Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canlarım biliyorum hepiniz benden haber bekliyorsunuz, geciktim kusuruma bakmayın lütfen..

bende durumlar biraz karışık.. değerim 400 civarı.. ne çok sevinmemiz gerek değil mi.. ama olmuyor işte çünkü ben pazar günü de dayanamayarak test yaptırdım, onda çıkan değer 202 idi sevinçten havalara uçtum desem yalan olur.. önceden bir kimyasal deneyimim olduğu için hemen sevinemedik sizlere de söylemedim erkenden sevinmeyelim diye.. bu testi salı günü tekrarladık 354 çıktı ne yazık ki 2 ye katlamadı, dr um bugün yine yaptırmamı istedi ve 454 çıktı işte.. sağlıklı olmayan bir gebelik gibi görünüyor.. kimyasal olabilir, boş gebelik olabilir, hatta dış gebelik bile olabilirmiş.. Allah'ın işi belli mi olur belki de normal bir seyre dönermiş.. üzülmüyorum inanın sadece şaşkınım.. bişi de diyemiyorum.. yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor inanın.. çok isterdim burada haykırmak, sevinçten ağlamak, sizlere ben de anne oluyorum canlarım demek.. sonuç ne olacak bilemediğim için şimdilik susuyorum sadece.. sizleri çok seviyorum...

adaaacımmm inşallahh herşey yoluna girecekkkk:)hamişsinnn neticede inşallah keseiiiyle buk bukuyla şenlenicezzz:)))Rabbimmm sağlık versinnn nolurrr stres yapmaaabi tane minnoşmu transder olmuştu.eğer ikiyse?

adacım hoşgeldin canımmm
dur hemen koyverme kendini hep beraber dua edelim inşaallah
değerlerin yükselir, meleğin sana sıkı sıkı tutunur inşaallah.
Rabbim bu defa yüzünü güldürsün bitanemmmm

adaaacımmm inşallahh herşey yoluna girecekkkk:)hamişsinnn neticede inşallah keseiiiyle buk bukuyla şenlenicezzz:)))Rabbimmm sağlık versinnn nolurrr stres yapmaaabi tane minnoşmu transder olmuştu.eğer ikiyse?

evet canım tek minnoş transfer olmuştu.. ne desem bilmiyorum ki.. evet hamileyim ama bebek var mı, varsa doğru yerde mi, doğru yerdeyse gelişimi normal mi.. bhcg artışlarına göre bir problem var ama umarım çok büyük bir problem değildir.. iyi ya da kötü hiçbişi düşünmemeye gayret ediyorum. çok nötr durumdayım bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

cnm bnmmm insallhhhh yıldızın gitmez hayırlıyla ıyı haberler alırız..:)bizde senı cook sewıyoruzz cnm..

adacım üzülme bence.bu sayfalarda nekadar tutarsız değerler gördük şimdi anne adayları.konuşmank içinde evett biraz erken ama haftaya salı çarşamba net belli olur değerlerin.yinede olumlu düşün derim.olacak içime doğuyo benimmm

cnm bnmmm insallhhhh yıldızın gitmez hayırlıyla ıyı haberler alırız..:)bizde senı cook sewıyoruzz cnm..

ulen delüler, annem, kocam, dr um ağlatamadı ama siz ağlatcaksınız şimdi beni aaaaa :)) iyi düşünelim iyi olsun herşey değil mi.. iyi ki varsınız.. kısmetimde ne varsa o olacak, ben ne yaparsam yapayım.. bunu biliyorum ve bu defa daha güçlü olmaya çalışacağım..

Canım bebeğin seninle inşallah hep seninle kalır saglıklı bir bebek olur ve annesinin babasının yüzünü güldürür..Çok merak ettim seni...Artık pes etmiştim...Seni düşünmeyi bırakıp işlerime başlayacaktım inanki çalışamadım..Bunada şükür adacanım...Kimyasal gebelik olmayacak, boş gebelik olmayacak dolu dolu enerjili bir gebelik olucak bak gör bitanem...Sen geçtiğimiz aylarda bütün testlerini yaptırmıştın sanıyorum hepside güzel çıkmıştı...O yüzden içini rahat tut kendine dikkat et hamilesin işte dua edelimki rabbim sonunu güzel eylesin...

bizde seni çok seviyoruz taze anneeeee

canım arkadaşım...içini ferah tut sen..kimyasal gebeliğe göre değerin çok yüksek...bişey olmayacak bebeğine sağlıkla katlanarak artacak ...sen de buna inan nolursun..dualarımız seninleydi ve hala da seninle olacak...seni çok seviyorum güzel gözlü güzel yürakli arkadaşım...

adacanım gozunaydın lutfen aklına kotu bısey getırme ben butun kalbımle saglıklı bır gebelık olduguna ınanıyorum....ıns da oyledır rabbım cok buyuk..
sen cok ınanaclı bır kadınsın bunlarından ustesınden geleceksın...hersey cok guzel olacak beraberce haftaları sayacagız ıns tatlım...
kalbım dualarım sızınle...

Adacım tebrik ederim :)) Biz burda aylarca neler okuduk imkansız dediğimiz değerler nasılda normale döndü inş herşey çok güzel olacak :))
Sen bunları düşünüpte kendini strese sokma dualarımız seninle cnm

cicoşuuuuum, dedim ki en çok cicoş merak etmiştir.. arabada kalmış telefonum eşim söyledi derya diye bir arkadaşın arıyor diye ay dedim gelirken getir telefonumu arıyım o çok merak etmiştir beni. arabadan odasına çıkarmış bu defa da o getirmeyi unuttu :))))))))))) zaten çok harika haberlerim de yok tatlışım.. aptal gibiyim cicoşum.. daha anlayamadım herhalde ondan böyle sakinim di mi.. ne bileyim.. zor anlatabilmek :)

Canım bana müsade lütfen...Zaten günlerdir özlemi düşünüyorum aklım ondaydı şimdide aklım sende kafam karışık hamileliğin verdiği duygusallık var üzerimde olumsuz haberlere dayanamıyorum sanırım...Kendine iyi bak kuşum üzme sakın ben inanıyorum sen hamilesin ve herşey yolunda.....Hamile kalabiliyorusn çok şükür genetik sorunda yoktu galiba...Herşey güzel olucak...Sabır diyeceğim ama bu bana has galiba :))))Allaha emanet olun minnoşun ve sen bitanem öpüyorum ikinizide.Seviyorum sizi..

Insallah bebegin sana ve hayata tutunmaya devam edecek ...

Rabbim cok büyük ...

Her sekilde imtihan ediliyoruzz ...

Bu imtihandan insallah güzel sonuclarla cikmanizi diliyorum ..

Dualarim seninle ve minik bebisinlee ...

canım benim, sevgili arkadaşım, yoldaşım.. Allah razı olsun senden, hepinizden.. ben de kimyasal olduğunu sanmıyorum, dış gebeliğe daha yakın ya da boş gebeliğe.. ne garip di mi ne kadar kolay çıkıveriyor ağzımdan bunlar.. inşallah hiçbiri değildir normal bir gebeliktir, minnoşum benimledir inşallah diye bağırmak geçiyor içimden.. içim de boğazım da düğümlendi.. sağlıklı düşünemiyorum herhalde şu anda..

Adacım Rabbim bebişini sağlıkla sana bağışlasın inşallah.Birçok insanın yaşadığı sıradan bu mutluluğu Rabbim bizlere dirhem dirhem yaşatıyor.Var bizimde bir ayrıcalığımız sabır!..
Burdaki tüm arkadaşlar gibi bende herşeyin güzel gelişeceğine yürekten inanıyorum..

özüüüüm canım arkadaşım.. gözüm aydın mı acaba yoksa yaşlı mı bilmiyorum.. Allah razı olsun güzel dileklerin için canım.. ben de aynılarını tüm kalbimle senin ve kızın için diliyorum.. inancımız tam Allah a çok şükür.. Rabbim hayırlısını versin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…