakıyorum, aklım adada kaldı, inşaallah müjdeyle gelsin...
bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün, meleği sıkı sıkı tutunsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…