canlarım biliyorum hepiniz benden haber bekliyorsunuz, geciktim kusuruma bakmayın lütfen..
bende durumlar biraz karışık.. değerim 400 civarı.. ne çok sevinmemiz gerek değil mi.. ama olmuyor işte çünkü ben pazar günü de dayanamayarak test yaptırdım, onda çıkan değer 202 idi sevinçten havalara uçtum desem yalan olur.. önceden bir kimyasal deneyimim olduğu için hemen sevinemedik sizlere de söylemedim erkenden sevinmeyelim diye.. bu testi salı günü tekrarladık 354 çıktı ne yazık ki 2 ye katlamadı, dr um bugün yine yaptırmamı istedi ve 454 çıktı işte.. sağlıklı olmayan bir gebelik gibi görünüyor.. kimyasal olabilir, boş gebelik olabilir, hatta dış gebelik bile olabilirmiş.. Allah'ın işi belli mi olur belki de normal bir seyre dönermiş.. üzülmüyorum inanın sadece şaşkınım.. bişi de diyemiyorum.. yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor inanın.. çok isterdim burada haykırmak, sevinçten ağlamak, sizlere ben de anne oluyorum canlarım demek.. sonuç ne olacak bilemediğim için şimdilik susuyorum sadece.. sizleri çok seviyorum...
adaaacımmm inşallahh herşey yoluna girecekkkk:)hamişsinnn neticede inşallah keseiiiyle buk bukuyla şenlenicezzz:)))Rabbimmm sağlık versinnn nolurrr stres yapmaaabi tane minnoşmu transder olmuştu.eğer ikiyse?
canlarım biliyorum hepiniz benden haber bekliyorsunuz, geciktim kusuruma bakmayın lütfen..
bende durumlar biraz karışık.. değerim 400 civarı.. ne çok sevinmemiz gerek değil mi.. ama olmuyor işte çünkü ben pazar günü de dayanamayarak test yaptırdım, onda çıkan değer 202 idi sevinçten havalara uçtum desem yalan olur.. önceden bir kimyasal deneyimim olduğu için hemen sevinemedik sizlere de söylemedim erkenden sevinmeyelim diye.. bu testi salı günü tekrarladık 354 çıktı ne yazık ki 2 ye katlamadı, dr um bugün yine yaptırmamı istedi ve 454 çıktı işte.. sağlıklı olmayan bir gebelik gibi görünüyor.. kimyasal olabilir, boş gebelik olabilir, hatta dış gebelik bile olabilirmiş.. Allah'ın işi belli mi olur belki de normal bir seyre dönermiş.. üzülmüyorum inanın sadece şaşkınım.. bişi de diyemiyorum.. yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor inanın.. çok isterdim burada haykırmak, sevinçten ağlamak, sizlere ben de anne oluyorum canlarım demek.. sonuç ne olacak bilemediğim için şimdilik susuyorum sadece.. sizleri çok seviyorum...
cnm bnmmm insallhhhh yıldızın gitmez hayırlıyla ıyı haberler alırız..:)bizde senı cook sewıyoruzz cnm..
ulen delüler, annem, kocam, dr um ağlatamadı ama siz ağlatcaksınız şimdi beni aaaaa :)) iyi düşünelim iyi olsun herşey değil mi.. iyi ki varsınız.. kısmetimde ne varsa o olacak, ben ne yaparsam yapayım.. bunu biliyorum ve bu defa daha güçlü olmaya çalışacağım..
Canım bebeğin seninle inşallah hep seninle kalır saglıklı bir bebek olur ve annesinin babasının yüzünü güldürür..Çok merak ettim seni...Artık pes etmiştim...Seni düşünmeyi bırakıp işlerime başlayacaktım inanki çalışamadım..Bunada şükür adacanım...Kimyasal gebelik olmayacak, boş gebelik olmayacak dolu dolu enerjili bir gebelik olucak bak gör bitanem...Sen geçtiğimiz aylarda bütün testlerini yaptırmıştın sanıyorum hepside güzel çıkmıştı...O yüzden içini rahat tut kendine dikkat et hamilesin işte dua edelimki rabbim sonunu güzel eylesin...
ulen delüler, annem, kocam, dr um ağlatamadı ama siz ağlatcaksınız şimdi beni aaaaa :)) iyi düşünelim iyi olsun herşey değil mi.. iyi ki varsınız.. kısmetimde ne varsa o olacak, ben ne yaparsam yapayım.. bunu biliyorum ve bu defa daha güçlü olmaya çalışacağım..
canım arkadaşım...içini ferah tut sen..kimyasal gebeliğe göre değerin çok yüksek...bişey olmayacak bebeğine sağlıkla katlanarak artacak ...sen de buna inan nolursun..dualarımız seninleydi ve hala da seninle olacak...seni çok seviyorum güzel gözlü güzel yürakli arkadaşım...
adacanım gozunaydın lutfen aklına kotu bısey getırme ben butun kalbımle saglıklı bır gebelık olduguna ınanıyorum....ıns da oyledır rabbım cok buyuk..
sen cok ınanaclı bır kadınsın bunlarından ustesınden geleceksın...hersey cok guzel olacak beraberce haftaları sayacagız ıns tatlım...
kalbım dualarım sızınle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?